🔰 با این حجم از قاچاق کالای یارانه ای چگونه میشود مقابله کرد؟! اصلا امکانپذیر هست؟!!
🔹 فقط کافیه قیمت ها آزادسازی بشه و بس
🔰 صراط؛ مروج گفتمان اصیل انقلاب
http://eitaa.com/joinchat/1112735758C332d249c3e
✅ یک سوال مبنایی و مهم
🔰 مبنای قاچاق کالا چیست؟! چرا یک یا چند کالا به یا از کشور قاچاق میشود؟! مهمترین عامل قاچاق چیست؟!
🔹 پاسخ به این سوال را منهای کالاهای خاص مانند مواد مخدر، تکنولوژیهای استراتژیک و اسلحه و ... بدهید. طبیعتا قاچاق در این موضوعات مباحث خاص دیگری دارد.
🔹 مبنای سوال بر پایه قاچاق ارزاق عمومی و کالاهای مصرفی هست
🔰 صراط؛ مروج گفتمان اصیل انقلاب
http://eitaa.com/joinchat/1112735758C332d249c3e
✅ نکته
🔰 تا اینجا صرفا در خصوص #قاچاق_خُرد سخن گفتیم. به این حجم قاچاق، قاچاق سازمان یافته و کلانی که از طُرق رانت، اختلاس، فساد، رسمی، دزدی، تخلف و ... در خصوص ارز ترجیحی صورت میگیرد را نیز اضافه کنید تا به علت #ضرورت به جراحی بزرگ اقتصادی در شرایط فعلی پی ببرید.
🔹 منتقدین بجای نقد و ایراد و عیبجوئی، بهتر هست برای این چالش و معضل اقتصادی #راهکار عملیاتی و اجرایی بر اساس اطلاعات دقیق و صحیح ارائه دهند.
🔸 غرغر کردن، نق نق زدن، عیبجوئی و مخالف خوانی رو هر فردی بلده، راست میگین و #مَردین راهکار دقیق ارائه بدین
🔰 صراط؛ مروج گفتمان اصیل انقلاب
http://eitaa.com/joinchat/1112735758C332d249c3e
✅ انتقادکردن آسان است، عمل کردن دشوار است
🔰 بنده با انتقاد مخالف نیستم، عیبی ندارد، انتقاد لازم است و کمککننده است، منتها این را همه توجّه داشته باشند که انتقادکردن آسانتر از عملکردن است.
🔰 عیبهای طرف مقابل را در آن عرصهای که قرار دارد، ما راحت میبینیم، درحالیکه خطرات او، دشواریهای او، نگرانیهای او، مشکلات او را انسان نمیبیند.
🔰 مثل این است که شما کنار یک استخری ایستادهاید، دارید تماشا میکنید؛ یکنفر هم رفته است روی ارتفاع، از دهمتری میخواهد شیرجه بزند. خب، شیرجه میزند، شما که اینجا کنار استخر ایستادهاید، میگویید هان! این پایش خم شد، زانویش خم شد؛ این یک اشکال.
🔰 بله، این اشکال است امّا شما زحمت بکشید از این دایو بروید بالا، سرِ آن دهمتری به آب یک نگاهی بکنید، آنوقت قضاوت بکنید! انتقادکردن آسان است. [البتّه] این حرف من مانع از انتقاد نشود.
