فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم از طرف کبد
۲۸ فروردین
نمیدونم بگم راحت شدی.
بگم خوابیدی بدون لالایی و قصه
بگم راحت شدی از سختی ها
بگم راحت شدي از تنهایی ها
بگم تموم شد استرس ها
بگم تموم شد نگرانی ها
بگم تموم شد یتیمی ها
بگم تموم شد اون همه بار مسئولیت ها
بگم تموم شد دوری از مادر
دوری از پدر
دوری از همسر
دوری از فرزند
بگم تموم شد بی مهری ها
بگم تموم شد امتحانای خدا از تو
از ما
بگم رفت مظهر ظهور لطف رحمت خدا
بگم چقدر مادري کردی پدری کردی؟
بگم چقدر گذشت داشتی؟
بگم چقدر خودخواهی در تو مرده بود؟
بگم چقدر فداکاری؟
بگم چقدر درک متقابل داشتی؟
👇👇👇
بله
http://ble.ir/saberblog
تلگرام
t.me/saberblog
ایتا
https://eitaa.com/saberblog
۲۹ فروردین
تأملاتی درباره تبلیغ اسلام و ضد اسلام و بی خدایی و هوش مصنوعی.
ذهنیت اولیه من درباره اسلام و تبلیغ اسلام با کمک مدلهای رایج هوش مصنوعی جلب شده است. هم فرصت هایی را درک کرده ام و هم به چالشهای جدی رسیده ام.
همانطور که میدانید هوش مصنوعی بر اساس دادههای موجود در وب آموزش دیده و این دادهها عمدتاً از کشورهای سکولار تولید شدهاند. آتیست ها صبح و شام مشغول تولید محتوا بر علیه خداگرایان هستند. به زبان های مختلف در دانشگاه های دنیا کتاب مینویسند و مقاله چاپ میکنند.
رسانههای سکولار نیز به نوبه خود، محتوای زیادی را بر مبنای این دادهها تولید و منتشر کردهاند. بنابراین، نمیتوان انتظار داشت که عقل منطقی انسانی یا مصنوعی صرفاً با منطق و بدون وحی با دادههای ناقص و نادرست بتواند مشکلات بشر را در ظلماتی که گرفتار شده است را براحتی حل کند. و به جهل مرکب فردی و جمعی خود پی ببرد.
با وجود پیشرفتهای چشمگیر در زمینه هوش مصنوعی، هنوز هم نیاز به دادههای صحیح و منطقی داریم. این دادهها باید بر اساس اصول معصومین و ثقلین تولید شوند تا بتوانند پاسخهای مناسبی به نیازهای مردم جهان ارائه دهند.
اگر در این زمینه غفلت کنیم و تمامی کتابها و نوشتههای علما را به صورت متنی در نیاوریم، ممکن است گفتمان اهل بیت به حاشیه رانده شود. این موضوع میتواند به استضعاف فکری در هوش مصنوعی منجر شود و منجر به تولید محتوای ناقص گردد.
همین الان از آقای دکتر سهیل اسعد که در حیاط گفتگو میکردیم شنیدم که ما بقدر عقول مردم دنیا صحبت نمیکنیم. به عبارت من خوطب به و اینکه چه کسی مخاطب ماست دقت نمیکنیم. در حقیقت سیره ی ثقلین را عمل نمیکنیم. به زبان مردم جهان باید با خود آنها صحبت کرد. درست است که زبان اصلی و سرچشمه اصلی ادبیات قرآن است ولی ما نیاز به تولید محتوای مقدماتی برای هر کدام از قشر های جامعه مخاطب خویش هستیم. ما باید با ادبیات خود آنها با مقیاس ها و معیار های هر فرهنگ و کشور و قشری با او سخن بگوییم.
اگر ما بتوانیم در گام اول کل کتاب های کتابخانه هایمان را از حالت پی دی اف و کاغذی دربیاوریم و در اینترنت به صورت رایگان در دسترس همه زبان ها و کشور ها قرار دهیم. و سپس با کلمات کلیدی مورد جستجوی مردم جهان در اختیارشان قرار دهیم و سپس با متفکرین ارتباط گرفته و به گفتگو بنیشینیم و به مستشرقین اجازه رفت و آمد و شناخت خود را بدهیم و از این خود تحریمی و خود سانسوری خودمان را نجات دهیم موفق خواهیم شد.
