eitaa logo
سبزقامتان
98 دنبال‌کننده
4.8هزار عکس
5.2هزار ویدیو
199 فایل
کانال ثامن حوزه ی حضرت سکینه س ناحیه نکا
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از ثامن مازندران
❌ قیام مسجد گوهرشاد چرا و چگونه اتفاق افتاد؟ 🗓 21 تیرماه؛ سالروز و روز عفاف و ▪️واقعه تجمع مردم مشهد در تیر ماه سال 1314 در مسجد گوهرشاد در اعتراض به قانون تغییر لباس توسط رضاخان بود که توسط نیروهای دولتی سرکوب شد. ✊ علت اصلی این تحصن اعتراض به اجباری شدن و کلاه شاپو و سیاست‌های تغییر لباس، و حصر آیت الله سید حسین قمی (در پی اعتراض به قوانین تغییر لباس) بود. 🔰 در 20 تیرماه، درگیری اولیه در مسجد باعث کشته شدن 20 نفر شد. پس از آن بر تعداد متحصنین افزوده شد و بین 15 تا 20 هزار نفر در مسجد گوهرشاد و اطراف آن گرد آمدند. 💣 فردای آن روز در 21 تیرماه و پس از آنکه تلاش نظامیان برای متفرق کردن جمعیت با مقاومت مردم رو به رو شد، راههای ورود و خروج به مسجد گوهرشاد بسته و دستور شلیک صادر شد. 💔 بدین ترتیب این تحصن به شدت سرکوب و بیش از 1600 نفر کشته شدند. پس از این واقعه روحانیان سرشناس مشهد دستگیر شدند و تبعید شدند و به دستور رضا شاه برخی از روسای ادارات مشهد تغییر کردند.
هدایت شده از ثامن مازندران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️🎥 ۲۱ تیرماه و کشتار مردم غیور در ♨️فاجعه‌ای که صدها نفر به خاطر مخالفت با قانون در جوار مرقد مطهر امام هشتم (ع) با گلوله مستقیم سربازان به قتل رسیدن.
هدایت شده از ثامن مازندران
مقاومت عراق، وارد «جنگ مستقیم» با آمریکا می‌شود 🔹السعدی، عضو دفتر سیاسی عصائب اهل‎الحق: گروه‎های مقاومت عراق، پایان آتش‌بس با آمریکا را اعلام و عملیات خود را علیه منافع آمریکا در عراق آغاز کردند. هیچ آتش‌بسی در کار نیست و جنگ مستقیم تا خروج نیروهای اشغالگر آمریکا ادامه خواهد داشت.
هدایت شده از ثامن مازندران
1.pdf
171.5K
🇮🇷🌸 🍀 💠 ✅ موضوع: نقش رسانه ها در فرهنگ سازي بهینه مصرف انرژی ✍️ یونس باقرزاده 🍃🌻🍃
هدایت شده از ثامن مازندران
AudioCutter_AUD-20210714-WA0003.mp3
3.78M
🇮🇷🌸 🍀 ✳️ صوتی/ ❌ پیام دکتر قاسم حبیب زاده_ معاون سیاسی سازمان بسیج مستضعفين- به مناسبت رزمايش بصیرتی ثامن (۱۲) 🍃🌻🍃 🔻 دایره روشنگری محدود به یک حوزه نیست، بلکه در موضوعات اقتصادی، سیاسی و فرهنگی و... برای کنشگری مناسب، از اهمیت بالایی برخوردار است. 🔹شبکه هدایتگران با استفاده از طرح ثامن توانست از یک تهدید، فرصت بسازد و نشستهای مجازی را جایگزین جلسات روشنگری نماید و این تازه شروع کار طرح ثامن است. 🔺در مدیریت مصرف انرژی، باید با مردم نسبت به وضع موجود، بانیان این وضع و راه های برون رفت از آن به گفتگو و روشنگری پرداخت.
هدایت شده از ثامن مازندران
🇮🇷🌸 🍀 💠 ✅موضوع: صرفه‌جویی در مصرف انرژی 🍃🌻🍃
هدایت شده از ثامن مازندران
6.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🌸 🍀 📽 🌀 موضوع: مدیریت مصرف بهینه برق 🍃🌻🍃
هدایت شده از ثامن مازندران
🇮🇷🌸 🍀 💠 (۲) ✅موضوع: مدیریت مصرف بهینه برق 🍃🌻🍃 💯 چراغی خاموش کنیم تا چراغی روشن بماند
هدایت شده از ثامن مازندران
11.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🌸 🍀 🎬 قطب نما ✅موضوع: دغدغه های رهبری در حوزه اقتصاد 🍃🌻🍃 🌀 نگاهی به دغدغه ها و پیگیری های مقام معظم رهبری از آغاز زعامت در دهه 70 تا کنون می تواند چراغ راهی برای مردم و دولت جدید جهت تحقق اقتصاد پویای ملی باشد دغدغه هایی که در قالب اقدامات مختلف پیگیری شده است.
هدایت شده از ثامن مازندران
11.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🌸 🍀 📽 🌀 موضوع: مدیریت مصرف بهینه برق 🍃🌻🍃
هدایت شده از ثامن مازندران
5.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷💐 💐 🎥 موضوع: غافلگیری متفاوت بیماران کرونایی! 🍃🌻🍃 🍀الّلهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج
هدایت شده از ثامن مازندران
🇮🇷💐 💐 ✅ 🌀 موضوع: حمله سایبری با نام عدل علی!؟ 🍃🌻🍃 1⃣ فضای مجازی و امنیت سایبری امروز جزئی مهم از امنیت ملی به شمار می رود و حوادثی از جمله حمله سایبری به راه‌آهن، زندان اوین و مراکز دیگر هشداری است برای پالایش عناصر نفوذی داخلی در دستگاه های مختلف و همچنین ارتقای امنیت سایبری کشور 2⃣ آنچه که تحت عنوان تصاویر دوربین‌های زندان اوین تا این لحظه منتشر شده صحنه هایی نیست که بتوان قضاوت قاطعی برای بدرفتاری با زندانیان کرد، هرچند پاسخگویی مسئولان زندان و برخورد با خاطیان احتمالی برای همین تصاویر پخش شده نیز ضرورت فوری دارد 3⃣ چنین جوسازی هایی تازگی ندارد، خصوصا هرگاه اقدام موثری در راستای اصلاح امور صورت میگیرد مانند حضور رئیس قوه قضائیه در زندان و رسیدگی به زندانیان امنیتی و زن و ...، چنین هیاهوهایی علیه ایران شکل میگیرد، ولی مهم آن است که دستگاه های مختلف بهانه به دست دشمنان ملت ایران ندهند. ✍ دکتر قاسم حبیب زاده