۱۳۹۴/۰۴/۰۲
🔹 مقام معظم رهبری
پ.ن: یکی از معضلات این هست که #اکثریت منتقدین #اصلا تجربه کار اجرائی در سطح کلان رو ندارند!! #عموما بر اساس تصورات و فرضیات نقد میکنند و راهکار ارائه میدهند!! خب؛ طبیعی هست که اکثر نقدهاشون نه قابلیت اجرا داره، نه دقیق و صحیح هست و نه دردی رو دوا میکنه
🔰 صراط؛ مروج گفتمان اصیل انقلاب
http://eitaa.com/joinchat/1112735758C332d249c3e
سید احمد رضوی | صراط
🔰 این دو کارت سوخت، هر دو صادر شده توسط شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران هست، #اما : 🔹 با یکیش م
🔻 سوال مخاطب
سلام
لطفا در مورد این دو کارت سوخت بیشتر توضیح بدین در کانال
چگونه با این دو کارت، قاچاق سوخت به راحتی انجام می شود؟؟
متوجه نشدم
🔰 ان شاالله امشب نکاتی در خصوص #مکاتب_اقتصادی عرض میکنم تا کمی ذهنتون نسبت به بحث های اقتصادی که توسط منتقدین داره مطرح میشه دارای شناخت بشه
🔹 اینکه از لیبرالیسم و نئولیبرالیسم میگن یعنی چی؟ مکتب اتریش و شیکاگو و استکهلم یعنی چی؟ مکتب اقتصاد کینزی یعنی چی؟ مکتب اقتصاد ویرجینیا یعنی چی؟
🔹 تفاوتهای اینا در چیه؟ مخالفتها و نقدهاشون بر مبنای چه مولفه هایی هست؟
🔹 بعدش متوجه میشید وقتی میگه بچه های شیکاگو، دارن از چی حرف میزنن و چقدر حرفشون درسته چه غلط؟ و اصلا ما باید چقدر میتونیم به حرفای این اهمیت بدیم؟
✅ مکتب اقتصادی کینز
🔰یکی از مهم ترین مکاتب اقتصادی
🔹بر اساس ایده های اقتصادی جان مینارد کینز، اقتصاد دان انگلیسی
🔸 کینز بهعنوان بنیانگذار "علم اقتصاد جدید" شناخته میشود و نظراتش به عنوان " انقلاب کینزی" معروف شده است.
🔸 مکتب کینزی، معتقد به مداخله دولت در کنترل بحران های اقتصادی هست؛ دولت میبایست با سیاست گذاری فعال (سیاستهای پولی بانک مرکزی و یا سیاستهای مالی دولت به قصد پایدار کردن چرخه تجاری و یا ...) در بخش عمومی ورود میکند.
🔸 تعیین جهت سمت و سوی اقتصاد به وسیله تقاضا، بازار باز، تغییر در نرخ ذخایر قانونی، تغییر در نرخ تنزیل و تاکید بر اقتصاد کلان با مولفه هایی مانند مصرف کل، پسانداز کل، درآمد کل، محصول کل و اشتغال کل، از مهمترین شاخصه های عقاید مکتب کینزی هست.
🔹 غفلت کینز از ساز و کار در عرصه تولید، نگاه اغراقآمیز بر نقش تعیین کننده تقاضا و تحلیلهای نادرست در خصوص پول و سرمایه، به ناکارآمدی توصیههای علمی کینز منجر شد. وی برای دولت نقش اقتصادی مهم و تعیین کنندهای قائل بود که نتیجه اش دولتیتر شدن نظام اقتصادی و درنتیجه تخصیص غیر بهینه منابع، کاهش بهره وری، گسترش بیکاری و تورم بود.
◀️ دههها کسری بودجه و افزایش پیوسته هزینههای دولت در سالهای متمادی و مسیر سیاستگذاری کلان اقتصادی در ایران نشان از اثرپذیری مکتب کنیز دارد. سهمیهبندی کالاهای اساسی (کالابرگها)، پرداخت یارانههای نقدی به اشخاص، پیشنهاد بستههای تحریک تقاضا و خروج از رکود و ... از دیگر نشانه های این تبعیت مسئولان اقتصادی ایران از مکتب کینز بوده است که حاصل آن نیز در #رکود_تورمی و #فربه_شدن_دولت نمایان شده است.
◀️ بخشی از مسئولان و اقتصاددانان ما نگاه و تصمیماتشان بر مبنای مکتب کینزی هست و طبیعتا نسبت به دیگر مکاتب موضع و نگاهی منتقدانه دارند.
✍️ سید احمد رضوی
🔰 صراط؛ مروج گفتمان اصیل انقلاب
http://eitaa.com/joinchat/1112735758C332d249c3e
✅ مکتب لیبرالیسم
🔰 جان لاک فیلسوف و اقتصاددان انگلیسی به عنوان پدر این مکتب شناخته میشود.
🔹 پایه و مبنای این مکتب بر اساس آزادی و آزادخواهی نهاده شده است، اما تعاریف و شرح و بسطش توسط بزرگان این تفکر همچون آدام اسمیت، جان لاک، مونتسکیو، جان استورات میل و میلتون فریدمن و ... مختلف و متفاوت است و همین موضوع باعث تقسیم و تفکیک این مکتب به کلاسیک و مدرن شده است.
🔹 نگاه طرفداران لیبرال به دخالت دولتها در اقتصاد بصورت محدود است، آنها معتقد به پشتیبانی از بازار آزاد، تجارت آزاد، مالکیت خصوصی و حاکمیت قانون هستند.
