فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 جزئیاتی از دستگیری تیم تروریستی موساد
#ثامن_نکا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
📺 #کلیپ_موشن | اغوای ذهن‼️
🍃🌹🍃
❌ مبارزهی با فساد، یک مبارزهی جدی است...
#ثامن_نکا
💬 چرا امسال قطعی برق نداشتیم؟
🔹در روزهایی که از تابستان ۱۴۰۱ گذشته، پیک یا همان اوج نیاز مصرف بیش از یک هزار مگاوات نسبت به پارسال افزایش یافته است. اوج نیاز مصرف در سال گذشته ۶۷ هزار و ۱۲ مگاوات بود که این رقم امسال - که ۲۱ تیرماه ثبت شده - به ۶۸ هزار و ۱۰۷ مگاوات رسید.
🔹 بیش از ۸۳ درصد از برق کشور در نیروگاههای حرارتی تولید میشود و در کنار نیروگاههای برقآبی دو منبع اصلی تولید برق کشور را به خود اختصاص میدهند.
🔹گفته میشود بسیاری از تولیدیها و شرکتها همچون فولادیها با قطعی مکرر برق همراه بودهاند؛ این بدان معناست اکثر هلدینگها ضرر هنگفتی را متحمل شدهاند. برخی از کارشناسان معتقدند با هزینه ضررهای وارد شده شاید بتوان یک نیروگاه برق تاسیس کرد.
#ثامن_نکا
🛑 مسئولیت شناسی
🔹چند سال قبل، وقتی سیل و زازله می آمد، یا برف و کولاک، جاده ها و اتوبان ها را می بست، سطح بحث این بود که شهردار، استاندار و وزیر و رئیس کجاست؟ در سفر آلمان است، یا سفر تفریحی کیش و قشم، که حاضر نیست سفر را متوقف کند؟! چند روز طول می کشید تا برخی از آنها به محل حادثه و بحران برسند.
♦️اما در سیل اخیر، از معاون اول رئیس جمهور تا وزیر کشور، استانداران، فرمانداران و شهرداران، اغلب ضمن بسیج امکانات، به یاری آسیب دیدگان شتافتند و خود در میدان حاضر شدند. موارد مشابه این رویکرد درست را هنگام وقوع چند مورد زلزله، از مدیران شاهد بوده ایم. دم همه این مدیران وظیفه شناس گرم!
🔹حالا سطح بحث فرق کرده است؛ اگر دیروز بحث بر سر این بود که چرا فلان مدیر، چند روز طول می کشد تا به محل حادثه برود و از نزدیک، بحران را مدیریت کند، حالا عده ای مو را از ماست می کشند و حضور مدیران مسئولیت شناس در میدان را نیت خوانی می کنند!
♦️عده ای خرده گیری کرده اند که "چرا فلان شهردار یا نماینده مجلس، هنگام حضور در منطقه سیل زده، چکمه پایش نیست؟ یا چرا از آنها، در حالی که پاچه شلوار شان گِلی است، عکس گرفته شده و لابد می خواستند کار نمایشی انجام دهند"(!)
🔹این که مسئولان، هنگام حادثه، روز باشد یا شب، مسئولیت شناس باشند و از نزدیک، امداد رسانی را مدیریت کنند، وظیفه آنهاست نه امری مستحب. بنابراین خرده گیری و نیت خوانی درباره رفتار آنها بی جاست. چرا که هم کشف انگیزه دشوار است، و هم آنها به حداقل وظیفه خود عمل کرده اند و منتی بر سر کسی ندارند.
♦️البته که خدمت به خلق برای رضای خدا، با ظاهر سازی، زمین تا آسمان فرق دارد. اما پیشرفت بسیار مهمی حاصل شده که مدیران بر خلاف گذشته، احساس می کنند وظیفه ای متوجه آنهاست و از این مسئولیت، شانه خالی نمی کنند. این فرهنگ باید تعمیق شود تا هیچ مدیری نتواند از نوکری مردم شانه خالی کند.
👤محمد ایمانی
#ثامن_نکا
🇮🇷
📝#پاسخ به شبهه |
🍃🌹🍃
🔻اگر روشنفکری از شما پرسید چرا اینقدر برای #اربعین و امامحسین "علیه السلام" هزینه میکنید، چرا به فقرا کمک نمیکنین؟ این پاسخ رو حتما تو آستین داشته باشین.
