11.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پس از غلبه
شک نکنید
گردنتان را خواهد شکست
#حرامی_ها_داعشی_
12.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎧 شاهد خیر جمع کنید...
🔹امام جمعه زرند #کرمان
🏴#نماز_جمعه
6.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ سر دادن شعار نابودی کربلا توسط تروریستهای تکفیری پس از تصرف و جشن شادی در حلب!
"ای خمینی بزودی خواهی دید
هزاران نیروهای اهل سنت(تروریستهای تحریرالشام)
این را به صراحت میگوییم
به کربلا میآییم (برای نابودی و کشتار)"
✍پاشو مذهبی نمای بیغیرت، پاشو بگو سوریه به ما ربطی نداره، پاشو بگو اون جوانهای دسته گل مدافعان حرم اسد بودن. بیوجود کلاهت رو بذار بالاتر. ببین این تکفیری های حرام زاده چی میگن.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌ مداحی سلحشور برای رزمندگان فاطمیون در حلب
🔹مهدی سلحشور، مداح کشورمان که این روزها در سوریه حضور دارد برای رزمندگان فاطمیون مداحی کرد.
عزای فاطمی از معراج تا محشر.pdf
1.52M
📗عزای فاطمی از معراج تا محشر
📝مولف:مهدی آقابابایی
تعداد صفحات:۱۵۰
زبان:فارسی
🔹توضیح:
👈جریان مصائب و شهادت حضرت زهرا (علیها السلام) در معراج
👈خبر دادن جبرئیل علیه السلام از شکستن پهلوی فاطمه علیها السلام و گریه رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم در هنگام صرف غذا
👈گریه های پیغمبر صلی الله علیه و آله و سلم بر ظلم هایی که به حضرت فاطمه علیها السلام می شود
👈گریه فرشتگان مقرّب و آسمان و زمین از گریۀ فاطمه علیها السلام
👈سلام مرا به پدرت برسان و ظلمی که بر من وارد شده را ، برای او شرح بده
👈حضرت علی علیه السلام هنگامی که شنیدند همسرشان از دنیا رفته اند شعری خواندند که زمین و آسمان را به گریه در آورد
👈گریۀ امیرالمؤمنین علیه السلام بعد از دفن حضرت زهرا علیها السلام و خواندن اشعار ؛
👈عایشه در عزای حضرت زهرا (علیها السلام) شرکت نکرد
👈ماجرای کوچه
👈نفرین حضرت زهرا (علیها السلام) بر عمر
👈بر طرف شدن تب به حق حضرت فاطمه علیها السلام
👈توسل و عزاداری ائمه علیهم السلام بر حضرت فاطمه زهرا علیها السلام
👈 عزای فاطمی در قیامت
👈گریۀ ملائکه و حاملین عرش الهی و اهل دنیا بر فاطمۀ زهرا علیها السلام
👈روز قیامت و دادخواهی فاطمه علیها السلام
لینک دانلود مستقیم
#حضرت_زهرا_علیها_السلام
#ارسالی_اعضا
🌷هزینه دانلود صلوات
شعلههایهمیشه_گامیبهسویاحیاگریفرهنگفاطمیهباهدفتحکیمعقیدهبهامامت.pdf
2.12M
📗شعلههای همیشه(گامی بهسوی احیاگری فرهنگ فاطمیه با هدف تحکیم عقیده بهامامت )
📝تألیف علی لباف(با تقریظ مرحوم آیت الله ضیاءآبادی)
تعداد نظرات:۱۲۲
زبان:فارسی
🔹توضیح:
فصل نخست این کتاب دربارهی اهمیت و جایگاه احیای فرهنگ فاطمیه و نحوهی تاثیرگذاری آن در تحکیم عقیده به امامت است. در فصل دوم "مبانی استناد به اسناد خشم و غضب حضرت زهرا عایها السلام بر ابوبکر" مطرح گردیده است. مباحث کتاب برای مبلغان مذهبی و با هدف آشنایی با مباحث امامت تدوین گردیده است.
لینک دانلود مستقیم
#حضرت_زهرا_علیها_السلام
#محتوای_تبلیغی
#فاطمیه
🌷هزینه دانلود صلوات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آدمی که برای دستگیری اش ۲۰۰ چریک محلی و ۳۰۰ قزاق لازم باشد میرزا کوچک خان است
یازدهم آذر سالروز شهادت سردار جنگل در راه وطن
یوم الحسره
[منبر]
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
اَلْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعَالَمِینَ وَ صَلّیَ اللهُ عَلَى خَیرِ خَلْقِهِ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرِین
وَ أَنذِرْهُمْ يَوْمَ الحَْسْرَةِ إِذْ قُضىَِ الْأَمْرُ وَ هُمْ فىِ غَفْلَةٍ وَ هُمْ لَا يُؤْمِنُون.
