ثامن:
💬 جزئیاتی از ترور عناصر موساد در اربیل
سایت تسریبات نیوز در گزارشی پیرامون حمله پهپادی چند روز قبل در اربیل نوشت:
🔹براساس اطلاعات موجود حمله ای که شامگاه چهارشنبه در اربیل انجام شد، توسط یک پهپاد نسل جدید ایرانی انجام شده و خودروی حامل سه افسر اسرائیلی موساد که یکی از آنها یکی از مقامات ارشد هماهنگ کننده بود را هدف قرار داد.
🔹همه این افراد در اثر بمباران کشته شدند و تصویر خودرویی که در آن بودند از رسانه ها پنهان ماند زیرا کاملاً منهدم شده بود. خودرویی که تصویر آن پخش شد، متعلق به نیروهای امنیتی کرد همراه آنها بوده است که تحت تأثیر ترکش هدف قرارگرفتن خودروی اصلی بوده است.
🔹به گفته منابع آگاه، خودروی تیم موساد کمتر از نیم ساعت پس از خروج دو گروه کرد و اسرائیلی از یک ملاقات در در یک رستوران بزرگ در جاده تفریحی صلاح الدین هدف قرار گرفت.
🔹به گفته این منابع، مقامات کرد به سرعت تصاویر خودروی تیم امنیتی کرد، و مجروحان این حمله را منتشر کردند تا نگاه ها را از وجود تیم موساد که خودروی آنها کاملا منهدم شده بود منحرف کنند.
🔹مقامات کرد از این می ترسیدند که افشای حقیقت موید ادعاهای ایران مبنی بر استقبال اربیل از موساد و توجیهی برای بمباران قبلی یکی از مقرهای آن باشد. علاوه بر اینکه باعث می شد تا در داخل عراق هم با چالشی بزرگ مواجه شوند. چرا که این حادثه تنها چند روز پس از آن رخ داده است که پارلمان عراق قانون جرم انگاری عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی را به تصویب رسانده است.
ثامن:
❇️ حکمت یک حکم
💢حکمرانی فرهنگی بر سه رکن
1⃣ مردم و فرهنگ آنها،
2⃣ سرزمین و جغرافیای
3⃣ اعمال حکم و دستگاه حاکمیت استوار است؛
🔹در عصر نوین ایران، گفتمان حکمرانی برخاسته از اندیشه مردمسالاری دینی است که حضرت روحالله آن را بر نهاد و در دوره رهبری کنونی نیز با درنظرگرفتن شاخصهای اصلی آن («یعنی اختیار حاکمیّت کشور در دست مردم باشد؛ مردم انتخاب کنند، مردم بخواهند، مردم اراده کنند؛ در همهی عرصههای زندگی… در علم، در صنعت، در کارهای اساسی، در ادارهی کشور، در مدیریّت بخشهای مهمّ کشور، در اقتصاد و غیره») صورتبندی شد.
🔹حکم انتخاب سرپرست جدید مؤسسه اطلاعات که از پرتاریخترین رسانههای کشور است، دارای دلالتهایی مهم برای تدارک امر فرهنگی است.
🔹حاکمیت در عالیترین موقعیت خویش، برآورده ساختن نیازها و خواستهها و هدایت مردمان در بافتار زیستبومی فرهنگیشان است؛ در اینجا حفظ و گسترش منابع گفتمانی، انسانی، اقتصادی و ... در صدر توجه است و از آنجا که نظام سیاسی از اضلاعی گونهگون برپاشده، حفظ و گسترش آن نیز باید بر پایه همین منابع باشد.
🔹این ایده را رهبری انقلاب در سه دهه گذشته همواره تدارک کردهاند، چه برای حضور جریان موسوم به چپ اسلامی در ابتدای دهه هفتاد، چه عنواندهی اصولگرا- اصلاحطلب و حتی در بحبوحه فتنه ۸۸، اعلام سیاست جذب حداکثری و دفع حداقلی.