1⃣ سالانه بیش از ۷۰۰ میلیارد تومان خرج هزینهی #کنسرتها میشود که فقرا اجازهی ورود به کنسرت را ندارند زیرا که توان مالی، شرط ورود به کنسرت است.
"چرا این هزینه را به فقرا نمیدهید؟🤔"
2⃣ سالانه ۱۰ تریلیون و ۲۰۰ میلیارد تومان لوازم آرایشی خریداری میشود و ایران هفدمین کشور مصرف کنندهی #لوازمآرایشی در جهان است. "چرا این هزینه را به فقرا نمیدهید؟🤔"
3⃣ ایرانیان در سال ۳۲۵۰ میلیارد صرف خرید سیگار میکنند و تنها برای درمان به خاطر مصرف سیگار ۷۲۰۰ میلیارد تومان هزینه برای بیماران سیگاری به همراه داشته است. "چرا این هزینه را به فقرا نمیدهید؟🤔"
4⃣ ۲میلیون ایرانی در سال به ترکیه میروند و ۸۰۰۰ هزار میلیارد تومان هزینه میکنند. "چرا این هزینه را به فقرا نمیدهید؟🤔"
5⃣ بیش از ۲۸۰ هزار ایرانی در سال به امارات میروند و پیش از ۵۰۰ میلیارد هزینهی سفر ایرانیان میشود. "چرا این هزینه را به فقرا نمیدهید؟🤔"
6⃣ بیش از ۸۰ هزار ایرانی در سال به تایلند میروند و بیش از ۴۰۰ میلیارد هزینهی سفر به تایلند ایرانیان است. "چرا این هزینه را به فقرا نمیدهید؟🤔"
🚫 سوال!
✅ چرا فقط نزدیک محرم و اربعین، فقرا و نیازمندان برای عدهای دینستیز مهم میشوند؟🤔
❌ چرا در هنگام سفر به تایلند و آنتالیا فقرا و نیازمندان مهم نیستند؟
#ثامن_نکا
🔷قهرمان پوشالی
💢 بارها به بهانههای مختلف شاهد تحقیر کشورمان توسط عدهای خودکمبین در برابر کشور سلطنتی امارات بودهایم.
🔸یکی از عجیبترین تعبیرها افاضات حمید فرخنژاد بود که در پیامی اینستاگرامی مدعی شد«میان اینهمه شیخ که توی مملکتمان شبانهروز تلاش میکنند، کاش یک شیخ محمد بن راشد داشتیم».حالا مروری کوتاه بر عملکرد حکام اماراتی می کنیم:
⭕️در سطح بینالمللی:
🔻با وجود اجرای همه جانبه سیاستهای استکبار جهانی،در معادلات جهانی،امارات بازیگری ضعیف و غیرقابل اتکا محسوب میشود.
🔻 در جریان ائتلاف نظامی_سیاسی علیه دولت سوریه متحمل شکست شد.
⭕️ در سطح منطقهای:
🔻تنش زایی با برخی از کشورهای منطقه از جمله ایران.
🔻در یمن با شکستی مفتضحانه مجبور به فرار از این کشور شد.
🔻در خیانتی آشکار روابط خود را با رژیم صهیونیستی عادی و علنی ساخت.
⭕️در سطح داخلی:
🔻بحران مشروعیت داخلی
🔻با وجود بهرهمندی از سرویسها و نیروهای امنیتی آمریکایی و صهیونیستی در حفظ امنیت بندر حیاتی و امنیتی فجیره ناکام ماند.
🔻این روزها هم شاهد نارضایتی مردم امارات از ناکارآمدی حاکمیت در کنترل سیل و امدادرسانی بودهایم و خبری هم از شبکه فاضلاب اتوماتیک و... نبوده است.
✅جریان تحریف با بزرگنمایی از خاندان پادشاهی امارات سعی میکند با مهندسی افکار عمومی در ایران و ناکارآمد جلوه دادن نظام، در مردم ایجاد یأس و ناامیدی کند.در حالی که شیخ محمد بن راشد حتی در مدیریت منزلش هم ناکام بوده،بطوری که همسر وی که خواهر پادشاه اردن نیز می باشد مخفیانه به انگلیس گریخت و پس از افشاگری علیه حاکم امارات ،پناهندگی دیپلماتیک گرفت.
#جریانتحریف
#جنگروایتها
🖌#مصطفی_علیجانزاده
#ثامن_نکا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید | وضعیت مردم در زمان #شاه بهتر بود!!
