مراحل فرایند خودکنترلی(ادامه)
3⃣خود ارزیابی
🔸سومین قدم در فرآیند خود کنترلی عبارت است از انطباق اهداف فرد با عملکرد خود بر اساس استانداردهای مورد نظر. به عبارت دیگر, در این مرحله فرد اقدام به ارزیابی عملکرد خود مینماید که تا چه حدی میتوانسته است در تحقق اهداف و آرزوهای خود موفق باشد.
🔹اصطلاحی که در فرهنگ اسلامی مبین این مرحله است«محاسبه» میباشد. محاسبه عبارت است از این که حساب نفس را بکشی.که آیا مطابق آنچه پیمان بستم عمل کردم؟محاسبه یعنی ارزشیابی عملکرد و تعیین قوت و ضعف براساس استانداردها، ضوابط و معیارهایی که در زمان مشارطه جهت اجرای صحیح و دقیق برنامهها، تعیین گردیده است.
▪️ نتیجه ارزیابی از سه حال بیرون نیست: 1 - یا عملکرد فرد بیش از انتظاری است که از خود داشته و توانسته است اهداف مورد نظر را کاملاً پوشش دهد⬅️حاصل آن رضایتمندی فرد از عملکرد خویش و یا "خود رضایتی" و اعتماد به نفس میباشد.2 - یا عملکرد فرد کاملاً با اهداف از قبل تعیین شده انطباق دارد⬅️ به آنچه میخواسته رسیده است. 3 - یا در مقایسه، عملکرد و رفتار او با اهداف مورد نظر، فاصله دارد⬅️ بر عکس دو حالت قبل به اقدام مدیریتی و یا اقدام اصلاحی از سوی فرد در رابطه با عملکرد و رفتار خود نیاز میباشد.
4⃣خود مدیریتی
🔸در آخرین قدم از فرآیند خود کنترلی، فرد بر اساس مقایسه عملکرد و رفتار با اهداف و استانداردها (آرزوها و آمال)، تلاش مینماید که به اصلاح خود بپردازد و ضعفهای احتمالی موجود در رفتار خود را برطرف نماید. قطعاً در این مرحله پاداش و تنبیه خود میتواند در اصلاح رفتار در پروسه خود کنترلی نقشی بسزا داشته باشد.
🔹 اصطلاحاتی که در فرهنگ اسلامی مبین این مرحله هستند، عبارتند از: (معاتبه) و (معاقبه) . معاتبه به معنای ( خود را ملامت کردن) است و معاقبه یعنی ( خود را عقوبت کردن). بدین معنا که فرد پس از (محاسبه) نسبت به عملکرد خود یا راضی است که نتیجهاش نوعی آرامش و احساس رضایت از خویش است و یا از خود ناراضی است که در صدد تنبیه خود و جبران مافات برمیآید.
#مهارتهای_مدیریتی
❇️سبک مدیریت مرجع آموزش و گفتمان سازی الگوی مدیریت اسلامی ایرانی
@sabkemodiriat
انتصاب
📜وَ إِذْ غَدَوْتَ مِنْ أَهْلِكَ تُبَوِّئُ الْمُؤْمِنِینَ مَقاعِدَ لِلْقِتالِ ...
(آلعمران، 121)
🔸خداوند در یادآوری جنگ احد خطاب به پیامبر اكرم صلیالله علیهوآله میفرماید: آن صبحی كه از خانهات خارج شدی و مؤمنان را برای جنگ در جایگاه خودشان قرار دادی.
📌انتصاب افراد برای جایگاههای استراتژیك و حساس بر عهده شخص مدیر است و باید مستقیماً در انتخاب ایشان، اعمال نظر نماید.