حجم تولیدات تفکرات آتئیسم در تمام زبانها و در دسترس بودن آن به صورت رایگان و عمومی، تأثیر زیادی بر ذهن هوش مصنوعی داشته است. آزمایشات نشان دادهاند که حتی دیپسیک چینی به شدت تحت تأثیر کمونیسم و عدم اعتقاد به دین قرار گرفته است.
در این میان، گوگل جمینی به عنوان یک منبع اطلاعاتی بهتر عمل کرده است. شاید دلیل این امر، دسترسی به گوگل به ایمیل ها و گوگل داکز و وجود دادههای برخی از دوستان در آنجا باشد. این واقعیتها ما را به فکر وادار میکند که چگونه میتوانیم از ظرفیتهای هوش مصنوعی به نفع گفتمان دینی بهرهبرداری کنیم.
👇👇👇
بله
http://ble.ir/saberblog
تلگرام
t.me/saberblog
ایتا
https://eitaa.com/saberblog
۳۰ فروردین
تأملاتی درباره تبلیغ دین یکتاپرستی و چالشهای آن در عصر هوش مصنوعی.
ذهنیت ابتدایی من درباره تبلیغ اسلام با استفاده از مدلهای هوش مصنوعی، مجموعهای از فرصتها و تهدیدها را پیش روی من قرار داد.
در این مسیر، دریافتم که بیشتر مدلهای هوش مصنوعی بر اساس دادههایی آموزش دیدهاند که عمدتاً در بستر وب و از سوی کشورهای سکولار تولید شدهاند.
این نکته ساده، اما مهم است: هر مدلی بر پایه دادههایی که دریافت کرده آموزش میبیند. بنابراین، اگر هوش مصنوعی را به عنوان داور یا واسطهای در یک گفتوگو تصور کنیم، طبیعی است که کفه ترازو را به نفع آن گفتمانی سنگین کند که از آن تغذیه کرده است.
در چنین وضعیتی، ساختار استدلال و شیوه بیان رایج و مقبولتر از نگاه هوش مصنوعی، همان چیزی خواهد بود که بیشترین داده را در اختیارش گذاشتهایم؛ نه الزاماً آنچه درستتر یا عمیقتر است.
بیایید لحظهای به این فکر کنیم که مخالفان دینگرایی، از جمله آتئیستها، چگونه در حال تولید مداوم محتوا هستند. آنها در دانشگاهها، کتاب مینویسند، مقاله منتشر میکنند و گفتمان ضد دینی را تقویت میکنند.
در کنار آن، رسانههای سکولار نیز سهم زیادی در بازتولید این محتوا دارند و بهطور گسترده آن را منتشر میکنند. همین باعث میشود فضای عمومی دادهها، خالی از نگاه توحیدی و دینی باشد.
از طرف دیگر ببینید موحدین و یکتاپرستان چقدر با قلم و نوشتن و تفکر و انتشار آن روی وب و اینترنت با زبان های مختلف همت گماشته اند. ببینید این فقر زبان فارسی در تولید محتوا در آمار ها به شما چه میگوید. نه میرزای شیرازی که حکم وجوب نوشتن بدهد و نه کسی که از روی آیه نون و القلم تدبرات خودش را منتشر کند.
برعکس شاید بسیاری از مبلغین دینی هم بخاطر نگرانی های مردم از درک غلط و نسبت دادن امور اشتباه به خدا و قرآن همه را ترسانده اند. طوری که حتی کمتر طلبه یا حتی روحانی ای جرات کند برای خودش کتاب بنویسد یا وبلاگ داشته باشد.
در چنین شرایطی، نمیتوان انتظار داشت که عقل انسانی یا حتی عقل مصنوعی، با تکیه بر دادههایی ناقص و گاه تحریفشده، بتواند راه نجات بشر را در این تاریکیها بیابد.
با وجود پیشرفتهای چشمگیر در حوزه هوش مصنوعی، هنوز یک نیاز اساسی وجود دارد: تولید دادههایی صحیح، دقیق و متکی بر آموزههای معصومین و ثقلین.
