9.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺«رای نمی دهیم تا مسئولان به خود بیایند و بفهمند از این وضعیت ناراضی هستیم... این همه سال رأی دادیم و مدام مشکلات تکرار شد...یک بار رأی ندهیم بینیم چه می شود...»
🔹واقعا رأی ندهیم چه می شود؟ عضو سازمان داعش مسلک منافقین در این فیلم به ما می گوید فردای رأی ندادن ما چه می شود.
🔹کسانی که به ما می گویند رأی ندهید دلسوز ما نیستند؛ خواسته یا ناخواسته ائتلاف کرده اند با آن که هنوز از دامنش خون جوانان این مملکت می چکد و دندان تیز کرده برای استخوانمان!
🔻هم وطن! دعواهایمان، گلایه هایمان داخلی ست. غریبه فال گوش ایستاده دل بسته به دعواهای مان؛ ایرانی نیستیم اگر در گوشش نزنیم!
هدایت شده از علیرضا پناهیان
📌آیا نامزدهای جریانهای انقلابی، همه یکی هستند یا اختلافهای جدی باهم دارند؟
🔻گفتگو در برنامۀ جهانآرا (بررسی مولفههای فرهنگ سیاسی در انتخابات)
➖ برخی میخواهند به دروغ القاء کنند که در این انتخابات، همۀ نامزدها یکی هستند درحالیکه ما شاهد کثرت افکار و جریانهای مستقل هستیم که هرچند وجوه مشترکی باهم دارند، اما وجوه اختلاف زیادی هم دارند، یعنی هم نوع مدیریتشان باهم متفاوت است هم نوع نگاهشان به نحوۀ ادارۀ کشور.
➖مثلاً آقای الف و آقای ب هرکدام اگر دولت تشکیل بدهند دولتهایشان باهم خیلی فرق خواهد کرد، بگذارید این دوقطبی کاذب اصولگرا-اصلاحطلب و این دیکتاتوری روانی برطرف بشود تا فرقهای اینها را ببینیم.
➖اصلاً حضور این افکار تازه، شیوۀ حکمرانی را در دولت تغییر خواهد داد. ولی ما از این بحثها محروم بودهایم؛ فقط بهخاطر خفقان روانی با ایجاد دوقطبیهای کاذب و دعواهای جناحی.
🔻علیرضا پناهیان - ۱۴۰۰.۰۳.۰۸
#انتخابات
@Panahian_ir
هدایت شده از علیرضا پناهیان
فتوای امام خمینی(ره) دربارۀ انتخاب رئیس جمهور
«قضیه سپردن یک مملکتی است بهدست کسی که اگر ناباب از کار درآید صدمه به اسلام میزند. جمهوری اسلامی را از بین میبرد. این یک مسئلۀ حیاتی است برای شما، برای اسلام و مسلمین. آسان این را نگیرید که ما دخالت نمیکنیم. یک دسته بگویند ما دخالت نمیکنیم از باب اینکه امر سیاسی است، به ما چه؟ این امر سیاسی به همه مربوط است... در قضیۀ رئیسجمهور تعیین رئیسجمهور یکی از چیزهایی است که بر همۀ مسلمانهای ایران، بر همۀ مکلّفهای ایران واجب است.»
(صحیفۀ امام/ج۱۵/ص۱۷)
#انتخابات
@Panahian_ir
هدایت شده از بیداری ملت
#سلام_امام_زمانم 💚
💚برخاتم اوصیاء،مهدے صلوات
💚برصاحب عصر ما،مهدے صلوات
💚خواهے ڪه خداوند بهشتت ببرد
💚بفرست تو بر حضرت مهدے صلوات
💚اَللّهُمَّ صَلِّ عَلے مُحَمَّدٍ
💚وَ آلِ مُحَمَّدٍ
💚وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
🌹🍃🌹🍃
@bidariymelat
هدایت شده از 🇮🇷 مسابقات به سوی بهشت 🇮🇷
امام خمینی ره:
آنهایی که سیاسی نیستند مسلمان هم نیستند
پ.ن :تعارف نداریم . پای زندگی حال و آینده ۸۵۰۰۰۰۰۰ ایرانی در میونه !!!
هدایت شده از کانال اطلاع رسانی حاجی آباد
#اطلاعیه📣
✔️قابل توجه همه ی بچه های مسجدی عزیزی که ماه مبارک رمضان توی طرح کارت نماز « ماه آسمانی» شرکت کردند.
🎊 امشب بعد از نماز مغرب و عشاء تشریف بیارید حسینیه شهدا جشن و جوایز تون رو بگیرد🎁😊✌️
🎈حتما به بقیه ی دوستاتون هم بگید و این پیام رو هم توی گروه هاتون منتشر کنید
ممنون🙃
🔶🔸 کانون های مسجد جامع و مسجد امام خمینی رحمه الله علیه🔸🔶
✅ https://eitaa.com/hajiabad_infor🌱
👆 به تنها کانال رسمی اطلاع رسانی روستای حاجی آباد بپیوندید
🌺💐🍀🌸🍀💐🌺
#حدیث_روز
#پیامبر_اکرم_ص
خانه اى نیست که در آن دختران باشند مگر اینکه هر روز بر آن خانه دوازده برکت و رحمت از آسمان نازل مى شود و زیارت فرشتگان از این خانه قطع نمى گردد و فرشته ها براى پدرشان هر روز و شب عبادت یکسال را مى نویسند.
ولادت با سعادت
#حضرت_فاطمه_معصومه_س
#و_روز_دختر
مبارک باد
💐 @dashtejonoon1💐🌺
هدایت شده از فرصت
رهبر انقلاب اسلامی:
🧕 "زن ایرانی در ایران اسلامی، باید کوششش این باشد که هویّت والای زن اسلامی را آنچنان زنده کند که چشم دنیا را به خود جلب کند.
این امروز وظیفهای است بر دوش زنان مسلمان؛ بخصوص زنان جوان و دختران دانشآموز و دانشجو."
➡️ ۱۳۷۹/۰۶/۳۰
#انتخابات
https://eitaa.com/joinchat/18219065C5f606cde96
#حدیث_روز
#امام_صادق_علیه_السلام
لَیسَ یُحَبُّ لِلمُلوکِ أن یُفَرِّطوا فی ثَلاثٍ: فی حِفظِ الثُّغورِ، و تَفَقُّدِ المَظالِمِ، و اختِیارِ الصّالِحینَ لأعمالِهِم.
برای حکمرانان پسندیده نیست که در سه کار کوتاهی ورزند : حفظ مرزها، رسیدگی به مظالم و حقوق پایمال شده مردم و انتخاب افراد شایسته برای کارهای خود
📚 بحار الانوار،جلد 75، صفحه 233
#تا_انتخابات
#حماسه28_خرداد
🇮🇷 @dashtejonoon1 🇮🇷