🔥طرز تهیهی شیره انگور🔥
اگه تجربه ندارید با یک جعبه ۲۰ کیلو انگور شروع کنید.
انگور رو ابتدا بشویید و در صافی بریزید تا حتی المکان آب نداشته باشه.
اون رو توی گونی تمیز و پاک بریزید. گونی حاوی انگور رو توی یه تشت بزارید و با چکمه نو بچلونید.
آب انگور گرفته شده رو روی اجاق بزارید، به جوش اومد به ازای مثلا ۱۵ لیتر آب، یک استکان خاک سفید که قدیمی ها آدرس این خاک رو توی روستا بلدن بریزید. خاک رو آرام آرام بریزید که سر نیاد.
بعد از اضافه کردن خاک، گرما رو خاموش کنید. در قابله رو بزارید. پارچه ای دور قابلمه بپیچید تا گرم بمونه.
قابلمه رو ۶ ساعت بدون حرکت بزارید تا خاک ته نشین بشه.
قاعدتا بعد از این زمان با باز کردن در قابله باید اخلاط و مواد کدر به سطح آب انگور اومده باشه. با کفگیر یا ملاقه کف و آلودگی و خلط یک یکجا به هم چسپیده رو جدا کنید و دور بریزید.
به آب زلال رسیدید شروع کنید با جام آرام آرام آب رو بردارید .
حجم سه چهار برابر خاکی که ریختید در ته ظرف رو برداشت نکنید و دور بریزید.
این کار باید با حوصله انجام بشه.
آبی که برداشت کردید از صافی عبور دهید و بجوشونید تا یک سوم بمونه ، میشه شیره.
نشانه قوام گرفتن شیره اینه در مراحل آخر، شیره به ملاقه داخل شیره در حال جوشش میچسپه و کف قرمز رنگی که از نشانه کامل جوشیدنه سر شیره میاد.
البته در مراحل جوشش به وسیله ملاقه یا کفگیر، کفی که خصوصا اول جوشش به سر آب میاد رو بگیرید . این کف رو بعد از صاف کردن بعدا بجوشونید که خودش شیره نابی میشه.
#امیرخانی
@keshavarzi_313
https://eitaa.com/sabkkzendegi
🏴 عرض تسلیت به مناسبت فرا رسیدن ایام رحلت رسول اکرم(ص) و شهادت امام حسن مجتبی(ع) و شهادت امام رضا(ع)
⚫️ کانال سبک زندگی اسلامی ایرانی
@sabkkzendegi