🔻 داستان من و واکسن
https://eitaa.com/s_a_razavi/6528
🔻 تمام حرف و بحث من در واکسن فقط یک جمله هست و بس
https://eitaa.com/s_a_razavi/6171
3.01M
✅ آیا واکسن ها عوارض دارند؟
🔹آیا موجب مرگ میشوند؟
🔹آیا موجب عقیمی میشوند؟
🔹آیا موجب همجنسگرائی میشوند؟
#سیداحمدرضوی
@s_a_razavi
✅ چند نکته قابل تامل
🔹با بررسی آمار رسمی فوتیهای سال 1397 مشاهده میکنیم:
🔸 تعداد 10.110 نوزاد زیر یک سال فوت کرده اند
🔸 تعداد 19.024 کودک زیر 10 سال فوت کرده اند
🔸 تعداد 17.417 نفر 30 الی 40 ساله فوت کرده اند
🔸 تعداد 38.142 نفر 10 الی 40 ساله فوت کرده اند
🔹 همانطور که ملاحظه میکنید درسالهای قبل نیز ما شاهد فوت افراد نوجوان، جوان و میانسال بوده ایم و این موضوع که امر بدیهی و طبیعی بوده است.
🔹 لذا علت فوت افرادی که مسن نیستن را نباید بدون هیچ دلیل و سندی به واکسن زدن ارتباط دهیم بلکه باید با استناد به تشخیص پزشکی قانونی علت فوت را بیابیم و ارتباط آن را با واکسن بصورت مستند مشخص کنیم.
🔸 با مراجعه به آمار رسمی سازمان ثبت احوال- دفتر آمار و اطلاعات جمعیتی و مهاجرت در ما میتوانیم به اطلاعات کلی ذیل دسترسی پیدا کنیم
https://www.sabteahval.ir/avej/Page.aspx?mId=49826&ID=3273&Page=Magazines/SquareshowMagazine
#سیداحمدرضوی
@s_a_razavi
3.09M
✅ آیا کسی که واکسن نزنه خلاف نظر رهبری عمل کرده؟
🔹 آیا مخالف واکسن ضد ولایت فقیه هست؟
#سیداحمدرضوی
@s_a_razavi
🔻 ولایتمداری محصول آگاهی است
🔹 این روزها شبهه ای که در اذهان برخی افراد شکل گرفته این است که ولایتمداری زائیده تفکر از خودبیگانگی و دیکتاتوری است یا محصول آگاهی و بصیرت انسان؟!
🔸 در ابتدا باید گفت ولایتمداری منظومه ای درهم تنیده شده از بصیرت، علم، تزکیه نفس، تعبد، اخلاص، مسئولیت پذیری و ... است که فقدان هر یک از این ویژگیها در ولایتمداری ولایتمدار خدشه و اخلال وارد میکند و موجبات انحراف و انقطاع او از مسیر ولایت میشود.
🔹برای رسیدن به جایگاه یک ولایتمدار میبایست از منیت نفس عبور کرده باشیم تا بتوانیم در پذیرش ولایت ولی ثابت قدم بمانیم؛ در طول تاریخ بسیار بوده اند کسانی که ولایت را پذیرفتند اما در جدال تبعیت از ولی و منیت نفس شکست خوردند و از قافله ولایتمداری جدا شدند.
🔸 برای ماندن در جرگه ولایتمداران باید مجهز به علم و بصیرت باشیم تا بتوانیم نه تنها در فتنه ها و آشوبها ولایت را گم نکنیم بلکه در جهت بصیرت افزائی جامعه در همراهی و پشتیبانی ولایت میدان دار و در صحنه باشیم.
🔹یکی دیگر از خصوصیات ولایتمداری مسئولیت پذیری است در قبال پشتیبانی از ولایت و اجرای تاکیدات و فرامین ولی در جامعه؛ نمیشود دم از ولایت زد اما نسبت به پیاده سازی تاکیدات ولایت اهتمام نداشت.
🔸ولایتمدار باید متخلق باشد به صفات اخلاق ولائی من جمله صداقت، اخلاص، شجاعت، مجاهد، صبر، بصیر و ... و منزه باشد از رذائل نفسانی همچون دروغگویئ و نفاق و شقاوت و ...
