فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چند ماه قبل که ماجرای طرح صیانت داغ شد، این فیلم و توییت را منتشر کردم.
همچنان حرفم همین است. مهم تر از طرح صیانت، نفهمیدن افکار عمومی توسط نمایندگان مجلس است. نفهمیدن مولفه «اقناع در حکمرانی» و سخن گفتن با مردم است.
یک علت اینکه بسیاری از نمایندگان مجلس اینقدر نسبت به اقناع افکار عمومی بی خیال هستند این است که "راحت" وارد مجلس شده اند.
حضورشان در لیستهای انتخاباتی عمدتا بخاطر نزدیکی شان به محافل قدرت و پشت پرده بوده، از آن طرف رقابت سختی هم وجود نداشته و با مشارکت پایین مردم پیروز شده اند. تازه در همان انتخابات هم به جای ارائه دلیل و منطق برای رای آوردن، همه را از لیست درجه چندم رقیب می ترساندند که باید به طور کامل و چشم بسته به لیست اصولگرایان رای دهید وگرنه انقلاب از دست میرود! نتیجه لیستی رای دادن امروز در برابر چشمان همه ماست...
@Sabeti ✅
جنگ روسیه و اوکراین رسما آغاز شد.
اتفاقی که منجر به تشدید اختلافات امریکا و روسیه میشود و این یعنی فرصتی بزرگ برای ایران در مذاکرات تا از این اختلاف بهره حداکثری را ببرد و بتواند از امریکا امتیاز بگیرد.
اگر ایران بتواند از این طریق امتیازات بزرگ و لغو تحریمهای نفتی و بانکی را از امریکا بگیرد چه بهتر، اما اگر نتوانست "عدم توافق" بهترین گزینه است.
@Sabeti ✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وضعیت امروز اوکراین نتیجه ساده لوحی لئونید کوچما رئیس جمهور این کشور در سال ۱۹۹۴ است که فکر میکرد "امضای بیل کلینتون تضمین است" و با امضای تفاهم نامه بوداپست، اوکراین را خلع سلاح کرد.
اعتماد به هر کشور خارجی برای تامین امنیت داخلی به خصوص اعتماد به امریکا، مرض خطرناکی است که میتواند سومین قدرت اتمی دنیا را هم به این روز بیندازد.
چقدر خدا به مردم ایران رحم کرد که این تفکر خطرناک و ضد امنیت ملی که تصور میکرد "دنیای فردا دنیای گفتمان هاست نه موشک ها" در برابر سد بزرگی به نام سید علی خامنه ای قرار گرفت و ناکام ماند، وگرنه با این حد از فهم و شعور نسبت به جهان و واقعیات روابط بین الملل، قبل از اوکراین امروز ایران جنگ زده مایه عبرت جهانیان بود...
@Sabeti ✅
آشوبِ جهان و جنگِ دنیا به کنار
بحرانِ ندیدنِ تو را من چه کنم...
#شب_جمعه
مشکل تاجزاده این است که ترکیب "بیسوادی و غرض ورزی" است و هنوز نمیداند قبل برجام ذیل کلیت فصل ۷ نبودیم بلکه ذیل ماده ۴۱ فصل ۷ بودیم که بعد برجام هم هیچ فرقی نکرد و به واسطه قطعنامه ۲۲۳۱ ذیل ماده ۴۱ فصل ۷ باقی ماندیم.
اما عراق، ذیل کلیت فصل ۷ یعنی ماده ۴۲ بود و حالا خارج شد.
ضمن اینکه غنی سازی ایران توسط طرف مقابل اولین بار در زمان جلیلی به رسمیت شناخته شد. اگر غیر از این بود در آلماتی به ایران نمیگفتند که با اصلی غنی سازی ایران مشکلی نداریم و همین که میزان غنی سازی تان را از ۲۰ درصد کاهش دهید کفایت میکند.
@Sabeti ✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هشدارهای امروز نبویان (۷ اسفند) در مجلس: در توافقی که قرار است در روزهای آینده اعلام شود اشکالات زیادی وجود دارد.
امریکا نسبت به لغو تحریم کاتسا و آیسا مطلقا تعهدی نداده.
درباره اس دی ان لیست از ۹۸۰ تحریم قرار است فقط ۲۰ تای آن لغو شود!
امریکا تعهدی به دریافت پول نفت توسط ایران نداده.
امریکا تعهد نداده که دوباره از توافق خارج نشود!
درباره راستی آزمایی تعهدات امریکا توسط ایران نیز اتفاقی که باید، رخ نداده است.