♨️ ماجرای خودکار هویدا که ۱۳ سال دوریالی ماند!!
♨️ از وضعیت تغذیه و اجارهخانه تا #گرانی به روایت مورخ آمریکایی
‼️ اعتراف رئیس سازمان برنامه و بودجه دربار #پهلوی
⁉️ وقتی انقلاب شد، #وضعیت_اقتصادی ایران چگونه بود؟
⁉️ کدام یک از اعضای دربار، از سه سال قبل، وقوع انقلاب را پیشبینی کردهبود؟
#ثامن_نکا
🇮🇷
📝#صرفا_جهت_اطلاع |
🍃🌹🍃
🔻 اگر میخواهید به اوج وطنفروشی خودتحقیرهای بنفش و اصلاحاتی پی ببرید، روند خدمت رسانی دولت انقلابی و بسیجیان به سیل زده ها را با اماراتیها که فریاد میزنند کسی نیست به دادشان برسد، ببینید.
❌ همین جماعت بنفش روزی صدبار با سواستفاده از فضای مجازی ول امارات را تو سر مردم و کشورمون میزدن.
✍آل داوود
#ثامن_نکا
🏦 بانک جهانی: روحانی، ناکارآمد ترین دولت از ۷۵ تاکنون
🔹بانک جهانی کارآمدی دولتهای گذشته ایران از سال ۱۹۹۶ (۱۳۷۵) تا ۲۰۲۰ (۱۳۹۹) را بررسی کرده که کمترین نمره از آن دولت دوازدهم در سال ۲۰۲۰ شده است.
🔹نمره کارآمدی دولت دوازدهم در سال ۲۰۲۰ (۱۳۹۹) نزدیک به منفی ۱ تعیینشده است که کمترین نمره ثبتشده برای همه دولتهای ایران از سال ۱۹۹۶ (۱۳۷۵) به این سمت است. پیش از آن کمترین نمره کارآمدی مربوط به سال ۲۰۱۳ (۱۳۹۲) با منفی ۰.۷ بوده است.
🔹در حالی رکورد ناکارآمدی در دولت گذشته طی سال ۲۰۲۰ شکسته شده است که در سالهای پیش از آن نیز عملکرد این دولت افتوخیز شدیدی داشته است. در جریان سالهای ۲۰۱۴ و ۲۰۱۵ یعنی دو سال اول فعالیت دولت یازدهم شاهد بهبود وضعیت کارآمدی دولت ایران بودهایم بهطوریکه نمره کارآمدی این دولت از منفی ۰.۷ در سال ۲۰۱۳ به منفی ۰.۴ در سال ۲۰۱۴ و منفی ۰.۲ در سال ۲۰۱۵ ارتقاء یافته است.
🔹اما در دو سال بعد یعنی سالهای ۲۰۱۶ و ۲۰۱۷ شاهد درجا زدن دولت گذشته به لحاظ کارآمدی و ثابت ماندن نمره منفی ۰.۲ برای این دولت بودهایم.
#ثامن_نکا
#اقدام_خوب👌
۱۱۹ قلم داروی پرمصرف بیمه شدند
🔹پس از اجرای طرح دارویاری از ۲۳ تیر ۱۱۹ قلم داروی بدون نسخه (OTC) با پوشش بیمهای محاسبه میشوند.
🔹این داروها در ۶ گروه سرماخوردگی، گوارشی، فرآوردههای پوستی، ملین و ضد احتقان، ضد سرفه و سایر داروها است.
#ثامن_نکا
💬 چرا خرید نان افزایش یافت؟
🔹افزایش تقاضا برای خرید نان در ماههای اخیر صف نانواییها را طولانی کرد. در حالی که مسئولان امر نسبت به این موضوع اظهار بیاطلاعی میکنند، اما کارشناسان روند صعودی نرخ سایر اقلام را علت این موضوع برمیشمارند. از سوی دیگر شنیده میشود تعدادی از نانواییها هم اقدام به توزیع آرد خارج از شبکه میکنند که این موضوع نیز باعث کاهش عرضه شده است
🔹بسیاری از مردم به دلیل ارزان بودن نانهای سنتی ناچار به خرید نان هستند. این در حالی است که پیش از این نانهای فانتزی بخشی از نیاز خانوارها را تأمین میکردند و اگر خانوادهای به نان خارج از ساعت کاری نانوایان سنتی احتیاج داشت از این واحدها تأمین نیاز میکرد. اما بعد از افزایش نرخ گندم و افزایش قیمت نان فانتزی، بخشی از نیاز مردم که با این نانها تأمین میشد به سمت نانهای سنتی سرازیر شد
🔹از سوی دیگر، اقلامی نظیر برنج، ماکارونی، روغن و … چنان جهشی داشتند که برخی شهروندان نان را جایگزین این اقلام کردهاند.