🔹 تاریخ نشان داده است که آنانکه در خود منیت را کشته اند و جزء آگاه ترین و بصیرترین افراد روزگار خود بوده اند در جرگه ولایتمدارترین انسانها قرار گرفته اند همچون تبعیت و ولایتمداری محض:
🔸 امیرالمومنین ع نسبت به پیامبر اکرم ص
🔸سلمان و ابوذر و مقداد و عمار و مالک اشتر نسبت امیرالمومنین ع
🔸مقام معظم رهبری نسبت به امام خمینی ره
🔸شهید سلیمانی نسبت به مقام معظم رهبری
🔸 و هزاران شاهد مثال دیگر
🔹فرهنگ ولایتمداری زائیده تفکر از خودبیگانگی و جهل و تعصب کورکورانه نیست بلکه محصول یقین و بصیرت و ایمان و آگاهی از سرچشمه حقیقت متصل به ولایت است.
✅ این روزها عده ای به بهانه مخالفت با واکسن مشغول تخریب جایگاه ولایتمداری و اصل تبعیت از ولایت هستند و هر انگی را بر ساحت مقدس ولایت میزنند تا بتوانند عدم تبعیت خود را از ولایت توجیه کنند. گاهی میگویند تبعیت از ولی مانند دیکتاتوری است و گاهی تشبیه میکنند به از خودبیگانگی!!!
✅ اما سوال اینجاست در طول تاریخ کدام ولایتمدار حقیقی را میتوانند شاهد مثال بیاورند که در مقابل تاکیدات و فرامین ولایت سر تعظیم فرود نیاورده است و از اجرای آن سر باز زده؟!!!
✅ اصل واکسن زدن و واکسیناسیون عمومی مورد تایید و تاکید مقام معظم رهبری به عنوان نائب امام زمان عج بوده است و هیچ جای توجیهی برای مخالفت و تقابل ولایتمداران با اصل آن وارد نیست.
✅ ولایتمداران موظف اند و میبایست با رویه و شیوه ای اسلامی ( فارغ از سیاه نمایه، دروغ، تحریف و ... ) با استدلال مستند و منطق قوی به مطالبه گری در جهت پیاده سازی دقیق تاکیدات ولایت اقدام کنند و با نقد منصفانه منتقد مسئولینی باشند که از اجرای دقیق منویات ولایت تخطی کرده اند.
#سیداحمدرضوی
@s_a_razavi
سید احمد رضوی | صراط
این بزرگترین ظلم جریان مخالف واکسن به ولایت فقیه بود که اینچنین جایگاه ولایت رو در بین طرفدارانش تضع
1.36M
✅ وای بر ما با این ولایتمداریمان😓😓😓😓
#سیداحمدرضوی
@s_a_razavi
سید احمد رضوی | صراط
🔻 غایت هدف کارشناس نماها 🔹 روزی کارشناس نماها در مقابل ولایت ایستادند و گفتند: به مالک بگو برگردد چ
🔹 حدود دو ماه پیش گفتن غایت هدف این جریان چی هست😓😓
سید احمد رضوی | صراط
🔴 نحوه انتقال ویسهای ایتایی کانال به دیگر پیامرسانها
🔻 نحوه انتقال ویسهای ایتایی کانال به دیگر پیامرسانهای دیگر مانند تلگرام ، واتساپ و...
✅ پاسخ به شبهه سیاست کنترل جمعیت
🔹سیاست های مربوط به کنترل موالید که در اواخر دهه ۶۰ و اوایل دهه ۷۰ اجرا شد اساسا جزء سیاست های کلانی نبود که از سوی رهبری ابلاغ شده باشد و به همین دلیل حتی در صورت اشتباه بودن چنین مساله ای ، رهبری در آن تقصیری نداشتند ، چرا که این سیاست ها بر اساس الزامات روز و تصویب قوانینی توسط مجلس شورای اسلامی همچون «قانون تنظیم خانواده و جمعیت» با همراهی هیات دولت وقت به ریاست حجت الاسلام هاشمی رفسنجانی ، به اجرا گذاشته شد و بر خلاف سیاست های کلان جمعیت که اخیرا از سوی رهبر معظم انقلاب ابلاغ شد ، جزء سیاست گذاری های کلان نظام به شمار نمی رفت تا اینکه رهبری نقشی در تدوین آن داشته و نسبت به عواقب آن پاسخگو باشند .