@Sabeti ✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در بخشی از گفتگوی اخیرم با علی علیزاده، مدعی شدم که نرخ سرمایه گذاری خارجی در ایران در قبل از برجام و در اوج تحریم ها بیشتر از دوره اجرای برجام بوده است.
برخی دنبال مستندات این سخن بودند. امروز روزنامه ایران گزارش مفصلی را با آمار و ارقام منتشر کرده که این ادعا را اثبات میکند:
https://www.ion.ir/news/769801/%D8%A8%D8%B1%D8%AC%D8%A7%D9%85
@Sabeti ✅
با لطف خدا و به کمک تیم "رودررو" برنامه جدیدی ساختیم با عنوان "حافظه تاریخی ایرانی"
به مناسبت اتفاقات مخالف، ریشه های تاریخی رویدادهای مختلف را بررسی میکنیم؛ به طور مستند و در قالب کلیپ های کوتاه چند دقیقه ای.
اولین قسمت درباره جنگ روسیه و اوکراین است. امیدوارم با دیدن این کار در چند دقیقه، اطلاعات مفید و کاربردی به دست آورید:
https://www.youtube.com/watch?v=6NX3loxzie8
هدایت شده از حافظه تاریخی ایرانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قسمت اول "حافظه تاریخی ایرانی" با موضوع جنگ روسیه و اکراین
هفت دقیقه ای که اطلاعات مفیدی به شما خواهد داد.
@Hafezeh_tarikhi_irani
احتمالا یکشنبه توافق ۲۸ صفحه ای امضا میشود.
اگر محتوای توافق فقط احیای برجام باشد، خسارت محض تکرار میشود اما اگر امتیازات اصلی فرابرجامی اخذ شده باشد، میتوان از توافق خوب سخن گفت.
منتظریم تا متن توافق منتشر شود و بعد درباره خط قرمزهای مذاکراتی و تامین منافع ملی قضاوت کنیم.
@Sabeti ✅
هر که پرسید چه دارد مگر از دار جهان؟
همۀ دار و ندارم بنویسید اباعبدالله...
#شب_جمعه
اسم این استاندارد دوگانه نیست، نفهمیدن بدیهیات توسط شماست! چون جمهوری اسلامی با امریکا یا بایدن مذاکره نکرده. با۴+۱ مذاکره کرده که امریکا در آن نیست.
اتفاقا یکی از اقدامات قابل تحسین باقری این بود که علیرغم مشورتهای غلط برخی در وزارتخارجه، حاضر به گفتگو با امریکا در هیچ سطحی نشد.
@Sabeti ✅
فاجعه اینجاست که یک نماینده که باید عصاره فضایل ملت باشد، اینقدر تحلیلش سطحی است که تصور میکند چالش هسته ای ایران و غرب با یک توافق حل می شده!
یعنی از برجام هم درس عبرت نگرفته و هنوز فکر میکند اگر توافق شود، مساله به نتیجه میرسد درحالیکه این چالش تمدنی است و نقطه پایانی ندارد.
مشکل اینجاست که در آن طرف دشمن این مساله را فهمیده و امثال کسینجر و هانتینگتون راهبرد تجویز میکنند، در این طرف امثال آقای کریمی قدوسی!
@Sabeti ✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬اگر واقعا می خواهید بدانید در مذاکرات هسته ای چه خبر است و اطلاعات و داده های درجه یک به دست بیاورید، حتما این 25 دقیقه را ببینید.
نبویان نماینده مردم تهران برای اولین بار نکات مهمی را در این فیلم مطرح کرده است. از تحریم های مهم کاتسا، آیسا و یوترن که با توافق جدید هم قرار است باقی بماند تا ادامه تصمیم گیری های باند ظریف- عراقچی در وزارت خارجه و مذاکرات جدید.
بخشی از صحبتهای نبویان:
🔻امیرعبداللهیان در مجلس گفت آیسا و کاتسا و یوترن لغو نمی شود؛ امریکا حتی حاضر نشده معافیت تحریمی موقت دهد!
🔻امریکا فقط بیست فرد را در توافق جدید رفع تحریم کرده؛ 960 فرد و نهاد در تحریم باقی می مانند!
🔻امریکا گفته هیچ کشوری حق دادن دلار به ایران را ندارد، در این توافق اینها را هم پذیرفته اند
🔻تیم آقای ظریف (صابری، سادات میدانی، کمالوندی، امیری و...) در مذاکرات حضور دارند و تصمیم گیرند.
@Sabeti ✅
با لطف خدا دومین قسمت از برنامه"حافظه تاریخی ایرانی" هم منتشر شد.
در این قسمت به بهانه موشک باران شهرهای مختلف اوکراین توسط روسیه، روند تبدیل شدن جمهوری اسلامی ایران به یک قدرت موشکی را روایت کرده ایم.