#آیات_مدیریتی
❇️سبک مدیریت مرجع آموزش وگفتمان سازی الگوی مدیریت اسلامی ایرانی
@sabkemodiriat
سیماى محرومان و مستضعفان
🔸خدا را خدا را در خصوص طبقات پایین و محروم جامعه، که هیچ چاره اى ندارند، [و عبارتند] از زمین گیران، نیازمندان، گرفتاران، دردمندان. همانا در این طبقه محروم گروهى خویشتن دارى کرده، و گروهى به گدایى دست نیاز بر مى دارند، پس براى خدا پاسدار حقّى باش که خداوند براى این طبقه معیّن فرموده است:
▪️ بخشى از بیت المال، و بخشى از غلّه هاى زمین هاى غنیمتى اسلام را در هر شهرى به طبقات پایین اختصاص ده، زیرا براى دورترین مسلمانان همانند نزدیک ترین آنان سهمى مساوى وجود دارد و تو مسئول رعایت آن مى باشى. مبادا سر مستى حکومت تو را از رسیدگى به آنان باز دارد، که هرگز انجام کارهاى فراوان و مهم عذرى براى ترک مسئولیّت هاى کوچک تر نخواهد بود.
▫️همواره در فکر مشکلات آنان باش، و از آنان روى بر مگردان، به ویژه امور کسانى را از آنان بیشتر رسیدگى کن که از کوچکى به چشم نمى آیند و دیگران آنان را کوچک مى شمارند و کمتر به تو دسترسى دارند.
▪️براى این گروه، از افراد مورد اطمینان خود که خدا ترس و فروتنند فردى را انتخاب کن، تا پیرامونشان تحقیق و مسائل آنان را به تو گزارش کنند.
⬅️سپس در رفع مشکلاتشان به گونه اى عمل کن که در پیشگاه خدا عذرى داشته باشى، زیرا این گروه در میان رعیّت بیشتر از دیگران به عدالت نیازمندند، و حق آنان را به گونه اى بپرداز که در نزد خدا معذور باشى.
«نامه۵۳ نهج البلاغه»
#حدیث_مدیریتی
❇️سبک مدیریت مرجع آموزش و گفتمان سازی الگوی مدیریت اسلامی ایرانی
@sabkemodiriat
در بطن رهبری ارتباط رهبر با پیروانش نهفته است. مردم رؤیاهایشان را در صورتی به فرد دیگر می سپارند که احساس کنند آن فرد محمل قابل اتکایی برای آمال و آرمان هایشان هست.
#رهبری
#مدرسه_مدیریت_جهادی
@sabkemodiriat
شهادت امام جعفر صادق(ع) را بر همه شیعیان تسلیت عرض میکنیم🖤
❇️سبک مدیریت مرجع آموزش و گفتمان سازی الگوی مدیریت اسلامی ایرانی
@sabkemodiriat
آیا میدانستید؟
طبق نظر سنجی موسسه گالوپ به طور میانگین در جهان تنها ۳۰ درصد از کارکنان به کارشان متعهد و مشغول هستند.
@sabkemodiriat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نگاه توحیدی امام خمینی (ره) در مدیریت
عرض تسلیت به مناسبت سالگرد رحلت معمار کبیر انقلاب،احیاگر اسلام،امام عارفان و رهبرمستضعفان جهان.
شادی روح ملکوتی آن عبد مخلص خدا الفاتحه صلوات
...امام یک حکیم بود!یعنی همان فعل وانفعالات معنوی باطنی پشت پرده را ،مثل جریانهای زیر زمینی آب که علم خاصی دارد ،می دید.
«مقام معظم رهبری»
#عکس_نوشت
❇️سبک مدیریت مرجع آموزش و گفتمان سازی الگوی مدیریت اسلامی-ایرانی
@sabkemodiriat
سه سطح از فرایند خود کنترلی در سازمان (ادامه)
2⃣کنترل خود در بلند مدت :
🔸اولین قدم در این مرحله،فرد به جای تمرکز بر اهداف کوتاه مدت،به اهداف بلند مدت توجه کرده و برای رسیدن به این اهداف،برنامه ریزی کرده و می کوشد.
🔹دومین قدم عبارتست از رفتار یا عمل در جهت اهداف از قبل تعیین شده ،به گونه ای که زمینه تحقق آن ها را فراهم سازد .
🔸سومین قدم عبارتست از :نوعی بازنگری به عملکرد و رفتارخود و مقایسه نتایج به دست آمده با اهداف بلند مدتی که فرد برای خود در نظر داشته وتعیین فاصله و شکاف ایجاد شده بین وضع موجود و وضع مطلوب.به عبارت دیگر ،در این مرحله فرد به قوت ویا ضعف وجودی خود که نقشی تعیین کننده در رفتارش دارند ،پی برده ،تلاش می نمایدمتناسب با آن اقدام اصلاحی،در مسیر تصحیح فرآیند خودکنترلی در بلند مدت دست زند.
🔹آخرین مرحله از فرآیند خود کنترلی در بلند مدت،اداره و یا اصلاح پی آمدها و نتایج به دست آمده از خود ارزیابی های بلند مدت است.در این مرحله فرد تلاش می نماید که در جهت تقویت قوت و یا رفع ضعف خود،اقدامات اصلاحی مناسب را انتخاب نماید و پاداش یا تنبیه هایی رابرای خود در نظر بگیرد ،به گونه ای که در تدوام فرآیند خود کنترلی،شکاف بین وضع موجود و وضع مطلوب به تدریج کاسته شده،از بین برود.
#مهارتهای_مدیریتی
❇️سبک مدیریت مرجع آموزش و گفتمان سازی الگوی مدیریت اسلامی-ایرانی
@sabkemodiriat
*اولویت ولیّ بر جان و مال*
📜 النَّبِيُّ أَوْلى بِالْمُؤْمِنِينَ مِنْ أَنْفُسِهِمْ وَ أَزْواجُهُ أُمَّهاتُهُمْ وَ أُولُوا الْأَرْحامِ بَعْضُهُمْ أَوْلى بِبَعْضٍ فِي كِتابِ اللَّهِ مِنَ الْمُؤْمِنِينَ وَ الْمُهاجِرِينَ إِلاَّ أَنْ تَفْعَلُوا إِلى أَوْلِيائِكُمْ مَعْرُوفاً كانَ ذلِكَ فِي الْكِتابِ مَسْطُوراً
(احزاب: 6).
🔶پيامبر نسبت به مؤمنان از خودشان سزاوارتر است؛ و همسران او مادران آنها [مؤمنان] محسوب مىشوند؛ و خويشاوندان نسبت به يكديگر از مؤمنان و مهاجران در آنچه خدا مقرّر داشته اولى هستند، مگر اينكه بخواهيد نسبت به دوستانتان نيكى كنيد (و سهمى از اموال خود را به آنها بدهيد)؛ اين حكم در كتاب (الهى) نوشته شده است.
#آیات_مدیریتی
❇️سبک مدیریت مرجع آموزش و گفتمان سازی الگوی مدیریت اسلامی-ایرانی
@sabkemodiriat
*چینش و به کار گیری نیرو*
✍️سوال ❓:شخص،پس از گذراندن دوره های آموزشی ،بر اساس مدرک تحصیلی و سنوات خدمتی جایگاهی رابه دست می آورد،ولی فرمانده او را در جایگاه پایین تر ، کار بیشتر و با حقوق کمتربه کار می گیرد،حکم آن چیست؟
پاسخ 📝: در به کار گیری کارکنان لازم است مصالح سازمان از یک سو،و رسته ،درجه یا رتبه،مدرک تحصیلی وسنوات خدمتی و حقوق قانونی نیرو ها از سوی دیگر ،مورد توجه فرماندهان قرار گیرد.
#احکام_مدیریتی
❇️سبک مدیریت مرجع آموزش و گفتمان سازی الگوی مدیریت اسلامی-ایرانی
@sabkemodiriat
...اگر نگهبانانی که بر روی حصار دارند نگهبانی می دهند،دائم هوشیار بودند،مراقب بودند،حرکات دشمن را رصد کردند،از هیچ نقطه ای غافل نشدند،امنیت داخل حصار محفوظ خواهد بود.