🔹گرچه برخی به این اعتماد خیانت کردند، اما دو پیام اخیر رهبر انقلاب در باب مرحوم سیدمحمود دعایی نشان داد که ایشان بههیچوجه نهتنها از سر اضطرار، بلکه با طیب خاطر، وی را در سکاندار روزنامه اطلاعات حفظ کردند تا خطمشی حکمرانی را استمرار دهد.
🔹اصرار و تأکید بر «چند وجهی بودن نگاهها و سلایق سیاسی در میان نخبگانی که در اعتقاد راسخ به انقلاب و نظام اسلامی مشترکند» گزاره سیاستی با ارزشی است؛
🔹تکرار و یادآوریای که اعمال حکمرانی بر پایه مردمسالاری دینی را در ایران استعمارزده طاغوت، ممکن کرد و به فرهنگیترین اتفاق محتمل، پهلوی را سرنگون و جمهوری اسلامی را برساخت.
🔹حکمتی که براساس اصل وحدت، کثرت و تکثر را به رسمیت میشناسد و با دیدهبانی مداوم، مانع از تضعیف و تعطیل آن میشود.
#دکتر_فرشاد_مهدیپور
ثامن:
🇮🇷
📝#خبر_تحلیل
🔻خبر: پس از توقیف نفتکش ایرانی توسط یونانیها، ایران در پاسخ متقابل اقدام به توقیف دو نفتکش یونانی نمود. یونانیها در آغاز کار کمی لفاظی نموده و ایران را تهدید نمودند اما در ادامه ماجرا وقتی متوجه جدیت ایرانیها شدند اعلام کردند که نفتکش ایرانی را با محموله آن تحویل میدهند.
🍃🌹🍃
🔹گزارههای خبری:
1⃣ سفیر ایران در یونان آزادی نفتکش ایران را تائید کرده و نوشت «در پی پیگیریهای فشرده، دادگاه تجدیدنظر یونان حکم دادگاه اولیه مبنی بر مصادره نفت متعلق به ایران را لغو و به لطف الهی کل محموله نفت مسترد خواهد شد.»
2⃣ دولت یونان بدون اشاره به همکاری آنها با آمریکاییها در توقیف نفتکش یونانی اعلام کرد که « لغو قانون اهدای نفت ایران به آمریکا نشانه استقلال یونان است و ما از این اقدام دادگاه حمایت میکنیم.»
🔸گزارههای تحلیلی:
1⃣ نظریهپردازان حوزه بینالملل مانند مرشایمر معتقدند که فقدان یک اقتدار مرکزی که بالای سر دولتها قرار گرفته و آنها را در مقابل یکدیگر حمایت کند، توانایی و ظرفیت نظامی تهاجمی دولتها و عدم آگاهی نسبت به نیات همدیگر باعث می شود که جامعه جهانی حالتی آنارشیستی پیدا کند.
2⃣ در وضعیت آنارشی که ناامنی دائمی را بدنبال دارد، مهمترین راه برای رسیدن به امنیت بیشتر، افزایش قدرت و مقهور کردن دیگر دولتهایی است که ممکن است تهدیدی برای آنها باشند. ازاینرو، قدرتها تا آنجا که بتوانند برای غلبه و استیلا بر دیگران اقدام خواهند کرد و همواره در یک وضعیت تهاجم بالقوه قرار دارند، که هرگاه ممکن باشد برای تحمیل اراده خود بر دیگران دستبهکار میشوند.
3⃣ پدیده نفتکش یونانی و سایر پدیدههای مشابه مانند توقیف نفتکش بریتانیا، توقیف کشتی شرکت مرسک و ... را از منظر دیگری هم میتوان مورد تحلیل قرارداد و آنهم این است که همانطور که توانمندی ما در حوزه نظامی و امنیتی دیگران را از تعدی و تجاوز به ما بازمیدارد در سایر حوزهها هم این قانون طبیعی جریان دارد و قوی شدن موجب میشود دیگران از تعدی به ما دست بکشند.
