🔴به عنوان یک ایرانی دوست دار وطن #فردا_بیرون_نمیروم
فردا روز 13 به در است
روزی که به روز طبیعت نام گرفته
و طبيعتاً با توجه به شیوع ویروس کرونا
و لزوم همکاری ما مردم برای قطع زنجیره شیوع این #ویروس_منحوس بسیار تعيين کننده است.
من هم به احترام ایران بزرگ و صلاح ملت بزرگ ایران، به پویش سراسر #فردا_بیرون_نمیروم میپیوندم.
اگر سربلندی ایران رو دوست دارید شما هم فردا بیرون نروید.
#نشر_حداکثری
#سیداحمدرضوی
@s_a_razavi
🔻 سیاستمداران آمریکایی بدانند:
🔹️ پایان گزینه نظامی جز حمل تابوت سربازانتان نیست
#سیداحمدرضوی
@s_a_razavi
هدایت شده از اخبار مشهد
🔸برای شکست کرونا هم قسم شدیم💐
🔻خیابانهای مشهد در روز ۱۳ فروردین
بزرگراه آسیایی/ جاده کلات/ بلوار هاشمیه/ بزرگراه هاشمی رفسنجانی
#در_خانه_بمانیم
@Akhbarmashhad
سید احمد رضوی | صراط
#تحلیل_روز #ظهور 🎯 سلسله جلسات جریان شناسی حق و باطل-جلسه هفتم ⬅️ ولایت طاغوت 🔸️ اقتصاد شیطان م
#تحلیل_روز
#ظهور
🎯 سلسله جلسات جریان شناسی حق و باطل-جلسه هشتم
⬅️ ولایت طاغوت
🔸️ اقتصاد شیطان محور
🔴 چهار شنبه ۱۳ فروردین ، ساعت ۲۳
🔸️ دوستان و اطرافیان خود را به این کانال دعوت کنید تا پاسخ پرسشهایشان را دریافت کنند🌷
◀️ نشر حداکثری
#سیداحمدرضوی
http://eitaa.com/joinchat/1112735758C332d249c3e
سید احمد رضوی | صراط
تا بحال به طب و درمان کنندگی اینجوری نگاه کرده بودین؟
کسی براتون اینجوری تجویز کرده؟
نگاه اسلام رو به طب اینجوری دیده بودین؟
🔻امام محمد باقر(ع) به علقمه فرمود: پس از آنکه به آن حضرت با سلامی اشاره کردی، دو رکعت نماز بخوان و سپس زیارت عاشورا را بخوان. هنگامی که این زیارت را خواندی در حقیقت او را به چیزی خواندی که هر کس از ملائکه که بخواهند او را زیارت کنند، به آن می خوانند و خداوند برای تو هزار هزار حسنه می نویسد و از تو هزار هزار سیئه محو می نماید و تو را هزار هزار مرتبه بالا می برد و همانند کسانی می باشی که در رکاب آن حضرت به شهادت رسیدند. حتی در درجات آنها هم شریک می شوی. (کامل الزیارات- ص 74)
🔻امام صادق(ع) به صفوان میفرماید: زیارت عاشورا را بخوان و از آن مواظبت کن، به درستی که من چند خیر را برای خواننده آن تضمین می کنم، اول زیارتش قبول شود. دوم سعی و کوشش او شکور باشد. سوم حاجات او هرچه باشد از طرف خداوند بزرگ برآورده شود و نا امید از درگاه او برنگردد زیرا خداوند وعده خود را خلاف نخواهد کرد. (بحارالانوار-جلد 98-ص 300)
سید احمد رضوی | صراط
#تحلیل_روز #طب 🎯 سلسه جلسات تحلیلی طب شناسی-جلسه اول 🔸️ طب چیست؟ 🔸️ آیا طب اسلامی و غیر اسلامی
#تحلیل_روز
#طب
🎯 سلسه جلسات تحلیلی طب شناسی-جلسه دوم
🔸️ طب سنتی چینی
🔴 پنجشنبه ۱۴ فروردین ، ساعت ۲۳
🔸️ دوستان و اطرافیان خود را به این کانال دعوت کنید تا پاسخ پرسشهایشان را دریافت کنند🌷
◀️ نشر حداکثری
#سیداحمدرضوی
http://eitaa.com/joinchat/1112735758C332d249c3e