«مقام معظم رهبری»
#عکس_نوشت
❇️سبک مدیریت مرجع آموزش و گفتمان سازی الگوی مدیریت اسلامی-ایرانی
@sabkemodiriat
سه سطح از فرایند خود کنترلی در سازمان (ادامه)
2⃣سطح کنترل خارجی :
✍هریک از فرآیند های "خود کنترلی" چه در کوتاه مدت (فردی) وچه در بلند مدت(سازمانی) به نحوی خاص تحت عوامل خارجی قرار دارند:
🔹۱-اهداف و استاندارد های خارجی
به دلیل این که انسان و سازمانی که در آن کار می کند،در سیستم شامل تری به نام جامعه قرار دارند،در آن واحد تحت تاثیر زیر سیستم های مختلف جامعه هستند؛مثلا زیرسیستم های مختلف سیاسی،اجتماعی،فرهنگی،اقتصاد،نظامی و غیره،اهداف و استانداردهایی را رقم می زنند که مستقیم و غیر مستقیم در تعیین اهداف و استانداردهای فرد در فرآیند خود کنترلی در کوتاه مدت و بلند مدت،ایفای نقش می نمایند.در هر حال هر فرد،اهداف فردی واهداف سازمانی ای دارد که در عین تعقیب آن ها،اهداف اجتماعی خاصی را دنبال می کند و نوعی هماهنگی و همبستگی بین این اهداف باید وجود داشته باشد و این امر از نکات مهم در خود کنترلی است.
ادامه دارد ...
#مهارتهای_مدیریتی
❇️سبک مدیریت مرجع آموزش و گفتمان سازی الگوی مدیریت اسلامی-ایرانی
@sabkemodiriat
گر هشت رضا و نه جواد است چه غم
بگــــذار که هشتم گرو نه باشد🖤🌿
#شهادت_امام_جواد
❇️سبک مدیریت مرجع آموزش و گفتمان سازی الگوی مدیریت اسلامی-ایرانی
@sabkemodiriat
چینش و بهکارگیری نیرو
⁉️ برخی فرماندهان ،به خصوص حوزه نمایندگی ولی فقیه در سطح سپاه تهران ،افرادی را از شهرستان به تهران می آورند ودر منازل سازمانی جای می دهند،در صورتی که افراد مشغول به کار در تهران به راحتی می توانند کار آنها را انجام دهند،اسکان در منازل سازمانی برای این افراد چه حکمی دارد؟
✅ تشخیص جابه جایی و نقل و انتقال نیروها بر اساس ضوابط و مقررات سازمانی با فرماندهی کل سپاه،نماینده ولی فقیه در سپاه و فرماندهان و مسئولان نمایندگی نیروها و با توجه به اختیارات قانونی آنان است؛اگر مقررات رعایت شود،اشکال ندارد.
⁉️آیا از سرباز وظیفه می توان برای امور شخصی استفاده کرد؟در صورت استفاده چه حکمی بر آن مترتب است؟
✅ در زمان و مکان سازمانی جایز نیست .در صورت استفاده در زمان و مکان اداری باید اجرت المثل به سازمان ،و خارج از زمان و مکان اداری به شخص سرباز پرداخت شود.
#احکام_مدیریتی
❇️سبک مدیریت مرجع آموزش و گفتمان سازی الگوی مدیریت اسلامی-ایرانی
@sabkemodiriat
۱۰ نشانه اینکه باید شغلتان را عوض کنید!
🔸شغل هرکس بخشی از هویت و جایگاه اجتماعیاش را شکل میدهد. پس تغییر شغل برای خیلیها تصمیم آسانی نیست، چراکه تغییری مهم و تأثیرگذار به شمار میرود. در اینجا ۱۰ نشانهای را بررسی میکنیم که با دیدنشان باید به فکر تغییر شغل باشید.
1⃣ رشد شما در شغلتان متوقف شده است
وقتی احساس میکنید که شغل فعلی شما دیگر به رشدتان کمکی نمیکند، زمان تغییر فرا رسیده است. البته نباید همان ابتدا سراغ تغییر شغل بروید. بهتر است که ابتدا سعی کنید در شغل فعلی تغییراتی ایجاد کنید. مثلا شاید انتقال از یک بخش به بخش دیگر همان چیزی باشد که نیاز دارید. اما اگر همه این راهها را رفتهاید و همچنان حس میکنید که در شغل فعلی دیگر فضایی برای رشد شما وجود ندارد، باید به تغییر شغل فکر کنید.