بدون این پشتوانه، پاسخهایی که از سیستمهای هوش مصنوعی دریافت میکنیم، ممکن است نهتنها ناتمام و سطحی، بلکه گاه مغایر با حقیقت باشند.
اگر غفلت کنیم و آثار ارزشمند علما را دیجیتال نکنیم، این گنجینههای معرفتی به حاشیه میروند. چنین روندی نهتنها تولید محتوای اسلامی را محدود میکند، بلکه ممکن است در آینده، هوش مصنوعی دچار فقر محتوایی از نوع اسلامی و اهل بیتی شود.
در گفتوگویی که با دکتر سهیل اسعد داشتم، به نکتهای مهم رسیدم: ما به اندازه کافی با "عقول مردم دنیا" سخن نمیگوییم.
باید یاد بگیریم با زبان مردم جهان حرف بزنیم؛ نه فقط با زبان تخصصی حوزوی. سیره اهلبیت علیهمالسلام نیز همین است: فهم مخاطب، مقدمهی هدایت است.
برای شروع، باید محتوای مقدماتی برای اقشار مختلف فراهم کنیم. محتوایی که ساده، قابل فهم و متناسب با نیازها و زبان ذهنی مخاطبان جهانی باشد.
گام مهم دیگر، آزادسازی منابع است. اگر بتوانیم کتابهای کتابخانههای خود را از قالب PDF و نسخههای چاپی خارج کرده و بهصورت متنی و قابل جستوجو، به زبانهای گوناگون منتشر کنیم، دریچهای تازه به روی تبلیغ باز میشود.
استفاده از کلمات کلیدیای که مردم جهان جستوجو میکنند، میتواند راهی مؤثر برای رساندن پیامهای اسلامی به مخاطبانی باشد که شاید تاکنون اصلاً با این مفاهیم روبهرو نشدهاند.
واقعیت تلخ این است که تولیدات آتئیستی، در همه زبانها و بهصورت رایگان در دسترس هستند. این حجم محتوا، ذهن هوش مصنوعی را شکل میدهد.
برای مثال، حتی مدلهای پیشرفتهای مانند دیپسیک در چین، بهشدت از دیدگاههای کمونیستی و بیخدایی تأثیر گرفتهاند. این زنگ خطر است.
البته، برخی مدلها مانند گوگل جمینی عملکرد بهتری در ارائه دادههای متعادل دارند و شاید دلیلش استفاده از گوگل و جیمیل و گوگل داکز باشد. اما این کافی نیست. ما باید فعالانه وارد عمل شویم.
همانطور که دشمنان، هوش مصنوعی را با دادههای خود تغذیه میکنند، ما هم باید تلاش کنیم گفتمان دینی و الهی را در این فضا تثبیت کنیم.
این مسئولیت ماست. اگر کوتاهی کنیم، هوش مصنوعی آیندهای خواهد ساخت که برای یکتاپرستی جایی در آن نیست.
👇👇👇
بله
http://ble.ir/saberblog
تلگرام
t.me/saberblog
ایتا
https://eitaa.com/saberblog
۳۰ فروردین
تأملاتی درباره تبلیغ دین و بی دینی و چالشهای آن در عصر هوش مصنوعی.
دغدغهی تبلیغ دین در روزگاری که هوش مصنوعی همهجا گسترده شده، ذهن مرا به خود مشغول کرده است.
در ابتدا، تصورم از استفاده از مدلهای هوش مصنوعی در ترویج اسلام، با امیدها و فرصتها همراه بود.
اما هر چه پیشتر رفتم، با چالشهای عمیقتری روبرو شدم. چالشهایی که به ساختار تغذیهی این مدلها بازمیگردد.
باید دانست که اغلب این مدلها با دادههایی آموزش دیدهاند که از دل جوامع سکولار و فضای وب غربی بیرون آمدهاند.
اینجاست که حقیقتی ساده، اما بنیادین رخ مینماید: هر مدلی فرزند دادههاییست که با آن تغذیه شده است.