🔺 نکته پایانی اینکه، توانمندی ما در ایجاد بازدارندگی خصوصاً در حوزه دریا حاصل رشادت شهدای بزرگی همچون نادر مهدوی، بیژن گرد و ... است که متاسفانه نام آنها در میان جوانان ما مهجور مانده و بخشی از جوانان و نسل جدید ما این شهدا که عزت بخش و امنیت بخش بودهاند را نمیشناسند یا شناخت آنها در حد شناخت نام است، موضوعی که از سوی رهبر معظم انقلاب در دیدار با فرهنگیان موردنقد و انتقاد قرار گرفت. امروز باید جهت تقویت هویت ملی آنها را به نسل جدید کشور معرفی نماییم و این نیازمند سیاستگذاری جدی است.
✍ یعقوب ربیعی
ثامن:
🇮🇷
📝#یادداشت_کوتاه | #سوپرانقلابیها از درک صحیح آرمانهای انقلاب، عاجزند
🍃🌹🍃
🔻برخی رفتارها و اقدامات رسانهای که در ماههای گذشته رخ داد منجر به تذکر مقام معظم رهبری نسبت به رویکرد سوپرانقلابیها شد.
🔹 منتقدان یا زاویهداران با رهبر انقلاب یا کسانی هستند که تسلیم واقعیتها شده و دغدغهای نسبتبه آرمانها، اصول و اهداف انقلاب اسلامی ندارند یا «سوپرانقلابی» هایی هستند که صرفا بهدنبال آرمانها و اصول انقلاباند بدون اینکه واقعیتها و مقدورات را بسنجند و محاسبه کنند؛ البته در میان گروه اول، یعنی تسلیمشدگان در برابر واقعیتها هستند کسانی که از مشاهده واقعیتها نیز عاجزند و تنزل کرده و در برابر «واقعنمایی»ها خاضع شدهاند! چنانچه در میان گروه دوم نیز هستند افرادی که در تقدم و تأخر آرمانها و تشخیص اولویت یا حتی درک صحیح از آرمانهای انقلاب، عاجزند.
🔺 آنچه این انقلاب را به سرمنزل مقصود میرساند «واقعبینی» توأم با «آرمانگرایی» است، عقلانیت انقلابی، نقطه بهینهای بین واقعبینی و آرمانگرایی است و هر جریان یا فردی که نتواند این نقطه را بیابد و از آن فاصله بگیرد، به همان میزان از عقلانیت انقلابی فاصله گرفته و دور شده است.
✍مهدی فضائلی
4_5832421311426595741.mp3
3.97M
📢#صدای_انقلاب
🎙آفاق
💠چهره پنهان سیاست
💠جابهجایی منطق مرزبندی
💠دکتر سیامک باقری
💠از حوزههای راهبردیای که عملیات نفوذ ادراکی از طریق دستکاری منطق محاسبه در آن انجام میگیرد، مرز بین خودی و غیرخودی است. تغییر یا جابهجایی این مرزبندی برای نظامهای سیاسی حساسیت برانگیز است....
#انقلاب
#مرزبندی
#نفوذادراکی
#سیامک_باقری
#صبح_صادق
#صدای_انقلاب
سعید:
اقتصاددانان حامی روحانی به مردم نامه نوشتند/ هنوز جای زخم نامههای قبلیتان درد میکند!
🔹روز گذشته نامهای با عنوان " نامه ۶۱ اقتصاددان به مردم ایران" منتشر شد که در آن از سیاستهای اقتصادی دولت سیزدهم و به خصوص جراحی اقتصادی اخیر انتقاد شده بود.
🔹اغلب امضا کنندگان این نامه افراد نام آشنایی بودند که در سال ۹۶ هم نامه دیگری با عنوان " نامه حمایت ۱۶۳ اقتصاددان از حسن روحانی" را نوشته بودند. این افراد که اغلب دارای تمایلات سیاسی اصلاح طلبانه هستند و در دوران عملکرد اقتصادی ضعیف دولت تدبیر و امید سکوت کرده بودند، حالا و در حالی که عمر دولت جدید به یک سال هم نرسیده است، ناگهان نگران وضعیت اقتصادی کشور شدند و با نوشتن یک نامه خطاب به مردم ریشه مشکلات اقتصادی اخیر را سیاسی دانستند.
