eitaa logo
SADIQI.IR
759 دنبال‌کننده
493 عکس
88 ویدیو
4 فایل
صفحه اطلاع رسانی و نشر آثار آیت الله شیخ کاظم صدیقی
مشاهده در ایتا
دانلود
✨لیلة الرغایب، شب عطای کثیر! چرا لیلة الرغائب می‌گویند؟ رغائب جمع رغیبه است، رغیبه یعنی عطای کثیر. بخشش کم را رغیبه نمی‌گویند! کریمی که خزینه‌ی او پر است، می‌خواهد جایزه دهد، می‌خواهد کرم خود را نشان دهد، نمی‌خواهد فقط نیاز را برطرف کند، می‌خواهد کرم خود را نشان دهد! او یک چیز جزئی نمی‌دهد، گوهرهای گران بها می‌دهد. لیلة الرغائب لیله‌ی عطاهای کثیره است. خدا آن شب در خزینه‌ی خود را باز کرده است، می‌خواهد شما را برای آخرت سرمایه‌دار کند، تا در عالم قبر خجالت نکشید و دست خالی نروید. به شما عطای کثیر می‌دهد...
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔊 📋 خطبه های 🕰 07 بهمن 1401 🔴 @sadiqi_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷جبران سقیفه🔷 خوشا به حال ما که امیرالمؤمنین صلوات الله علیه را داریم، گوارای دل‌های ما که خانه‌ی محبّتِ مولاست، خوشا به حال مردم ایران که زیر پرچم ولایت هستند و پرچمِ غدیرِ امیرالمؤمنین صلوات الله علیه با انقلاب در این کشور به اهتزاز درآمده است، خوشا به حال مردمی که جریان سقیفه را در ایران جبران کردند و در رونق دادن به بازار محبّت و ولایت و اطاعت از امیرالمؤمنین صلوات الله علیه و اولاد طاهرین حضرت و در زمان غیبت هم نایب امام زمانشان خون‌ها دادند و جوان‌ها نثار کردند و خدای متعال هم این قربانیان را از آن‌ها قبول کرد و روزی ما شد که نظام اسلامی ببینیم، در رأس حکومت نایب امام زمان ارواحنا فداه داشته باشیم، این حادثه‌ی عظیمِ استثنائیِ عالم خلقت را تبریک عرض می‌کنم. (ع) (ع) (ع)
درس اخلاق استاد معظم آیت‌الله صدیقی دامت برکاته یکشنبه ساعت ١٠ مسجد امام رضا علیه السلام حوزه علمیه امام خمینی(ره)
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴 بیانات «حضرت استاد صدیقی» به مناسبت وفات اُم المصائب حضرت زینب کبری (سلام الله علیها) 🔸امام زین العابدین علیه السلام است که فرمودند: «أَنْتِ بِحَمْدِ اَللَّهِ عَالِمَهٌ غَیْرُ مُعَلَّمَهٍ فَهِمَهٌ غَیْرُ مُفَهَّمَهٍ»، عمّه‌ی من! شما بحمدالله عالمه هستید. 🔹 حضرت زینب کبری (سلام الله علیها) به طور مطلق عالمه بودند نه اینکه علم ایشان به یک چیزی منحصر باشد، حضرت زینب کبری (سلام الله علیها) علم مطلق داشتند. و اینکه تو عالمه هستی، تو معلّم نداری، در میان بنی آدم از سلسله‌ی ابناء بشر، کسی رمزی به تو نیاموخته است. 🔸 نگار من که به مکتب نرفت و خط ننوشت به غمزه مسئله آموز صد مدرّس شد 🔹علم حضرت زینب کبری (سلام الله علیها) علم الهی بود، علم عرشی بود، علم اشراقی بود. خدای متعال بر دل او مانند آفتاب تابیده است و علم خودش را در آینه‌ی قلب حضرت زینب کبری (سلام الله علیها) منعکس کرده است، این خیلی مقام است. 🔸 به جز در سلسله‌ی انبیاء و ائمه (علیهم السلام) و نادری از اوحده‌ی مردم مانند سلمان، یعنی اشخاصی که امام و پیغمبر نباشند و چنین علمی داشته باشند و علمشان علم محیط باشد و اشراق الهی بر ظرف دل آن‌ها با علومِ حَقّه مشحون شده باشد خیلی کم هستند. این هم یکی از امتیازات حضرت زینب کبری (سلام الله علیها) است. (سلام الله علیها)
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا