eitaa logo
سبزقامتان
117 دنبال‌کننده
4.6هزار عکس
5.1هزار ویدیو
199 فایل
کانال ثامن حوزه ی حضرت سکینه س ناحیه نکا
مشاهده در ایتا
دانلود
آبرو می‌برند تا شهرت بخرند 🔹پدیده افشاگری‌ مختصِ ایران نیست اما نوع منفعت‌طلبانه آن شاید بعد از مناظرات انتخاباتی چند دوره قبل رایج شد. آسیبی که بی‌شک از فرهنگ آمریکایی وارد ایران شد اما اتهام بی‌سند در ایران برخلاف آمریکا چندان هزینه‌ای برای اتهام‌زنندگان ندارد و به همین دلیل ابزار قهرمان‌بازی و شهرت‌طلبی برخی شده است. 🔹در دهه ۸۰ پس از گفتمان‌سازی رهبر انقلاب درباره عدالت، عدالت‌خواهی به سکه رایج محافل دانشجویی تبدیل شد اما وجود یک مشکل در نظام تربیتی کشور پررنگ بود. جامعه‌شناسان انقلابی نسبت به خطر از بین رفتن مراجع فکری هشدار می‌دادند ولی مشکل کم‌‌کم به میدان‌داری بدون معلمِ جوانان و خودمرجع‌پنداری آن‌ها انجامید و باعث بروز انحرافات شد. 🔹از مشاور شهردار محبوس اصلاح‌طلب و بازداشتی فتنه تا عضو سابق بسیج دانشجویی همگی امروز با یک هدف متشکل شده‌اند. آبرو می‌برند و شهرت می‌خرند! از دروغ و تهمت هم ابایی ندارند. به‌خاطر تهمت‌های دروغ در دادگاه محکوم می‌شوند اما محکومیت‌شان را هزینه مبارزه با فساد معرفی می‌کنند. اما چاره کار چیست؟
🇮🇷 📝 | حقوق مجازی شهروندی 🍃🌹🍃 ❌ قسمت پنجم/ 🔻 شایعه پراکنی یکی از ترفندهای قدیمی در جنگ روانی است که فضای مجازی بستر راحت تری برای آن ایجاد کرده و اگر در گذشته مثلاً رسانه مکتوبی خبری منتشر می کرد، در صورت لزوم ملزم به ارائه اسناد صحت آن هم می شد ولی فعالیت های خبری در فضای مجازی از سوی افرادی که هیچ شناسه‌ای از خود ارائه نمی دهند، امکان پیگیری صحت و سقم آن خبر نیز سلب می‌شود و در حال حاضر انبوهی از اخبار منتشره در این فضا چنین حکمی دارند و روح و روان جامعه همواره از انتشار اخباری که صحت آنها معلوم نیست در تلاطم است بدون آنکه منتشرکنندگان آنها پاسخگو باشند. 🔺 البته مطالبه ساماندهی این وضع نباید به انسداد خبری منجر شود، بلکه پاسخگو نمودن منتشرکنندگان اخبار نسبت به صحت و سقم آنها مطالبه عمومی است. لازمه چنین امری تهیه و تدوین ساز و کارهایی است که امروزه در اکثر کشورها ساری و جاری است و هرکس مطلبی منتشر می کند مسئولیت آن را نیز به عهده می گیرد. ✍ قاسم حبیب‌زاده
12.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️پیش‌بینی سردار حاجی‌زاده از آینده ایران ┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
8.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷 🎙 | این گونه توبه کن! 🍃🌹🍃 🌺 ویژه ماه مبارک رمضان‌ 🎙 حجت الاسلام و المسلمین فاطمی نیا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷 🎥 | حادثه طبس 🍃🌹🍃 🌺 پنجم اردیبهشت ماه، سالروز شکست حمله نظامی آمریکا در طبس و شهادت سردار شهید محمد منتظرقائم گرامی باد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 خنثی‌سازی حمله سایبری به حوزه‌های زیرساختی کشور 🔹مهاجمان سایبری قصد داشتند با استفاده از حفره‌ امنیتیِ یکی از نرم‌افزارهای پرکاربرد سازمان‌ها به بیش از ۱۰۰ سایت سازمان‌های دولتی نفوذ کنند اما این حمله در مرحله اولیه خنثی شده و هیچ یک از اطلاعات اصلی مورد حمله قرار نگرفته است. مبدا حمله هلند، انگلیس و آمریکا بوده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💬 فیلمی جدید از فائزه هاشمی در توهین به ساحت مقدس سیدالشهداء سلام‌الله علیه که در رسانه‌ها منتشر شده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 آشوب در پاریس 🔹درگیری شدید پلیس فرانسه با معترضان به نتیجه انتخابات ریاست جمهوری در پاریس ۲ کشته و یک نفر مجروح برجا گذاشت.