🔹جالب اینجاست که حل مشکلات و مسائل اقتصادی با راه حلهای سیاسی و مذاکره دقیقا راهبردی بود که دولت گذشته در ۸ سال اخیر پی گرفته بود و نتیجه آن وضع اسف بار فعلی اقتصادی کشور است، شرایطی که امروز دولت سیزدهم هم وارث آن است و این گروه از اقتصاددانان قصد دارند دولت رئیسی را مسئول آن معرفی کنند.
🔹 بسیاری از این اقتصاددانان در خصوص نامه حمایت آنها از حسن روحانی سوال شده بود که آنها از قبول مسئولیت در خصوص آن سرباز زده بودند.
🔹همچنین گفته میشود به افرادی نظیر فرشاد مومنی، عباس شاکری و محسن رنانی هم برای امضا کردن این نامه پیشنهاد شده بود که آنها به دلیل تبعات امضای نامه سال ۹۶ در حمایت از حسن روحانی و فشار افکار عمومی حاضر به امضا کردن نامه نشدند.
🔹حال سوال اینجایست افرادی که هنوز در خصوص نامه حمایت از حسن روحانی به مردم توضیح نداده و عذرخواهی نکردهاند چطور رویشان میشود با وجود گذشت چند ماه از آغاز دولت رئیسی علیه دولت جدید که عمرش به یکسال هم نرسیده، نامه هشدارگونه بنویسند؟
🇮🇷
📝#بسته_خبری
🍃🌹🍃
1⃣ رئیسجمهور آمریکا: ما مدتی با تورم بالا زندگی میکنیم و باید آن را تحمل کنیم.
🔹 تورم مصرفکننده در آمریکا در یکسال منتهی به ماه مه به بالاترین رقم طی چهلساله گذشته یعنی ۸.۶ درصد رسید.
🔸 اطلاعات وزارت کار آمریکا نشان میدهد بیشترین افزایش قیمت مربوط به بنزین و همچنین مواد غذایی بودهاست.
2⃣ قطع دوربینهای آژانس، شکست آمریکا در برابر ایران را اثبات کرد
🔻 پایگاه خبری «اینترسپت آمریکا» در واکنش به تحولات چند روز گذشته در خصوص #برجام از جمله تصویب قطعنامه ضد ایرانی در شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی و در نتیجه آن قطع دوربینهای فراپادمانی آژانس توسط ایران، اعتراف کرد قطع دوربینهای آژانس توسط تهران نشانه دیگری است از شکست آمریکا در برابر ایران.
🔸 این پایگاه آمریکایی ضمن محکوم کردن اقدام رئیس جمهور سابق آمریکا دونالد ترامپ برای خروج از توافق هستهای ایران در سال ۲۰۱۵، یادآور شد که توافق مذکور برپایه یک تعهد ساده شکل گرفت و آن این که ایران در قبال رفع تحریمهای اقتصادی علیه خود فعالیتهای هستهای اش را تحت نظارت بین المللی انجام دهد تا به این ترتیب از بروز یک جنگ احتمالی در خاورمیانه که میتوانست برای آمریکا بسیار پرهزینه باشد جلوگیری شود.
# ثامن_نکا
⛔ آزموده را آزمودن خطاست...
↙️ همزمان با صدور قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام ، گروه ها و جریانات غربگرا در داخل کشور در اقدامی قابل پیش بینی، سعی در بن بست نمایی و بحرانی جلوه دادن وضعیت اقتصادی کشور دارند تا با تحریفِ رسانه ای و بهره گیری از حافظه کوتاه مدت اجتماعی، فصلِ بی ثمرِ برجامِ نافرجام را تحت عنوان "توافق به هر قیمتی" یا "هر نوع توافق بهتر از عدم توافق است" مجددا رونمایی کنند.