#ثامن_نکا
🔻سازمان مدیریت بحران، چه چیزی را مدیریت میکند؟!
🔹بار دیگر متاسفانه نقاطی از کشور درگیر سیل شده است. وقوع سیل قطعا به عوامل طبیعی مرتبط بوده و نمیتوان گفت تقصیر فلان نهاد است که باران شدید وسط تابستان آمده است.
🔹اما در این میان یک سازمانی داریم که اینگونه مسائل به آن مرتبط میشود به نام «سازمان مدیریت بحران». اما در کمال تعجب در اکثر مواقعی که بحرانی در کشور رخ داده، این سازمان صرفا غافلگیر میشود. اگر بنا بر غافلگیر شدن بود که همه مردم از بحران غافلگیر میشوند دیگر به سازمانی در این زمینه نیاز نداریم.
🔹سوال این است که ما از سازمان مدیریت بحران چه میخواهیم؟ وقوع سیل را از چند ماه زودتر پیشبینی کند؟ یا اعضای سازمان بیل به دست بگیرند و به جنگ سیل بروند؟ اصلا اینگونه نیست.
🔹 براساس تجربه چندین ساله و مشاهده اینکه چه مناطقی سیل خیز است، براساس علوم زمین شناسی و جغرافیا که توانایی محاسبه و تخمین مناطقی که احتمال وقوع سیل را دارند، براساس نیازهای زیرساختی و اصلاح ساختارها و تجهیزات قدیمی و براساس بسیاری پارامترهای علمی دیگر، سازمان مدیریت بحران میتواند و باید بررسی کند که در صورت وقوع بارش شدید، چه مناطقی ممکن است دچار سیل شوند و به طور پیشگیرانه زیر ساختهای آب و فاضلاب و کنترل سیلاب در آن مناطق را به گونهای اصلاح کند تا در صورت وقوع سیل دچار کمترین خسارت شده و حداقلِ تلفات را باشد.
🔹طبیعی است که ممکن است سازمان مدیریت بحران در تخمین مناطق دچار خطا شود یا زیر ساختهایی که در نظر میگیرد جوابگوی سیلابهای بسیار بزرگ را نداشته باشد و این مسئله فقط مخصوص ایران نیست. اما این که این سازمان در طول سالها اقداماتی کارآمد در این راستا انجام نداده، به هیچ وجه قابل قبول نمیباشد.
🔹اینکه در حال حاضر چند روز قبل از بارش، هواشناسی هشدار داد، اقدام بسیار مثبتی بود و تا حدودی جلوی تلفات جانی بیشتر را گرفت. اما این اقدام کم کاری سازمان مدیریت بحران در اقدامات پیشگیرانه را جبران نمیکند.
✍🏻 مهدی پیشبین
#ثامن_نکا
16.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥#کلیپ_موشن | تناقضات وحید اشتری!
🍃🌹🍃
❌ تهمتهایی که هيچ پشتوانه واقعی ندارد!
‼️ مظلوم نمایی با فریب رسانهای
#ثامن_نکا
⭕️ تسلیت #رهبر_انقلاب به مصیبتدیدگان سیلهای اخیر
🔹 در پی حادثه خسارتبار سیل در بسیاری از نقاط کشور، رهبر انقلاب اسلامی در پیامی ضمن تسلیت به مصیبتدیدگان، از حضور سریع مسئولان و تلاش گروههای امدادی برای کمک به سیلزدگان تشکر کردند و ادامه این اقدامات و تلاشها را خواستار شدند.
🔹 متن پیام رهبر انقلاب به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحيم
حادثه ی مهیب و خسارتبار سیل در بسیاری از نقاط کشور، جمعی از مردم عزیزمان را دچار آسیبهای جانی و مالی و عاطفی کرده است. اینجانب به همه ی مصیبت دیدگان این حادثه تسلیت عرض میکنم و از مسئولان محترم کشور تدابیر لازم را برای ترمیم آسیبها مطالبه مینمایم. لازم میدانم از حضور سریع مسئولان در مناطق سیل زده و نیز از تلاش گروههای امدادی مردمی یا موظف برای کمک به سیل زدگان تشکر کنم. ادامه ی این اقدامات خداپسند و تلاش مستمر برای کاهش آثار این حوادث دردناک وظیفه ی همه ی ما است. توفیقات همگان را
از خداوند متعال مسألت مینمایم.