♨️ دولتِ آواربردار و الزامات انقلابیگری ⛔️ یکی از رویکرد جریان اصلاحات در دولت قبل این بود که در برابر مشکلات ادعا می کردند که دولت در حال آواربرداری از فجایع دولت قبل است. 👈 اما این رویه در دولت جدید تغییر کرده و در دولت جدید بدنبال افزایش مطالبات و انتظارات از دولت هستند تا درصورت ناکامی دولت شرایط را برای بازگشت به قدرت فراهم کنند. ✅ در این میان برخی نیروهای انقلاب با توجه به دغدغه مندی ای که دارند در طرح مطالبات و انتظارات خود در پازل طرف مقابل بازی می کنند که نیاز به کمی تأمل و تعقل بیشتر است.
🔶 سپاه خودرو ساخت، وزیر اعتراض کرد / دستور رهبری درباره منع ورود سپاه به حوزه خودروسازی 🔸اسماعیل کوثری از فرماندهان ارشد دوران دفاع‌مقدس و نماینده فعلی مجلس: 🔸سپاه در سال۷۱یا۷۲ به صنعت خودروسازی ورود کرد و در این سال خودرویی را ساخت که در نمایشگاه بین‌المللی در آن سال به نمایش درآمد. مقام معظم رهبری سوار بر آن خودرو شدند اما، بهزاد نبوی وزیر وقت صنایع آن زمان از ورود سپاه به صنعت خودروسازی انتقاد کرد و از مقام معظم رهبری خواست سپاه به این صنعت ورود نکند و کار ساخت خودرو را خودروسازان انجام دهند. 🔸رهبر انقلاب نیز تأکید کردند که براساس قانون سپاه، کار ساخت خودرو به‌ خودروسازان واگذار شود. اگر گذاشته بودند مسئله تولید خودروی ملی، باکیفیت و ارزان اکنون در کشور برطرف شده بود و مشکلاتی که امروز گریبان مردم را گرفته است، نداشتیم. 🔸درست است که دولت، دولت جمهوری اسلامی است اما تفکر و عملکردها آنطور که باید و شاید خالصانه و صادقانه نیست. حداقل در این سال‌ها ما چنین چیزی را ندیدیم. هنوز تفکری در کشور وجود دارد که دنبال منافع شخصی خود است و این منافع را بر منافع ملی ارجح می‌داند. امیدواریم با تغییر شیوه‌ها و عملکردها شاهد پایان دادن به این تفکر در عرصه‌های مختلف کشور باشیم./روزنامه همشهری
🔰 «فرجام دلتا فورس» ۱_ برای نجات گروگانها «نیروی دلتا» با شرکت ۱۳۲ نفر از زبده ترین و خشن ترین افراد نظامی آمریکا تشکیل شد، توسط بهترین مربیان هنگِ پلیسِ مخصوصِ سرویسهایِ هوائی انگلیس آموزش دیدند، به مدت بیش از چهار ماه برای شرایط کویری همانند طبس، سخت ترین تمرینها را گذراندند و....🍒 ۲_ عملیات «پنجه عقاب» با استفاده پیشرفته ترین امکانات نظامی، کمک کشورهای منطقه و همراهی عناصر مخالف انقلاب اسلامی طراحی و به اجرا گذاشته شد.🍒 ۳_ تعداد ۷ هواپیمای غول پیکر C_130 از فرودگاهی در مصر با ۹۰ کماندو و ۸ بالگرد از ناو نیمیتز در دریای عمان با حرکت در ارتفاع پایین جهت عبور از نقطه کور رادارهای ایران در شامگاه ۴ اردیبهشت ۱۳۵۹ به سمت صحرای طبس حرکت کردند.... 