🔸 ضمن اینکه با توجه به ضرورت هایی که در آن مقطع وجود داشت و بحث کنترل جمعیت را یک #ضرورت_لازم می ساخت طبیعتا رهبری نیز نیازی به دخالت در آن ماجرا و یا مخالفت با اصل آن را نداشتند و می توان گفت که اکثریت قریب به اتفاق مسئولان از جمله رهبری به دلیل شرایط نابسامان جمعیتی آن روز ، متفق القول بودند که اجرای سیاست #کنترل_جمعیت در اوایل دهه ۷۰ یک ضرورت می باشد . بر این اساس اولا اصل اجرای سیاست تنظیم جمعیت در آن مقطع #یک_سیاست_درستی بود و ثانیا حتی در صورت اشتباه بودن آن سیاست ، در اتخاذ تصمیم برای کنترل جمعیت ، رهبری هیچ نقشی نداشتند تا اینکه نسبت به اشتباه بودن آن پاسخگو باشند.
🔹نکات حائز اهمیت بعدی نیز این هست که در شرایطی که دولتهای کارگزاران و اصلاحات، سیاستهای کاهش رشد جمعیت را به عنوان یک استراتژی مهم در پیش گرفته بودند و با تبلیغات سنگین و هزینه های زیاد آن را اجرا میکردند، ایشان هیچ گاه از این سیاستها حمایتی نداشتند.
🔸دکتر مرندی در مصاحبه ای با پایگاه اطلاع رسانی رجانیوز در تاریخ 16 مرداد 1391 نیز درباره اجرای سیاست کنترل جمعیت در دولت هاشمی رفسنجانی به نکته مهمی اشاره میکند که تیتر این مصاحبه میشود: " اشتباه اینجا بود؛ «کنترل جمعیت» را «کاهشجمعیت» تعریف کردند/آقا فرمودند شعار «دو بچه کافی» دوران طاغوت محور نشود "
http://www.rajanews.com/news/117353
◀️ این بخش به قلم دکتر علی ابوترابی کارشناس جمعیت نگارش شده که برگرفته از کانال حجت الاسلام روانبخش است:
👇👇
🔹اصل کنترل جمعیت در سال68 مذموم نبود نرخ باروری7 بمعنای سرانه و میانگین تعداد7 فرزند برای هر بانوی 15تا49 ساله بود ولو عقیم یا مجرد و در حواشی شهرها گاهی تعداد کودکان دو برابر بود لذا میانگین تقریبا7 بود. و اساسا تدبیر و مدیریت لازم بود واین تا اول دهه هفتاد مناسب بود
🔸رهبر معظم انقلاب هیچ زمانی به صورتی که گفته شد موافق کاهش نسل نبودند و شواهد مختلف تاریخی از جمله گفتگوی ایشان با رییس جمهور وقت که در همین کتاب علامه حسینی تهرانی نیز امده است و به تصریح خودشان حتی یکبار هم از کاهش جمعیت سخن نگفتند
🔹به نظر میرسد بزرگواری و عذرخواهی رهبر انقلاب در موضوع جمعیت موجب کژفهمی برخی کوته فکران شده تا خود را در هر موضوعی صائب و ایشان را خاطی بدانند.
◀️ بیانات مقام معظم رهبری در اجتماع بزرگ مردم بجنورد ۱۳۹۱/۰۷/۱۹
🔹یکی از مهمترین موجودیهای باارزش ما، همین نسل جوانِ تحصیلکرده است. نسل جوان تحصیلکرده، هم شجاعت دارد، هم امید دارد، هم نشاط و تحرک دارد. من همین جا در داخل پرانتز عرض بکنم؛ یکی از خطاهائی که خود ما کردیم - بنده خودم هم در این خطا سهیمم - این مسئلهی تحدید نسل از اواسط دههی ۷۰ به این طرف باید متوقف میشد. البته اوّلی که سیاست تحدید نسل اتخاذ شد، #خوب_بود، #لازم_بود، لیکن از اواسط دههی ۷۰ باید متوقف میشد. این را متوقف نکردیم؛ این اشتباه بود. عرض کردم؛ مسئولین کشور در این اشتباه سهیمند، خود بندهی حقیر هم در این اشتباه سهیمم. این را خدای متعال و تاریخ باید بر ما ببخشد.
#سیداحمدرضوی
@s_a_razavi
سید احمد رضوی | صراط
✅ شیوه های مرعوب ساختن مردم 🔸 در قالب عملیات روانی 🔹 عملیات کاذب 🔹 خشونت 🔹 ترور 🔹 تهدید 🔹 رزمایش نظ
✅ جنگ نرم
🔹در جنگ نرم هیچ وقت عکسالعملی عمل نکنید. البتّه پاسخ دشمن را باید داد امّا بهتر از عکسالعملی عمل کردن و واکنشی عمل کردن، عمل کردنِ کُنشی و ابتکاری است. یک قدم همیشه از دشمنِ خودتان جلوتر باشید؛ حدس بزنید که دشمن چه کار میخواهد بکند، چه حرکتی میخواهد انجام بدهد، حرکتِ خنثیکننده و پیشگیرنده را قبل از او انجام بدهید؛ مثل یک شطرنجباز ماهر که حدس میزند طرف مقابل چه حرکتی را انجام خواهد داد، و قبل از اینکه حرکت را انجام بدهد، کاری را انجام میدهد که او قفل بشود، نتواند آن حرکت را انجام بدهد؛ همیشه جلوتر از او حرکت کنید.
