هدایت شده از صدای انقلاب
SedayeEnghelab-Sarmaghale1130.mp3
12.38M
📢#صدای_انقلاب شماره۹۸۵
💠سرمقاله
💠وظیفه خبرگان
💠شورای نگهبان میتواند در تأیید صلاحیتها اغماض کند؟
🎙جمهوری اسلامی ایران، نظامی است که مبتنی بر توحید و نگاه اسلامی جهان و انسان شکل گرفته و قانون اساسی آن با پشتوانه همین الهیات به نگارش درآمده است. برخی نهادها در این نظام اصولاً بر پایه همین نگاه الهیاتی تأسیس شدهاند و در این خاستگاه باید ارزیابی شود. متأسفانه، عدهای در بستری متفاوت برخی عملکردها را نقد میکنند که چون از مبنا با خواست ملت ایران و قانون اساسی تعارض دارد، از ناکجاآباد سر در میآورد...
#انتخابات
#قانون
#سرمقاله
#صبح_صادق
#صدای_انقلاب
🆔 @sedayeenghelab_ir
➖➖🍃🌺🍃➖➖🍃🌺🍃➖➖
May 11
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹چرا امام سجاد برای سربازان بنی امیه و آل زبیر دعا میکند؟
اساس بحث مرزبندی است! آن سوی مرز دشمن خداست و این سو جامعه مسلمین.
🔹سید بزرگوار ابوترابی این مرزبندی را میفهمید و در برابر صلیب سرخ جهانی حتی از ارتش بعث دفاع کرد.
🔹رای دادن همین مرزبندی است. تقویت جامعه مسلمین و حمله به دشمنان خدا و لشکر مشرکین است.
🔹سیره امام سجاد علیه السلام در دعای مرزداران نشان میدهد باید در برابر کفر ایستاد و عدهای به اصطلاح مذهبی اما کج فهم این را متوجه نیستند و به جای دعا برای مرزداران جامعه اسلامی، زبان کفر شدهاند.
🔹 مردم ایران از مردم صدر اسلام بهترند، اگر امام سجاد علیه السلام برای سربازان اموی دعا میکرد، یقین داریم امروز حضرت حجت روحی فداه برای تک تک مردم ایران دعای خیر میکند.
🔹 چرا نمیشود در انتخابات مجلس خبرگان شرکت نکرد؟
🔻مسجد خاتم الاوصیاء عجل الله فرجه
۲۵بهمن۱۴۰۲
شب ولادت #امام_سجاد علیه السّلام
#منبر
#قول_سدید
✅اعتراف به اثر رای مردم
🔻اینکه عدهای در داخل نسخه پوسیده بیبیسی در سال ۹۴، را امسال برای استان خراسان جنوبی تکرار و نقش سرباز انگلیسی را بازی میکنند امر عجیبی نیست.
🔻اینکه این عده از محبوبیت رئیسی در خراسان جنوبی بی اطلاع هستند یا تجاهل میکنند هم مطلب در خور اهمیتی نیست.
🔻اما نکته جالب اینجاست
این افراد ایام اخیر، انتخابات ایران را زیر سوال میبرند و اتهامات بیموردی به نهادهای برگزار کننده انتخابات میزنند و مردم را از رای دادن نا امید می کنند، اما از عمق جان باور دارند انتخابات در ایران سالم و موثر است و نقش اصلی را مردم ایفا میکنند به همین خاطر است که راه افتاده و دهان باز کردهاند که طوری رای دهید که رئیسی حذف شود!
🔻کاش جای نق زدنهای سیاسی یک بار به این نکته هم اعتراف میکردند که عامل اصلی انتخابات در ایران مردم هستند و به همین دلیل است که اینها حتی امید به حذف رئیسی هم دارند.
#مهدی_عامری
#قول_سدید
#رای_می_دهم
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
May 11
🔸چگونه رای بدهیم؟
🔺آنچه امسال در انتخابات اهمیت دوچندانی یافته است، حضور حداکثری مردم است و به همین جهت در روزهای اخیر توان گروههای جهادی بر این امر مهم متمرکز شده بود.
با این وجود، ناگزیر روز ۱۱ اسفند باید فهرستی را در صندوق رای انداخت.
انتخاب افراد مبتنی بر حجت شرعی حتما به نفع کشور و ملت خواهد بود.
🔺رای دادن میتواند به صورت لیستی یا تلفیقی باشد. برخی با تحریف فرمایشات رهبری این گونه القا میکنند که فقط باید لیستی رای داد در حالیکه معظمله سالهای متمادی است، به طور مکرر، بر دو نکته تاکید دارد؛
اول انتخاب اصلح و دوم استفاده از تمام حق رای، برای مثال در تهران، برای مجلس ۳۰ نفر را در تعرفه بنویسیم. به این صورت که اگر خودمان شناخت یقینی داریم به اصلح رای دهیم و اگر شناختی نداریم از حق خود نگذریم و تعرفه را خالی نگذاریم بلکه با اعتماد به افراد امین و متخصص بقیه را انتخاب کنیم.
