اذاضحک أحس أن الحزن کذبة.
وقتی میخندی احساس میکنم «غم» دروغی بیش نیست!
#شهیدمدافع_وطن
#محمدغفاری ❤️
#فاتحان_جاسوسان
-----------------🌺🌺🌺------------------
🌹 https://eitaa.com/saberin_shahid_ghafari1
سرهنگ "پاسدارشهیدمحمدغفاری"
💠اینك ما و شما مانده ایم كه وارث رسالت و حامل امانت شهداهستیم 🕊سالروز شهادت شهید مدافع حرم "ستارمحم
#وصیت_شهید ✍
عزیزانـم ...
ابـزارها و شیــوه های انحــراف
بیــش از حـد تصور است .
مبادا لحظہای از خـط امـام و
مـولایمــان منحـرف شده یا پایتان بلرزد .
تنها توصـیہ ام ہہ شما همیـن است .
زیرا همین مورد همہ مسائل دیگر را
حل خواهد ڪرد .
#شهید_مدافع_حرم_ستار_محمودی 🕊
#ســالروز_شــهادتش
#با_ولایت_تا_شهادت
🌹 https://eitaa.com/saberin_shahid_ghafari1
گفتی مـرا به خنده:
خوش باد روزگارت ..
کَس بی تــو خوش نباشد ،
رو قصه ی دگر کن . . .
#اللهم_الرزقنا_شهادت_فی_سبیلک
#شهیدمحمدغفاری❤️
#نیروی_ویژه_صابرین
---------------🌷🌷🌷------------
🌹 https://eitaa.com/saberin_shahid_ghafari1
سرهنگ "پاسدارشهیدمحمدغفاری"
💠بسم رب الشهداء و الصدیقین💠 معرفی مختصری از #شهید_مدافع_حرم 🌷محمدحسن (رسول) خلیلــــــــــی🌷 تاری
📃وصیت نامه
بسم الله الرحمن الرحیم
🌷سوره آل عمران آیه 195
"فَالَّذِينَ هَاجَرُوا وَأُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ وَأُوذُوا فِي سَبِيلِي وَقَاتَلُوا وَقُتِلُوا لَأُكَفِّرَنَّ عَنْهُمْ سَيِّئَاتِهِمْ وَلَأُدْخِلَنَّهُمْ جَنَّاتٍ تَجْرِي مِنْ تَحْتِهَا الْأَنْهَارُ ثَوَابًا مِنْ عِنْدِ اللَّهِ وَاللَّهُ عِنْدَهُ حُسْنُ الثَّوَابِ"🌷
✍آنان که از وطن خود هجرت کردند و از دیار خود بیرون رانده شدند و در راه خدارنج کشیدندجهادکردندوکشته شدند، همانجا بدی های آنان را می پوشانیم و آنان را به بهشت هایی که زیر درختان آن نهرهای اب جاری و روان است، داخل می کنیم و این پاداشی است از جانب خدا.
با نام و یاد خداوند رحمان و رحیم و مهربان که در حق بنده حقیر از هیچ چیزی کم نگذاشته است و سلام و دورد به محضر صاحب العصر و الزمان (عج) و روح پاک امام راحل (ره) و رهبر عالم تشیع و اسلام قائدنا آیت الله سید علی خامنه ای (مدظله العالی) و روح پاک تمامی شهدای اسلام به خصوص سیدالشهداء ابا عبدالله الحسین (ع) که جان ها همه فدای آن بزرگوار.
به موجب آیه شریفه "کل نفس ذائقه الموت" تمامی موجودات از چشیدن شربت مرگ ناگزیر بوده و حیات ابدی منحصر به ذات اقدس باری تعالی می باشد.
این دنیا با تمامی زیبایی ها و انسان های خوب و نیکوی آن محل گذر است نه وقوف و ماندن! و تمامی ما باید برویم و راه این است. دیر یا زود فرقی نمی کند؛ اما چه بهتر که زیبا برویم.
پدر و مادر عزیزم که سلام و درود خداوند بر شما باداز شما کمال قدردانی را دارم که مرا با محبت اهل بیت (ع) و راه ایشان و در کمال صبر و عاشقانه بزرگ کردید و همیشه کمک حال من بوده اید. از شما عذرخواهی می کنم و سرافکنده ام که فرزندی خوب برای شما نبودم و در حق شما آنچنان که باید خوبی نکرده ام. از شما می خواهم که مرا حلال کنید.
در حق این فرزند حقیرتان دعا کرده و از خداوند بخواهید که او را ببخشد و این قربانی را در راه خود بپذیرد. می دانم که شما ناراحت نیستید؛ زیرا هیچ راهی بهتر از این نیست و این را شما به من آموخته اید و این همیشه آروزی دیرینه من بوده که خدا عاقبت مرا با شهادت در راهش ختم به خیر گرداند.