پس اگر روزی این مدلها در مقام داور یا واسطه در یک گفتوگو بنشینند، طبیعی است که گفتمان آشناتر برایشان، همان باشد که از آن بیشتر شنیدهاند.
و این یعنی برتری ظاهری آن استدلالها که در فضای غالب بیشتر تکرار شدهاند، نه الزاماً برتری در معنا یا عمق.
در همین میدان، مخالفان دینباوری – از جمله آتئیستها – بسیار فعالاند. در دانشگاهها کتاب مینویسند، مقالات علمی منتشر میکنند و ذهنها را با ادبیاتی منظم، اما تهی از خدا تغذیه میکنند.
همزمان، رسانههای سکولار نیز به این جریان دامن زدهاند. محتوایی وسیع، هدفمند و رایگان.
اما بیایید نگاهی بیندازیم به سوی دیگر ماجرا. به سهم یکتاپرستان در این میدان.
چه مقدار محتوای متفکرانه از سوی موحدان، به زبانهای زندهی دنیا، روی وب منتشر شده است؟
فقر زبان فارسی در میان زبانهای تولیدکنندهی محتوا، خود گواهی روشن است.
نه میرزای شیرازی هست که حکم به وجوب نوشتن دهد، نه کسی که با تدبر در «ن وَالْقَلَمِ» از نوشتن سخن گوید.
در عوض، بسیاری از اهل تبلیغ، از ترس سوءتفاهم یا انتسابهای نادرست، دست به قلم نمیبرند. حتی طلاب، جرأت نگارش یا ساخت وبلاگ شخصی ندارند.
نتیجه چیست؟ ذهن انسان و ذهن ماشین، هر دو با دادههایی ناقص و گاه تحریفشده روبرو هستند. و نمیتوان از این ذهنها انتظار داشت که چراغ راه بشر شوند.
در این میان، یک نیاز اساسی همچنان برجاست: تولید دادههایی متقن، متصل به منبع وحی، ریشهدار در کلام معصومین، و پاسخگو به سؤالات امروز.
بدون این دادهها، هوش مصنوعی نیز گمراه خواهد شد. پاسخی که میدهد شاید هوشمندانه باشد، اما خالی از حقیقت.
اگر ما غفلت کنیم و گنجینههای علمایمان را دیجیتال نکنیم، اندیشهی اهل بیت علیهمالسلام در حاشیه میماند.
و آیندهای شکل خواهد گرفت که در آن، هوش مصنوعی گویی دینی برای گفتن ندارد.
در گفتوگویی با دکتر سهیل اسعد، نکتهای تلنگرگونه دریافت کردم: ما با عقول مردم جهان سخن نمیگوییم.
باید بیاموزیم به زبان مردم دنیا حرف بزنیم. نه فقط با زبان تخصصی حوزه، که با زبانی که دلها بفهمد.
سیرهی اهل بیت نیز چنین است. گفتوگو با مخاطب، نه تحمیل بر او.
از همینرو، تولید محتوای مقدماتی، ساده و قابل فهم برای گروههای مختلف، ضرورتی فوری است.
و گام مهمتر از آن، آزادسازی منابع مکتوب ماست. باید کتابهای کتابخانهها را از قالب PDF و کاغذ خارج کنیم و در قالبهایی قابل جستوجو، در اختیار جهانیان بگذاریم.
بیایید از خود بپرسیم: مردم جهان، به دنبال چه کلیدواژههایی در اینترنت میگردند؟ ما با این جستوجوها چه میکنیم؟ چه محتوایی به آنها عرضه میکنیم؟
در حالی که تولیدات آتئیستی در همهی زبانها بهصورت رایگان و گسترده منتشر میشود، ما هنوز در آغاز راهیم.
حتی مدلهایی مانند دیپسیک چین، به وضوح از کمونیسم و بیخدایی تأثیر گرفتهاند. و این زنگ خطری واقعیست.
البته، تجربههایی مانند گوگل جمینی نشان دادهاند که میتوان تعادلی ایجاد کرد و شاید دلیلش دسترسی به داده های شخصی کاربران در جیمیل و گوگل داکز باشد. اما این، بدون مشارکت ما پایدار نخواهد ماند.