۱۳۹۸/۰۹/۰۶
🔸 بیانات مقام معظم رهبری در دیدار بسیجیان
#سیداحمدرضوی
@s_a_razavi
✅ اصلا یک سوال مبنایی تر
🔹 چطور میشه یک انسان مرعوب جبهه باطل میشه؟!!!!!
🔹 چطور میشه یک انسان قدرت جبهه باطل رو بالاتر از قدرت جبهه حق میبینه؟!!
🔸 جبهه باطل قدرت داره یا از جبهه حق غافل شده؟!!!🤔🤔🤔🤔
سید احمد رضوی | صراط
✅ اصلا یک سوال مبنایی تر 🔹 چطور میشه یک انسان مرعوب جبهه باطل میشه؟!!!!! 🔹 چطور میشه یک انسان قدرت
🔹 پاسخ این سوال یک علت اصلی داره و چند علت فرعی
🔸 علت اصلیش انقطاع دائم یا موقت از ولایت هست
سید احمد رضوی | صراط
🔹 پاسخ این سوال یک علت اصلی داره و چند علت فرعی 🔸 علت اصلیش انقطاع دائم یا موقت از ولایت هست
✅ سوال
🔹 چطور میشه یک انسان ارتباطش با ولایت منقطع میشه ؟
🔸 پاسخ به این سوال علتهای فرعی مرعوب شدن از جبهه باطل هست
سید احمد رضوی | صراط
✅ سوال 🔹 چطور میشه یک انسان ارتباطش با ولایت منقطع میشه ؟ 🔸 پاسخ به این سوال علتهای فرعی مرعوب شدن
1️⃣ لقمه حرام
🔸حضرت اباعبدالله(علیهالسلام) در خلال نصیحتها و خطبههای خویش که سپاهیان عمر سعد را نصیحت میکردند؛ فرمودند: «إِنَّمَا أَدْعُوكُمْ إِلَى سَبِيلِ الرَّشَادِ فَمَنْ أَطَاعَنِي كَانَ مِنَ الْمُرْشَدِينَ وَ مَنْ عَصَانِي كَانَ مِنَ الْمُهْلَكِينَ وَ كُلُّكُمْ عَاصٍ لِأَمْرِي غَيْرُ مُسْتَمِعٍ قَوْلِي فَقَدْ مُلِئَتْ بُطُونُكُمْ مِنَ الْحَرَامِ وَ طُبِعَ عَلَى قُلُوبِكُمْ وَيْلَكُمْ أَ لَا تُنْصِتُونَ أَ لَا تَسْمَعُون؛ همانا من شما را به راه کمال دعوت میکنم. پس کسی که از من اطاعت کند از سعادتمندان و کسی که از من نافرمانی کند از هلاک شدگان است. همه شما از سفارش من سرپیچی میکنید و کلام مرا گوش نمیدهید زیرا شکمهای شما از حرام انباشته شده و قلبهای شما مُهر خورده است. وای بر شما آیا ساکت نشده و به من گوش نمیدهید!»
🔹پیامبراکرم(صلیالهعلیهوآله) فرمودند:«حَلَالٌ بَيِّنٌ وَ حَرَامٌ بَيِّنٌ وَ شُبُهَاتٌ تَتَرَدَّدُ بَيْنَ ذَلِكَ فَمَنْ تَرَكَ الشُّبُهَاتِ نَجَا مِنَ الْمُحَرَّمَاتِ وَ مَنْ أَخَذَ بِالشُّبُهَاتِ ارْتَكَبَ الْمُحَرَّمَاتِ وَ هَلَكَ مِنْ حَيْثُ لَا يَعْلَمُ؛ (امور سه گونه است :) حلال واضح و روشن و حرام آشكار و بدون ابهام و اموري كه مردد ميان اين دو است. هر كس شبهات را ترك كند از محرمات نجات مييابد و هر كس به شبهات اقدام كند مرتكب محرمات ميشود و ندانسته هلاك و نابود ميگردد.»
