eitaa logo
🌹صدرا🌹
551 دنبال‌کننده
28.9هزار عکس
35.3هزار ویدیو
314 فایل
-مهربانم، عالم از توست غریبانه چرا میگردی؟❤️😔 اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب( س) به کانال صدرا خوش آمدید. @sadrasadat74 پیشنهادات و انتقادات خود را منتقل کنید. ✅ کپی از مطالب کانال،مشروط برذکرصلوات برای شهدا،بلا اشکال و آزاد است.
مشاهده در ایتا
دانلود
💢یک جوان ۱۹ ساله روسی به دلیل هتک حرمت به یک جانباز و کهنه سرباز جنگ جهانی دوم به ۴ سال حبس و ۵ سال ممنوعیت انتشار مطلب در اینترنت محکوم شد! اگه به روسها بگیم تو ایران به طور سازمان یافته و در امنیت کامل به رزمندگان جنگ توهین می‌کنند بهمون میخندن:))
لَـیِّن قَـلبی لِوَلِیِّ اَمرِک و دلم را برای ولی امرت نرم و مهربان گردان.. خوشا آن غریبی که یارش تو باشی قرار دل بی قرارش تو باشی صلی الله علیک یا امام رئوف واقعه ی مباهله در کلام امام رضاعلیه السلام مسئول امور مبلغین و ائمه جماعات اداره کل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی تصریح کرد: با وجود گفتگوهایی که میان آنان و پیامبر گرامی (ص) رد و بدل شد باز هم بهانه جویی کرده و در حقانیت اسلام به شک و تردید پرداختند. وی اظهار کرد: بعد از اینکه مسیحیان حاضر به قبول اسلام نشدند، آیه شریفه مباهله نازل شد «فَمَنْ حَاجَّکَ فِیهِ مِن بَعْدِ مَا جَاءَکَ مِنَ الْعِلْمِ فَقُلْ تَعَالَوْا نَدْعُ أَبْنَاءَنَا وَ أَبْنَاءَکُمْ وَ نِسَاءَنَا وَ نِسَاءَکُمْ وَ أَنفُسَنَا وَ أَنفُسَکُمْ ثُمَّ نَبْتَهِلْ فَنَجْعَل‌لَّعْنَتَ اللَّـهِ عَلَی الْکَاذِبِینَ » و خطاب به پیامبر فرمود به آنها بگو بیایید با فراخواندن فرزندان، زنان و عزیزانمان خدا را بخوانیم و با حالت تضرع بر دروغ‌گویان نفرین کنیم و هر نفرینی که دامن گروه مقابل را گرفت معلوم می‌شود که راه او باطل است و با این وسیله به این گفتگو و جدال پایان دهیم.
7.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠مبلغ غدیر باشیم 🔺استاد بندانی نیشابوری: مواظب باشیم را از دست ندهیم
19.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ سوال ⁉️ چرا نماز که ستون دین هست در ردیف فروع دین آمده است؟ 🎙 استاد محمدی شاهرودی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ـ✨🌼✨🌼 ـ🌼✨🌼 ﷽ ـ✨🌼 ـ🌼 1️⃣ نگاه به صورت آرایش‌شده و زیورآلات خانم‌های محرم با قصد لذت جنسی حرامه؛ ولی بدون اون، هیچ اشکال نداره. 2️⃣ نگاه‌کردن به صورت آرایش‌کرده نامحرم، چه با قصد لذت جنسی و چه بدون اون حرامه.⛔️ 3️⃣ نگاه به صورت آرایش‌کرده همسر، حتی با قصد لذت هم اشکال نداره.😎 4️⃣ نگاه اتفاقی به خانم‌های بی‌حجاب یا بدحجاب اشکال نداره؛ ولی اگه پی‌درپی و عمدی نگاه کنین، حرامه.