03-sharh-bar-sohbat-agha-didar-ramazan-1399-03-01.mp3
9.24M
🔸سخنرانی استاد موسویان
🔹پیرامون توصیههای مقام معظم رهبری در دیدار ماه رمضان با دانشجویان
🔸 عقل و ادب ادامه انقلاب اسلامی
🔹جلسه سوم
🔸رمضان 1441
@sabbar_ir
💠 دعای روز بیست و هشتم ماه مبارک رمضان
اللهمّ وفّر حظّی فیهِ من النّوافِلِ واکْرِمْنی فیهِ بإحْضارِ المَسائِلِ وقَرّبِ فیهِ وسیلتی الیکَ من بینِ الوسائل یا من لا یَشْغَلُهُ الحاحُ المُلِحّین.
@sabbar_ir
28-tafsir-anfaal-1399-03-02.mp3
8.83M
🔸#تفسیر سوره #انفال
🔹به کلام استاد موسویان
🔸 جلسه بیست و هشتم
🔹روز #قدس ، #فتح_قدس
🔸فتح خرمشهر
🔹صبار
🔸رمضان 1441
@sabbar_ir
04-sharh-bar-sohbat-agha-didar-ramazan-1399-03-02.mp3
9.83M
🔸سخنرانی استاد موسویان
🔹پیرامون توصیههای مقام معظم رهبری در دیدار ماه رمضان با دانشجویان
🔸 عقل و ادب ادامه انقلاب اسلامی
🔹جلسه چهارم
🔸رمضان 1441
@sabbar_ir
💠 دعای روز بیست و نهم ماه مبارک رمضان
اللهمّ غَشّنی بالرّحْمَةِ وارْزُقْنی فیهِ التّوفیقِ والعِصْمَةِ وطَهّرْ قلْبی من غَیاهِبِ التُّهْمَةِ یا رحیماً بِعبادِهِ المؤمِنین.
@sabbar_ir
shab-eyd-fetr-13980314.mp3
12.29M
🔸 بازگشت به فطرت
🔹سخنرانی استاد موسویان
🔸شب عید فطر
🔹 نظر به اسم فاطر - نظر به حضرت صدیقه طاهره(س)
🔸رمضان 1440 - خرداد 1398
@sabbar_ir
📝بخشی از مقاله «داغ بی تسلی» و «فراق یار نه آن میکند که بتوان گفت»
💠گفتاری از شهید آوینی در سوگ امام خمینی(ره)
🍂داغهای همه تاریخ را ما به یکباره دیدیم، چرا که ما امت آخرالزمانیم، و خمینی، این ماه بنی هاشم، میراثدار همه صاحبان عهد بود در شب یلدای تاریخ. در عصر ادبار عقل و فلک زدگی بشر، در زمانه غربت حق، در عصری که دیگر هیچ پیا مبری مبعوث نمی شد و هیچ مُنذری نمی آمد خمینی میراث دار همه انبیا و اسباط ایشان بود و داغ او بر دل ما، داغ همه اعصار، داغی بی تسلیٰ.
ما را این گمان نبود هرگز که بی او بمانیم. آخر او آیتی بود که «ثقلین» را در وجود خود معنا می کرد، همه «ماتَرَک رسول اللّٰه» را، و ما می دانستیم که زمین و زمان می گردند تا انسان هایی چون او، هر هزار سال یکی، پای به دنیای گذارند. آخر آدم هایی چون او، قطب سنگ آسیابِ افلاکند، مصداق حدیث «لوْلاک» اند و غایت الغایات وجود… و حق است اگر با رفتن ایشان زمین از رفتن باز ماند آسمان نیز؛ خورشید سرد شود و ماه بشکافد و دریاها طغیان کنند و باران خون از آسمان ببارد و مؤمنین از شدت ماتم دقمرگ شوند، و اگر نبود آن حجتِ غائب، تو بدان، بی تردید که همان می شد.
ما را این گمان نبود که بعد از او بمانیم، اما او رفت و زمین ماند و ما نیز بر زمین، در این پهنه بی منتهایی که عقل راه به جایی نمی برد. دریاها و زمین و آسمان و ماه و خورشید بر جای ماندند تا مقصود خمینی«ره» محقق شود، آن سان که بعد از رحلت آخرین فرستاده خدا نیز دوْر فلک بر جای ماند تا حقیقتِ وجودِ او را در جهان تحقق بخشد. آخر انسانهایی چون او که یک فرد نیستند، یک امت اند و یک تاریخ.