2⃣ به هرآنچه در شغل فعلی بوده است دست یافتهاید
گاهی اوقات ما به همه اهداف شغلیای که برای خود در نظر گرفته بودیم، میرسیم. اگر در چنین شرایطی هستید، به تغییر شغلتان فکر کنید.
3⃣ شور و شوق خود به شلغتان را از دست دادهاید
مدتی است که کارها را به تأخیر میاندازید و دنبال هر بهانهای برای فرار از کارکردن هستید؟ ممکن است این بیمیلی شما دلایل مختلفی داشته باشد، اما هرچه هست دل شما دیگر با این کار نیست. بنابراین اگر این شوق در شما از بین رفته، وقت تغییر شغل است.
4⃣ اغلب روزهای کاری را با خستگی و فرسودگی میگذرانید
اگر همیشه با بیحالی و خستگی سرکار میروید، یک جای کار میلنگد. در این حالت اگر منبع این کسالت و فرسودگی چیزی خارج از محیط کار نیست، پس وقت آن شده است که به تغییر شغل بیندیشید.
5⃣ شغلتان عادتهای بد در شما ایجاد میکند
حرفه هرکس باید شخصیت فرد را تقویت و ویژگیهای مثبتی به آن اضافه کند. شغلتان بخش مهمی از هویت شما را شکل میدهد. پس اگر در محیطی کار میکنید که فرهنگ سازمانی سمی دارد، یعنی عادتها و رفتارهای نامناسبی را در شما پرورش داده، بهتر است به دنبال تغییر آن باشید.
6⃣ شغلتان به سلامت شما آسیب میزند
محیط کاری که در آن همکاران یا مدیران مرتب سرتان فریاد میکشند یا شما را تحقیر میکنند، محیطی آسیبزا برای سلامت روان شماست. محیطی که باید در آن تا پای جان کار کنید نیز جایی نیست که بخواهید در آن بمانید. هرچند هر کاری میزان سختی مشخصی دارد که در حقوق و مزایای آن نمود پیدا میکند، باید خودتان را بسنجید و ببینید که آیا میتوانید با سختیهای شغلتان کنار بیایید یا نه. اگر نه، پس دنبال شغل دیگری باشید.
7⃣ به ایدههای شما توجهی نمیشود و قدر کارتان را نمیدانند
اگر بیشترین تلاش را میکنید و همواره دنبال بهترکردن کارها هستید اما کسی قدر شما را نمیداند و به ایدههای شما هیچ توجهی نمیشود، باید به فکر تغییر شرایط باشید.
8⃣ خانواده و دوستان مرتب به شما گوشزد میکنند که باید شغلتان را عوض کنید
خانواده و دوستان ما اغلب شناخت زیادی از ما دارند. اگر آنها مدام به ما میگویند که باید دنبال تغییر شغل باشیم، شاید بهتر است به توصیه آنها توجه کنیم. دستکم میتوانیم درباره دلایل این توصیه با آنها گفتوگو کنیم. شاید آنها چیزی را میبینند که خود ما متوجه آن نیستیم.
9⃣ حقوق کافی دریافت نمیکنید
اگر حقوق و مزایای شغلتان بهقدری نیست که نیازهای اولیه شما را تأمین کند، در صورت امکان باید کاری با حقوق بیشتر پیدا کنید.
🔟 مدام درباره تغییر شغل رؤیاپردازی میکنید
اگر مرتب درباره داشتن شغلی دیگر خیالپردازی میکنید، شاید وقت آن شده است که به دنبال رؤیاهای خود بروید.