تا حالا کمتر پیش آمده در حین کارهایی که تولید کرده ایم «بغض کنیم» یا گریه مان بگیرد، اما این چند دقیقه اشک خودمان را هم در آورد...
پیشنهاد می کنم ببینید:
https://youtu.be/GnffVvY-1zM
@Sabeti ✅
کمتر از 24 ساعت پس از تصمیم اشتباه مجلس مبنی بر استثنا شدن نمایندگان از انتشار میزان حقوق شان، در جلسه عصر امروز نمایندگان تصمیم خود را اصلاح کرده و به الزام شفاف شدن حقوق خود رای مثبت دادند.
این مساله، دستاورد عینی «نهی از منکر مسئولان» توسط مردم از طریق شبکه های اجتماعی بود.
@sabeti ✅
هدایت شده از حافظه تاریخی ایرانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قسمت دوم "حافظه تاریخی ایرانی" با موضوع روایت موشکی شدن ایران
هفت دقیقه ای که اطلاعات مفیدی به شما خواهد داد.
@Hafezeh_tarikhi_irani
در تمام عمر دارم حسرت شش گوشه را
طول هفته یک طرف، شب های جمعه یک طرف...
#شب_جمعه
کلیشه ای غلط در ذهن خیلی ها وجود دارد که سیاست خارجی جای ایدئولوژی نیست و چون جمهوری اسلامی سیاست خارجی اش ایدئولوژیک است، بعضی از مشکلات به وجود آمده!
همین جمله ساده رییس جمهور امریکا، مثال نقض بزرگی برای این تصور عوامانه و به شدت مبتذل است و به جرات میتوان گفت که اگر سیاست خارجی امریکا از جمهوری اسلامی ایدئولوژیک تر نباشد، کمتر نیست. فقط تفاوت میان محتوای آرمان ها و ایدئولوژی هاست نه اصل آنها. امریکا از دید خودش برای اصل آزادی و گسترش لیبرالیسم هزینه میدهد و قدرت خود را تابعی از بسط این ایدئولوژی میداند و جمهوری اسلامی برای مبارزه و محو استکبار هزینه میدهد و افزایش قدرتش تابعی از گسترش و همه گیری همین ایدئولوژی است.
اساسا ایدئولوزی مولد قدرت است و نمی توان تصور کرد قدرتی در جهان وجود داشته باشد که متکی به یک ایدئولوژی مشخص نباشد.
حرفهای بسیار زیادی در این باره است که در گفتگوی اخیرم با علی علیزاده نیز به آن اشاره کردم. شاید بعدا بیشتر در این باره بنویسم...
@Sabeti ✅
بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، وقتی غربی ها انواع دسیسه ها برای نابودی جمهوری اسلامی از جنگ و کودتا و تحریم و... را امتحان کردند و به نتیجه نرسیدند، برای مهار نفوذ ایران در میان ملت های مسلمان درصدد ایجاد الگویی جعلی به جای جمهوری اسلامی برآمدند.
ترکیه به ویژه در بیست سال اخیر یکی همان از الگوهایی بود که امریکایی ها تلاش کردند آن را در برابر جمهوری اسلامی به عنوان یک الگوی به اصطلاح معتدل و منطقی جا بیندازند تا ملت های مسلمان و افکار عمومی دنیا در دوگانه ترکیه و ایران، مدل ترکیه را انتخاب کنند. در این میان اصلاح طلبان نیز در یک دهه گذشته بارها با ستودن نظام سیاسی ترکیه سعی داشتند تا جمهوری اسلامی را وادار به عقب نشینی نسبت به بسیاری از مواضع اصولی خود کنند و نسخه منطقی مبارزه با استکبار را ترکیه معرفی کنند. از جمله جواد ظریف که در صفحه ۱۷۵ کتاب خاطرات خود (آقای سفیر) می گوید:
"پرچمی را که آقای خاتمی میخواست در جهان اسلام بلند کند ، یعنی پرچم اعتدال، پرچم گفتگو ، پرچم مخالفت منطقی با اسراییل و پرچم استقلال در برابر امریکا را امروز ترکیه به دست گرفته است."
با این اوصاف سفر اخیر هرتزوگ به ترکیه دو دستاورد مهم دارد؛
۱. کمک به تمییز نسخه اصلی و جعلی نظام سیاسی الگو در افکار عمومی جهان اسلام
۲. افشای سطح فهم و تحلیل غربگرایان داخلی در معرفی ترکیه به عنوان الگوی مخالفت منطقی با رژیم صهیونیستی
@Sabeti ✅