ما باید فعال شویم. همانگونه که آنان با دادههای خود ذهن ماشینها را تغذیه میکنند، ما نیز باید گفتمان الهی را به این ذهنها برسانیم.
این مسئولیت ماست. مسئولیتی که اگر رهایش کنیم، آیندهای ساخته خواهد شد که در آن، نام خدا غریب است.
اگر رهبری فرموده اند که هوش مصنوعی یک رسانه است. این رسانه حایل شده بین مردم دنیا و کل صفحات وب. همگان بواسطه هوش مصنوعی جستجو میکنند و تحقیق میکنند. پس باید زودتر دست بکار شد. و طرح هایی که من ارایه دادم و وتو شده است را پیگیری کرد.
👇👇👇
بله
http://ble.ir/saberblog
تلگرام
t.me/saberblog
ایتا
https://eitaa.com/saberblog
۳۰ فروردین
پروژه NotebookLlama . در واقع یک راهنمای عملی و گامبهگام برای ساخت یک سیستم تبدیل PDF به پادکست است، آن هم بدون نیاز به دانش قبلی در زمینه مدلهای زبانی بزرگ (LLM)، پرامپتنویسی یا تبدیل متن به گفتار (TTS). به زبان ساده:
📌 این پروژه دربارهی چیه؟
NotebookLlama یک مجموعه نوتبوک (Jupyter Notebooks) است که به شما یاد میدهد چطور:
یک فایل PDF را تمیزسازی کنید.
آن را به متن تبدیل کرده و سناریویی برای پادکست بنویسید.
متن را به سبک نمایشی و جذاب بازنویسی کنید.
نهایتاً آن را به صدای انسانمانند تبدیل کنید و یک پادکست واقعی بسازید.
🔧 چه ابزارهایی استفاده میکنه؟
از چند مدل هوش مصنوعی معروف استفاده میشود، از جمله:
مدلهای LLaMA (برای پردازش متن و ساخت سناریو)
مدلهای Parler TTS و Bark/Suno (برای تبدیل متن به گفتار)
🧠 این پروژه چه کمکی به تو میکنه؟
اگر تو:
مدرس، محقق، تولیدکننده محتوا یا نویسنده هستی
میخوای محتوای متنیات (مقاله، کتاب، جزوه) رو به یک پادکست شنیدنی تبدیل کنی
یا صرفاً علاقهمندی بدونی مدلهای AI چطور در تولید محتوای صوتی استفاده میشن
این پروژه یه ابزار فوقالعاده برایت خواهد بود.
🎯 چه چیزهایی یاد میگیری؟
چطور PDFها رو تمیز و قابل استفاده برای AI کنی.
چطور با مدلهای LLaMA پرامپت بنویسی و نتیجه بگیری.
چطور متن رو نمایشی، جذاب و شنیدنی بازنویسی کنی.
چطور از مدلهای تبدیل متن به گفتار استفاده کنی تا خروجی کارت واقعاً شنیدنی باشه.
چطور ساختار مکالمهای و دیالوگمحور در متن پادکست ایجاد کنی.
نکات عملی برای استفاده بهتر از منابع سختافزاری (مثل تغییر نسخههای Transformers برای کار با مدلهای مختلف)
💻 آیا نیاز به GPU یا سختافزار قوی دارم؟
اگر کارت گرافیک قوی نداری، همچنان میتونی از نسخههای سبکتر مدلها (مثل 1B یا 8B) استفاده کنی. ولی برای استفاده از مدلهای بزرگتر (مثل 70B یا حتی 405B)، به سرورهای GPU یا APIهای خارجی نیاز داری.
📈 ایدههای پیشرفتهتر (برای توسعهدهندهها و علاقهمندان حرفهای):
استفاده از دو عامل گفتوگوگر (debate agent) برای ساخت پادکست دیالوگی
آزمایش مدلهای جدید TTS برای صدایی طبیعیتر
افزودن قابلیت پردازش فایل صوتی، لینک یوتیوب یا کل وبسایت
بهبود ساختار پرامپتها برای کیفیت بهتر متن خروجی
🧩 برای شروع چیکار باید بکنی؟
پروژه رو از GitHub کلون کن
وارد پوشهی مربوط به NotebookLlama شو.
