فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جلیلی دبیر سابق شورای عالی امنیت ملی: مرداد سال ۹۲ در شرایطی روحانی دولت را تحویل گرفت که ایران روزانه ۱ میلیون و ۴۰۰ هزار بشکه نفت میفروخت.
جالب اینکه تابستان سال ۹۸ نیز زنگنه این آمار را تایید کرد اما این روزها (ایام پسا برجام) فروش نفت ایران از قبل از برجام نیز به طور محسوسی کمتر شده است.
@Sabeti ✅
صحبتهای احمدی نژاد در گفتگو با usirantv و تاکیدش بر مذاکره با امریکا نشان میدهد او نسبت به سالهایی که خط مقدم استکبارستیزی بود چقدر تغییر کرده و استحاله شده.
درد احمدی نژاد این است که چرا «من» نتوانستم با امریکا مذاکره کنم؟ وگرنه او هم مثل روحانی با مذاکره با امریکا مشکلی ندارد.
@Sabeti ✅
عوامل برجام در دولت روحانی، صاحبان پست های کلیدی در دولت احمدی نژاد
@Sabeti ✅
کاش همه مسئولین جمهوری اسلامی، با عبرت گیری از بسیاری از مسئولین سابق، این حدیث #امام_صادق علیه السلام را دائم جلوی چشمانشان ببینند:
«هرکس رضایت مردم را به بهای خشم پروردگار طلب کند، خداوند همان مردمان ستایشگر او را مذمت کننده اش می گرداند...»
منبع: کافی، جلد 2، ص 372
@Sabeti ✅
🔻 چرا خطر احمدی نژاد از روحانی هم بیشتر است؟
احمدی نژاد مدتهاست ثابت کرده که دیگر با گذشته ی پرافتخارش نسبتی ندارد و حداقل در حوزه سیاست خارجی مثل غربگراها و بلکه بدتر از آنها فکر میکند.
بدترین بخش مصاحبه اخیر احمدی نژاد با usirantv نیز آنجاست که فکر میکند جای سلطان قابوس یا دلالهای بین ایران وامریکا نشسته و میگوید: «نه آمریکا دنبال تسلط بر ایران باشد نه دولت ایران به دنبال تخریب دولت آمریکا باشد!»
یک نفر نیست بگوید آقای احمدی نژاد! ببخشید که 40 سال است امریکا علیه ایران تحریم و کودتا راه انداخته! شما از طرف امریکایی ها بزرگواری کنید و ملت ایران را ببخشید!
ضمن اینکه احمدی نژاد طوری میگوید «دولت ایران بدنبال تخریب دولت آمریکا نباشد» که انگار دولت فعلی ایران یک دولت ضد امپریالیسم وضد امریکایی است! درحالیکه آنچه که در فهم عمومی «تخریب امریکا» معنی میشود، سیاستهای ضد استکباری و درست خود احمدی نژاد تا سال89 بود وگرنه کیست که نداند روحانی و هاشمی و خاتمی از ابتدا هویت شان در چراغ سبز نشان دادن به امریکایی ها تعریف می شده است؟
متاسفانه احمدی نژاد با تمام سوابق پرافتخار و خدماتش، امروز به جایی رسیده که خطرش از روحانی و غربگراها نیز بیشتر است. چون تکلیف نیروهای انقلابی با امثال روحانی و ظریف مشخص است اما احمدی نژاد با تکرار حرفهای همانها اما با هزار توجیه، آدرس غلط به جامعه و بخصوص بخشی از نیروهای انقلابی میدهد.
وگرنه اگر بجای او مثلا ظریف میگفت دولت ایران از تخریب دولت امریکا دست بردارد! الان همه یکصدا علیه ظریف موضع میگرفتند اما "فتنه احمدی نژاد" همینجاست که بدترین حرف را میزند و هنوز عده ای ساده دل، در پی توجیه حرفهای او هستند. همین مساله است که خطر او را از امثال روحانی بیشتر میکند...
@Sabeti ✅
اولین گزینه احمدی نژاد در سال ۸۴ برای وزارتخارجه چه کسی بود؟
@Sabeti ✅
هزار طایفه آمد، هزار مکتب رفت
و ماند شیعه که «قال الامام صادق» داشت...
#شب_جمعه
هدایت شده از هوشدار
🔷صالحی، نماد پیوند انحراف و وادادگی
🔸اعضای فرقه بهار برای توجیهگری نگاههای سیاست خارجی احمدینژاد و انداختن بار مسئولیت بر دیگران، معمولا به گفتهها و خاطرات علی اکبر صالحی استناد میکنند. صالحی با نقشآفرینی در برجام در عرصه عمومی از نزدیکان تیم روحانی و مذاکرات هستهای شناخته میشود اما خاستگاه او جای دیگری است.
🔹مشایی که از سال ۸۴ ریاست سازمان میراث فرهنگی را در دست داشت، محمد شریف ملک زاده را معاون خود کرده بود. از سال ۸۸ و کوچ مشایی به نهاد ریاست جمهوری و انتصاب او به جانشینی ریاست شورای عالی ایرانیان خارج از کشور، ملکزاده توسط مشایی به عنوان دبیر آن شورا منصوب شد. پس از برگزاری همایشات مشکوک متعدد در سال ۸۸ و ۸۹ و به حاشیه رفتن وزارت خارجه ذیل شورای عالی ایرانیان، تحرکات انحرافی مشایی و یارانش در آن جایگاه زیر ذره بین قرار گرفت.
🔸اوج این تنش احضار متکی، وزیر خارجه وقت به مجلس در تابستان ۸۹ برای پاسخگویی این تفویض نابجا و غیرقانونی بود که باعث اقناع مجلس نیز نشد اما نهایتا احمدینژاد با برکناری پرحاشیه متکی در پاییز ۸۹، صالحی را سرپرست و سپس در زمستان ۸۹ به عنوان وزیر خارجه دولت دهم معرفی کرد. در واقع صالحی، گزینه جریان جریان انحرافی برای دست گرفتن دستگاه سیاست خارجی کشور بود.
🔹پس از گرفتن رأی اعتماد از مجلس در بهار ۹۰، صالحی ملک زاده را به عنوان معاون اداری مالی خود معرفی کرد. این انتصاب به تمام ادعاهای فوقالذکر سندیت بخشید. صالحی با وجود تهدید شدن به استیضاح حاضر به عزل ملک زاده نشد تا اینکه پس از اعلام وصول استیضاح صالحی به دلیل انتصاب ملک زاده، نهایتا ملکزاده خود از این سمت استعفا داد و اواخر دولت احمدینژاد هم رئیس سازمان میراث فرهنگی شد، سازمانی که آن ۸ سال تماما حیاط خلوت جریان انحرافی بود.
🔸هرچند امروز مواضع این روزهای احمدینژاد که بر ایجاد رابطه با دولت آمریکا، کوتاه آمدن از مواضع اصولی نظام و مذاکره بر سر همه مسائل تأکید میکند، بیانگر اینست که عدم مقاومت و تن دادن به خواست دشمن، نقطه مشترک جریان انحرافی و جریان واداده است و در سالهای پایانی دولت دهم هم تفاوتی با حال امروز وجود نداشته اما تلاش عدهای برا انتساب راهبردهای ناصواب این جریان به رهبر معظم انقلاب به بهانه خاطرات صالحی با سبقه فوقالذکر قابل تحمل نیست.