کوران روز حشر در اینجا نیز کورند- که :"مَنْ کانَ فیٖ هذِهٖ اَعْمیٰ فَهُوَ فی الآخِرَةِ اَعْمیٰ" _ و نمی بینند. آنان از کجا بدانند که کدام امر عظیم واقع شده است؟ نه آنگاه که امام آمد و نه امروز که رفته است. اگرنه، این ولی خدا برای آنان حجتی می شد تا صدق قصص انبیا را باور کنند و چون سحره فرعون در برابر این انقلاب به سجده درآیند که "اٰمَنّا بِرَبِّ مُوسیٰ و هٰرون" اگر نه، این ولی خدا برای آنان حجتی میشد تا زهد و عدالت علی را باور کنند، حلم حسن را و شجاعت حسین را و…… و این ولی خدا برای آنان حجتی میشد تا عظمت حق را و همه صفات خدایی را در وجودش بنگرند و انسان را، همچون خورشیدی که نورش از ازلیت تا به ابدیت را فرا گرفته است.
داغ های همه تاریخ را ما به یکباره دیدهایم. یک بار دیگر این رسول اکرم است که در دنیا رفته است؛ یک بار دیگر این علی است که به شهادت رسیده است؛ یک بار دیگر این فاطمه است و حسن است و حسین است که ما را داغدار کرده اند؛ یک بار دیگر این مهدی است که در حجاب غیبت رفته است.
دست ما اگر به نخل بلند وجود او نمی رسد، دست خمینی که میرسید. او آمد تا معنای «انتظار» را به این امت بیاموزد، در آینه وجود خود که اسوه مصادیق منتظران بود؛ و اکنون دیگر دوْر افلاک را مرادی نیست جز آنکه منتظر مهدی باشد.
امام «ره» به ما آموخت که «انتظار در مبارزه است» و این بزرگترین پیام او بود، و پس از او، اگر باز هم امیدی ما را زنده میدارد همین است که برای ظهور آخرین حجت حق مبارزه کنیم. امام «ره» ما را آموخت که «عرفان را با مبارزه جمع کنیم»و خود بهترین شاهد بود که بر این مدعا که عرفان عین مبارزه است، و از این پس دیگر چه داعیهای میماند برای آنان که عرفان را به مثابه امری کاملاً شخصی بهانه واماندگی خویش می گرفتند؟ او کتاب و سنت را در وجود خویش تفسیر کرد و مجهولات شریعت و طریقت را با مفتاح مبارک حیات خویش گشود و ما می دانستیم که جهاد اصغر شرط لازم جهاد اکبر است و اولیای مقرب خدا در تمام طول تاریخ همواره بر همین شیوه زیسته اند.
دیگر چه داعیه ای می ماند برای آنان که حکم بر ظاهرِ اشعار عرفانی میراندند و با چشمی ظاهربین، چهره افیونی خویش را در آینه صافی وجود عرفا می دیدند و حتی این اواخر، دیگر افعال و اقوال منصور حلاج را هم با عقلِ کجاندیشِ ماتریالیسم دیالکتیک معنا میکردند و حافظ را شرابخواره و زنبارهای از سلک خویش می گرفتند؟
آیا ندیدند او را که از این سوی پنجه ارباب جوْر انداخته بود و از آن سوی «سجاده به میْ رنگین» داشته بود و «دلق مرتع را گرو جامی شرابِ مرد افکن» نهاده بود؟ آیا ندیدند که در «خلوتْ آن کار دیگر کردن» و «صراحی پنهان کشیدن» یعنی چه؟ مگر این مردترین مردان میدان مبارزه و زاهدترین زُهاد زمانه نبود که دم از خال لب چشم بیمار و می و میخانه و بت و بتکده و رندِ میْ آلوده و خرقه پیر خراباتی میزد؟
@sabbar_ir
⬅️ ادامه
📝بخشی از مقاله «داغ بی تسلی» و «فراق یار نه آن میکند که بتوان گفت»
💠گفتاری از شهید آوینی در سوگ امام خمینی(ره)
🕊امام رفت و زمین ماند و ما نیز بر زمین ماندیم، با داغ جراحتی سخت بر دل و باری سنگین بر دوش. امام رفت تا بار تکلیفِ ما برگرده عقل و اختیارمان بار شود و همانسان که سنت لا یتغیر خلقت بوده است، چرخه بلیات ما را نیز به میدان کشد و آزموده شویم و این آیت ربانی درست درآید که "وَ لَنَبْلُوَنَّکُمْ حَتّی نَعْلَمَ الْمُجاهِدینَ مِنْکُمْ وَ الصّابِرین".