با دستور pip install -r requirements.txt پکیجها رو نصب کن.
وارد نوتبوکها شو و قدمبهقدم جلو برو.
اگر دوست داری، میتونم برایت یه نسخه سفارشی از این پروژه درست کنم تا بتونی فایلهای PDF اسلامی یا علمیات رو به پادکستهای صوتی جذاب تبدیل کنی و منتشرشون کنی. دوست داری با فایلهای خودت امتحان کنیم؟
👇👇👇
بله
http://ble.ir/saberblog
تلگرام
t.me/saberblog
ایتا
https://eitaa.com/saberblog
۳۰ فروردین
هدایت شده از حمید
🔰جا داره بعد از ارسال نامه رهبر معظم انقلاب به پوتین توسط عراقچی دال بر بهم زدن محاسبات و نقشه ترامپ حین مذاکرات ،فرق روسیه و چین با آمریکا و اروپا در تعامل با ایران را بدانیم:
۱_ روسیه و چین با صنعت هسته ای ایران مخالفتی ندارند اما آمریکا و اروپا میگویند باید صنعت هستهای نداشته باشید و همه را از بین ببرید.
۲_ روسیه و چین با سامانهٔ دفاعی ایران مخالفتی ندارند اما آمریکا و اروپا میگویند نباید برای دفاع از خودتان موشک بسازید و خواهان حذف قدرت نظامی ما هستند.
۳_ روسیه و چین هرگز بدنبال تجزیه ایران نبودهاند اما آمریکا و اروپا مدام در این فکر بوده و هستند.
۴_ روسیه و چین تا کنون ایران را تحریم نکردهاند اما آمریکا و اروپا بیش از چهل سال تحریم کرده و روز به روز بر تحریم ها میافزایند.
۵_ روسیه و چین تا بحال چندین بار از حق وتوی خود،به نفع کشورمان استفاده کردهاند
اما آمریکا و اروپا از حق وتو خود به نفع اسرائیل غاصب و کودک کش و علیه ایران استفاده کرده است.
۶_ روسیه و چین کشورهای دیگر را در منطقه علیه ایران تحریک نمیکنند اما آمریکا و اروپا هر روز کشورهای عربی و همسایگان و غیره را علیه کشورمان تحریک میکنند.
۷_ روسیه و چین هیچ شبکه ماهوارهای بر ضد کشورمان ندارند اما در امریکا و اروپا شبکه های ماهواره ای بسیاری ضد ثبات کشورمان،ضد مکتب شیعه،طالب تجزیه ایران،اشاعهٔ فرقه های ضاله، و تروریستی، فعالیت آزادانه دارند.
۸_ روسيه و چین پناهگاه خائنین و منافقین قاتلین هموطنان ما نیستند اما آمریکا و اروپا پناهگاهی امن برای جاسوسان،دزدان، تروریستها، قاچاقچیان و تمام خائنین و منافقین قاتل مردم و کشور عزیزمان هستند.
۹_ روسیه در از بین بردن داعش با ایران همکاری مؤثر و مستقیم داشته است اما آمریکا در تأسیس داعش و کمک های مستقیم به آن نقش اصلی را داشته و هدف نهایی او ایران بوده است.
۱۰_ روسیه وچین هیچگاه از فتنهگران داخلی مثل فتنه های ۷۸ و ۸۸ و امثال آن در داخل حمایت نکردهاند اما امریکا و اروپا همواره از فتنهگران و آشوبگران داخلی حمایت میکنند.
۱۱_ روسیه و چین،هرگز نفتکش های ما را نزدند و نفت ما را سرقت نکردند، اما آمریکا و اروپا ، اینکارها را کرده اند.
۱۲_ روسیه و چین هرگز هواپیمای مسافری ما را نزدند، اما آمریکا اینکار را کرده است.
۱۳_ روسیه و چین هرگز شخصیت های ما ، مثل شهید حاج قاسم سلیمانی را ترور نکردند، اما آمریکا اینکار را کرده است
۱۴_ روسیه و چین در دوران کرونا ما را تحریم دارویی و واکسن ضد کرونا نکردند،اما آمریکا و اروپا اینکار را کرده اند.
