eitaa logo
صبرا قشم ( نشر خوبی‌ها)
174 دنبال‌کننده
9.1هزار عکس
6.6هزار ویدیو
103 فایل
این کانال با هدف تعامل و هم افزایی بانوان فعال و توانمند قشم، در عرصه فرهنگی و مذهبی و محوریت جهاد تبیین با نگاهی نو و متفاوت جهت صحنه گردانی ایجاد شده است. (صبرا=صحنه گردانان بردبار روایت امید) و وابسته به مدرسه علمیه ریحانه الرسول(س) قشم است.
مشاهده در ایتا
دانلود
استاد فیاض بخش: 🌻 کسی که در نیمه های شب با خدای خود مناجات می‌کند، در طول روز هم دارد و به طور طبیعی خداوند او را از ‏باز می دارد. 🍀 یعنی هر کسی که این مقدمه را فراهم ‏کرد و محبوب پروردگار شد، خداوند به او هم عنایت خواهد داشت و گناه را از جلوی پای او برمی‌دارد. 🌻 لذا می فرماید: «وقتی بنده‌ای در نیمه های شب با خدای خودش مناجات می کند و «یا ربِّ، یا ربِّ» ‏می گوید، خداوند به او می گوید: چه می گویی عزیزم؟ لبیک! از من بخواه تا عطا کنم و به من توکل کن تا همه امورت را اداره کنم.»
2.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸در این شب زیبـا ✨ از خـدا میخواهم 🌸هرآنچه از خوبیهاست ✨ نصیبتان گردد 🌸و تقدیرتان ✨جز خوشبختی 🌸چیـز دیگری نباشـد شبتون زیبـا و در پناه خـدا 🌸 🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💠:بی اعتنایی و مخالفت یهود با قرآن: 🔹اَعوذُ باللّهِ مِنَ الشَّیطانِ الرَّجیم ✨﷽‌✨ وَلَمَّا جَاءَهُمْ رَسُولٌ مِنْ عِنْدِ اللَّهِ مُصَدِّقٌ لِمَا مَعَهُمْ نَبَذَ فَرِيقٌ مِنَ الَّذِينَ أُوتُوا الْكِتَابَ كِتَابَ اللَّهِ وَرَاءَ ظُهُورِهِمْ كَأَنَّهُمْ لَا يَعْلَمُون َ{۱۰۱} : زمانی که خداوند پیامبر اسلام را به سوی آنها فرستاد با اینکه تورات آنها را نیز تصدیق و تأیید می‌کرد، گروهی از علمای ،یهود کتاب خدا را (با اینکه حقّانیت آن را می‌دانستند ولی) دورانداختند گویا اینکه نمی‌دانند کتاب خداست. / آیه ۱۰۱ صفحه،۱۵ ؛ مدینه 🔹طرح قرآن کریم(موضوع و مفاهیم)
سه اصل در عصر رسانه: ۱. کودک را مدیریت کنید و سوژه های مناسب دیداری،شنیداری،مهارتی تدارک ببینید. ۲. کودک را دریابید و شعر و داستان با محتوای حساب شده تهیه کنید. ۳. کودک را با طراحی چالش های مناسب سن و حالش با رویکرد ، رشد بدهید. ‌ ‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
4.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💌 🌹‌شهـــید حاج حسن باقری: کار کردن قبل از عملیات خیلی سخت شده اما تلفات دادن در عملیات خیلی ساده شده است. 🔔 این فرمایشات شهید بزرگوار حکایت امروز تلفات فرهنگی جامعه ما و بی خیالی مسئولین ما است.!!!
2.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎙 حجت‌الاسلام دانشمند 💢اگه تونستی انجام ندی،مَردی! 🔸کوتاه و شنیدنی👌
4.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 رهبر انقلاب: اهانت به قرآن فراتر از یک شخصی جاهل است؛ پشت صحنه و برنامه‌‌ریزی دارد
💠 کوه دروغگویی براندازها در ماجرای مترو تهران موش زایید 🔻صفحات ضد انقلاب که پیش از منتشر شدن ویدیوهای مترو تهران مدعی بودند که 👈 در مترو گشت ارشاد باتوم به سر او زدند، پس از نشر ویدیوها خط را عوض کردند و مدعی شدند بابت بی حجابی او را هل دادند!👉 🔺اما این سناریو هم شکست خورده است چون از همان واگن خانم های بی حجاب برای کمک به آرمیتا به بیرون می آیند و سپس به داخل واگن بر میگردند تا ثابت شود نه درگیری بوده است نه ضرب و شتمی 🔰 به مرور دروغ های ضد انقلاب در حال افشا است