🔻 گزاره خبری:
1- سعید حجاریان در توئیتی نوشت: «پروژه هستهای هزینهزا و با دستاورد نزدیک به صفر بوده است؛ نه برقی ساخت و نه توان بازدارندگی بهوجود آورد. »
2- پایگاه خبری آفتاب در مطلبی با اشاره به صدور قطعنامه توسط شورای حکام می نویسد: « در پرونده هستهای عقبگرد نکنید؛ مشکلات مردم را ببینید بعد تصمیم بگیرید. کشور نباید عقبگرد کند و یکبار دیگر گرفتار فصل ۷ منشور ملل شود که هزینههای گزاف به مردم تحمیل میکند.»
3- سایت تحلیلی خبری عصر ایران نیز با انتشار نامه ی سرگشاده 61 اقتصاددان به مردم ایران به بخشی از این نامه اشاره و می نویسد: «با بازخوانی تجارب جهانی و براساس تحلیل علمی؟ و کارشناسی؟ صاحبنظران ملی و امضاکنندگان این نامه، نخستین گام برای برونرفت از این وضعیت دشوار، تغییر اساسی راهبردها و سیاستهای خارجی است. بدون احیای توافق برجام و خروج از محدودیتهای اعمالشده بر بخش بانکداری ایران توسط FATF، نمی توان از دسترسی کمهزینه به بازارهای جهانی سخن به میان آورد.»
🔻 گزاره های تحلیلی:
1- در حالی از دستاوردِ صفر صنعت هسته ای و هزینه زا بودن آن سخن به میان می آید که رئیس سازمان انرژی اتمی ۱۷ فروردین ماه 1401 دستاوردهای صنعت هسته ای را اینگونه فهرست نمودند: « تاکنون ۲۵ دستاورد هستهای در زمینه هایی چون رادیو داروها، کشاورزی، پیشران هسته ای، آب شیرین کن، تولید 1000 مگاوات برق در نیروگاه بوشهر و... در سالهای اخیر داشتهایم.» و در روز ملی فناوری هسته ای امسال نیز از۹ دستاورد جدیدِ دیگر رونمایی شد. محمد اسلامی با اشاره به دو برنامه محوری سازمان در حوزه برق هسته ای و کاربرد پرتوها، عنوان کرد: این موضوع اسنادی دارد که از آن رونمایی می شود و از ظرفیت های بزرگ کشور است و می تواند ۱۰ هزار مگاوات برق جدید به کشور اضافه کند که در سایت های پیش بینی شده هدف گذاری کرده ایم و رنسانسی در این حوزه خواهد بود.»
2- این جریان از یک سو عدم عقبگرد در مذاکرات را توصیه می کند و از سوی دیگر با القای ترس از جنگ و واهمه ی رفتن به زیر بند 7 منشور سازمان ملل، راه رفته در برجام را مجددا پیش پای دولت جدید می گذارد؛ این در حالیست که عدم برگشت به عقب؛ رفتن به مسیرِ پر هزینه و بی فایده ی برجامی نیست، بلکه بهره گیری از عبرت برجامِ نافرجام و اخذ تضمین های جدی و راستی آزمایی مبتنی بر دریافت انتفاع اقتصادی از مسیر لغو واقعیِ تحریم هاست.
3- گره زدن اقتصاد کشور به مذاکرات و تعامل با جامعه جهانی(چند کشورهای زیاده خواه غربی)؟! که در نامه 61 اقتصاددان بدان پرداخته شده، در حالی صورت می گیرد که اولا جامعه جهانی شامل چند کشور سلطه گر غربی نمی شود، ثانیا راهکار مبادلات تجاری منحصر به بهره گیری از دلارِ در حال افول، نبوده و نیست و با مبادلات دو یا چند جانبه می توان این بند و ریسمان های ظالمانه غربی تحت عنوان FATF و CFT را بی اثر کرد؛ همانگونه که در واردات واکسن کرونا و افزایش حجم مبادلات تجاری در کمتر از یکسال گذشته اتفاق افتاده است.