🍒 ۴_ ۱۰ آتش بار یعنی ۸۰ توپ ۲۳ میلیمتری ضدهوائی از شیراز، تهران، مشهد و بابلسر به بهانه اعزام به غرب کشور جمع آوری می شود...🍒 و اما........ ۵_برژینسکی پس از توقف عملیات توسط کارتر حالت او را چنین بیان می کند: «وی سرش را میان دو دستش گرفت و به مدت چند ثانیه روی میز گذاشت... باشنیدن این خبر به مانند مار زخمی به خود می پیچید و آثار درد و نگرانی بر تمامی صورت او آشکار شد... من فوق العاده دلم برای او سوخت، همین طور برای کشورم.»🍒 ۶_ «چارلی بکویت» فرمانده عملیات طبس احساس خود را هنگام بازگشت چنین بیان می کند: «در تمام طول راه بازگشت از طبس احساس پوچی و پژمردگی می کردم، یأس بر وجودم سایه افکنده بود، گریه ام گرفت، ما واقعا باعث شرمساری کشور بزرگمان شدیم، خودم را بسیار حقیر احساس می کردم..‌.»
🇮🇷 📝 | ۶ نکته از مأموریت در 🍃🌹🍃 🔻 وقوع انفجارهای متعدد در مساجد و مراکز آموزشی در چند نقطه از افغانستان، موج ناامنی جدیدی را در این کشور رقم زده است. در رابطه با این انفجارها و اهداف بازیگران آن باید به چند نکته اشاره کرد: 1⃣ ابعاد این عملیات‌ها نشان می‌دهد که گروه تروریستی داعش، با سازمان‌دهی برخی بازیگران خارجی، اقدام به این عملیات‌ها می‌کند. 2⃣ نوع این عملیات‌ها که از نوع عملیات‌های مقیاس کوچک است، نشان می‌دهد که داعش به دنبال ضربه زدن و مورد هدف قرار دادن اماکنی است که محل تجمعات است؛ زیرا امکان تلفات انسانی آن بیشتر است. 3⃣ گروه‌های تروریستی همچون داعش در فضاهایی شروع به تکثیر و انجام عملیات می‌کنند که خلأ امنیتی در آن وجود داشته باشد. افغانستان که در یک سال گذشته از این خلأ رنج می‌برد، به محلی برای اقدامات داعش در سطح منطقه‌ای تبدیل شده است. 4⃣ این عوامل حامل یک پیام برای کشورهای منطقه و حتی فرامنطقه است که تهدیدهای داعش منحصراً در افغانستان نخواهد ماند و گسترش و رشد آن در افغانستان، تهدیدی برای همه جوامع بشری خواهد بود. 5⃣ داعش همان راهبردی را اجرایی می‌کند که بازیگران حامی آن یعنی آمریکا به دنبال پیاده‌سازی آن هستند؛ راهبرد بی‌ثبات‌سازی منطقه با تکثر کشورهای درگیر؛ یعنی ابتدا بی‌ثباتی در یک حوزه و سپس تعمیم آن به سایر حوزه‌ها. 6⃣ نکته پایانی اینکه، داعش در پروژه‌ای با بازی‌گردانی آمریکا وارد شده که هدف آن علاوه بر موارد ذکرشده، ایجاد یک نوع دوئیت بین شیعه و سنی است. مورد حمله قرار دادن اماکن شیعی و سنی در افغانستان و ایجاد فرافکنی‌های دینی نشان از این سیاست قدیم انگلیسی دارد. ✍ محمدرضا فرهادی