eitaa logo
صادقیه ( محبّی )
2.8هزار دنبال‌کننده
4.3هزار عکس
11.2هزار ویدیو
330 فایل
09153052990 علی محبی ( صادقیه ) راه ارتباط با مدیر👇 @Sadeghiyon314
مشاهده در ایتا
دانلود
مطالب بیان شده در جلسه اول 👆👆 👇👇 10= چرا نام حضرت مريم ع در قرآن آمده ولي نام حضرت فاطمه عليها السلام در قرآن نيامده است؟ جواب 1+ اثبات حقانیت یک موضوع با آمدن اسم ها در قرآن مشخص نمی شود نام افراد ستمکار و مشرک هم آمده . مثل: شيطان، فرعون،‌ قارون، ابولهب و ... جواب 2+ قرآن، حضرت فاطمه را با لقب شان معرفی کرده است. مقام و توصیف حضرت زهرا در آیات مثل آیه تطهیر، آیه مباهله، سوره قدر، کوثر و خیلی آیه داریم. جواب 3+ اگر نام کسی در قرآن بیشتر آمد یعنی اینکه او برجسته تر و بزرگ تر است؟ یعنی مثلا چون نام موسی 136 بار آمده و نام محمد 4 بارآمده یعنی ایشان بالاتر است؟ جواب 4+ فقط نام تعدادي از انبياء در قرآن آمده از نظر ادبي، در برخي مواقع، نام کسي به وسيله کنايه،‌ رساتر و بهتر است، نام مبارک اميرالمؤمنين علي ـ عليه السلام ـ نيز در قرآن کريم تصريح نشده، ولي با کنايه بطور مکرّر و متعدّد از آن حضرت و مقام ولايت و امامت آن بزرگوار و جانشينان و فرزندانشان ذکر و ياد شده است. جواب 5 + در مورد حضرت مریم تولد تا رشد و بالیدن و حامله شدن و بچه دار شدن، آیتی خدایی بود ... جواب 6 + معمول این است که فرد را به نام پدرش معرفی کنند ( ابن عبدالله،ابن ابی طالب،...) خدا فرزند مریم را به او انتساب می دهد تا اعلام کند که عیسی اولا بدون پدر متولد شده و ثانیا بشر است و خدا نیست. جواب 7 + دفع تهمت از این بانوی بزرگوار که بعضی تهمت زشتی زدند خداوند تجلیل کرده 🆔 https://t.me/sadeghiyemohebbi 🌷📚🌷📚🌷📚🌷 🆔 https://instagram.com/sadeghiye_ .
برنج دانه بلند ... تو قابلمه
5.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فکر کنید یاد بگیرید در زندگی عمل کنید
❤️ ✅ تبلیغ کانال صادقیه ✅ شما هم رسانه مثبت باشید ( خدا شناسی و معارف دینی ) چگونه از عمر خود بهتر و بیشتر لذت ببریم کلاس های معنوی، همسرداری، مهدویت،احکام، عقائد، اخلاق و تفسیر ووو پیام را کپی و در تلگرام باز کنید https://t.me/sadeghiyemohebbi/22784 لایو اینستاگرام https://instagram.com/sadeghiye_ به دوستان خود هدیه دهید
کتاب أبواب العلم و آدابه 1401.03.24.mp3
14.14M
🔸🌷🔸🌺🔸 🔹🌷🔹🌺🔹 🌺🔸🌷🔸 🔹🌷🔹 🌺🔸 🔹 👈 🌺 👈 🧠 کتاب العلم 🔱 أبواب العلم و آدابه و أنواعه و أحكامه ( 26 ) 👈☘️ جلد یک صفحه 184 🏷 جلسه نود و نهم 🏷 ( جلسه بیست و ششم از کتاب العلم ) 💥 ✨ تاریخ 1401.03.24 لینک جلسه قبلی👆👇 🆔 https://t.me/sadeghiyemohebbi/25556 🌼🌺🌸🌼🌷🍀🌼 🆔 https://instagram.com/sadeghiye_ 🔹 🌺🔸 🔹🌷🔹 🌺🔸🌷🔸 🔹🌷🔹🌺🔹 🌺🔸🌷🔸🌺🔸
