🌀 برای خودسازی و مدیریتِ خود، اول باید خودت را دوست داشته باشی!
🌀 بین دوستداشتنِ خود با «دوستداشتن خواستههای بدِ خود» فرق هست
🔻 آخرین آمادگی برای ظهور؛ اصلاح مدیریت در جامعه و خانواده (ج۹)-۲
🔹 همانطور که برای مدیریت جامعه و خانواده، محبت لازم است، برای خودسازی و «مدیریتِ خود» هم اول باید خودت را دوست داشته باشی. اگر خودت را دوست نداشته باشی، نمیروی منافعت را تأمین کنی.
🔹 باید اینقدر به خودت علاقه داشته باشی تا خودت را ارزان خرج نکنی، خودت را تباه نکنی، لگدمال دشمن نشوی و اجازه ندهی دشمن به تو حمله کند و ضربه بزند.
🔹 خدا میفرماید: شیطان، دشمن تو است «إِنَّ الشَّيْطانَ لَكُمْ عَدُوٌّ فَاتَّخِذُوهُ عَدُوًّا» یعنی تو دوستِ خودت باش و مقابل دشمن خودت بایست! کسی که مقابل دشمن خودش بیعار و بیسپر باشد و مراقب دشمنش نباشد، یعنی خودش را دوست ندارد!
🔹 محبت در مدیریت نفس، لازم است و الا «منفعل» میشوی و مدام میگویی: «حالا کجای این نفس را درستش کنم؟ این درستشدنی نیست!» آدم تا خودش را دوست نداشته باشد، نمیتواند خودش را بسازد؛ لذا خودش را رها میکند.
🔹 خیلی زشت است که یککسی بگوید «من که بدبخت هستم! من آشغال هستم و به درد نمیخورم، اصلاً معلوم نیست برای چه زنده هستم و...» این حرفها چیست که میگویی؟ چرا به خودت توهین میکنی؟! تو برای خدا عزیز هستی.
🔹 عاشق خودت باش! مؤمن، عاشق خودش است و خدا دوست دارد انسان عاشق چیزهایی باشد که خدا به او داده است. امیرالمؤمنین(ع) میفرماید خدا رحمت کند کسی را که قدر خودش را بداند. (غررالحکم/۵۲۰۴)
🔹 البته بین دوستداشتنِ خود با دوستداشتن «خواستنیهای بدِ خود» فرق هست؛ بعضیها دوستداشتنیهای بدی دارند و خودشان را فدای آن دوستداشتنیهای بد و کم ارزش میکنند. این محبتِ هوای نفس است که بد است و الا جان تو خیلی ارزش دارد، بهحدی که خدا به آن قسم خورده است «وَ نَفْسٍ وَ ما سَوَّاها» قسم به آن کسی که این نفس و این جان آدمی را زیبا آفریده است!
👤علیرضا پناهیان
🚩دانشگاه امامصادق(ع)- ۹۸.۶.۱۷
#صحیفه_سجادیه
🍀 وَ سِنَةِ الغَفْلَةِ
و پناه میبرم به تو از خواب آلودگی غفلت
❇ گاهی وقتها که نسبت به کاری یا
دیدار کسی شوق دارم یا در انتظار رسیدن زمان مهمی هستم؛از خوابیدن بیم دارم
🌀حتی مواظبم چُرت مرا نگیرد که میدانم به دنبال آن، خواب نیز خواهد آمد
🔻خدایا پس چگونه است که اغلب در هنگام عبادت و عمل دچار سستی و بی خیالی و بی حالی و چُرت می شومولی نگران نیستم❓❗️
🔘 چگونه است که شوق دیدار یک انسان که آفریده توست و یا رسیدن به لحظات دوست داشتنی زندگی که تو به من عنایت کرده ای
از دیدار تو 💓
و رضایت تو💓
و عبادت تو 💓
و عمل به تکالیف تو
برایم دوست داشتنی تر است❓❗️
پس چگونه است که از این اندیشه آشفته؛این پریشانی نابودکننده؛و غفلت گسترده به تو پناهنده نمیشوم❓❗️
آیا این از متابعت هوای نفس ویا مخالفت کردن با مسیر هدایت تو نیست❓😔
🍃خدایا به تو پناه می برم از
خواب غفلت و مقدمه آن سستی و تنبلی وفراموشی مسئولیت
🍃خدایا به تو پناه می برم حتی از کمترین وکوتاهترین لحظات غفلت و فراموش کردن تو
🍃به تو پناه می برم که ازخودم و مسئولیتهایم و وظایف ونقشهایی که
بر عهده من است،غافل شوم
🍃به تو پناه می برم از بیحالی و سستی که باعث فراموشی حرکت و رفتن و تلاش در من میشود
💢خدایا چه ضربه ها و کمبودهای فردی واجتماعی که ازغفلت و سستی من در انجام مسئولیتم ایجاد نشد
💢 و چه گناهانی که انجام شد؛چون من در خواب غفلت ازتو و وظایفم بودم
💓 خدایا پناهم باش تابا یادآوری دائم دیدار تو وخشنودیت وشوق به لحظات انجام وظیفه سستی خواب غفلت و تنبلی آن برمن چیره نگردد
معرفی کتاب
مدیریت عشق مسئله کتاب شب صورتی است. داستان کتاب به مدیریت عشق یک نوجوان می پردازد. نوجوانی که در شهر یزد عاشق می شود و پیرمردی به کمک او می آید.
فضای کتاب در جغرافیای شهر یزد می گذرد و نویسنده در این رمان نیز مانند کتاب کتاب رویای نیمه شب نگاه مهدوی خود را حفظ کرده و در اختتامیه کتاب به نیمه شعبان و شخص امام زمان (عج) توجه دارد.
✅پاتوق کتاب شهیده زینب کمایی
@maghar98
سالاری بسیار تاکید کرده که من نویسنده دینی هستم. نویسندهای که غایت کار خود را نوشتن از دین میداند. دغدغه اصلی مخاطبیابی نیست، بلکه بیان یک مفهوم متعالی دینی است. این نویسنده ضمن داشتن دغدغه به دنیا، در پی بیان دین است. ایشان ضمن ارزیابی مخاطب، مخاطب را به مسیری رهنمون میکند که خودش را نسبت به آن متعهد میداند.
سالاری با داستانهایش خیلی روشن میگوید که «ادبیات» ابزاری برای بیان مضامین دینی است. نگاه و نگرش آقای سالاری یک نگاه ریشهدار و کهن است؛ چراکه بزرگان و عارفان از این روش برای بیان مسائلی دینی استفاده کنند. ما باید داستان را نه برای داستان، بلکه برای ارزشهای معنوی بدانیم.
این اثر برای گروه مخاطبان خودش یک اثر موفق است. مخاطبان ایشان گروه مخاطبان مؤمن هستند؛ مخاطبانی که از قبل مشخصاتی دارند و نویسنده از پیش این کتاب را برای آنها تهیه کرده است.
مخاطبان آقای سالاری کسانی هستند که زمینههایی ایمانی مشخصی دارند؛ ایمان آنها و کیفیت ایمان آنها را نمیدانیم، اما مشخصه آنها باور داشتن به دین است. جنس کتابهای آقای سالاری ضمن نشاط و حرکت دادن به گروه مخاطبان مؤمن، توانسته موجب تقویت ایمان شود.
#شب_صورتی
#رمان_مذهبی
#مظفر_سالاری
✅پاتوق کتاب شهیده زینب کمایی
@maghar98
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺🍃🌺
🍃قُلْ لَا يَسْتَوِي الْخَبِيثُ وَالطَّيِّبُ وَلَوْ أَعْجَبَكَ كَثْرَةُ الْخَبِيثِ فَاتَّقُوا اللَّهَ يَا أُولِي الْأَلْبَابِ لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُونَ 🍃
💞بگو: ناپاک و پاک یکسان نیستند؛
💞هر چند فراوانی ناپاک ها تو را به شگفت آورد.
💞پس ای صاحبان خرد! از خدا پروا کنید تا رستگار شوید.
🌺🍃🌺
🌺سوره مائده 🍃 آیه 100🌺
📢 هشدار رهبر انقلاب به مسئولان:
❔ چرا از واردات بیرویه و زائد جلوگیری نمیکنید؟
⚠️ ثروت بادآوردهی برخی افراد در اولویت است یا جوان بیکار کشور؟
🔻 رهبر انقلاب، صبح امروز در دیدار هزاران نفر از دانشآموزان و دانشجویان:
🔹️ یکی از راههای #رونق_تولید، جلوگیری از #واردات زائد و بیرویه است. چرا مسئولان جلوگیری نمیکنند از این مسئله؟ یک کسانی با واردات تنفّس میکنند؛ ثروت بادآوردهشان وابسته به واردات است و نمیگذارند جلوی واردات زائد که #تولید_داخلی را به شکست میکشاند، گرفته شود. اینها در اولویتاند یا آن جوان بیکار کشور؟ ۹۸/۸/۱۲
#دیدار_۱۳_آبان
💻 @Khamenei_ir