🔹 امام محمد باقر(علیهالسلام) فرمودند: «إِنَّ أَفْضَلَ الْعِبَادَةِ عِفَّةُ الْبَطْنِ وَ الْفَرْج؛ همانا برترین عبادت حفظ شکم و شهوت از حرام است.»
#سیداحمدرضوی
@s_a_razavi
سید احمد رضوی | صراط
✅ سوال 🔹 چطور میشه یک انسان ارتباطش با ولایت منقطع میشه ؟ 🔸 پاسخ به این سوال علتهای فرعی مرعوب شدن
2️⃣ عدم معرفت و شناخت نسبت به ولایت
🔹امام صادق (ع ) میفرمایند:(اَمـا لَوْ اَنَّ رَجُلاً قامَ لَيْلَهُ وَ صامَ نَهارَهُ وَ تَصَدَّقَ بِجَميعِ مالِهِ وَ حَجَّ جَميعَ دَهْرِهِ وَ لَمْ يَعْرِفْ وِلايَةَ وَلِیِّ اللّهِ فـَيـُوالِيـَهُ وَ يَكُونَ اَعْمالُهُ بِدِلالَتِهِ ما كانَ عَلَی اللّهِ حَقُّ فی ثَوابِهِ وَ لا كانَ مِنْ اَهْلِ الاِْيمانِ)آگاه باشيد اگر شخصی شبش را با نماز و روزش را با روزه سپری كند و همه مال خود را در راه خدا صدقه دهد و پيوسته به زيارت خانه خدا برود ولی عارف به ولايت ولیّ خدا نباشد تا از او پيروی كند و انجام اعمالش به راهنمايی او (و تحت حاكميّت او) باشد، چنين كسی حقّ دريافت پاداشی از خدا را ندارد و از اهل ايمان به شمار نمی آيد.
🔸پیامبر اکرم(ص) میفرمایند: «مَنْ ماتَ وَ لَمْ یعْرِفْ إمامَ زَمانِهِ مَاتَ مِیتَةً جَاهِلِیة؛ هر فردی که بمیرد در حالی که امام زمانش را نشناسد، به مرگ جاهلی مرده است».
🔹ابن ابی یعفور نقل میکند: از امام صادق(ع) درباره گفتار پیامبر اسلام: «مَنْ مَاتَ وَ لَیسَ لَهُ إِمَامٌ فَمِیتَتُهُ مِیتَةٌ جَاهِلِیةٌ؛ هر فردی که بمیرد در حالی که امامی نداشته باشد، مرگش، مرگ جاهلی است» پرسیدم که آیا مقصود مردن در حالت کفر است؟ امام صادق(ع) فرمود: مردن در حالت گمراهی است. عرض کردم: هر که در این زمان هم بمیرد و او را پیشوائی نباشد، مرگش، مرگ جاهلیت است؟ فرمود: آری.
🔸امام صادق(علیه السلام) در روایت مقبوله عمر بن حنظله، مى فرماید: «... مَنْ کَانَ مِنْکُم مِمَّنْ قَدْ رَوَى حَدیثَنَا وَ نَظَرَ فِى حَلَالنَا وَ حَرَامنَا وَ عَرَفَ اَحکَامَنَا فَلیرضُوْا بِهِ حَکَماً فَاِنِّى قَدْ جَعَلْتُهُ عَلَیکُمْ حَاکِماً فَاِذَا حَکَمَ بِحُکمِنَا فَلَمْ یقبَلْ مِنهُ فَاِنَّمَا استخَفّ بِحُکْمِنَا وَ عَلَینَا رَدٌّ وَ الرَّادُّ عَلَینَا کَالرَّادُّ عَلَى اللّهِ وَ هُوَ عَلَى حَدِّ الشِّرکِ بِاللَّهِ»«مردم باید به کسانى از شما (شیعیان) که حدیث و سخنان ما را روایت مى کنند و در حلال و حرام ما به دقت مى نگرند و احکام ما را به خوبى باز مى شناسند (عالم عادل)، مراجعه کنند و او را به عنوان حاکم بپذیرند. من چنین کسى را بر شما حاکم قرار دادم. پس هرگاه به حکم ما حکم کند و از او پذیرفته نشود، حکم خدا کوچک شمرده شده و بر ما رد شده است و آن که ما را رد کند، خدا را رد کرده است و چنین چیزى در حد شرک به خداوند است»
#سیداحمدرضوی
@s_a_razavi