🌷 بعضی مطالب بیان شده در این جلسه👇👆 بحار ج‏1 ص184 وَ قَالَ ص‏ مَنْ طَلَبَ الْعِلْمَ فَهُوَ كَالصَّائِمِ نَهَارَهُ الْقَائِمِ لَيْلَهُ هر كه دانش بجويد، مانند كسى است كه روز خود را به روزه گذراند وشبش را به عبادت. وَ إِنَّ بَاباً مِنَ الْعِلْمِ يَتَعَلَّمُهُ الرَّجُلُ خَيْرٌ لَهُ مِنْ أَنْ يَكُونَ لَهُ أَبُو قُبَيْسٍ ذَهَباً فَأَنْفَقَهُ فِي سَبِيلِ اللَّهِ. اگر كسى يك باب علم بياموزد، برايش بهتر است از اين كه كوه ابو قبيس طلا باشد و او آن را در راه خدا انفاق كند. بحار ج‏1 ص184 وَ قَالَ ص‏ مَنْ جَاءَهُ الْمَوْتُ وَ هُوَ يَطْلُبُ الْعِلْمَ لِيُحْيِيَ بِهِ الْإِسْلَامَ كَانَ بَيْنَهُ وَ بَيْنَ الْأَنْبِيَاءِ دَرَجَةٌ وَاحِدَةٌ فِي الْجَنَّةِ. هر كس در جستجوى دانش باشد تا با آن اسلام را زنده كند و مرگ او فرا رسد، در بهشت ميان او و پيامبران تنها يك درجه فاصله است. عظمت تربیت یک انسان بحار ج‏1 ص184 وَ قَالَ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ‏ لَأَنْ يَهْدِيَ اللَّهُ بِكَ رَجُلًا وَاحِداً خَيْرٌ مِنْ أَنْ يَكُونَ لَكَ حُمْرُ النَّعَمِ. يا علي اگر يک فرد بوسيله تو (و به مدد الهي) طريق هدايت را باز يابد و به حق رهنمون گردد پر ارزش تر و بهتر از آن است که مالک شتران سرخ موي فراوان باشي وَ فِي رِوَايَةٍ أُخْرَى‏ خَيْرٌ لَكَ مِنَ الدُّنْيَا وَ مَا فِيهَا. برای تو بهتر است از تمام دنیا و هر آنچه که در دنیا هست ( یعنی اگر تمام دنیا را در راه خدا بدهی، ارزش این را ندارد که یک نفر را هدایت کنی … ) بحار ج‏1 ص184 وَ قَالَ ص‏ مَنْ غَدَا فِي طَلَبِ الْعِلْمِ أَظَلَّتْ عَلَيْهِ الْمَلَائِكَةُ وَ بُورِكَ لَهُ فِي مَعِيشَتِهِ وَ لَمْ يَنْقُصْ مِنْ رِزْقِهِ. هر كه صبحگاهان در طلب دانش بيرون رود، فرشتگان بر سر او سايه افكنند و زندگيش با بركت شود و از روزيش چيزى كاسته نگردد. وظائف زنده ها نسبت به کسی که 1= در حال جان دادن است 2= بدن میت 3= مال میت 1 – کسی که در حال جان دادن است رو به قبله اش کنند 2 – کسی که مُرد نسبت به بدنش غسل حنوط کفن دفن 3 – کسی که مُرد نسبت به مالَش خرج کفن و دفن واجب اداء دین الــهی و خــلقی عمل به وصیتنامه تا ثلث الباقی مال تقسیم بین ورثه 🆔 https://t.me/sadeghiyemohebbi 🌼🌺🌸🌼🌷🍀🌼 🆔 https://instagram.com/sadeghiye_ .
علی محبی 1401.03.24.mp3
19.79M
. 🌼 جلسه شصت و یکم 🌺 تدریس کتاب حق الیقین 💐 اثبات رجعت 💝 رجعت در امت های سابق 🌹 سه شنبه شب 1401.03.24 ♻️ لینک جلسه قبلی 👇 🆔 https://t.me/sadeghiyemohebbi/25493 🌷🌼🌺🌼🌺🌼🌺🌼 🆔 https://instagram.com/sadeghiye_ .