آموزه های سازمانی
@sokanschool
سه سطح از فرایند خود کنترلی در سازمان (ادامه)
2⃣سطح کنترل خارجی :
🔸۲-رفتار یا عملکرد اجتماعی
فرد در تعقیب اهداف خود در کوتاه مدت و بلند مدت نباید از اهداف اجتماعی غافل باشد.بدین معنا که رفتار و عملکرد او در جهت دستیابی به منافع فردی و سازمانی،نباید با منافع اجتماعی در تضاد باشد.به عبارت دیگر،هماهنگی اهداف فرد با اهداف سازمان و اهداف اجتماعی باید اصل حاکم بر عملکرد فرد بوده،و انعکاس رفتار اجتماعی او به گونه ای باشد که موید و معاضد آن ها باشد.در هر حال تاثیرات خارجی بر "کنترل خود" اثر دارند و اثر آن ها زمانی ماندگار است که به نوعی در فرد درونی گردند.باندورا(۱۹۶۹) معتقد است که افراد،استانداردهای رفتاری خود را با معیارهای اجتماعی تطبیق می دهند.البته تاثیرات کنترل خارجی،هنگامی که فرد به طرف کانون کنترل حرکت می کند،توسط موقعیت و شناخت فرد،تعدیل می گردند.(ولس،۱۹۷۷) در همین رابطه بیان می کند که تصورات مادون،نسبت به رفتار مافوق که متاثر از محرک های خارجی است،به میزان خود باوری فرد بستگی دارد.
ادامه دارد ....
#مهارتهای_مدیریتی
❇️سبک مدیریت مرجع آموزش و گفتمان سازی الگوی مدیریت اسلامی-ایرانی
@sabkemodiriat
آموزش و رشد و تعالی نیرو
⁉️ اگر فرمانده ، رئیس یا مدیر نسبت به ارتقای آموزش های عقیدتی ،سیاسی،و تخصصی یگان تحت امرش کوتاهی کند،چه حکمی دارد و وظیفه دیگران نسبت به او چیست ؟
✅ اگر این امر از وظایف قانونی او باشد ،کوتاهی در انجام دادنش جایز نیست و دیگران نیز وظیفه دارند به وی تذکر دهند.
⁉️با توجه به ماده ۶۳ آیین نامه انضباطی نیروهای مسلح:"آموزش یگان یا سازمان و پیشرفت دانش نظامی -تخصصی کارکنان و همکاری لازم با عقیدتی_سیاسی یگان در زمینه رشد فرهنگ اسلامی نیروها" از وظایف و اختیارات عمومی فرماندهان است.
کوتاهی فرماندهان در تربیت و پرکرش افراد مستعد جهت کادرسازی برای آینده سازمان چه حکمی دارد؟
✅ همه افراد ،به ویژه فرماندهان ،باید به وظایف قانونی خود عمل کنند واگر مطابق مقررات،در این باره وظیفه ای بر دوش آنهاست ،تخلف از آن جایز نیست.
#احکام_مدیریتی
❇️سبک مدیریت مرجع آموزش و گفتمان سازی الگوی مدیریت اسلامی-ایرانی
@sabkemodiriat
🌹 شهدا سرنوشت ایران را عوض کردند
🔹 رهبر انقلاب صبح امروز در جمع خانوادههای معظم شهدا:
شهیدان شما در یکی از حساسترین مقاطع تاریخ کشور، سرنوشت کشور را عوض کردند. انقلاب اسلامی رخ داد تا کشور را که داشت به سرعت به سمت درهی انحطاط اخلاقی و دینی و سیاسی پیش میرفت حفظ کند و حفظ کرد، بعد دشمن حملهی نظامی کرد، این جوانها بودند که رفتند ایستادند هشت سال مقاومت کردند، کشور را نجات دادند.
