10.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#تلاوتروزانه
❣تلاوت صفحه ۲۸۶قران
همراه با ترجمه صوتی روان
❣ تلاوتامروزهدیه به محضر نورانی
حضرت عباس علیه السلام...
...... به نیت فرج...❣
🦋هدیه به محضر اهل بیت علیهم السلام صلوات....👇👇
❣الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ
و عَجّل فَرَجَهم.....🌹
❣طيب الله انفاسكم
ایامکمبالخير و العافيه » »ان شاءالله....
#قران
💌 کانالڝهـبـــــایِבل
@SaaHBaa
🌱
#قران_را_بیشتر_بشناسیم
🔴 ویژگیها و پاداش مؤمنان با استقامت
✅ إِنَّ الَّذِينَ قَالُواْ رَبُّنَا اللَّهُ ثُمَّ اسْتَقَامُواْ تَتَنَزَّلُ عَلَيْهِمُ الْمَلَآئِكَةُ أَلَّا تَخَافُواْ وَ لَا تَحْزَنُواْ وَ أَبْشِرُواْ بِالْجَنَّةِ الَّتِى كُنتُمْ تُوعَدُونَ (فصلت/۳۰)؛ همانا كسانى كه گفتند: «پروردگار ما خداست، پس (بر این عقیده) مقاومت نمودند، فرشتگان بر آنان نازل مىشوند (و مىگویند:) نترسید و غمگین مباشید و بشارت باد بر شما به بهشتى كه پىدرپى وعده داده مىشدید.
🔹در این آیه و دو آیهی بعدی، سخن از مؤمنان مقاوم است، کسانی که عاشق خدا هستند و در برابر شهوات، دشمنان و انحرافات، ایستادگی و مقاومت میکنند و هنگامی که منافعشان به خطر میافتد، صحنه را ترک نمیکنند. این مطالب به نوعی در برابر آیات گذشته است که سخن از کافرانِ لجوج بود. مقایسهی انسانهای خوب و بد، یکی از روشهای تربیتی قرآن است، تا مردم راه صحیح را خود تشخیص دهند.
🔸در آیه ۳۰، به چهار ویژگی و پاداش مؤمنان با استقامت اشاره شده است: فرشتگان بر آنان نازل میشوند، ترسی از آینده نخواهند داشت، اندوهی بر گذشتهی خویش ندارند و به بهشت موعود میروند. چهار ویژگی هم در آیات ۳۱ و ۳۲ بیان شده است. نمونهى روشن نزول فرشتگان بر مؤمنان و یاری آنان را در سورهى آل عمران آیهى ۱۲۵ مىخوانیم. مشابه آیه ۳۰ سوره فصلت نیز در سورهى احقاف، آیهى ۱۳ و ۱۴ ذکر گردید: «ان الّذین قالوا ربّنا اللّه ثمّ استقاموا فلا خوف علیهم و لا هم یحزنون اولئک اصحاب الجنة خالدین فیها جزاء بما كانوا یعملون»؛ كسانى كه گفتند: پروردگار ما «اللّه» است و سپس استقامت كردند پس نه خوفى بر آنهاست و نه اندوهى، آنان اصحاب بهشت هستند كه به پاداش عملكردشان براى همیشه در آن جا هستند.
✅ نَحْنُ أَوْلِيَآؤُكُمْ فِى الْحَيَاةِ الدُّنْيَا وَ فِى الْآخِرَةِ وَ لَكُمْ فِيهَا مَا تَشْتَهِى أَنفُسُكُمْ وَ لَكُمْ فِيهَا مَا تَدَّعُونَ. نُزُلًا مِّنْ غَفُورٍ رَّحِيمٍ (فصلت/۳۱-۳۲)؛ ما (فرشتگان) در دنیا و آخرت دوستان شماییم؛ و براى شماست (در بهشت) هر چیزى كه تمایل داشته باشید و براى شماست در آن جا هر چه را درخواست كنید. (همهى اینها) پذیرایى مقدّماتى از جانب خداوند بخشندهى مهربان است.
🔸در آیه قبل به چهار ویژگی اشاره شد و در این آیات نیز به چهار ویژگی دیگر: فرشتگان الهی، دوست و یاور آنان در دنیا و آخرت هستند، در بهشت هر چیز لذتبخشی برای آنان فراهم است، در بهشت هر چه بخواهند، فراهم میشود و پروردگاری آمرزشگر و مهربان، میزبان آنهاست. «نُزل» به چیزى گفته مىشود كه براى پذیرایى از مهمان به هنگام ورود و نزول، آماده مىكنند. این تعبیر اشاره دارد که همهی مؤمنان، میهمان خدا هستند و بهشت با همهی نعمتهایش نخستین پذیرایی از آنهاست و پذیرایی دیگری همچون رضوان الهی نیز هست.
#تدبر
#قران_شناسی