سید علی خامنه ای
۸ مرداد ۱۴۰۱
#ثامن_نکا
🇮🇷
📝#صرفا_جهت_اطلاع | تداوم آشوب صدریها در عراق‼️
🍃🌹🍃
🔻امروز احزاب سیاسی عراق منتظر برگزاری جلسه پارلمان برای آغاز روند انتخاب نخستوزیر جدید بودند، اما شماری از طرفداران #مقتدی_صدر در اعتراض به پیشنهاد «السودانی» برای نخستوزیری وارد ساختمان پارلمان شدند.
🔹همزمان با یورش آشوبگران حامی صدر به پارلمان، مدیر دفتر صدر در بغداد خواستار تحصن نامحدود در پارلمان شد.
🔺چارچوب هماهنگی شیعیان عراق هم در واکنش به رفتار جریان صدر، خواستار تظاهرات مردم عراق در حمایت از قانون شد.
#ثامن_نکا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اعتراف کارشناس سعودی به گسترش فقر و زاغه نشینی در عربستان و سرکوب زاغهنشینان ریاض، مکه و جده!
💢 «یحیی العسیری» کارشناس سعودی در برنامه " حوار لندن" شبکه الحوار:
🔺 "گزارش نماینده سازمان ملل حاکی از این است که 25 درصد شهروندان سعودی زیر خط فقرند؛ آمار زاغهنشینی در این گزارش، بسیار وحشتناک است؛ نه فقط در مناطق جنوبی یا شمالی کشور بلکه در پایتخت، مکه مکرمه و جده آمار وحشتناکی وجود دارد.
#ثامن_نکا
14.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
*فیلم لحظات تفحص پیکرهای مطهر ۵ شهید تازه شناسایی شده در محور خان طومان
✅ بصیرت
#ثامن_نکا
🇮🇷
📝#یک_خبر_یک_تحلیل
🔻خبر: روزهای گذشته با ورود سامانه بارشی مانسون(نسیمهای دریایی شدید که در فصل تابستان منجر به بارندگی شدید و جاری شدن سیلاب میشود)، سنگ محک مدیریت بحران در کشور رقم خورده است.
🍃🌹🍃
🔸گزارههای خبری:
1⃣ طی چند روز اخیر، به دلیل فعالیت جریانهای مانسون، بارشهای شدیدی در بخشهایی از ایران و کشورهایی همچون پاکستان، افغانستان و امارات و کشورهای حوزه خلیجفارس و ... در حال وقوع است که ازیکطرف باعث خسارات زیادی به زیرساختها و از طرفی دیگر باعث رفع کمبود آب این کشورها در سختترین شرایط شده است.
2⃣ یکی از ساختارهای اداری کشور که همه ساختارهای حاکمیتی در آن عضویت و وظایف مشخص دارند، «سازمان مدیریت بحران کشور» است که هدف آن کاهش روند بحرانها، کنترل و رفع بحران، نجات جان انسانها، ارائه خدمات به آسيبديدگان، محدود كردن آسیبها و خسارات بعدي است.
3⃣ مدیریت بحران در ماههای گذشته گرچه موفقیتهایی در مقابله با بحرانهایی مانند حادثه متروپل و زلزله بندرعباس نداشته است؛ اما پس از این نوع حوادث بلافاصله برای نجات جان انسانها و کمک به آسیب دیدگان وارد عمل شده و مانع از تلفات بعدی شده است.
🔺گزاره تحلیلی: در ایران مدیریت بحران با سرعت و کیفیت وارد عمل میشود و گروههای مختلف امدادرسان اعم از هلالاحمر، مراکز و گروههای بهداشتی، قوای نظامی، گروههای جهادی و عامه مردم بهخوبی مدیریت و ساماندهی میشود، بااینحال نظام اطلاعرسانی به خاطر ضعف مدیران رسانه در شناخت اولویتها و عدم سواد رسانهای با مشکل جدی مواجه است؛ از یکسو قبل از وقوع بحرانهای طبیعی، هماهنگ با سازمانهای مسئول، به اطلاعرسانی و آگاهی بخشی عموم نپرداخته و در زمان مدیریت بحران نیز با انتشار محتواهای دلخراش و آسیبزا بر روح و روان مخاطب، موجب تشویش اذهان و ایجاد فضای بیاعتمادی نسبت به ارگانهای مسئول در میدان، عملاً موجب کند شدن مدیریت بحران میشوند.
