eitaa logo
ثامن سعادت آباد _ کچلده
122 دنبال‌کننده
2.6هزار عکس
3.4هزار ویدیو
6 فایل
اَللهُم عَجِّل لِولیکَ الفَرَج
مشاهده در ایتا
دانلود
🔺️استقرار سامانه دفاعی آمریکایی در جزیره سقطری یمن 🔹️گفتگوی یکی از فرماندهان دفاعی آمریکا در منطقه غرب آسیا با اسکای نیوز عربی: واشنگتن در حال استقرار سامانه دفاعی در جزیره سقطری یمن است. 🔹️هدف واشنگتن از این اقدام، مقابله با تهدید جدید انصارالله در مورد اقیانوس هند و همچنین دفاع از پایگاه‌های منطقه‌ای خود می‌باشد. 🔹️عربستان استفاده نیروهای هوایی آمریکایی در هر گونه اقدام مرتبط با منطقه از پایگاه‌های خود در خاک و آسمان سعودی را محدود کرده و نیروی هوایی آمریکا تنها اجازه سوخت‌گیری در خاک عربستان را دارد.
🇮🇷🇵🇸 ﷽ 📝 بیانیه حوزه علمیه امام خمینی درباره جنجال‌های اخیر | فرآیند بازگشت مالکیت زمین در حال انجام است 🍃🌹🍃 🔻حوزه علمیه امام خمینی (ره) تهران: آیت‌الله صدیقی از زمان تأسیس حوزه علمیه امام خمینی (ره) در سال ۱۳۸۲، در نظر داشتند مجتمعی فرهنگی-آموزشی به منظور فعالیت‌های فرهنگی و جذب نوجوانان ذیل حوزه علمیه تأسیس نمایند. به همین منظور، ثبت موسسه‌ای فرهنگی-آموزشی وابسته به حوزه علمیه در دستور کار قرار گرفت تا امکان بهره‌مندی از مزایای قانونی موسسات آموزشی فراهم گردد. 🔹با توجه به فراهم نبودن شرایط و امکانات، این مهم به تأخیر افتاد تا اینکه در آبان‌ماه ۱۴۰۲، فردی که سال‌ها امین مجموعه حوزه بوده و خدماتی به حوزه داشت، مامور انجام کار می‌شود اما در فرآیند ثبت اساسنامه، امضای تولیت محترم و برخی دیگر از اعضا جعل و اساسنامه‌ای با عنوان «غیرتجاری» اما با شرح وظایف تجاری و با سهام افراد حقیقی، برای این موسسه تنظیم و ثبت می‌گردد. 🔸بعد از ثبت موسسه مذکور با عنوان «موسسه غیرتجاری پیروان اندیشه‌های قائم»، تولیت حوزه با اعتماد به فرد مذکور در تنظیم اساسنامه بر مبنای توافقات و خط مشی تعریف شده، با حضور در دفترخانه، سند بخشی از زمین حوزه را به موسسه مذکور منتقل نموده و آن را امضاء می‌نماید. 🔹بعد از اطلاع از تخلفات صورت گرفته در تحریف اساسنامه و جعل امضاء، دستور بازگشت زمین به حوزه صادر و مراحل اداری آن در حال انجام است و پس از نهایی شدن، اطلاع‌رسانی خواهد شد. 🔺در حال حاضر، اموال حوزه امام خمینی (ره) تهران از جمله ملک مذکور، در اختیار کامل این حوزه می‌باشد و هیچ تصرفی از طرف موسسه و افراد حقیقی در آن انجام نشده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌸سوره حديد/۴ 💎و او با شماست ﻫﺮ ﺟﺎ که ﺑﺎﺷﻴﺪ. https://eitaa.com/sadatka
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
جهان بدون روی تو چگونه عید می‌شود؟ • دوباره بی تو دارد این جهان جدید می‌شود • زمین پر از گل و شکوفه‌ی سپید می‌شود • تو آیه آیه کوثر زلال آفرینشی • جهان بدون روی تو چگونه عید می‌شود؟https://eitaa.com/sadatka
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
﷽ 🔖ضررهای خفیف🔰 ↩️بعضی از روزه‌داران هرگونه ضرر - ولو کم و خفیف - را مجوز خوردن روزه می‌دانند؛ درحالیکه ضررهای خفیف و مختصر، مجوز افطار روزه نیست❌ و در این‌صورت روزه بر فرد واجب است. 👈بنابراین اگر روزه موجب می‌شود که مختصری تغییر در مزاج فرد ایجاد شود یا اندکی دمای بدنش افزایش یابد یا در بدنش احساس ضعف و سستی کند یا باعث کاهش نور چشم به مقدار متعارف شود به‌گونه‌ای که یکی دو ساعت بعد از افطار عارضۀ مذکور به کلی برطرف شود یا سایر ضررهای خفیف مشابه که عُقلا از آن پرهیز نمی‌کنند و عرف مردم عادتاً آن را تحمل میکنند. ✅ ضررهای مذکور عذر شرعی محسوب نمی‌شود و روزه بر چنین افرادی واجب است. منبع @ahkamz      ╭┅──────┅╮ @porseshgar ╰┅──────┅╯