فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 در روزگار نه چندان دوری در سالگرد سوم خرداد با سینه ای ستبر در برابر امریکایی ها میگفتیم زیر بار حرف زورتان نخواهیم رفت اما حالا آنها هر روز ما را تحقیر میکنند و پاسخ ما این است که اگر فشار را ادامه دهید افغانی ها را بیرون میکنیم!
راستی! آنهایی که میگفتند ما زبان دنیا را بلدیم و تحریمها را بر میداریم کجا هستند؟ مگر شش سال با امریکا مذاکره نکردید؟ چرا همه چیز بدتر شد؟ مگر مشکل از هسته ای و سعید جلیلی نبود؟ در اولی که بتن ریختید و دومی هم شش سال است که جایش را به ظریف داده، چرا تحریم ها بیشتر شد؟ چرا دلار چهارده هزار تومان شد؟ چرا پراید پنجاه میلیون شد؟ چرا تهدیدهای امریکا بیشتر شد؟...
@Sabeti ✅
رهبر انقلاب 14 خرداد 98 در بخشی از سخنانشان در حرم امام فرمودند: "#مقاومت البته هزینه دارد اما هزینهی #تسلیم در برابر دشمن بیشتر است..."
این یکی از مهم ترین گزاره های بسیار مهم سخنان ایشان بود که اگر برای آن "اقناع عمومی" شکل بگیرد، کشور میتواند از شرایط فعلی خارج و به مسیر درست برگردد.
دوستان دغدغه مند انقلابی! برای این کار باید از امروز شروع کرد، شب انتخابات فایده ندارد، هرکس هرکاری از دستش بر می آید باید انجام دهد، یکی با ساخت مستند، یکی سخنرانی، یکی کاریکاتور و... هر کس هر هنری دارد باید به میدان بیاورد تا این منطق تبدیل به گفتمان عمومی شود.
@Sabeti ✅
امروز 24 خرداد سالگرد انتخاباتی است که حسن روحانی با وعده های دروغ و فریب مردم توانست رییس جمهور بشود. همان انتخاباتی که روحانی برای حل مشکلات اقتصادی مردم وعده صد روزه داد و گفت آنچنان رونق اقتصادی ایجاد کنم که مردم دیگر نیازی به یارانه نداشته باشند.
اما خاطرم هست دقیقا در همان انتخابات و در شرایطی که بسیاری از کاندیدها با وعده های دروغ اقتصادی از هم سبقت میگرفتند در یکی از جلسات وقتی یکی از اقتصاد دانان به جلیلی پیشنهادی با این مضمون داد که اگر شما فلان مساله را به عنوان یکی از وعده های اقتصادی تان مطرح کنید در جلب آرای مردم موثر است، جلیلی اینطور پاسخ داد:
"من نیامده ام که با وعده های نشدنی از مردم رای بگیرم، حتی اگر قرار باشد کاری را انجام دهم که در کوتاه مدت به ضرر من ولی دراز مدت به نفع جامعه و اقتصاد کشور باشد همان را انجام میدهم..."
@sabeti ✅
در توییتر هشتگی با عنوان #روایت_فتنه راه افتاده و هرکسی خاطراتش از ده سال قبل در چنین روزهایی را مینویسد. اما معتقدم مهمتر از اینکه ده سال قبل چه دیدیم و شنیدیم این است که تصور کنیم اگر اکثریت مردم به جای احمدی نژاد، میرحسین موسوی را به عنوان رییس جمهور انتخاب میکردند چه اتفاقی می افتاد؟
واقعا کابینه موسوی و نگاه کلان او به حل مشکلات کشور چه فرقی با حسن روحانی داشت؟ غیر از این بود که با اندک تفاوتی با کابینه فعلی، دولتمردان او را نیز حامیان و اعضای ستادش در همان سال مثل #جهانگیری، #نوبخت، #زنگنه، #آخوندی، #ابتکار، #ربیعی و... شکل میدادند؟
غیر از این بود که بلایی که روحانی در عرصه های مختلف در این چندسال بر سر کشور آورده را جناب موسوی میخواست ده سال زودتر بر کشور نازل کند؟ آن وقت ببینید همین ها هشت ماه کشور را به چه روزی انداختند و چه پاس گلی به کاخ سفید برای افزایش تحریمها علیه کشور دادند...
@Sabeti ✅
به این نامه خوب نگاه کنید، نامه ذلیلانه محمد مرسی به شیمون پرز رییس اسراییل در مهر 91.