✍ فرهاد مهدوی
#روشنگری | #جهاد_تبیین
🇮🇷
📝#یادداشت | لزوم توجه به معیشت نیروهای مسلح
🍃🌹🍃
🔻امیر سرلشکر موسوی، فرمانده کل ارتش روز پنجشنبه (۶ مرداد) در جمع دانشجویان دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش گفت: «بنده در شهریورماه سال ۱۳۹۶ قولهایی را داده بودم؛ ازجمله اینکه ظرف مدت پنج سال دغدغه معیشت کارکنان را در ذهن رهبر معظم انقلاب اسلامی و خانوادههای ارتشی مرتفع کنم که متأسفانه در این رابطه موفق نشدم. بر خود لازم می دانم از خانوادههای محترم و صبور ارتشی عذرخواهی کنم».
🔸گزارههای خبری:
1⃣ مقام معظم رهبری در حکم فرمانده کل ارتش (۳۰ مرداد ۱۳۹۶)، یکی از سرخطهای تحول را تأمین نیازهای معیشتی کارکنان عنوان میکنند: «انتظار میرود در دوران فرماندهی شما با رویکرد تحولی و انقلابی... نیازهای معیشتی و همافزایی با سایر نیروهای مسلح، شتاب گیرد».
2⃣ معظم له در حکم فرمانده نیروی انتظامی (۱۸ اسفند ۱۳۹۳) نیز اینگونه دغدغه معیشت نظامیان را مطرح میکنند: «لازم است اقدامات شایسته در خصوص ارتقاء فضای اسلامی و انقلابی ناجا، صیانت از کارکنان خدوم و توجه جدی به معیشت آنان و ... دنبال شود».
3⃣ رهبر معظم انقلاب در حکم فرمانده نیروی دریایی سپاه در ۱ شهریورماه ۱۳۹۷ نیز به این امر تأکید میکنند: «بهرهگیری از کارکنان متدین و انقلابی، ارتقاء آموزش و مهارتها... و توجه به نیازهای معیشتی ... مورد انتظار است».
🔹گزاره تحلیلی: با توجه به تمرکز دشمنان بر مشکلات اقتصادی؛ لزوم توجه به معیشت مردم و نیروهای مسلح یکی از دغدغههای جدی رهبر معظم انقلاب بوده و هست. ایشان در ۳۰ فروردین ۱۳۹۶ در دیدار فرماندهان و کارکنان ارتش میفرمایند: «امروز تقویت اقتصادی در کشور، یک نقطه کلیدی و دارای اولویت است؛ بنده روی معیشت مردم، معیشت کارکنان دستگاههای مختلف و روی معیشت کارکنان نیروهای مسلّح تکیه میکنم».
🔺نکته پایانی: باوجود پراسترس، سخت و شبانهروزی بودن نظامیگری و ضرورت توجه ویژه به سربازان این عرصه، همچنان شاهد پایین بودن میانگین حقوق و مزایای نیروهای مسلح به نسبت میانگین حقوق و پاداشهای کشوری و بر زمین ماندن دستورات و تأکیدات رهبر معظم انقلاب در این حوزه هستیم؛ لذا مسئولین محترم در دولت و مجلس میبایست در این خصوص چارهای بیندیشند تا مطالبه بهحق نظامیان که جان خویش را برای دفاع از کشور بر کف دست گرفتهاند، در سکوت نجیبانهشان فراموش نشود.
✍جواد خسروی
#ثامن_نکا
🇮🇷
📝#یادداشت | لزوم توجه به معیشت نیروهای مسلح
🍃🌹🍃
🔻امیر سرلشکر موسوی، فرمانده کل ارتش روز پنجشنبه (۶ مرداد) در جمع دانشجویان دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش گفت: «بنده در شهریورماه سال ۱۳۹۶ قولهایی را داده بودم؛ ازجمله اینکه ظرف مدت پنج سال دغدغه معیشت کارکنان را در ذهن رهبر معظم انقلاب اسلامی و خانوادههای ارتشی مرتفع کنم که متأسفانه در این رابطه موفق نشدم. بر خود لازم می دانم از خانوادههای محترم و صبور ارتشی عذرخواهی کنم».