خوش ندارم که این شادمانی را با لباس های سیاه و غمگین ببینم، غم اگر هست برای بی بی جان حضرت زینب (س) باید باشد، اشک و آه و ناله اگر هست برای اربابمان ابا عبدالله الحسین (ع) باید باشد و اگر دلتان گرفته روضه ایشان را بخوانید که منم دلم برای روضه ارباب و خانم جان تنگ است. اما چه خوشحالی بالاتر از اینکه فدایی راه این بزرگواران شویم. پس غمگین نباشد.
♦️برادر عزیزم
مرا حلال کن و ببخش ، می دانم که در حق تو هم کوتاهی کردم، برایم دعا کن ومرانیزحلال کن، خدا را سرلوحه کارهای خودقرار بده.ازخداوندمی خواهم همیشه کمک حال تو برادر عزیزم باشد. دعا برایم یادت نرود.
از فامیل، همبستگان نیز می خواهم که مرا حلال کنند و ببخشند و برایم دعا کنند.
رفقا، دوستان و همکاران و همنشینان عزیرم که شاید بیشترین اوقات زندگیم را در کنار شما بوده ام، خداوند را شاکرم که در رفاقت هم به من لطف عطا کرده که دوستان و هم نشینانی به خوبی شما دارم تا تکمیل کننده و یاری دهنده من باشید.شما همگی می دانید من راه خود را انتخاب کردم و این راه را دوست داشته و دارم و خیلی از شماها هم کمک کننده من بودید از تمامی شما عذر می خواهم که رفاقت را در حق شما تمام نکرده و ملتمسانه خواهانم که مرا عفو کنید و حلالم کنید.مرا ببخشید، برایم بسیار دعا کنید و در روضه های ارباب و مجالس عزاداری اهل بیت (ع) مرا فراموش نکنید.
من خودرادرحدواندازه ای نمی بینم که برای کسی نصیحت وپندی داشته باشم و اگر ما دنبال پند و نصیحت باشیم چه بسیار است. فقط می خواهد چشم بینا و گوش شنوا.
🌷خنک آن روزکه پرواز کنم تابردوست
🌷به امید سر کویش پر و بالی بزنم
🌷من به خودنامدم اینجاکه به خود باز روم
🌷آن که آورد مرا باز برد تا وطنم
🌷مرغ بال ملکوتم نیم از عالم خاک
🌷چند روزی قفسی ساخته اند از بدنم
پناه می برم به خداوند مهربان و از او می خواهم که بر من سخت نگیرد.
🍃شب اول قبر دعا برایم را فراموش نکنید رفقا🍃
🌷و من الله التوفیق🌷
🌹العبدالحقیر محمد حسن خلیلی (رسول)🌹
#شهید مدافع حرم محمدحسن
(رسول)خلیلی🕊
#تاریخ_شهادت:۱۳۹۲/۸/۲۷
#محل_شهادت:سوریه_حلب
🌸شادی روحش صلوات🌸
🌹 https://eitaa.com/saberin_shahid_ghafari1
اگر بخواهم تو را توصیف کنم
خواهم گفت
تو موسیقی برخورد باران بر تن پنجرهای
همانقدر ساده ، ولی ناب
#امروز_مزار_شهید_مادر_کنار_فرزندش
#آرامش_دل_مادر_شهید_غفاری_صلوات
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
https://eitaa.com/saberin_shahid_ghafari1
براے پـر زدن
سبقت گـرفتـہ
خداوندا ، برادر از برادر ...
بچـه های سپـاه ...
خبر شهادت مهدی و مجید را آوردند
و عکسهایشان را برای چاپِ اعلامیه
و نصب روی تابوتشان میخواستند
آلبـوم ها را زیر و رو ڪردیم ؛
جای خالی عکس های مجیـد
نظرمـان را جلـب ڪرد ...
گویا بار آخری که به خانه آمده بود
تا توانسته بود عکس هایش را
از آلبـوم ها جمع کرده بود
تا اسیر شهرتِ شهادت نشود
و با خلوص بیشتری
این بار آخر را به جبهه برود .
✍ راوی : پدر شهیدان زینالدین
( مرحوم حاج عبدالرزاق زینالدین )
#شهید_مهدی_زین_الدین #شهید_مجید_زین_الدین
🌹 eitaa.com/joinchat/saberin_shahid_ghafari1
نیست در سودایِ زلفش کار من جز بیقراری
ای پریشانطرّه! تا چندَم پریشان میگذاری؟
#مادرانه . . .
#شهیدمحمدغفاری ❤️
#شبتون_به_دوراز_دلتنگی💔
--------------🌷🌷🌷-----------------
🌹 https://eitaa.com/saberin_shahid_ghafari1