اکنون، این ماییم و امانتِ او. دست بیعت از آستین اخلاص برآریم و در کف فرزند و برادرش و تلمیذ مدرسه اش بگذاریم که اگر بعد از رحلت رسول اللّٰه ظُهرِ حکومت اسلام به غروب خونین شهادت حسین بن علی و «شب بی قمر غیبت» انجامید، این بار امام فرصت یافت تا وثیقه حکومت را به معتمدین خویش بسپارد و این خود نشانهای است بر این بار بشارت که این بار خداوند اراده کرده است تا حزب اللّٰه و مستضعفین را به امامت و وراثت زمین برساند.
کوچههای جماران همراز کوچه های مدینه گشته اند بعد از ارتحال رسول. آنان که پای دارند هروله می کنند تا خود را به خانه ای برسانند مطاف ملائک حافظ تو بوده است و هر صبح و شام میهمان سفره ای که از بهشت بهر تو نزول می یافت، پس ای که همنوازی تسبیحات تو هر صبح و شام نور می خورد و نور می آشامد و در عطر روح اللهی تو شناور بود. آنان که پای دارند هروله می کنند، اما انان که پا در راه عشق تو باخته اند چه کنند؟ جانا، رحم آور! اینجا عالم ظاهر است و ظاهر حجاب باطن. چه کنیم؟
ستون های حسینیه ی جماران رازداران اُستُن حنانه اند اما بر حال ما می گریند، بر حال آن دلباختگانی که بی تو دیگر جانشان جز باری سنگین بر گرده ی فراق نیست. ستون ها می نالند. ذرات چوب و آهن و خاک، هر چه هست، می نالند. آنجا که تو می نشستی، اریکه حکومت عشق بر جان های مشتاقان، خالی مانده است.
گریه کن تا آن بغض گلوگیر بشکند و اشک هایت پیش باز قدم های یار روند، در کوچه باغ های ملکوت. طراوت آن جنات از اشک های من و توست، اما دل هایمان آرام نمی گیرد. کاش این غم، اشک می شد و فرو می ریخت و این ابرهای تنگ نشسته، آسمان سینه هامان را به خورشید وا می گذاشتند. کاش قلب مرا قربانی می گرفتند تا این گرد ماتم از شهر برخیزد و رسول الله به مدینه باز گردد.
جانا! سخن از فراق توست، که در فراق جز حدیث فراق نه در دل میگذرد و نه بر لب می آید. با ما بگو که باید کرد که جان مانده است و ای عزیزتر از جان، تو رفته ای؟ ما جان و سر را می خواستیم تا بر سر پیمانی نهیم که با تو بسته بودیم. حال بازگو که با این سر پر درد و جان پریشان چه کنیم؟ اما فراق آمدنی است، دیر یا زود، و این بیت الاحزان مهبطی است در هجران، تا بسوزی و از آتش فراق ققنوسی برآید با بال های آتشین، که تو را بر بال های خویش از سدرةالمنتهی نیز بگذارند.
@sabbar_ir
حتی اگر هیچ برهان دیگری در دست نداشتم، ظهور انقلاب اسلامی - و بهتر بگویم، بعثت تاریخی انسان در وجود مردی چون حضرت امام خمینی - برای من کافی بود تا باور کنم که عصر تمدن غرب سپری شده است و تا آن وضعِ موعود که انسان در انتظار اوست فاصله ای چندان باقی نمانده است. حقیقت دین را باید نه درعوالم انتزاعی، که در وجود انسان هایی جُست که به خلیفة الهی مبعوث شده اند. فصل الخطاب با انسانِ کامل است و لا غیر.
آغازی بر یک پایان - شهید سید مرتضی آوینی
@sabbar_ir
در معرض عطایی که با حضرت امام خمینی«رضواناللّهتعالیعلیه» به ظهور آمد.pdf
101.7K
📝 #یادداشت جدید
🔹به مناسبت رحلت حضرت #امام_خمینی(ره)
🔸 در معرض عطایی که با حضرت امام خمینی«رضواناللّهتعالیعلیه» به ظهور آمد
🔹استاد طاهرزاده
🔸نسخه pdf
@sabbar_ir
هدایت شده از گروه فرهنگی صبار
«السَّلَامُ عَلَيْكَ يَا صَادِقاً مُصَدَّقاً فِي الْقَوْلِ وَ الْفِعْل»
🔹 سیرهی امام صادق«علیهالسلام» نشان میدهد که آن حضرت متوجه دردهای بزرگ اجتماعی بشریت میباشند و لذا خود را به موضوعات فرعی مشغول نمیکنند. حضرت بر فرهنگی تأکید مینمایند که از فرهنگ اشرافی اموی و عباسی جدا است تا حرکتی که با اسلام شروع شده، از طریق امویان و عباسیان از بین نرود. و این موضعگیری و تأکید حضرت صادق«علیهالسلام» گمشدهی امروزِ ما نیز هست تا به روش آن حضرت، انقلاب اسلامی مبرّا از هرگونه اشرافیت، پایدار و پاک بماند.