آنان را از روز ندامت بترسان، آن دم كه كار بگذرد و آنها بیخبر مانند و باور ندارند.(۱)
💠داستان
[ایجاد انگیزه]
از جمله شخصیت های که قرآن به زندگی او اشاره کرده است شخصی است که در جهان حکمرانی و قدرت داشته است و قرآن از او به عنوان ذوالقرنین یاد می کند.
در مورد ذوالقرنین داستان مفصل و جذابی نقل شده است که در ضمن آن داستان چنین نقل شده است؛
ذوالقرنین با عده ای شروع کردند به گردش در روی زمین و مسافرت کردن در طول راه به یک غار رسیدند وارد غار شدند تاریکی مطلق حکم فرما بودکم کم چشم های مردم عادت کرد و توانستند به طور محدود جلوی پایی خود را ببینندچند روز داخل غار بودند و راه می رفتند.
تا اینکه به یک جایی رسیدند که مقداری سنگ آنجا بود.ذوالقرنین از خضر که همراه ش بوده پرسید :این سنگ ها چیست؟
خضر پاسخ داد این ها سنگ حسرت است.هر کس بردارد حسرت می خورد.هر کس هم بر ندارد بازهم حسرت می خورد.عده ای از مردم با خود گفتند چه کاری هست .برداریم و بر نداریم هر دو یک نتیجه می دهد.حسرت می خوریم پس چرا در طول راه بار خود را سنگین کنیم ؟و سنگ حسرت را بر نداشتندعده ای از مردم هم گفتند بگذار برای سوغاتی یا نشان دادن به دیگران مقداری از این سنگ را برداریم ذوالقرنین و خضر و مردم به راه خود ادامه دادند و چند روز بعد که شد از غار بیرون آمدند وقتی به سنگ ها نگاه کردند متوجه شدند این ها از یاقوت و الماس و طلا و ...سنگ های گران قیمت است.
آنهایی که برنداشته بودند افسوس و حسرت خوردند که چرا بر نداشتیم می توانستیم با این ثروت مند شویم عده ای که برداشته بودند حسرت می خوردندکه ای کاش بیشتر برداشته بودیم عده ای هم گفتند برگردیم درون غار و دوباره از آن سنگ ها بر داریم.
✅بیان موضوع
یوم الحَسْرَة، از نامهای روز قیامت به معنای روز اندوه و افسوس و پشیمانی است که در قرآن آمده است.
کلمه الحسرة از حسر گرفته شده که حَسْر به معنای کشف و آشکار شدن است و الحَسْرَة به معنای اندوه و پشیمانی بهخاطر از دست دادن چیزی است.
شیخ طبرسی در مجمع البیان میگوید حسرت مخصوص گناهکار نیست، نیکوکاران هم حسرت میخورند که ای کاش اعمال نیک بیشتری انجام میدادیم.
🟢عوامل حسرت در قرآن
غیر از آیه ای که در اول بحث تقدیم شد در آیاتی دیگری نیز به حسرت های قیامت پرداخته شده است؛
➖«أَنْ تَقُولَ نَفْسٌ يا حَسْرَتى عَلى ما فَرَّطْتُ في جَنْبِ اللَّه. ترجمه: تا آنكه [مبادا] كسى بگويد: دريغا بر آنچه در حضور خدا كوتاهى ورزيدم.(۲)
➖در سوره فرقان حسرت خوردن ظالم اینگونه به تصویر کشیده شده است: وَ یَومَ یَعَضُّ الظَّالِمُ عَلَی یَدَیهِ یَقُولُ یَا لَیتَنِی اتَّخَذتُ مَعَ الرَّسُولِ سَبِیلا. ترجمه: و (به خاطر آور) روزی را که ستمکار دست خود را (از شدّت حسرت) به دندان میگزد و میگوید: «ای کاش با رسول (خدا) راهی برگزیده بودم».(۳)
➖«قَدْ خَسِرَ الَّذِينَ كَذَّبُوا بِلِقَاءِ اللَّهِ ۖ حَتَّىٰ إِذَا جَاءَتْهُمُ السَّاعَةُ بَغْتَةً قَالُوا يَا حَسْرَتَنَا عَلَىٰ مَا فَرَّطْنَا فِيهَا وَهُمْ يَحْمِلُونَ أَوْزَارَهُمْ عَلَىٰ ظُهُورِهِمْ ۚ أَلَا سَاءَ مَا يَزِرُونَ» آنها که لقای پروردگار را تکذیب کردند، مسلماً زیان دیدند؛ (و این تکذیب، ادامه می یابد) تا هنگامی که ناگهان قیامت به سراغشان بیاید؛ میگویند: «ای افسوس بر ما که درباره آن، کوتاهی کردیم!» و آنها (بار سنگین) گناهانشان را بر دوش میکشند؛ چه بد باری بر دوش خواهند داشت!(۴)