🔹 بعد در طول این زمان تا امروز در فتنههای مختلف، در آشوبافکنیهای مختلف، در نوع متنوع حملات دشمن، جوانها سینه سپر کردند، تعدادی از اینها به شهادت رسیدند مثل همین حوادثی که در این سال گذشته یا سالهای گذشته اتفاق افتاد، توانستند این کشور را حفظ کنند، سرنوشت کشور را اینها به سمت سربلندی کشاندند. ۱۴۰۲/۴/۴
❇️سبک مدیریت مرجع آموزش و گفتمان سازی الگوی مدیریت اسلامی_ایرانی
@sabkemodiriat
🔵 جمله ماندگار امام خامنهای درباره شهید سیدعلی هاشمی
🔹چرا به ما حمله شد، چرا صدّام به ما حمله کرد. هدف او در مرحلهی اوّل، تجزیهی کشور و جدا کردن یک بخش مهمّ کشور یعنی خوزستان بود؛ در مرحلهی اوّل، هدف این بود که اینجا را جدا کنند؛ که خب مردم خوزستان و [مردم] عربِ خوزستان علیرغم دشمن، یکی از بهترین دفاعها را خودشان انجام دادند. بله از همهی کشور به خوزستان رفتند امّا در خود خوزستان، یک مجاهد و مبارزی مثلاً مثل شهید علی هاشمی ــ که از اهواز است؛ عربِ اهوازی است ــ جزو شخصیّتهای برجستهی درجهی یک دفاع قرار میگیرد؛ یعنی خوزستانیها این جوری حرکت کردند در مقابل دشمن؛ خب این هدفِ مرحلهی اوّل بود. ۳۰ شهریور ۱۴۰۱
🔻 ۴ تیر، سالروز شهادت شهید سیدعلی هاشمی
* محوریت ولیّ در جامعه*
📜يا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا أَطِيعُوا اللَّهَ وَ أَطِيعُوا الرَّسُولَ وَ أُولِي الْأَمْرِ مِنْكُمْ فَإِنْ تَنازَعْتُمْ فِي شَيْءٍ فَرُدُّوهُ إِلَى اللَّهِ وَ الرَّسُولِ إِنْ كُنْتُمْ تُؤْمِنُونَ بِاللَّهِ وَ الْيَوْمِ الْآخِرِ ذلِكَ خَيْرٌ وَ أَحْسَنُ تَأْوِيلاً (نساء: 59).
🔶اى كسانىكه ايمان آوردهايد! اطاعت كنيد خدا را! و اطاعت كنيد پيامبر خدا و اولوالأمر [اوصياى پيامبر] را! و هر گاه در چيزى نزاع داشتيد، آن را به خدا و پيامبر بازگردانيد (و از آنها داورى بطلبيد) اگر به خدا و روز رستاخيز ايمان داريد! اين (كار) براى شما بهتر، و عاقبت و پايانش نيكوتر است.
#آیات_مدیریتی
❇️سبک مدیریت مرجع آموزش و گفتمان سازی الگوی مدیریت اسلامی-ایرانی
@sabkemodiriat
*عاقبت اندیشی*
🔸پیامبر اعظم(صلیاللهعلیهوآلهوسلم) میفرماید: «إِذَا هَمَمْتَ بِأَمْرٍ فَتَدَبَّرْ عَاقِبَتَهُ فَإِنْ يَكُ خَيْراً وَ رُشْداً فَاتَّبِعْهُ وَ إِنْ يَكُ غَيّاً فَدَعْهُ.»
هر زمان كه تصميم به انجام دادن كارى گرفتى، در عاقبت آن بينديش؛ پس اگر خير و رشد بود، آن را دنبال كن و اگر گمراهى و تباهى بود، از آن اجتناب ورز.
#حدیث_مدیریتی
❇️سبک مدیریت مرجع آموزش و گفتمان سازی الگوی مدیریت اسلامی ایرانی
@sabkemodiriat
سه سطح از فرایند خود کنترلی در سازمان (ادامه)
2⃣سطح کنترل خارجی :
🔸۳-ارزیابی های خارجی
در این مرحله از سطح کنترل خارجی ،عملکرد فرد از لحاظ میزان انطباق با اهداف اجتماعی مورد بررسی قرار می گیرد.به عبارت دیگر،بررسی می شود که فرد تا چه حدی در تعقیب اهداف فردی و سازمانی خود ،در تحقق اهداف اجتماعی کمک نموده است.برای این امر،آثار و پیامد های به دست آمده از رفتار او با استانداردهای خارجی در ابعاد مختلف سیاسی،فرهنگی،اقتصادی و غیره ،مورد مقایسه و سنجش قرار گرفته،نتیجه به دست آمده تطابق و یا وجود شکاف بین وضع موجود عملکرد و وضع مطلوب را تبیین می نماید.
ادامه دارد ....
#مهارتهای_مدیریتی
❇️سبک مدیریت مرجع آموزش و گفتمان سازی الگوی مدیریت اسلامی-ایرانی
@sabkemodiriat