لائوتسه، فیلسوف مشهور چین، که گمان میرود در قرن ششم قبل از میلاد زیسته است. بسته به نوشتارهای باقیمانده او را Laotse یا Lao-Tse یا Lao-tzu نیز میخوانند.لائوتسه پدیدآورنده مکتب تائوئیسم به شمار میرود و مشهورترین کتاب نوشته شده در این فلسفه تائو ته جینگ به او نسبت داده میشود.شرح حال و شخصیت لائوتسه بنیانگذار آیین تائوییدرباره شرح زندگی انسان متواضعی که در میان آموزگاران دینی عالم برای نخستین بار اصل جهانی احسان کردن بدون توقع تلافی و پاداش را تعلیم داده مطالب ناچیزی در دست است. منبع اصلی اطلاع در این مورد یک طرح کوچک دویست و چهل و هشت کلمه ای است که توسط هرودوت تاریخ چین، سوماچین، حدود ۵۰۰ سال پس از زمان لائوتسه نوشته نوشته شده است. بنابر نقل منبع یاد شده، لائوتسه در ایالت هونان در بخش مرکزی چین در حدود ۵۰ سال پیش از کنفوسیوس متولد شد. اطلاعاتی که در مورد زندگی او در دست است به اندازه ای ناچیز است که برخی از محققین در این باره که آیا اصلا چنین شخصی وجود داشته یا نه شک کرد ه اند. اچ. جی. کریل از اینکه درباره لائوتسه به عنوان یک شخصیت تاریخی بحث کند امتناع دارد، در حالی که درباره افکار تائوئیسم آن گونه که در کتاب تائوته کینگ و چوانگ تسه یافت می شود سخن به میان می آورد. محققین پیشین، تاریخ تولد لائوتسه را بین اواخر قرن هفتم تا اوایل قرن ششم پیش از میلاد می دانند. در کارهای تحقیقاتی اخیرتر آن را حدود قرن چهارم پیش از میلاد نیز دانسته اند. به حسب تاریخ نگاریهای قدیمی تر، وی یکی از معاصرین پا به سن گذاشته کنفوسیوس بوده است. این مسئله نشان می دهد که دوران حیات کنفوسیوس با زمان حیات زرتشت در سرزمین پارس، مهاویرا و بودا در هند و پیامبران بزرگ عبری ارمیای نبی، حزقیل و اشعیای دوران اسارت و تبعید یهود، چندان فاصله ای نداشته است. اختلاف دیدگاهها در مورد لائوتسه
در اینکه آیا وى وجود خارجى داشته است یا صرفا یک شخص افسانه اى است، میان دانشمندان اختلاف وجود دارد. به گونه اى که از سنت به دست مى آید وى در سال ۶۰۴ ق. م. در چین به دنیا آمد و مدتى در دربار پادشاه سمت بایگان داشت. وى پس از چندى شغل خود را رها کرد و براى پرداختن به صفاى روح از همه امور حتى کسب علم دست کشید و در خانه خود ماند. مردم درباره او کنجکاو شدند و براى آگاهى از انیشه هاى وى به دیدار او شتافتند. گفته مى شود کنفوسیوس نیز به دیدار وى رفت. وى از مراجعات مردم خسته شد و بدین جهت از سرزمین خود مهاجرت کرد. یکى از دروازه بانان شهر او را در حال عزیمت دید و از خواهش کرد که به وى چیزى بیاموزد. لائوتسه در کنارى ایستاد و رساله اى را به او املا کرد که تاکنون باقى است و نام آن تائوته چینگ یعنى رساله تائو و خاصیت آن، است. این رساله شامل سخنان کوتاهى است که معناى بعضس از آنها روشن نیست. رساله را به دروازه بان داد و از آنجا عبور کرد و دیگر خبرى از او باز نیامد. برخى گفته اند وى در سال ۵۱۷ ق. م. درگذشت. کسانى که لائوتسه را شخصى افسانه اى مى دانند، مى گویند فلسفه منسوب به وى از زمان کنفوسیوس قدیمتر است و رساله یاد شده نیز قبلا وجود داشته است.