۱۵_ روسیه و چین هرگز در کشور ما کودتا راه نیانداختند، اما آمریکا با حمایت اروپا بارها مثل ۲۸ مرداد علیه دولت مصدق و کودتای نوژه علیه انقلاب اینکار را کرده است.
۱۶_ روسیه و چین هرگز پول های ما را بلوکه نکرده اند، اما آمریکا و اروپا سالهاست که اینکار را کرده اند.
۱۷_ روسیه و چین هرگز علیه نظام اسلامی ما براندازی داخلی راه نیانداخته اند، اما آمریکا بارها از اول انقلاب اینکار را کرده است.
۱۸_ روسیه و چین،هرگز دانشمندان ما را ترور نکردند، اما آمریکا با تجهیز منافقین،بارها اینکار را کرده است.
۱۹_ روسیه و چین هرگز ما را تهدید نظامی نکرده اند، اما آمریکا بارها اینکار را کرده است.
۲۰_ روسیه و چین هرگز شخصیت های ما را در لیست تروریست ها قرار نداده اند، اما آمریکا سالهاست که اینکار را کرده است.
۲۱_ روسیه و چین هرگز به مرزهای ما تجاوز نظامی نکرده اند، اما آمریکا در طبس و دفاع مقدس اینکار را کرده است.
۲۲_ روسیه و چین هرگز علیه ارزشهای دینی و فرهنگ ملی ما تهاجم فرهنکی نکرده اند، اما آمریکا با همراهی هالیوود و اسراییل و اروپا چهل سال است که علیه ما ناتوی فرهنگی تشکیل داده است.
@jahadetabeen8
۳۱ فروردین
هدایت شده از حمید
31.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 بمب افکنهای B2 افسانه ای آمریکا شبحی ترسناک یا شکاری در تیررس ایران؟!!
#ضد_شبهه #آمریکا
🔸 @ZSHOBHE
➡️ Zil.ink/zshobhe
۳۱ فروردین
هدایت شده از حمید
6.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
به مناسبت پیش بینی رهبر معظم انقلاب از فتنه پیش رو و لزوم آمادگی همه توصیه میکنیم این فیلم رو تماشا کنید.
حتی الامکان به ۱۰نفر از دوستان ارسال کنید و پاره کننده زنجیره ارسال نباشید.
لطفاً احساس مسئولیت کنید و دست بکار بشید برای ارسال کلیپ
گروه نخبگان دانش بنیان جنگهای الکترونیک (جنگال)
۳۱ فروردین
هدایت شده از حمید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم از طرف حمید
۳۱ فروردین
23.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کار یکی از بازیگران در تبیین مذاکره ایران و آمریکا
با دقت ببینید و در انتشار آن مشارکت کنید
محسن افشانی چقدر قشنگ مسئله مذاکره رو تبیین کرده، دمش گرم
تا آخر ببینید
دشمن شناسی
۳۱ فروردین
نامه سرگشاده یک دانشجوی ساکن هلند ،
برسد به دست آقای خامنهای...
ایرانیتر از همه ایرانیها در طول تاریخ پیدایش حکومت و مرز جغرافیایی در سرزمین پارس...به بهانهی سالگشت انتخاب شما به رهبری ایران مینویسم...
من، تاریخ خوانده هستم.
و به اندازهی کوچک خودم، دنیا دیده ام.
من، تاریخ ایران را خواندهام.
از زمان سرزمین مادها، پارسها و پارتها...
من، جز تاریخ جهان، تاریخ پادشاهان ایران را خواندهام؛
از کوروش و داریوش و انوشیروان و خسروپرویز تا نادرشاه و شاه عباس و کریم خان زند با لقب وکیل الرعایا!...
من، تاریخ دویست ساله اخیر ایران را خواندهام...
و آن سالهای پایانی نظام پادشاهی ایران را...
من، آنچه در ایران، دوره رضاخان و پسرش گذشته خواندهام.
در کتب مختلف به زبانهای مختلف...
و پس از آن...
من، زندگی امام خمینی را خواندهام و شیوه رهبری و حکومتداریاش و شأن و شخصیت و هویت او را.
