🔹 مرگ قوه قضاییه وقتی است که بازدارندگی اش زیر سوال رود
🔥 و آنها به سفارتخانهها میروند، علیه کشور، مردم و تمدن #ایرانی فیلم میسازند، یک لحظه از دعوت به #آشوب و دوقطبی کردن جامعه فارغ نمیشوند، و حتی با قاتلین و تروریستها همراهاند؛
⚠️ در عوض، دستمزد #نجومی میگیرند، #مالیات نمیدهند، کارت بازرگانی دستخوش میگیرند، در نهایت نیز مسئولین لبخند ژکوند میزنند و پرونده کثیفشان را سفید میکنند!
❤️ اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا بَقِيَّةَالله في اَرْضِه
🚨 هشدار به #قوه_قضائیه درباره از دست رفتن قدرت بازدارندگی نظام
🔻 کار سلبریتیها اکنون غیر از #کشف_حجاب است
آنها دقیقا #بازدارندگی_نظام را زیر سوال میبرند!
زندان رفتن و دادسرا رفتن را خیلی گوگولی و نایس نشان میدهند! حتی دهنکجی به قانون را سبب خوشرفتاری و نرمی و زیبایی برخورد نشان میدهند!
🔹 اتفافا نرمی و زیبایی برخورد، باید برای عموم #مردم باشد، نه کسانی که حتی در پیام #احضار هم هشتگ #براندازی میزنند! کسی که روی دیوار شعار مینویسد را میگیرید ولی این ابلهها را بهجز پاک کردن #سوء_سابقه خیلی عالی و خوب، نهایت یک تعهد و تمام!
🔹 مرگ قوه قضاییه وقتی است که بازدارندگی اش زیر سوال رود و امروز دیدن این مسئله از کشف حجاب سخت تر و بدتر است! ظاهرا ما دلمان برای قوه قضاییه بیشتر از خودش میسوزد!
🔹 اینها به طور قاطع باید متنبه بشن که علیالقاعده با سلام و صلوات این اتفاق نمیفته، برای همینه که جدا از عدم رعایت #حجاب، حاضر به حذف تصاویر بیحجابشون در صفحهشون در فضای مجازی نشدند.
❤️ اَلسَّلامُ عليْک يا بقيةالله في اَرْضه
@sadaf145
🔴 این هم از اصول است، قرار نیست هیچگاه کوتاه بیاییم❗️
🔰مقام معظم رهبری اخیراً در دیدار با معلمان فرمودند:
" بعضیها که میگویند زمانه تغییر میکند، مرادشان این است که اصول تغییر کند. اتّفاقاً #اصول تغییر نمیکند؛ اصول در طول قرنهای متمادی [تغییر پیدا نمیکند]. اصل عدالت از اوّل دنیا تا حالا به عنوان یک اصل معتبر وجود داشته؛ آن [اصل] که تغییر پیدا نمیکند؛ اصل انصاف همینجور، اصل محبّت همینجور؛ اصول تغییر پیدا نمیکند. آنچه تغییر پیدا میکند همین #روبناها است "
https://khl.ink/f/52723
نکته:
🔻 در مباحثی مانند #حجاب نیز بعضی افراد می خواهند که به نام تغییر زمانه، از برخی اصول کوتاه بیایند؛ از همین رو دست به تحریف می زنند و یا تفسیرهای بدون پشتوانه و منطق بیان می کنند.
🔻در جامعه اسلامی، رعایت حجاب و عفاف یک اصل است. امام راحل در همان هفته های اول انقلاب بر آن تأکید داشت و با وجود همه هیاهوهایی که صورت گرفت، محکم و قاطع پای آن ایستاد. پس از امام ره نیز مقام معظم رهبری پس از گذشت بیش از 44 سال هنوز محکم پای این اصل ایستاده اند و در ماه های اخیر نیز مانند گذشته، یک بار دیگر اتمام حجت کردند تا برخی از خواص و مسئولین در لایه های گوناگون نظام، حواسشان را جمع کنند و سخنان بی ربط و بی پایه و اساس بیان نکنند.
🔻از آنجایی که حجاب، حیا و عفاف یک اصل ضروری برای زندگی انسان در همه شرایط و ازمنه است، بنابراین فرقی هم میان فضای #حقیقی و #مجازی در این زمینه وجود دارد.
@sadaf145
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حتی در قوانین فیزیک هم
( برهنگی = سقوط و غرق شدن است )
@sadaf145
10M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
7.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍀 *بسم الله الرحمن الرحیم* 🍀
*هدیه به مقام بلند والای حضرت مهدی (عج)*
*صلوات بر محمد و آل محمد (ص)*🌹
*تلاوت امروز ما*
*سوره مبارکه بقره صفحه ۴۶ قرآن کریم*
@sadaf145
39.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صحبت درمورد توکل وتوسل وشکرگذاری
نذر فرهنگی
دوره آموزشی رایگان نکات روانشناسی
نام استاد: مافینژاد
هزینه: ارسال این بنر برای ۵ نفر یا ۵صلوات
☺️ سلام خدمت شما دوستان امیدواریم که مطالب برایتان مفید واقع شود و مورد امضای امام زمان عجل الله تعالی واقع شود
@sadaf145
نه حرص در دنيا و نه تنبلى:
به يقين منظور امام عليه السلام از آنچه در اين كلام نورانى آمده اين نيست كه تلاش وسعى براى سامان بخشيدن به حدّ لازم براى زندگى دنيا كار نادرستى است، زيرا از آن در روايات اسلامى به عبادت و گاه به فريضه ياد شده است و يكى از مثالهايى كه براى كسب واجب مى زنند تلاش براى تأمين نيازمندى هاى همسر و فرزندان است. شاهد گفتار بالا آن است كه در حديث معروف و معتبرى از امام صادق عليه السلام مى خوانيم: «الْكَادُّ عَلَى عِيَالِهِ كَالْمُجَاهِدِ فِي سَبِيلِ اللَّهِ؛ كسى كه براى تأمين زندگى عيال خود زحمت كشد مانند مجاهد در راه خداست».