➖«أَنْ تَقُولَ نَفْسٌ يَا حَسْرَتَا عَلَىٰ مَا فَرَّطْتُ فِي جَنْبِ اللَّهِ وَإِنْ كُنْتُ لَمِنَ السَّاخِرِينَ أَوْ تَقُولَ لَوْ أَنَّ اللَّهَ هَدَانِي لَكُنْتُ مِنَ الْمُتَّقِينَ أَوْ تَقُولَ حِينَ تَرَى الْعَذَابَ لَوْ أَنَّ لِي كَرَّةً فَأَكُونَ مِنَ الْمُحْسِنِينَ» این دستورها برای آن است که) مبادا کسی روز قیامت بگوید: «افسوس بر من از کوتاهیهایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخرهکنندگان (آیات او) بودم یا بگوید: «اگر خداوند مرا هدایت میکرد، از پرهیزگاران بودم!یا هنگامی که عذاب را میبیند بگوید: «ای کاش بار دیگر (به دنیا) بازمیگشتم و از نیکوکاران بودم.(۵)
🔻 ادامه دارد 👇👇
#اَللّهُمَّعَجِّللِوَلیِّڪَالفَرَجَ
#لبیک_یا_خامنه_ای
#گُمنام🦋
🚩🇮🇷🇵🇸
╭─═ঊঈ🕊❤🕊ঊঈ═─╮
https://eitaa.com/joinchat/3920691917C9a79f3a574
╰─═ঊঈ🕊❤🕊ঊঈ═─╯
#اَللَّهُمعجِّللِوَلیِڪَالفرَج
➖«إِنَّ الَّذِينَ كَفَرُوا يُنْفِقُونَ أَمْوَالَهُمْ لِيَصُدُّوا عَنْ سَبِيلِ اللَّهِ ۚ فَسَيُنْفِقُونَهَا ثُمَّ تَكُونُ عَلَيْهِمْ حَسْرَةً ثُمَّ يُغْلَبُونَ ۗ وَالَّذِينَ كَفَرُوا إِلَىٰ جَهَنَّمَ يُحْشَرُونَ» آنها که کافر شدند، اموالشان را برای بازداشتن (مردم) از راه خدا خرج میکنند؛ آنان این اموال را (که برای به دست آوردنش زحمت کشیدهاند، در این راه) مصرف میکنند، امّا مایه حسرت و اندوهشان خواهد شد؛ و سپس شکست خواهند خورد؛ و (در جهان دیگر) کافران همگی به سوی دوزخ گردآوری خواهند شد.(۶)
🔴عوامل حسرت در احادیث
➖امام صادق علیه السلام فرمودند :«مَا اجْتَمَعَ فِی مَجْلِسٍ قَوْمٌ لَمْ یذْکرُوا اللّه عَزَّ وَ جَلَّ وَ لَمْ یذْکرُونَا إِلاّ کانَ ذَلِک الْمجْلِسُ حَسْرَةً عَلَیهِمْ یوْمَ الْقِیامَةِ». در هر مجلسی که ذکر خدا و یاد خدا نباشد و صلوات بر من فرستاده نشود، آن مجلس برای اهلش، مایه حسرت و وبال خواهد بود.(۷)
➖«إِنَّ أَعْظَمَ اَلنَّاسِ حَسْرَة يَوْمَ اَلْقِيَامَةِ رَجُلٌ اِكْتَسَبَ مَالا مِنْ غَيْرِ طَاعَةِ اَللَّهِ فَوَرَّثَهُ رَجُلا أَنْفَقَهُ فِي طَاعَةِ اَللَّهِ فَدَخَلَ بِهِ اَلْجَنَّةَ وَ دَخَلَ بِهِ اَلْأَوَّلُ اَلنَّار». همانا،روز قیامت دریغ و افسوس بزرگتر،از آن مردى است که مالى را در غیر از فرمانبردارى خداوند فراهم آورده است.پس این مال به مردى ارث رسیده که آن را در راه خداوند انفاق نموده است و به سبب آن وارد بهشت شده است،و به سبب مال،اوّلى وارد آتش گردیده است.(۸)
➖ پیامبر(ص) فرمودند: «إنَّ أشَدَّ النّاسِ نَدامَةً يَومَ القِيامَةِ ، رجُلٌ باعَ آخِرَتَهُ بدُنيا غَيرِهِ ». از کسانی که در قیامت پشیمانی شدید دارند آنهایی هستند که آخرت شان را به دنیای دیگری فروختند.(۹)
➖« انَّ مِنْ أَعْظَمِ اَلنَّاسِ حَسْرَةً يَوْمَ اَلْقِيَامَةِ مَنْ وَصَفَ عَدْلاً ثُمَّ خَالَفَهُ إِلَى غَيْرِه» .