🔺برخی رای لیستی را عامل انسجام عملکرد و مبتنی بر کار تشکیلاتی معقولانهتر میدانند، اما
اولا؛ تا زمانی که تحزب و تشکل در ایران شکل مطلوبی نگرفته و طبیعتا فهرستها برنامه خاصی برای حضور در مجلس ندارند، سخن از انسجام و کار گروهی فقط ارزش انتخاباتی دارد و نوعی فریبکاری است.
ثانیا؛ فهرستهایی که با زد و بند و چسب و سریش بهم چفت شدهاند و در بین خودشان اختلاف موج میزند و ائتلاف چهل تکهشان فقط برای گذر از انتخابات است، لیست منسجم نامیده نمیشود.
ثالثا؛ با اغماض از آنچه گذشت یک راه تشخیص سلامت لیستها، قرابت گفتمانی بین افراد آنهاست. در لیستی که یک نفر برجامیون را قهرمان ملی و دیگری آنان را در حد جاسوس و خائن میداند چه اشتراک گفتمانی وجود دارد؟
🔺حربه لولو و هلو هم دیگر کارآمد نیست که از ترس دیگری به ما رای دهید! چرا که اصلاحطلبان تندرو فهرستی در انتخابات ندارند و اتفاقا فاصله گفتمانی لیست صدای ملت به بخشی از لیست شانا نزدیکتر است! البته یک تفاوت عمده وجود دارد و آن اینکه فهرست صدای ملت از رهبری و حاج قاسم و شهدا برای رسیدن به قدرت بهره نمیبرد!
🔺انتخابات پیشرو فرصت مناسبی برای پوستاندازی جبهه انقلاب و خداحافظی با جریانی است که با تحقیر دیگران خود را قیم جریان انقلابی میداند.
رهبری معظم یکی از شرایط منتخب اصلح را اهل مبارزه با فساد بودن، عنوان کردند، آیا لیستی که توجیهگر فسادهای گوناگون است منطبق با این کلام رهبری است؟
حرکت مبارکی برای گذشتن از این شرایط شکل گرفته است اگر همه با هم زیر این میز معوج بزنیم و به نیروهای اصیل و رویشهای انقلاب فرصت دهیم.
#قول_سدید
May 11
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شعار مرگ بر اسرائیل در حرم رضوی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شایعه
این کلیپ اصلا ارتباطی به ایران نداشته و ندارد! ترجمه صحیح سخنان پوتین، که توسط یک زباندان روسی انجام شده، در ذیل آمده است...
«به عنوان یک شهروند روسیه برای دفاع از کشور برای محافظت از سیستم قانون اساسی زندگی و امنیت، آزادی شهروندان، کسانی که شورش نظامی را سازماندهی و آماده کردند، که علیه همرزمان خود سلاح بلند کردند، به روسیه خیانت کردند، هر کاری انجام خواهم داد برای این جنایت من از شما می خواهم که مرتکب یک جنایت مرگبار و غم انگیز نباشید!»
@sadid59
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌شورش را در نیاورید
مردم از نماز #عید_فطر آمدهاند بیرون با معنویت، قدم به قدم استیج موسیقی و سرود با صدای بلند و کر کننده مقابلشان است.
صداهایی که در هم میپیچد و جز اعصاب خرد کنی اثر دیگری ندارند. کمتر کسی هم برای شنیدن یکی از آنها توقف میکند.
حد نگهدارید... تناسب زمان و مکان را رعایت نمیکنید اقلا کمی سلیقه به خرج دهید تا کارتان بیهوده نباشد.
@sadid59
#قول_سدید
مسجد، قرارگاه عبادت و بصیرت و خدمت
🔸از همان روزی که اولین مسجد اسلام ساخته شد، به عنوان یک نهاد فرهنگی و سیاسی بود که کارکرد آن منحصر در برگزاری نماز جماعت نبود. به دیگر سخن، مسجد یک معبد نیست بلکه تلفیقی از "منبر" و "محراب" است که روشنگری و بصیرت دینی و سیاسی، مباحثات علمی و جهاد نظامی و کرسیهای قضاوت همگی در مسجد انجام میشده است.
🔸حجم زیادی از امور جامعه در مسجد حل و فصل میشد و تصمیمات مهم حاکمیتی و مدنی و نظامی در خانه خدا اخذ میگردید.
جامعه ایمانی همیشه نیازمند مراکز تجمع مردم برای کسب معنویت و رسیدگی به نیازهای متعدد مردم بوده است. به همین دلیل بسیاری از مساجد توسط مردم بنا نهاده شده است.