🔸گزارههای خبری:
1⃣ مقام معظم رهبری در حکم فرمانده کل ارتش (۳۰ مرداد ۱۳۹۶)، یکی از سرخطهای تحول را تأمین نیازهای معیشتی کارکنان عنوان میکنند: «انتظار میرود در دوران فرماندهی شما با رویکرد تحولی و انقلابی... نیازهای معیشتی و همافزایی با سایر نیروهای مسلح، شتاب گیرد».
2⃣ معظم له در حکم فرمانده نیروی انتظامی (۱۸ اسفند ۱۳۹۳) نیز اینگونه دغدغه معیشت نظامیان را مطرح میکنند: «لازم است اقدامات شایسته در خصوص ارتقاء فضای اسلامی و انقلابی ناجا، صیانت از کارکنان خدوم و توجه جدی به معیشت آنان و ... دنبال شود».
3⃣ رهبر معظم انقلاب در حکم فرمانده نیروی دریایی سپاه در ۱ شهریورماه ۱۳۹۷ نیز به این امر تأکید میکنند: «بهرهگیری از کارکنان متدین و انقلابی، ارتقاء آموزش و مهارتها... و توجه به نیازهای معیشتی ... مورد انتظار است».
🔹گزاره تحلیلی: با توجه به تمرکز دشمنان بر مشکلات اقتصادی؛ لزوم توجه به معیشت مردم و نیروهای مسلح یکی از دغدغههای جدی رهبر معظم انقلاب بوده و هست. ایشان در ۳۰ فروردین ۱۳۹۶ در دیدار فرماندهان و کارکنان ارتش میفرمایند: «امروز تقویت اقتصادی در کشور، یک نقطه کلیدی و دارای اولویت است؛ بنده روی معیشت مردم، معیشت کارکنان دستگاههای مختلف و روی معیشت کارکنان نیروهای مسلّح تکیه میکنم».
🔺نکته پایانی: باوجود پراسترس، سخت و شبانهروزی بودن نظامیگری و ضرورت توجه ویژه به سربازان این عرصه، همچنان شاهد پایین بودن میانگین حقوق و مزایای نیروهای مسلح به نسبت میانگین حقوق و پاداشهای کشوری و بر زمین ماندن دستورات و تأکیدات رهبر معظم انقلاب در این حوزه هستیم؛ لذا مسئولین محترم در دولت و مجلس میبایست در این خصوص چارهای بیندیشند تا مطالبه بهحق نظامیان که جان خویش را برای دفاع از کشور بر کف دست گرفتهاند، در سکوت نجیبانهشان فراموش نشود.
✍جواد خسروی
#ثامن_نکا
حجاب و چند ملاحظه ....
🔻مقام معظم رهبری در دیدار با ائمه جمعه سراسر کشور به یکی از موضوعاتی که به آن پرداختند، موضوع حجاب و زن است که این روزها در مورد آن در فضای مجازی و حقیقی بحث های زیادی صورت می گیرد.
1⃣ایشان در بخشی از سخنان خود فرمودند: «وقتی چند سال قبل در یک جمع یک نفر از من پرسید که شما در قضیهی زن در مقابل غرب چه دفاعی دارید؟ من گفتم من دفاع ندارم، من حمله دارم! آنها باید دفاع کنند، آنها باید جواب بدهند. زن را تبدیل به کالا کردند. دفاع؟ من دفاع نمی کنم. ما مدعی هستیم در قضیه زن».
✅از طرفی، این روزها هم شاهد هستیم که رسانه های معاند خارجی و بعضی دنباله روهای آنها در داخل کشور، هجوم گسترده ای علیه موضوع حجاب انجام داده اند.
🔹با این نکته ای که مقام معظم رهبری فرموده اند باید بیش از پیش به این موضوع توجه کنیم که کار ما در جهاد تبیین و فعالیت در رسانه ها، فضای مجازی، سخنرانی ها و ... ، فقط رفع شبهات و پاسخ به حمله غربی ها نیست، بلکه در موضوع زن و حجاب این ما هستیم که دست برتر را داریم و آنقدر شاهد مثال و ذکر مصادیق برای از بین رفتن جایگاه زن و تبدیل آن به کالا در تمدن غرب وجود دارد که می توان به همه جهانیان یادآوری کرد.