به درستى كه از جمله بزرگترين مردم از روى حسرت در روز قيامت، كسى است كه حق را وصف كند، بعد از آن، آن را مخالفت نمايد به سوى غيرآن (كه آن را وا گذارد و به غير آن عمل نمايد).(۱۰)
➖حضرت پیامبر(ص) فرمود:«العلماء رجلان، رجلٌ عالم اخذ بعلمه فهذا ناج و رجل تارک لعلمه فهذا هالک … واِنّ اشد الناس ندامةً وحسرة رجل دعا عبداً الی اللَّه سبحانه فاستجاب و قَبِلَ منه فاطاع اللَّه فادخله الجنة وادخل الداعی النار بترکه علمه» دانشمندان دو دسته اند، عالمی که به علمش عمل کند پس نجات یابد و دانشمندی که به علم خود (علم دین) عمل نکند و آنرا رها نماید در نتیجه به هلاکت افتد و به سعادت نرسد و شدیدترین مردم از حسرت و پشیمانی کسی است که دیگری را به خدای سبحان دعوت کند و او بپذیرد و اطاعت خدا کرده، داخل بهشت شود و لیکن
دعوت کننده خود بخاطر ترک علمش وارد دوزخ گردد. »(۱۱)
💠داستان
امام صادق(ع) فرمود جبرائیل نزد پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم آمد و دست او را گرفت و به بقیع آورد؛ تا اینکه کنار قبری رسیدند و جبرائیل صاحب آن قبر را صدا زد و گفت: به اذن خدا برخیز!
مردی که موهای سر و صورتش سفید بود از میان قبر برخاست و خاک را با دست خود از چهره خود پاک میکرد، و می گفت: الْحَمْدُ لِلهِ وَ اللَهُ أَکْبَرُ. جبرائیل به او گفت: به اذن خدا دو مرتبه در قبر باز گرد! سپس به کنار قبری دیگر آمدند و جبرائیل صاحبش را ندا درداد: به اذن خدا برخیز! از میان قبر مردی با چهره و سیمای سیاه برخاست و می گفت: یَا حَسْرَتَاهُ! یَا ثُبُورَاهُ! و سپس جبرائیل به او گفت: باز گرد به مکانی که بودی به اذن خدا.
و پس از آن گفت: ای محمد! این قِسم مردگان در روز قیامت محشور میشوند. مؤمنان میگویند: الْحَمْدُ لِلهِ وَ اللَهُ أَکْبَرُ. و دسته دیگر میگویند: یَا حَسْرَتَاهُ، یَا ثُبُورَاهُ...(۱۲)
ــــــــــــــــــــــــــــ
📎پی نوشتها
۱.سوره مریم، آیه ۳۹.
۲.زمر/۵۶.
۳.فرقان/۲۷.
۴.انعام/۳۱.
۵.زمر/۵۶.
۶.انفال/۳۶.
۷. الکافي ؛ ج ۲ , ص ۴۹۶.
۸.غرر الحکم ،ج۱، ص۲۱۹
۹.كنز العمّال : ۱۴۹۳۶ .
۱۰.الشافی، ص۵۷۴.
۱۲.تفسیر قمی طبع سنگی ص ۵۸۱
🌺 والسلام علی من اتبع الهدی 🌺
#اَللّهُمَّعَجِّللِوَلیِّڪَالفَرَجَ
#لبیک_یا_خامنه_ای
#گُمنام🦋
🚩🇮🇷🇵🇸
╭─═ঊঈ🕊❤🕊ঊঈ═─╮
https://eitaa.com/joinchat/3920691917C9a79f3a574
╰─═ঊঈ🕊❤🕊ঊঈ═─╯
#اَللَّهُمعجِّللِوَلیِڪَالفرَج