⬅️ نکته پایانی:
تجربه برجام در دولت مشترک روحانی و اصلاحطلبان نشان داد که برجام و توافق حتی اگر محقق نیز بشود حاوی دستاورد خاصی نخواهد بود و بلکه سبب ساز تحریم بیشتر و شرایط بدتر میشود و بندِ تحریم ها از موضوع هسته ای به آویزِ حقوق بشری، موشکی یا مسایل منطقه ای سرایت خواهد کرد.پس ترساندن مردم از لولوی قطعنامه و بند هفتم و غیره اساسا یک کار نابخردانه و خلاف انباشت تجربی سالیانِ اخیر است؛ چرا که آزموده را آزمودن خطاست...
✍ جواد خسروی
# ثامن_نکا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
📹 #استوری | رهبر معظم انقلاب: نگذارید کسانی وانمود کنند که کشور به بن بست رسیده است.
🍃🌹🍃
# ثامن_نکا
🔰 غلبه بر توطئه «بُنبستنمایی»
👈🏼 وظایف مهم جوانان انقلابی و مسئولان کشور در میدان جنگ اقتصادی و تبلیغاتی
🔹 چندسال از پایان دفاع مقدس میگذشت که آمریکا و رژیم صهیونیستی با همکاری پسماندههای گروهک تروریستی و مزدور منافقین، نمایش جدیدی را برای اعمال فشار و به زانو درآوردن مردم ایران کلید زدند. همان قدرتهای فاسد و سلطهطلبی که در هشت سال جنگ تحمیلی با حمایت از رژیم صدام نتوانسته بودند ملت ایران و نظام برآمده از انقلاب اسلامی را نابود کنند، حالا دوباره به میدان آمده بودند تا این بار با یک نقشهی دیگر و در قالب «تحریم» و فشار اقتصادی، تکلیف ایران و ایرانی را یکسره کنند و در این میان، هستهای بهانه بود.
🔹 البته از نخستین ماههای پس از پیروزی انقلاب اسلامی، سیاست تحریم و فشار اقتصادی علیه ایران اسلامی دنبال شده بود، اما اینبار بازی پیچیدهتری شروع شد که تا امروز هم ادامه دارد. قدرتهای زیادهخواه ابزارِ تحریم و فشار اقتصادی را با جدیت دنبال کردهاند و هدفشان هم فروپاشی نظام جمهوری اسلامی و جامعهی ایرانی بوده است.
# ثامن_نکا
💬 توپخانه رسانههای غربی علیه ونزوئلا به کار افتاد
▫️رادیو فردا و صدای آمریکا که تحت مدیریت نهادهای امنیتی دولت آمریکا هستند، با چنین عناوین و پستهایی به سفر اخیر رئیسجمهور ونزوئلا به ایران واکنش نشان دادند که حاکی از خشم امپراتوری از ترک برداشتن حلقههای محاصره اقتصادی مردم ایران و ونزوئلا، نگرانیاش از افول هژمونی خود و ترسش از تقویت اتحاد و توسعه روابط میان کشورهای تحت ستم در جنوب جهانی است؛ چرا که این امر میتواند نظم استبدادی تک قطبی دهههای اخیر در جهان را به چالش بکشد.
▫️جالب اینکه رادیو فردا وابسته به سازمان سیا که در همه این سالها تلاش کرده از طریق ترور و کودتا دولت منتخب مردم ونزوئلا را براندازی کند، در پست اینستاگرامیاش القا کرده علت تحریمهای آمریکا دغدغه برای «وضعیت دموکراسی» است. حال اینکه وضعیت دموکراسی در ونزوئلا که صدها حزب و تشکل چپگرا و راستگرا و دهها کمون محلی وجود دارد، طبق همان معیارهای بورژوا دموکراتیک هم، به مراتب از دیکتاتوری و الیگارشی دو حزبی آمریکا، دموکراتیکتر است.
# ثامن_نکا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥پیغام سری بایدن به ایران ۴۸ ساعت قبل از قطعنامه شورای حکام
خوشچشم (کارشناس مسائل بینالملل):
🔹بایدن پیغام فرستاده بود که لحن قطعنامه شورای حکام ضعیف شده و اقدام تقابلی نکنید، چون دست ما به خاطر مصوبه کنگره بسته است.
# ثامن_نکا