🔹در هر صورت باید تمدن غرب را در این زمینه محاکمه کرد و درس عبرتی برای تاریخ بشریت به یادگار گذاشت. اگر غربی ها به طور پی در پی درگیر شوند و خود را در مقابل افکار عمومی ببینند، آنگاه مانند حال، تا این اندازه فرصت شبهه پراکنی و حمله به فرهنگ و اخلاق ما را ندارند.
🔹 ضروری است که در صدا و سیما و همچنین در عرصه سینما نیز برای این موضوع تدبیر ویژه ای اندیشیده شود.
2⃣مسأله زن و حجاب به یکی از نقاط اصلی درگیری تمدن اسلامی با تمدن غرب تبدیل شده است.
🔹 مقام معظم رهبری نیز فرمودند: «حقیقت مسئله این است که زنِ باشرف و بااستعداد ایرانی یکی از بزرگترین ضربهها را به تمدن غرب زده. اینها دلشان پُر است».
🔹در حقیقت، از حضور در مسائل علمی گرفته تا کسب موفقیت در عرصه های گوناگون اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و ...، حضور زن ایرانی با حجاب اسلامی در میدان های مختلف، آن هم در بالاترین سطوح، به تعبیر مقام معظم رهبری «باطلکننده یک زحمت و تلاش دویست سیصد ساله غرب است. نمی توانند تحمل کنند، عصبانی می شوند، خودشان را به در و دیوار می زنند تا بتوانند یک کاری بکنند. آن وقت می چسبند به قضیه حجاب، می چسبند به یک مورد و بنا می کنند تبلیغات کردن».
3⃣ رهبر انقلاب در بخشی از بیانات خود با اشاره به سخنان برخی ائمه جمعه در زمینه حجاب خطاب به آنها فرمودند: «باید متین، منطقی و دور از احساسات بیمورد برخورد کرد. حالا احساسات چیز خوبی است، چیز بدی نیست، اما اِعمال احساسات جا دارد. بالاخره شما در این جور موارد، آن منطق استعماری غربی را که آتشبیار معرکه است و دست او مشغول کار است، افشا کنید».
🔻در اینجا باید به دو نکته توجه کرد؛ اول اینکه قطعاً برخی ولنگاری ها در سطح جامعه در مورد حجاب، دردآور است؛ اما ائمه جمعه در ضمن بیان این موضوع و تنبه به مردم، باید به لوازم تک تک کلماتی که در این زمینه اظهار می کنند، توجه داشته باشند تا بهانه به دست رسانه های معاند و مغرضان داخلی ندهند. اصل اولیه، تبیین منطقی و متین موضوع برای آحاد جامعه است.
🔻دوم اینکه، برخی حق ندارند که از این سخنان سوءاستفاده کرده و بگویند که مقام معظم رهبری مخالف برخورد قانونی با افراد هنجارشکن است و به تبیین منطقی و متین موضوع نظر دارند؛ زیرا تبیین، فرهنگ سازی و آموزش و همچنین برخورد قانونی با افراد متخلف و هنجار شکن، هر یک بخشی از وظایفی هستند که باید در مورد موضوع حجاب صورت گیرد و هیچ کدام را نباید و نمی توان جای دیگری قرار داد. البته این موضوع اختصاصی به حجاب هم ندارد و در موضوعات دیگر جامعه نیز صادق است.
🔹علاوه بر این، ایشان در سال 96 در دیدار با مداحان اهل بیت علیهم السلام فرمودند: « ... ما که نگفتیم اگر کسی در خانه خودش در مقابل نامحرم روسریاش را برداشت، ما او را تعقیب می کنیم؛ [خیر] ما او را تعقیب نمی کنیم، در خانهی خودش است، کار شخصی می کند. آن کاری که در ملأ انجام می گیرد، درخیابان انجام می گیرد، یک کار عمومی است، یک کار اجتماعی است، یک تعلیم عمومی است؛ این [خطا]، برای حکومتی که به نام اسلام بر سرِ کار آمده است تکلیف ایجاد می کند. حرام کوچک و بزرگ ندارد؛ آنچه حرام شرعی است نبایستی بهصورت آشکار در کشور انجام بگیرد… شارع مقدس بر حکومت اسلامی تکلیف کرده است که مانع از رواج حرام الهی در جامعه بشود...».
#ثامن_نکا