🔸با این وجود حکومت دینی هم برای رونق و مدیریت مساجد وظیفه خطیری دارد که نخستین آن ساخت مسجد واقعی و فعال با کارکردهای پیش گفته است...
🔸
۱. هویت محلات را باید با مساجد تعریف کرد. این مهم با ساخت مساجد کوچک با جانمایی مناسب محقق میشود. مسجدی که اداره آن با مردم همان محل است و متناسب با نیازهای اهالی آنجا کارکرد آن مساجد تعریف میشود کودکان و جوانان و زنان و مردان نقش خود را پیدا کرده و معضلات و مشکلات محل را برطرف می کنند.
مسجد بایستی مرکز و محوریت داشته باشد و در حاشیه آن کارهای فرهنگی و علمی و ... انجام داد. متاسفانه در برخی موارد این نگاه معکوس است و مسجد را حاشیه ای برای بوستان و مترو و اداره و ... تلقی می کنند! مسجد باید محل گفتگو و مباحثه و حتی مناظرهها باشد.
مطالبهگریها باید از مسجد شروع شود و مومنین از مسجد به حکومت نظارت داشته باشند.
🔸
۲. از ارکان مهم یک مسجد امام جماعت است که مدیر اصلی مسجد میباشد. امام جماعت برای آنکه بتواند فعالیت تبلیغی، تربیتی و فرهنگی خود را با تاثیر بیشتری انجام دهد باید با مردم زیست داشته باشد و مستقر در محل باشد. امروز بسیاری از محلات و مساجد امام جماعت مروری دارند که غالب وقتش برای نماز سپری میشود و تعامل سازنده و مستدام با اهالی محل و کاسبان و حتی نمازگزاران ندارد. اگر حکومت قرار است هزینهای برای مساجد داشته باشد بهتر است به جای ساخت مساجد بزرگ و مجلل در این بخش هزینه گردد.
🔸
۳. مسجد در روند تمدنسازی و جامعهسازی آنچنان اهمیت دارد که جا دارد در حکومت دینی، یک متولی قوی و واحد به امورات مسجد از ابتدا تا انتها بپردازد.
اینکه چندین نهاد مختلف با سلایق گوناگون (بسیج، شهرداری، اوقاف، وزارت مسکن، وزارت ارشاد، امام جمعه و ...) هر کدام بخشی از فعالیتهای مسجد را دست بگیرند جز تضعیف نهاد مسجد و تشتت تصمیمات حاصلی ندارد!
همین امر نشان میدهد مسجد در کشور ما همچنان در حاشیه قرار دارد.
امروز هیچ نهادی در کشور به طور مستقل وظیفهاش تشویق مردم به حضور در مسجد نیست و همه دستگاهها اتفاقا برای پیشبرد اهداف خود نهادی موازی و رقیب مسجد بنا کرده اند. (سرای محله، فرهنگسرا، امامزاده، هیأت و حسینیه، کانون فرهنگی و موسسه قرآنی و ...). در چنین وضعیتی امام جماعت به جای مدیریت مسجد و محل باید درگیر ارتباط با چندین نهاد باشد آیا خلوت شدن مساجد امری عجیب است؟ متاسفانه این سوءمدیریت و اشکال ساختاری به دینداری مردم ربط داده میشود!
🔸
۴. برای فعال بودن مساجد وجود خادم کافی نیست بلکه مساجد به عنوان یک پایگاه مهم حکمرانی، میبایست کارگزارانی داشته باشد تا بتواند نقش محوری خود در اجتماع را به خوبی ایفا کند. امروز مسجد برای آنکه در طول روز بتواند خدمترسانی کند نیاز به امنیت و نظافت و نظارت ویژه ای دارد بخشی از این مهم توسط بسیج و نیروهای مردمی و جهادی و هیات امنا انجام میگردد اما برای تحقق مسجد تراز این مقدار کفایت نمیکند. بخشی از هزینه های حکومت اسلامی باید صرف این حوزه گردد تا مسجد بتواند یک نهاد موثرتر گردد.
امروز هزینهای در اختیار ستاد اقامه نماز در ادارات است در حالیکه با احیای درست مساجد به جای این هزینه میتوان مساجد نزدیک ادارات را تقویت کرد تا هم رابطه مردم با دست اندرکاران بیشتر شود و هم نقش مسجد بازیابی گردد.
#مهدی_عامری
💠 هفته نامه #صبح_صادق
شماره ۱۱۳۷، صفحه۱۶
🖋مسجد؛ قرارگاه عبادت و بصیرت و خدمت
برای رونق مساجد چه کنیم؟
مسجد بسازیم یا نه؟
امامت جماعت چه وظیفهای دارد؟
حکومت چطور باید برای مسجد
هزینه کند؟
📝متن کامل یادداشت
♻️واکنش مناسب به کدها!
🔸در زندگی مومنانه رفتار و گفتار باید مبتنی بر حجیت شرعی باشد و این حجیت از کتاب و سنت یا توسط خود فرد کشف میشود و یا این مهم را به مراجع تقلید میسپارد. در امور سیاسی نیز حجیت افعال مبتنی بر اوامر و نواهی و احکام ولی فقیه است از این جهت تذکرات و توصیههای ایشان برای مومنین مهم تلقی میشود.
🔹به همین دلیل، گاه گاهی نقل قولهای برخی افراد از جانب رهبری بین دغدغهمندان انقلاب نگرانی و گاهی بگومگو ایجاد میکند.
در مواردی که افرادی از جانب رهبری نقل قولی مطرح می کنند چه باید کرد؟
🔸اصل اولی در این امور مراجعه به فرمایشات واضح رهبری است و آنجا که قول صریح از ایشان موجود است جای هیچ اخبار در گوشی و کدبازی نیست. به خصوص آنکه این کدها با تصریحات رهبری تعارض و تناقض داشته باشد. هر چند که این نقل قول از سوی افراد انقلابی و صادق رخ داده باشد، چرا که ضمن عدم نقض صداقت و امانت فرد مذکور، ممکن است وی در برداشت خود خطا کرده باشد.
🔹در مواردی این نقل قولها تنافی با گفتار و رفتار رهبری ندارد که یا مویداتی از رهبری درباره آن میتوان یافت یا نه. اگر این مویدات علیرغم جستجو کشف نشود، افراد میتوانند با توجه به گویندهاش نسبت به قبول یا رد آن تصمیم بگیرند. چه بسا وثاقت شخصی -چه از جهت حقیقی و چه حقوقی- برای افرادی چنان مبرهن و ثابت شده است که از بیان او برای ایشان یقین حاصل میگردد. اما ممکن است همین فرد در جمع دیگری تا این حد موثق و معتمد نباشد و حرف او برای آنها یقینآور و در نتیجه حجت نباشد. اینجاست که هر گروه باید به وظیفه شرعی خود عمل کرده و بر مبنای حجیت اقدام نمایند.
🔸در مواردی هم که این کدها و نقل قولها موید دارد و قابل جمع با فرمایشات صریح رهبری است تکلیف معلوم است. در ماجرای اخیر، آنچه رخ داد از همین نوع بود. در بیانات اخیر رهبری به طور واضح و شفاف پیرامون وظیفه حکومت دینی بر حفظ شعائر و ظواهر شرعی در جامعه و برخورد با مظاهر علنی معصیت و خلاف شرع از جمله روزهخواری و بیحجابی تاکید شده بود. از سوی دیگر ایشان بارها در مورد کارها و اقدامات خلاف قاعده و قانون هشدار داده بودند؛ از جمله اقداماتی که در حرم امام خمینی(ره) و حرم حضرت معصومه(س) و یا سفارت عربستان و انگلستان و تحصن هستهای در برابر مجلس، اتفاق افتاده بود، ایشان به طور علنی ابراز ناراحتی نموده و از این امور نهی کرده بودند و تاکید ایشان در فرمان آتش به اختیار نیز کار فرهنگی تمیز مبتنی بر قانون و قواعد بوده است.
حال در توییتی هم بر مذمت بی حجابی و هم مذمت کارهای بی قاعده اشاره شده بود که هر دو مورد با سیره رهبری قابل جمع است.
🔹نکته مهم دیگری که باید به آن توجه ویژه داشت این است که حفظ وحدت و همدلی در جامعه، به خصوص بین نیروهای انقلاب از تاکیدات مکرر و خطوط قرمز برجسته رهبری است. اگر با کمی دقت میتوان مطلبی را حمل بر وحدت نمود به یقین به فرموده رهبری این امر واجب شرعی است و نباید به سرعت دو دستگی و تفرقه و دو قطبیهای موهوم مثل خامنهای و خامنهای دات آی ار راه انداخت، که بر فرض اشتباه نقل قولها، این اشتباه بزرگتری برای مقابله با آن است.
🔸حتما این گونه است که افراد فعال در دفتر و سایت رهبری به اندازه سایر نیروهای انقلاب، دغدغه انقلاب و رهبری را دارند از تقوا و ایمان حداقلی برای گرفتن مناصبی چنین مهم برخوردارند و تحت نظارتهایی هستند که در حفظ امانت مهمی که در اختیارشان است خیانت نکنند. از این رو بهتر است در مواجهه با این اتفاقات مهمترین اصل حفظ وحدت و دوری از تفرقه باشد و حاشیه سازیهای فرعی ما را از اهداف مهم و واقعی دور نکند.
#مهدی_عامری
هفتهنامه #صبح_صادق
شماره ۱۱۳۸، صفحه۲
@sadid59