📛 5️⃣ نگاه به برجستگی‌های بدن زن نامحرم، اگه با قصد لذت باشه و یا بترسیم که به گناه بیفتین، حرامه.✌️ 6️⃣ نگاه‌کردن به نامزدی که هنوز نامحرمه، ولی قطعاً زن و شوهر می‌شین، حرامه.😍 تا عقد نکنین، باید مثل بقیه نامحرم‌ها باهم برخورد کنین.😉 7️⃣ نگاه‌کردن به انگشتر خانم‌ها🤔 📚 آیات عظام امام، رهبری، بهجت، فاضل و صافی: پوشوندن انگشتر برای خانم‌ها واجبه و نگاه نامحرم بهش حرامه.💯 📚 آیات عظام مکارم و سیستانی: نه پوشوندنش برای خانم‌ها واجبه، نه دیدنش برای نامحرم اشکال داره.♨️ (مکارم: البته اگه باعث فساد و گناه خاصی نمی‌شه). 📚 آیت‌الله شبیری: اگه مدل انگشترش جوریه که به‌صورت معمول، باعث تحریک نامحرم نمی‌شه، اشکال نداره. 📚 آیت‌الله نوری: اگه زينتی باشه و جلب توجه كنه، باید پوشونده بشه. 🔺 توضيح‌المسائل مراجع، م۲۴۳۳ تا ۲۴۳۹؛ سایت پاسخ به سؤالات جامعةالزهرا.
🌀 اصل اخلاص 🔻شهید آیت الله مطهری می گفت: 🔹«سیدعلی خامنه ای از نمونه های ارزنده ای است که برای آینده موجب امیدواری است. من از اخلاص آقای خامنه ای تعجب می کنم، ایشان هیچ به دنبال خودنمایی نیست که بخواهد خودش را مطرح کند و خودش را نشان بدهد، من در جریان کمیته استقبال از حضرت امام بیشتر به تقوای ایشان پی بردم.» 🔺تداوم آفتاب، ص۹۶
5.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
يعنى عاشق اين دى‌بى‌سى شدم😂 🔹بخشى از دومین قسمت دی‌بی‌سی فارسی در شبکه دو سیما ‌ 🔹 دومین قسمت دی‌بی‌سی فارسی، جمعه ۳ تیر از شبکه دو سیما پخش شد.
✅خاطره شنیدنی از اولین دیدارشان با امام پس از واقعه ترور در مراسم تنفیذ شهید رجایی ‌ ✍«دلم براى امام تنگ شده‌بود. ما، همراه با دكتر «فاضل» و دكتر «ميلانى» اين‌جا آمديم و امام را زيارت كرديم. اوّلين روزى بود كه من عصا دستم گرفتم. ‌آمديم توى اتاق و امام نبودند. من همين‌طور، متحيّر ايستاده بودم كه يك وقت امام وارد شدند و با خنده جلو آمدند. گفتند: «اتّفاقاً من الان به فكر تو بودم. با خودم گفتم همه اين‌جا جمع شده‌اند؛ جاى فلانى خالى است.» ‌خيلى خوشحال شدم و دستشان را بوسيدم. بعد اصرار كردند: «اين‌جا، روى اين صندلى بنشين.» من، نمى‌نشستم. به‌نظرم آن‌قدر اصرار كردند تا من نشستم.» ۱۳۷۸/۰۷/۰۱‌
تاریخ انقلاب پر است از معجزات الهی؛ از طوفان طبس،لو رفتن کودتای نوژه و........! بدون شک واقعه‌ی ششم‌تیر و ترور نافرجام رهبری مهمترین و بزرگترین در حق مردم و انقلاب‌اسلامی بود!
هفتم تیر سالروز شهادت آیت الله دکتر سید محمد بهشتی و 72 تن از یارانش و هفته قوه قضائیه گرامی باد🌺 🌹شهید بهشتی : ارزشها را بشناس و اشخاص را با ارزشها بسنج؛ حمایتها باید از ارزشها باشد، اول ارزشها، بعد اشخاص، نه اول اشخاص بعد ارزشها
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا