🌼﷽🌼
#سلام_امام_زمانم 💚
🕊ازبس که کريمی تو
هردم به تو مينازم
🕊ردّم مکن ای آقا
من عاشق پروازم
🕊پروازحقيقی هست
ذکر و دم يامهدی (عج)
🕊عشق است همين جمله
دور ازهمه بامهدی (عج)
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
┄✦۞✦✺﷽✺✦۞✦┄
#حدیثانه
#حدیث _روز
✨امام صادق (علیهالسلام) فرمودند:
همانا خداوند تبارک و تعالی با غيرت است و مردان غيور را دوست دارد و از همين رو، زشتى ها را چه آشكار و چه پنهان حرام كرده است.✨
#نیایش_صبحگاهی
🦋 بارالهی!
ای آرام جانم،
بامداد دیگری را با امداد تو آغاز می کنم...
حضورت پر رنگ ترین و زیباترین نقش هستی است که مرا از غرور لبریز و از عشق سرشار می کند...
🦋 پروردگارم
ترا برای تمامی رنگ های این زندگی سپاسگزارم....
🦋 خدایا !
قلبم را سرشار از لطافت کن ..
به من بال پرواز بده و هوایی برای نفس کشیدن
میخواهم عشق تو را در تک تک لحظاتم احساس کنم ...
🦋محبوب ترینم !
هر کسی تو را آرزو کند ...
بهترين آرزویی و اگر به تو اميد بندند ، بهترين اميدی ...
#اللهمعجللولیکالفرج
@sabk_zendegi_mahdavi
۩کانالادعیهومناجاتصوتی﷽۩دعایروزجمعه۩سماواتی.mp3
زمان:
حجم:
1.71M
📆 دعای روز جمعه
🎙 با صدای حاج مهدی سماواتی
www.shia-news.comAUD-20201030-WA0034.mp3
زمان:
حجم:
3.25M
صوت دعای ندبه(استادفرهمند)
مستحب است در روز جمعه وروز عید فطر دعای ندبه خوانده شود
التماس دعا
باسلام
هر روز را بایاد شهدا آغاز کنیم
🌷 دانش آموز بسیجی شهید محمد اسماعیلیان
🌷 تولد ۱۸ اردیبهشت ۱۳۴۵ لاهیجان ساکن بندر کیاشهر - گیلان
🌷 شهادت ۲۰ آبان ۱۳۶۱ منطقه عین خوش
سن موقع شهادت ۱۶ سال
امروز سالگرد شهادت این شهید عزیز میباشد
🌷 اولین شهید خانواده ای روحانی، که بعد از این شهید، دو برادر دیگرش هم به شهادت می رسند
♦️ حجتالاسلام رمضانعلی اسماعیلیان که ۹ پسرشان در دوران دفاع مقدس در جبهه ها حضور داشتند که سه فرزندشان به شهادت می رسند
✍ فرازی از وصیتنامه شهید عزیز محمد اسماعیلیان
☑️ امروز همه باید در راه انقلاب بزرگمان که با خون سرخ شهیدان پیروز شـد کارزار کنیـم
☑️ من از شما می خواهم دست در دست هم دهید و همگی در دست روحانیت متعهد و انقلابی دهید تا بتوانید انقلاب اسلامی را به رهبری مرد بزرگ تاریخ زمان حضرت امام خمینی در سراسر جهان صادر بگردانیم.
☑️ تا جایی که در توان شما است جان و مال خویش را در خدمت به انقلاب الهی هدیه کنید.
☑️ برای انجام هر کاری و هر مشکلی که در پیش است با "روحانیت" مشورت کافی را به عمل بیاورید
☑️ باعث تفرقه اندازی بین مردم و مسئولین نشوید و تفرقه انداز را بین مردم معرفی کنید.
☑️ جوانان عاشقانه برای شهادت آماده باشید تا از خون سرخ شما انقلاب مان از طرف شرق و غرب ضربه نخورد
🤲 شادی ارواح طیبه شهدا و امام شهدا و این شهید عزیز فاتحه با صلوات
🤲 دعای این شهید عزیز بدرقه امروزتان ان شاء الله
#شهیدانه
🌼﷽🌼
#احکام_نماز
#نرسیدن_به_رکوع_امام
⁉️سوال: اگر ماموم در رکوع به امام اقتدا کند وبرای رکوع خم شود ولی به رکوع امام نرسد، وظیفه او چیست؟
✅پاسخ:
🔺آیت الله خامنه ای: نمازش صحیح است و آن را به صورت فرادا ادامه دهد.
⚪️آیت الله سیستانی: نمازش به صورت فرادا صحیح است ویا می تواند آن رها کرده و در رکعت بعد اقتدا نماید.
🔵آیت الله مکارم: نمازش صحیح است وباید به صورت فرادا ادامه دهد، البته بنابراحتیاط واجب آن را دوباره اعاده کند.
🔘آیت الله وحید: نمازش باطل می شود.
📚منبع:
1) توضیح المسائل 16مرجع، ج1،م1427،1429
2) عروه الوثقی، الصلاه، فصل فی الجماعه، م25و27
#اللهمعجللولیکالفرج
@sabk_zendegi_mahdavi
🌼﷽🌼
⚡️حکایات و حکمتها
⭕️تاجری که خانهاش را در اختیار زائران قرار میداد
✍️ايّامى كه در حوزه با بركت قم مشغول تحصيل بودم و گاهى هم براى تبليغ معارف حقه در مجالس مذهبى سخنرانى مى كردم به وسيله يكى از دوستانم جهت تبليغ دين در خانه تاجرى مؤمن و متّقى در شهر قم دعوت شدم.
واسطه دعوت كه از سادات محترم قم بود، آن تاجر مؤمن متقى صاحب مجلس را اين گونه برايم توصيف كرد: زمانى كه در شهر قم مسافرخانه به اندازه مسافر نبود و شهر از هر جهت در محدوديت قرار داشت و جمعيت چندانى در آن سكونت نداشت، اين تاجر در مركز شهر در محلّى كه به پايانه هاى مسافربرى كه نوعاً ماشين هاى مسافرتى و مسافران از آن عبور مى كردند نزديك بود، خانه اى وسيع، داراى اتاق هاى متعدد كه بيش از نياز خود و خانواده اش بود، بنا كرد، شايد اقوام و دوستان در دل خود به او ايراد مى گرفتند كه اين خانه وسيع و اتاق هاى متعددى كه مورد نياز نيست چرا بنا مى شود؟
ولى او در بنا كردن اين خانه نيّت بسيار پاك و با منفعتى داشت.
وقتى خانه ساخته شد، از ابتداى زمستان تا انتهاى آن در سرماى بسيار خشك كويرى قم كه طاقت فرسا بود، نزديك نيمه شب از خانه بيرون مى آمد و به گشت و گذار مى پرداخت، اگر غريبى را مى ديد يا مسافرى را تنها يا همراه زن و فرزندش مشاهده مى كرد كه به علت خرابى اتومبيل يا پيدا نكردن مسافرخانه يا به علت ديگر سرگردان مانده، او را به خانه مى آورد و با رويى گشاده، اتاقى گرم همراه با وسائل پذيرايى از ميوه و خوراك در اختيارش مى گذاشت تا آن شب را از خطر سرما در امان بماند و فرداى آن شب به شهر و ديارش بازگردد و براى او ثابت شود كه اهل ايمان و اهل تقوا با عنايت و لطف خدا از مهر و محبتى گسترده نسبت به همگان برخوردارند و از هيچ كمكى نسبت به همنوعان و برادران ايمانى و خانواده هاى اسلامى دريغ ندارند.
هزينه كردن مهر و محبّت تا جايى مورد توجه اسلام و پيشوايان با كرامت آن است كه فرمان رسيده نه فقط زنده ها بلكه از مردگان خود هم ياد كنيد و براى آنان كار خير انجام دهيد و حداقل هفته اى يك بار كنار مزارشان حاضر شويد كه سبب خوشحالى و شادمانى آنان مى شود و باعث دعاگويى آنان به شما مى گردد زيرا اين مهر ورزى شما و سؤال از حال زندگان و كار خير براى مردگان براى شما نزد خدا داراى پاداش بزرگ و سبب حل مشكلات خواهد بود.
📚برگرفته از کتاب فرهنگ مهرورزى نوشته استاد حسین انصاریان
#حکایات_و_حکمتها
#اللهمعجللولیکالفرج
@sabk_zendegi_mahdavi
﷽سـبکــ زنـدگـےمهـدوے🇮🇷🏴
🌼﷽🌼 *🌤️ويژگيهاي زمينه سازان ظهور(۱)* *1️⃣شناخت پروردگار:* *✍خداوند متعال فلسفه اساسي آفرينش ان
🌼﷽🌼
🌤️ویژگیهای زمینه سازان ظهور(2)*
*3️⃣اطاعت محض از خداوند و اولياي او:*
*✍کسي که به دنبال زمينه سازي براي ظهور حضرت مهدي عليه السلام است،* پس از شناخت خداوند و امام زمان عليه السلام و اعتقاد به آنان، بايد اين شناخت و اعتقاد را عملي کرده و تبلور حقيقي آن را در اطاعت محض از آن انوار پاک ظاهر سازد.
همسو کردن رفتارها، نيتها و جهت گيريها، طبق خواست رهبر الهي، از مهمترين ويژگيهاي رهروان راستين است و اين صفت به خوبي در ياران امام مهدي عليه السلام وجود دارد.
گفتني است اگر کسي در مرحله شناخت، در حد ممکن معرفت کسب نمود، در مرحله اطاعت دچار ترديد نخواهد شد؛ حال آنکه اگر کسي در آن مرحله دچار ترديد و يا نقصان معرفتي شد، در مرحله اطاعت هرگز پيرو خوبي نخواهد بود.
امروزه نيز حضرت مهدي عليه السلام در پس پرده غيبت است، اما اراده و فرمانش را بايد گردن نهاد؛ چرا که اگر کسي اکنون از دستورات آن حضرت اطاعت کرد، در زمان ظهور نيز چنين خواهد بود.
رسول گرامي اسلام صلي الله عليه وآله در اين باره فرمود: «طوُبي لِمَنْ اَدرَکَ قائِمَ اَهلِ بَيْتي وَ هُوَ مُقتَدٍ بِهِ قَبْلَ قِيامِهِ يَتَولّي وَليَّهُ وَيَتَبرَّأُ مِنْ عَدُوِّهِ وَيَتَوَليَّ الاَئِمَّةَ الهادِيَةَ مِنْ قَبْلِهِ اوُلئِک رُفَقائي وَ ذَوُو وُدّي وَ مَوَدَّتي وَاَکْرَمُ اُمَّتي عَلَيَّ»؛.. «خوشا به حال کسي که، قائم اهل بيت مرا درک کند؛ حال آنکه پيش از قيام او نيز پيرو او باشد. با دوست او دوست و با دشمن او دشمن و با رهبران و پيشوايان هدايتگر پيش از او نيز دوست باشد. اينان همنشين و دوستان من و گراميترين امت من در نزد من هستند».
*4️⃣احترام خالصانه:*
*✍از آنجايي که امامعليه السلام حقّي بزرگ بر گردن پيروان خود دارد،* خداوند متعال احترام او را بر مردمان لازم فرموده است. از اين رو هر آن چه مايه بزرگداشت او ميشود، از سوي ياران آن حضرت انجام ميگيرد، ايشان اين روحيه را در زمان غيبت در خود ايجاد نموده اند تا در زمان ظهور نيز همواره در تمامي امور، احترام و پيروي از آن حضرت را پاس دارند.
ائمه معصومين عليهم السلام، هرگز از اين مهم غفلت نکرده، عظمت شأن آخرين معصوم عليه السلام، ايشان را به تکريم و احترامي مثال زدني وا داشته است.
وقتي «دعبل خزاعي» قصيده اي زيبا براي امام علي بن موسي الرضاعليه السلام خواند - که در ابياتي از آن به حضرت مهدي عليه السلام اشاره شده بود - حضرتش به احترام ذکر نام مقدس ولي عصرعليه السلام متواضعانه برخاست، دست بر سر نهاد و براي فرج قائم آل محمدصلي الله عليه وآله دعا فرمود.
از امام صادق عليه السلام سؤال شد: «چرا به هنگام شنيدن نام «قائم» لازم است بر خيزيم!» آن حضرت فرمود: «حضرت مهدي عليه السلام ، غيبت طولاني دارد و اين لقب يادآور دولت حقه آن حضرت و ابراز تأسف بر غربت او است و لذا آن حضرت از شدت محبت و مرحمتي که به دوستانش دارد به هر کس که حضرتش را به اين لقب ياد کند، نگاه محبت آميز ميکند. از تجليل و تعظيم آن حضرت است که هر بنده خاضعي در مقابل صاحب عصر خود - هنگامي که مولاي بزرگوارش به سوي او بنگرد - از جاي برخيزد. پس بايد بر خيزد و تعجيل در فرج مولايش را از خداوند مسئلت نمايد».
علاوه بر حکمت ياد شده، آمادگي افراد در هر آن، براي قيام و مبارزه و جهاد در راه تحکيم عدالت اجتماعي، و حفظ حقوق انسانها واجد اهميتي بسزا است.
انسان منتظر - که زمينه ساز ظهور در عصر غيبت است - بايد همواره داراي چنين هدفي باشد و در راه تحقق آن، به گونه هاي مختلف بکوشد و تا آنجا اين آمادگي را حفظ کند و ابراز دارد، که هرگاه نام پيشواي قيام (قائم) ذکر ميشود، به پا خيزد و آمادگي همه جانبه خويش را نشان دهد و اين آمادگي را هميشه به خود و ديگران تلقين و تحکيم کند.
*📚منـــــابـع:*
*[1] کتاب الغيبة، ص 456؛ کمالالدين، ج 1، ص 286، ح 3.*
*[2] منتخب الاثر، ص 640، ح 3.*
*[3] همان، ح 4.*
*[4] خورشيد مغرب، ص 264.*
#منتظرانه
#اللهمعجللولیکالفرج
@sabk_zendegi_mahdavi
13.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌼﷽🌼
#طبیعت_گردی
#گردشگری
قلعه رودخان معروف به (هزار پله )و (حسامی)
۲۳کیلومتری جنوب غرب شهر فومن در بخش مرکزی و دهستان (گوراب پس) استان گیلان
#اللهمعجللولیکالفرج
@sabk_zendegi_mahdavi