🔸 حاکمیت قانون باید بر مبنای آزادی و به دور از تبعیض و انحصار و با دخالت حداقلی از مالکیت خصوصی اشخاص حفاظت کند و دولتها فارغ از نگاه ملی گرایانه و مذهبی اجازه دهند بازار آزادانه مسیر تجارت و توسعه خود را طی کند.
◀️ نکته حائز اهمیتی که در بحث لیبرالیسم باید به آن دقت کنیم تعاریف و نگاههای مختلف و بعضا ناقص به آن در ایران است که عمدتا ریشه از تفکرات سیاسی افراد دارد.
◀️ مخالفان و موافقان این مکتب فکری، هر کدام بر اساس برداشت خود و ظن و گمان های جریانات سیاسی به آن مینگرند و یکدیگر را نقد میکنند.
✍️ سید احمد رضوی
🔰 صراط؛ مروج گفتمان اصیل انقلاب
http://eitaa.com/joinchat/1112735758C332d249c3e
سید احمد رضوی | صراط
✅ مکتب لیبرالیسم 🔰 جان لاک فیلسوف و اقتصاددان انگلیسی به عنوان پدر این مکتب شناخته میشود. 🔹 پایه و
✅ سوال
🔰 آنچه از آموزه های لیبرالیسم و تعاریف موافقان آن برداشت میشود، #ضدیت و #مخالفت مبنایی لیبرالیسم با مبانی عدالت اجتماعی در اسلام است.
🔰 آنچه از آرمانهای انقلاب اسلامی و رویه عملیاتی و مبانی فکری دولت انقلابی رئیسی نیز مشهود است، ترویج و گسترش عدالت اجتماعی و حمایت حداکثری دولت از قشر محروم و کم برخوردار در تکانه های اقتصادی است.
◀️ خب؛ حال این سوال پیش می آید:
🔸 منتقدین و مخالفین دولت رئیسی، بر اساس کدام مبانی، مستندات و واقعیت های عینی، معتقد هستند لیبرالها و نئولیبرالها سکان دار دولت سیزدهم شده اند؟!!!!!
🔸 آیا این سکانداری نباید در تصمیمات و برنامه های اجرائی دولت نمود خارجی داشته باشد؟!!
🔸 اساسا آیا بین لیبرالیسم و عدالت اسلامی میتوان تفاهم و تزوج ایجاد کرد؟!!
✍️ سید احمد رضوی
🔰 صراط؛ مروج گفتمان اصیل انقلاب
http://eitaa.com/joinchat/1112735758C332d249c3e
✅ سوال
🔰 همه شنیده ایم که مجلس، دولت و مردم موافق واردات خودرو بوده اند. ( معتقد به این مقوله نیز هستیم ) اما مرکز ارزیابی و نظارت راهبردی اجرای سیاستهای کلی مجمع تشخیص نظام مانع شد!
🔹 رئیس این مرکز کیست؟! یک لیبرال یا یک مخالف لیبرال؟!
◀️ دلیل و مبنای این مخالفت چه بود؟!
◀️ حاکم بودن تفکر لیبرالیسم در کشور؟!
◀️ مخالفت با ایجاد بازار آزاد و رقابتی؟!
◀️ تقویت حاکمیت دولت بر بازار؟!
✅ گاهی اوقات باید به منتقدین بگوییم، شما طرفدار کدام مکتب اقتصادی هستید؟ و از آموزه های کدام مکتب پیروی میکنید؟! تا پس از آن ریشه و علت مخالفت آن را در یابیم👌
✍️ سید احمد رضوی
🔰 صراط؛ مروج گفتمان اصیل انقلاب
http://eitaa.com/joinchat/1112735758C332d249c3e
✅ داستان "فیل و هندوها" مثنوی معنوی مولانا رو مطالعه کنید تا کمی فضای انتقادات و مخالفتها و اظهارنظرهای پیرامون مکاتب اقتصادی رو متوجه بشید.✌️
هدایت شده از 📖کتاب خاص📚
🔴ویژه 💥💥💥💥
🔴به مناسبت افتتاح نمایشگاه کتاب تهران
همپای با غرفه داران نمایشگاه کتاب تا ۳۱ اردیبهشت ماه کلیه کتابها رو با #تخفیف_20% سفارش بدین.
💥💥👌👌هم تخفیف ۲۰ درصدی هم قرعه کشی دیگه چی بهتر از این