🔸 سیرهی حضرت صادق«علیهالسلام» نمونهای از حیات توحیدی است در جمعِ بین دغدغه نسبت به مسائل اجتماعی و راز و نیازِ الهی و معارف عمیق عرفانی. لذا است که آن حضرت را در یکی از سه حالت «روزهداری» و «قیام عبادی» و «ذکر خدا» مییافتند تا در جمعِ سیاست و دیانت، راهنمای همهی انسانهای متعهد و دغدغهمند باشند.
🔹 زمانشناسی و توجه به ظرفیت زمانه و تلاش برای تعالیِ فرهنگی جامعه، به عنوان زیرساختهای لازم برای رسیدن به اهدافی که یک جامعهی آرمانی به آن نیاز دارد، شخصیت بارز امام صادق«علیهالسلام» بوده است. و لذا از یک طرف کارهای عمیق فرهنگی را به وسعت جهان اسلام مدیریت کردند در آن حدّ که هزاران شاگرد از علمای غیر شیعه در مکتب آن حضرت پروریدند؛ و از طرف دیگر با بصیرت تمام مواظب بودند که حرکتی از ایشان سر نزند تا عباسیان تصور کنند حضرت بر سر آن نوع حاکمیت با آنها در رقابتاند.
🔸امام صادق«علیهالسلام» از یک طرف به هیچوجه از شهادت نمیهراسیدند، ولی برای ظهور حقیقت اسلام با خلیفهی غاصب، مقابلهی مستقیم نداشتند، و امیدوار بودند در مسیری که گشودهاند، پیروزی برایشان پیش خواهد آمد. روشی که از یک طرف خواب را از چشمان منصور دوانقی – آن مزوّرِ خونخوارِ مقدسنما- ربوده بود و از طرف دیگر، هیچ کاری در مقابل امام نمیتوانست انجام دهد. این همان بلایی است که نظام اسلامی با رهنمودهای ولیّ فقیه بر سر سناتورهای آمریکایی و اسرائیل و آل سعود آورده است؛ که با نظر به سیرهی حضرت صادق«علیهالسلام» چنین حضوری در این عالم و در این تاریخ برای انقلاب اسلامی پیش آمده است. ...
{قسمتی از یادداشت نقش امام صادق«علیهالسلام» در هویتبخشی به جامعه و تاریخ امروز ما - استاد طاهرزاده}
@sabbar_ir
هدایت شده از گروه فرهنگی صبار
نقش_امام_صادق(ع)_در هویت_بخشی_به_جامعه_و_تاریخ_امروز_ما.pdf
164.5K
🔸یادداشت نقش امام صادق«علیهالسلام» در هویتبخشی به جامعه و تاریخ امروز ما
🔹 استاد طاهرزاده
🔸نسخه pdf
@sabbar_ir
هدایت شده از گروه فرهنگی صبار
نقش_امام_صادق(ع)_در هویت_بخشی_به_جامعه_و_تاریخ_امروز_ما.mp3
14.6M
🔸سخنرانی استاد طاهرزاده
🔹نقش امام صادق«علیهالسلام» در هویتبخشی به جامعه و تاریخ امروز ما
@sabbar_ir
shahadat_imam_sadegh_heyat_yahossein_13960428.mp3
11.28M
🔸 #سخنرانی استاد موسویان
🔹 شهادت #امام_صادق(ع)
🔸 هیئت یاحسین(ع)
🔸 امام صادق(ع) و مدیریت قدسی
🔹 سال 1396
@sabbar_ir
💠 دیدگاهها و بیانات امام خمینی(ره) در مورد شهید چمران
⬅️ شهادت انسانساز سردار پرافتخار اسلام و مجاهد بيدار و متعهد راه تعالی و پيوستن به ملا اعلی، دكتر مصطفی چمران را به پيشگاه ولیعصر ـ ارواحنا فداه - تسليت و تبريك عرض میكنم. تسليت از آنرو كه ملت شهيدپرور ما سربازی را از دست داد كه در جبهههای نبرد با باطل، چه در لبنان و چه در ايران، حماسه ميآفريد و سرلوحهي مرام او اسلام عزيز و پيروزي حق بر باطل بود. او جنگجويی پرهيزكار و معلمی متعهد بود كه كشور اسلامي ما به او و امثال او احتياج مبرم داشت. و تبريك از آنرو كه اسلام بزرگ چنين فرزندانی تقديم ملتها و تودههای مستضعف ميكند و سردارانی همچون او در دامن تربيت خود پرورش میدهد. مگر چنين نيست كه زندگی، عقيده و جهاد در راه آن است. چمران عزيز با عقيدهی پاك خالص غير وابسته به دستِجات و گروههای سياسی و عقيده به هدف بزرگ الهی، جهاد را در راه آن از آغاز زندگی شروع و با آن ختم كرد. او در حيات با نور معرفت و پيوستگي به خدا قدم نهاد و در راه آن به جهاد برخاست و جان خود را نثار كرد. او با سرافرازی زيست و با سرافرازی شهيد شد و به حق رسيد. هنر آن است كه بيهياهوهای سياسي و خودنمايیهاي شيطانی براي خدا به جهاد برخيزد و خود را فدای هدف كند، نه هوی و اين هنر مردان خداست. او در پيشگاه خدای بزرگ با آبرو رفت. روانش شاد و يادش به خير. اما، ما میتوانيم چنين هنری داشته باشيم؟ با خداست كه دستمان را بگيرد و از ظلمات جهالت و نفسانيت برهاند. من اين ضايعه را به ملت شريف ايران و لبنان، بلكه به ملتهاي مسلمان و قواي مسلح و رزمندگان در راه حق و به خاندان اين مجاهد عزيز تسليت عرض ميكنم و از خداوند تعالی رحمت براي او و صبر و اجر برای بازماندگان محترمش خواهانم. {صحیفه امام - جلد 14 - صفحه 479}
⬅️ من در حالات همه تان مطالعه کردم و می کنم و نمی خواهم که منتهی بشود آن رأیی که من دارم به اینکه شما- خدای نخواسته- دیگر در فکر اسلام نیستید، و همه فکر خود هستید. مگر من و شما چند سال دیگر هستیم؟ مگر شماها چه قدر می خواهید عمر بکنید؟ مگر شما هر مقامی هم پیدا بکنید از مقام رضا خان و محمد رضا خان بیشتر می شود؟ عبرت بگیرید! عبرت بگیرید از این حوادث تاریخ. تاریخ معلم انسان است.
تعلیم بگیرید از این حوادثی که در دنیا واقع می شود. شماها چند سال دیگر نیستید در این عالم، چمران هم نیست؛ چمران با عزت و عظمت و با تعهد به اسلام جان خودش را فدا کرد و در این دنیا شرف را بیمه کرد و در آن دنیا هم رحمت خدا را بیمه کرد؛ ما و شما هم خواهیم رفت. مثل چمران بمیرید. {صحیفه امام - جلد 14 - صفحه 491}
@sabbar_ir
شب_میلاد_حضرت_معصومه(س)_13980412.mp3
13.53M
🔸 #سخنرانی استاد موسویان
🔹 شب ولادت #حضرت_معصومه(س)
🔸 نظر به جایگاه حضرت معصومه(س)
🔹 تیرماه 1398 - هیئت یاحسین(ع)
@sabbar_ir
Enghelab-Eslami-Va-Fetrat-Tarikhiyeh-Ma-j07-13981207.mp3
19.23M
🔸سخنرانی استاد موسویان
🔹 #انقلاب_اسلامی و #فطرت_تاریخی_ما
🔸شرح جزوه ی « #زمان_شناسی و نظر به #فطرت_تاریخی ما در انقلاب اسلامی»
🔹 جلسه هفتم
🔸7 بهمن 1398
@sabbar_ir
انقلاب_اسلامی_جهانی_در_میان_دو.pdf
701K
🔸 انقلاب اسلامی طلوع جهانی میان دو جهان
🔹استاد طاهرزاده
🔸فایل pdf
@sabbar_ir
انقلاب اسلامی و دکتر داوری و آینده پیش رو_جلسه اول.mp3
42.91M
🔹 #گفتگو
🔸 #استاد_اصغر_طاهرزاده
🔹 #جلسه_اول
🔸انقلاب اسلامی و دکتر داوری و آینده پیش رو
🔸#انقلاب_اسلامی_طلوع_جهانی_در_میان_دو_جهان
🔹با حضور استاد طاهرزاده
🔸 حجة الاسلام متقی
🔹 حجة الاسلام نجات بخش
🔸حجة الاسلام موسویان
📅 12 خردادماه
@sabbar_ir