در حديث معتبر ديگرى از امام على بن موسى الرضا عليهما السلام نكته بالاتر از اين آمده است: «الَّذِي يَطْلُبُ مِنْ فَضْلِ اللَّهِ عَزَّوَجَلَّ مَا يَكُفُّ بِهِ عِيَالَهُ أَعْظَمُ أَجْراً مِنَ الْمُجَاهِدِ فِي سَبِيلِ اللَّهِ عَزَّوَجَلَّ؛ آنكس كه تلاش مى كند از فضل پروردگار مالى به دست آورد كه احتياج همسر و فرزندان را برطرف سازد پاداش او از مجاهد در راه خدا بالاتر است».
آنچه مورد نكوهش امام عليه السلام در اين گفتار حكيمانه است دو چيز است: يكى حرص زدن و بيش از نياز جمع آورى كردن به گونه اى كه انسان را به كلى در دنيا غرق كند و از آخرت غافل سازد، و ديگرى، نخوردن و اندوختن، به نام تأمين آينده فرزندان كه درواقع، آن هم نوعى سوءظن به لطف خداست، زيرا خداوند آينده آنها را نيز اگر اهل سعى و تلاش باشند تأمين مى كند. ضرورتى ندارد كه فرزندان، براى هميشه وابسته به پدران و مادران باشند و به صورت انگلى زندگى كنند. تجربه نشان داده در بسيارى از موارد فرزندان ثروتمندان كه ارث كلانى به دست آنها مى رسد نه تنها قدر ثروت بى رنج را نمى دانند، بلكه افرادى عاطل وباطل خواهند بود. به عكس، بسيارى از فرزندان افراد فقير را سراغ داريم كه با جدّ وجهد وكوشش از صفر شروع كردند و به زندگى آبرومند و مستقل رسيدند. امثال اين حديث نيز فراوان است با اينكه مجاهدان در راه خدا ازنظر قرآن واسلام آن همه مقام و فضيلت دارند، اما چنين افرادى را كه مى خواهند آبرومند زندگى كنند و سربار اين و آن نباشند اين همه مدح و تمجيد كرده اند.
نيز درباره كسانى كه حرص بر دنيا آنها را از آخرت غافل مى سازد در روايات معصومان اشارات مهمى آمده است؛ از جمله در حديثى از اميرمؤمنان عليه السلام مى خوانيم كه وارد بازار بصره شد در حالى كه همه حريصانه مشغول خريد وفروش بودند و از ياد خدا غافل. امام عليه السلام آنها را صدا زد و فرمود: «يَا عَبِيدَ الدُّنْيَا وَعُمَّالَ أَهْلِهَا إِذَا كُنْتُمْ بِالنَّهَارِ تَحْلِفُونَ وَبِاللَّيْلِ فِي فُرُشِكُمْ تَنَامُونَ وَفِي خِلالِ ذَلِکَ عَنِ الاْخِرَةِ تَغْفُلُونَ فَمَتَى تُجَهِّزُونَ الزَّادَ وَتُفَكِّرُونَ فِي الْمَعَادِ؛ هنگامى كه شما در روز (براى به چنگ آوردن ثروت بيشتر) پيوسته سوگند ياد مى كنيد و شب در بستر خود مى خوابيد و در ميان اين دو از آخرت غافليد پس كى مى خواهيد زاد وتوشه قيامت را فراهم سازيد و درباره معاد بينديشيد؟». در اين ميان مردى عرض كرد: اى اميرمؤمنان! ما چاره اى جز طلب معاش نداريم. اگر نكنيم چه كنيم؟ اميرمؤمنان عليه السلام فرمود: «إِنَّ طَلَبَ الْمَعَاشِ مِنْ حِلِّهِ لا يَشْغَلُ عَنْ عَمَلِ الاْخِرَةِ؛ طلب معاش از طريق حلال هرگز انسان را از آخرت غافل نمى سازد». سپس امام عليه السلام بعد از بيان نكات ديگر در پايان حديث به اين آيات استشهاد فرمود: «(فَأَمَّا مَنْ طَغَى * وَآثَرَ الْحَيَاةَ الدُّنْيَا * فَإِنَّ الْجَحِيمَ هِيَ الْمَأْوَى)؛ اما كسى كه طغيان كند و زندگى دنيا را مقدم بشمرد مأواى او دوزخ است».
@sadaf145