🔹مقام معظم رهبری ۹۲/۱/۱ میفرمایند: "همینجا من این را بگویم که از جمله تاکتیکهای تبلیغاتی اینها این است که گاهی شایع میکنند که از طرف رهبری، کسانی با آمریکائیها مذاکره کردند؛ این هم یک تاکتیک تبلیغاتی دیگر و دروغ محض است. تا کنون از سوی رهبری، هیچ کس با آنها مذاکره نکرده است. در چند مورد، در طول سالهای متمادی، در دولتهای گوناگون، کسانی بر سر موضوعات مقطعی ــ که ما هم مخالفتی نداشتیم ــ با آنها مذاکره کردهاند؛ اما مربوط به دولتها بوده است. البته همانها هم موظف بودهاند که خطوط قرمز رهبری را رعایت کنند؛ امروز هم موظفند و باید رعایت کنند."
🔸این بیان روشن رهبری در واقع بطلانگر ادعاهایی است که مذاکرات عمان را دور زدن احمدینژاد میداند. رهبر فرزانه انقلاب رسما دولت را مسئول مذاکرات معرفی میکنند و انتساب مذاکرات را به خودشان را تکذیب میکنند. در واقع باید گفت آن خسارت محضی که در برجام رقم خورد نقطه شروعش در وقتی بود که دولت و رئیسجمهور منتخب جریان انقلابی با پشت کردن به آرمانها، عروسک خیمهشببازی جریان انحرافی شد و همین جریان علی اکبر صالحی را سکاندار دیپلماسی کشور نموده و جرقههای آغازین وادادگی و فشار برای قبول سم مهلک مذاکره را استارت زدند.
@houshdar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باسمه تعالی
جناب دکتر ظریف!
خاطرتان هست در این سالها، چند بار از «شکاف بین اروپا و امریکا» سخن گفتید؟
حالا پاسختان درباره قطعنامه ضدایرانی شورای حکام آژانس که با پیشدستی "سه کشور اروپایی" تصویب شده، چیست؟
والله که به اندازه یک دانشجوی ترم اول علوم سیاسی هم مناسبات دنیا را نفهمیده اید و در این ۷ سال فقط به منافع یک ملت ضرر رساندید. نتیجه سالها زحمت دانشمندان هسته ای را با لبخند و وعده نسیه غربی ها عوض کردید و حالا وضعیت پرونده هسته ای ایران را نه به ۸ سال قبل که به ۱۶ سال قبل بردید. روزی که در دولت اصلاحات همه جوره امتیاز دادید و در نهایت شورای حکام آژانس ۷ قطعنامه علیه ایران تصویب کرد.
مگر شما زبان دنیا را بلد نبودید؟ مگر به زبان انگلیسی مسلط نبودید؟ پس نتیجه آن همه ادعا و مذاکره با اروپا و امریکا چه شد؟ بر فرض که دشمن بدعهدی نمود و تحریم ها را بیشتر کرد، شما چرا ساده انگارانه عمل کردید و توان هسته ای ایران را محدود کردید؟
پیشنهاد میشود با سعید جلیلی، کسی که در این سالها با تمام توان و به ناحق تخریبش کردید مشورت کنید تا یاد بگیرید چطور باید مذاکره کرد که اگر حداقل تحریم ها را هم نمیشود لغو کرد، خودمان با دست خودمان توان هسته ای کشور را نابود نکنیم.
و من الله التوفیق
@Sabeti ✅
ریاست دکتر فریدون عباسی بر کمیسیون انرژی مجلس، اتفاق بسیار مبارکی است که بیش از هر چیز غربگراها و بانیان برجام را ناراحت میکند.
حالا سازمان انرژی اتمی باید پاسخگوی عملکرد ضعیف و پرحاشیه اش در سالهای تدبیر و امید باشد؛ ایضا وزارت نفت و ژنرال زنگنه!
@Sabeti ✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وقتی روحانی از نصف شدن ارزش پول ملی گلایه داشت ولی حالا درباره یک پنجم شدن ارزش پول ملی در اثر عملکرد خودش روزه سکوت گرفته است.
این سخنان را روحانی بهار ۱۳۹۲ بیان کرد. وقتی که دلار تا ۳۹۰۰ تومان بالا رفته بود و او توانست با وعده های این چنینی، ملت را فریب داده و رئیس جمهور شود.
@Sabeti ✅
رهبر انقلاب درباره کدام عالم دینی گفتند که وجود او باعث میشود تا خلاء و فقدان شهید مطهری و علامه طباطبایی برای نسل جوان جبران شود؟
@Sabeti ✅
🔻چند توییتی که امروز درباره موضع غیرشفاف اکبری تالارپشتی نماینده تهران در مجلس پیرامون اعتبارنامه تاجگردون منتشر کردم:
۱. تنها نماینده تهران که عضو کمیسیون تحقیق اعتبارنامه تاجگردون است آقای اکبری تالارپشتی است. برخی اخبار حاکی است ایشان با تایید اعتبارنامه تاجگردون موافق است. در صورت نادرست بودن خبر ایشان تکذیب کند و در صورتی که خبر درست است علت حمایتش از تاجگردون را شفاف بگوید.
۲. در توییتهایی که درباره آقای اکبری تالارپشتی نوشتم نه توهینی به او کردم و نه تهمتی زدم. صرفا مطالبه #شفافیت داشتم و از ایشان انتقادی ساده کردم. آن هم با هویت واقعی خودم نه اکانت فیک، اما پاسخ ایشان «بلاک» بود.
خیلیها به ایشان رای دادند تا اصلاح طلبان رای نیاورند!
۳. در رای گیری نهایی از اعضای کمیسیون تحقیق اعتبارنامه تاجگردون، اعتبارنامه وی تایید شد و حالا نمایندگان باید در صحن علنی در این باره تصمیم گیری کنند.
اما همچنان برخی افرادی که با حضور در لیست اصولگرایان وارد مجلس شدند حاضر به شفافیت رای خود نیستند. مثل همین آقای اکبری تالارپشتی.
۴. خیلی ها به اکبری تالارپشتی و امثال او که در لیست اصولگرایان بودند، رای دادند تا اصلاحطلبان وارد مجلس نشوند اما تفاوت کارکرد این نوع اصولگرایان با اصلاحطلبان چیست؟
مجید انصاری قبل انتخابات گفت مخالف شفافیت آراست و این آقایان الان هم حاضر به شفافیت رای شان نیستند!
۵. بعد از غیبت قالیباف و منصوری در جلسه رای گیری اعتبارنامه تاجگردون در شعبه ۱۲، امروز تالارپشتی هم در جلسه رای گیری کمیسیون تحقیق غایب بوده و باز هم تاجگردون رای آورد.
کاش غیبتهای آقایان، شگردی برای فرار از رای منفی به تاجگردون نباشد و شفاف نظرشان را در این باره بگویند.
@Sabeti ✅
هدایت شده از لوازم آشپزخانه دیجی میناب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاسخ جالب به یک سوال ساده:
شما که از #برجام دفاع میکنید، تا حالا متن کامل برجام را خواندهاید؟
دلار ۲۰ هزار تومانی، سکه ۹ میلیونی و پراید ۱۰۰ میلیونی؛ نتیجه عملکرد اعضای ارشد ستاد موسوی و کروبی در دولت روحانی است!
@Sabeti ✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نتیجه ۳ بار خوش رقصی برای اروپا:
۱. در دولت هاشمی؛ صدور حکم جلب برای خود هاشمی
۲. در دولت خاتمی؛ صدور ۷ قطعنامه شورای حکام علیه ایران توسط اروپایی ها
۳. در دولت روحانی؛ تحریمهای بیشتر و بازهم صدور قطعنامه علیه ایران در شورا حکام توسط اروپایی ها
@saeedjalily
@Sabeti ✅
عجب نباشد اگر قم شده دری ز بهشت
بهشت بوده چو در انحصارِ فاطمه ها...
#شب_جمعه