مرسی در ابتدای این نامه پرز را «عزیزم» و «دوست بزرگوارم» خطاب میکند و در ادامه میگوید علاقه دارم روابط دوستانه مصر و اسراییل را نشان دهم و در پایان برای پرز و اسراییل آرزوی سعادت و خوشبختی و شکوفایی و رفاه میکند و سفیر جدید مصر را در سرزمینهای اشغالی معرفی میکند.
مرسی 5 ماه بعد نیز با جان کری دیدار کرد و درست برخلاف خواست انقلابیون مصر، تلاش کرد تا گرم ترین روابط ممکن با امریکا و اسراییل را داشته باشد اما دقیقا چند ماه بعد در تیر 92 با حمایت های آشکار امریکا و اسراییل علیه او کودتا میشود و مرسی تا دیروز که در قید حیات بود، در قفس زندانی بود.
محمد مرسی از جهاتی شبیه ترین فرد به محمد مصدق بود، هر دو با تکیه بر غرب می خواستند کشورشان را بهتر اداره کنند اما همان غرب علیه هر دوی آنها کودتا کرد، حالا لیبرال ها و اصلاح طلبان ایرانی مخیر هستند که می خواهند از سرنوشت تلخ این دو نفر عبرت بگیرند یا در صف "تکرار تاریخ" بایستند...
@Sabeti ✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بسمه تعالی
جناب آقای تاجزاده
سلام علیکم
دوستانم قطعه ای از فیلم مناظره امروزتان با آقای زاکانی را برایم فرستادند که در آن به یک توییت از بنده اشاره میکنید و گلایه مند هستید که چرا چندی قبل در صفحه توییترم از مخاطبان پرسیدم که "ضرر دولت روحانی برای ایران بیشتر بوده یا جنگ؟"
تعجب میکنم شما که همواره مدعی "رجوع به رای مردم" و "رافراندوم" هستید چرا از یک رفراندوم کوچک اینقدر ناراحت شدید؟ اولا بنده در این نظرسنجی اعلام موضع نکردم و صرفا نظر مخاطبان را پرسیدم، ثانیا آن 68 درصدی نیز که خطر دولت بی کفایت کنونی را از جنگ بیشتر دانسته اند حتما دلایلی دارند و چه دلیلی بالاتر از سخنان جان کری که گفت "ما در برجام امتیازاتی از ایران گرفتیم که با جنگ هم نمی توانستیم بگیریم"
یا شاید هم مردم پیش خود میگویند چرا عراق و سوریه جنگ زده ارزش پولشان در این سالها به اندازه ارزش پول ایران در زمان حسن روحانی پایین نیامده؟
احتمالا این استدلالهای آن 68 درصدی است که خطر جنگ را کمتر از دولت مورد حمایت شما میدانند.
علی ای حال، پیشنهاد میکنم به جای ناراحتی و ابراز گلایه از این نظرسنجی و توجیهات احتمالی مبنی بر اینکه "مشخص است مخاطبان صفحه فلانی خطر جنگ را کمتر از روحانی میدانند" شما نیز عین همین سوال را در صفحه توییترتان از مخاطبانتان بپرسید، بعید است حتی همفکران شما نیز نظری غیر از این داشته باشند چون امروز همه مردم با هر تیپ و فکری از نزدیک ثمره عملکرد رییس جمهور مورد حمایت شما در اداره کشور را دارند با پوست و گوشت و استخوان خود لمس میکنند.
ضمنا ما هنوز منتظر حضورتان در #رو_در_رو هستیم؛ التماس دعا.
رحمت واسعه ات کیسه ی ما را پر کرد
این چه لطفی است به هر بی سر و پایی داری؟...
#شب_جمعه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ان شالله از امشب ساعت 22 اجرای برنامه جهان آرا در شبکه افق را برعهده خواهم گرفت.
هر هفته نیز برادر عزیزم دکتر یامین پور افتخار داده و زحمت اجرای یک شب را به عهده میگیرد.
امیدوارم به کمک خدا و دعای شما بتوانیم برنامه ای در تراز انقلاب اسلامی تولید کنیم.
@Sabeti ✅
هدایت شده از رو در رو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 برای اولین بار منتشر میشود؛
پشت صحنه بعضی از قسمتهای #رو_در_رو
پخش فصل سوم برنامه "رو در رو" نیز انشاءالله به زودی آغاز خواهد شد.
@rudarru57