و بعد شما...
من تاریخ زندگی شما را خواندهام. با تنوع بالا...
من، بیست و چند سال سخنرانیهای شما پس از رهبری را گوش دادهام و با دقت و فکر خواندهام...
با جرأت و اعتماد به نفس و اتکا به اعتقاداتم میگویم:
بعد از امام خمینی ره،
ایرانیتر از همهی ایرانی ها شما خامنه ای هستید.
پادشاه تر از همه پادشاهان ایران، شما هستید .
خدماتی که شما به ایران کردهاید ،
مثل و مثال دیگری جز امام خمینی ره ندارد.
آقای خامنهای، رهبر فرزانه ایران؛
فقط شما هستید که از قدرت خود سوء استفاده نکردهاید ،
فقط شما هستید که بر خلاف تمام پادشاهان ایران، برای قدرت و ثروت نجنگیدید.
فقط شما هستید که برای شهرت و محبوبیت دست به رفتارهای رایج، جهت عوام فریبی نزدید.
فقط شما هستید که سفرهای تفریحی ندارید.
فقط شما هستید که از همسر و دخترانتان استفاده ابزاری نکردید.
فقط شما هستید که نگذاشتید فرزندانتان دیده شوند و صاحبان مقام و منصب و شهرت قدرت بشوند.
فقط شما هستید که دغدغه دین و دنیای مردم را با هم در عالی ترین درجات دارید.
فقط شما هستید که به نحو احسن وظیفهای که به گردن دارید را
هزاران بار بیش از حد انتظار به انجام رساندهاید.
فقط شما هستید که مردم را تحقیر و تضعیف نکردید و هرگز از مردم بدگویی ننمودید.
در این تمدن ۲۵۰۰ ساله تشکیل حکومت در ایران، بین تمام پادشاهان این سرزمین ،
فقط شما هستید که نظام طبقاتی را بی اعتقادید،
حرم سرا ندارید و بدون کاخ و برج و مراکز تفریحی اختصاصی هستید.
فقط شما هستید که بجای گردن زدن و چشم درآوردن و زبان از حلقوم بیرون کشیدن که عرف تنبیهات و جنایات پادشاهان سرزمینم بوده،
سالانه و بارها، آسیب زنندگان به حیثیت و آبروی فرهنگ و اقتصاد و سیاست یک کشور را شامل عفو عمومی کردید.
فقط شما هستید که جنگهای متجاوزانه به سرزمینهای مجاور نداشتهاید که هیچ، بلکه برای استقلال آنها و افتادن حکومت دست مردم آن سرزمینها تلاش کردهاید.
فقط شما هستید که در سرزمینهای مختلف همسایه و غیر آن، میلیون ها علاقه مند و معتقد و فدایی دارید...
در میان تمامی پادشاهان ایران و جهان ،
فقط شما هستید که در حوزههای مختلف علمی و معرفتی سرآمد علما و دانشمندان زیادی هستید.
فقط شما هستید که آنقدر کتاب خواندهاید که از شماره خارج است.
فقط شما هستید در میان رهبران کشورها که تحمل شکنجه و تبعید را داشتید و خم به ابرو نیاوردید و هرجا رفتید منشا خیر برای ایران و ایرانی شدید.
فقط شما هستید که اهل انتقام نبوده و نیستید.
فقط شما هستید که مثل امام خمینی ره تمام عمر خودتان را خرج ایران و ایرانی کرده اید نه ایران را خرج خواسته های خودتان...
فقط شما هستید که مثل امام خمینی ره از مظلومان منطقه و عالم دفاع می کنید ،
فقط شما هستید که هرگز از ما مردم ناامید نشدهاید.
فقط شما هستید که معنای مقاومت را در کلام و عمل به ما ثابت کردید.
فقط شما هستید که جانانه از زبان فارسی حمایت کردید.
فقط شما هستید که دغدغه و آرزو دارید که با همت همین جوانان ایرانی، روزی زبان علم دنیا، زبان فارسی باشد!...
فقط شما هستید که در بین رهبران جهان، ساده زندگی می کنید.
(دانشجوی ایرانی ساکن هلند )
۳۱ فروردین