♨️چرا انگلیسیها به دنبال پرونده پزشکی حسن روحانی بودند؟
📌حسن روحانی در کتاب خاطرات خود (ص ٤٤٠) که از سوی مرکز اسناد انقلاب اسلامی به چاپ رسیده است، نقل میکند هنگامی که در آستانه پیروزی انقلاب اسلامی به سبب فشار شدید و برخورد قهرآمیز رژیم پهلوی ناگزیر به خروج از ایران و سفر به انگلیس شد، در فرودگاه لندن پلیس وی را بازداشت کرد. او میگوید که پلیس لندن از من خواست تا از صف خارج شوم و در کنار آن باجه بایستم. ظاهرا به سـبب داشتن ریش بلند و یا به هر دلیل دیگر به من مشکوک شده بود. پس از آنکه همهی مسافران ویزاهای خود را گرفتند، همان افسر به همراه افسر دیگری از همکاران خود من را به قسمت تحویل بار بردند و من چمدان خودم را تحویل گرفتم و بعد من را به اتاقی هدایت کردند. به من گفتند چمدانم را باز کنم.
📌وقتی چمدان را باز کردم جعبه گز را دیدند و پرسیدند این چیست؟ گفتم نوعی شیرینی است، ولی آنها نپذیرفتند و مقداری از آرد گز را برای آزمایش فرستادند بعد مُهر نماز را دیدند و گفتند این چیست؟ گفتم برای عبادت است ولی قانع نشدند و قسمتی از مهر را شکستند و به آزمایشگاه فرستادند، یک بسته حبوبات هم آقای احدی به من داده بود تا به فرزندش بدهم آن بسته را هم باز کردند و سؤال کردند برای چه منظوری اینها را با خودت آورده ای؟ گفتم مربوط به یکی از دوستان من است که در اینجا ساکن است.
📌 بالاخره همه ی اثاثیه ی چمدان را زیر و رو کردند تا اگر چیز مشکوکی است بررسی کنند. بعد از جستجوی کامل داخل چمدان پرسیدند برای چه هدفی به انگلستان آمدهای؟ پاسخ دادم برای معاینات پزشکی و (Check - Up) بعد از طرح این مسئله من را به قسمت پزشکی فرودگاه بردند و در آنجا بعد از معاینه بالینی من را به بخش رادیولوژی فرستادند و چند عکس گرفتند و سپس آزمایش خون و سایر آزمایشها بعد از آماده شدن نتایج آنها نظر بخش پزشکی آن بود که سالم هستم و هیچگونه بیماری ندارم.
📌ضمناً در چمدان مدارک تحصیلی من را هم دیده بودند. مدارک مربوط به تحصیلات من در دانشگاه تهران، همراه با ترجمه بود و ترجمه مدارک هم به تأیید کنسولگری رسیده بود. لذا سؤال کردند که چرا این مدارک را به همراه خودم آوردهام. در پاسخ گفتم قصد دارم در صورت امکان در اینجا ادامهی تحصیل بدهم در مجموع به دلیل آنکه پاسخ من شفاف نبود و به دو صورت حرف زده بودم، مسئله پیچیده شد چون اول گفته بودم برای معاینات پزشکی آمدهام و بعد مسئله ی ادامهی تحصیلات را مطرح کردم. بالاخره برای روشن شدن موضوع و احتمال بازگرداندن من به تهران پلیس فرودگاه من را بازداشت کرد و به بازداشتگاه فرودگاه که نزدیک ساختمان فرودگاه بود فرستاد.
@SadraUK
#صدرا
🚨آزمون و خطایی به قیمت قربانی شدن زنان
📍روز یکشنبه ۱۳ خردادماه ریشی سوناک نخست وزیر فعلی انگلیس وعده داد: "من قانون را تغییر خواهم داد تا زنان ترنس را از دستشویی زنان دور نگه دارم". در واقع وی، قول داد تا مساله جنسیت به معنای بیولوژیک را به عنوان یک واقعیت مهم در ملاحظات اجتماعی مورد توجه قرار دهد.
📌چند سالی است که در بریتانیا به نام برابری، حمایت از افراد ترنس و مبارزه با ترنسهراسی، منع مردان از حضور در محیطهای تکجنسیتی زنانه عملا غیر ممکن شده است، که در نتیجه آن متجاوزین به بهانه قانون برابری، به سهولت قربانیان خود را شکار میکنند.
📌در همین ارتباط اعضای حزب حاکم(محافظهکاران) میگویند که طرح جدید دولت، به سردرگمیها در مورد قانونی پایان میدهد که باعث شده بود مردان بیولوژیک به فضاهای کاملا زنانه دسترسی داشته باشند.
📌طبق طرح جدید نخست وزیر انگلیس متعهد میشود که با تعریف واضح "جنسیت بیولوژیک"، قانون را برای محافظت از فضاهای زنانه مانند توالت و رختکن تغییر دهد.
📌سیاست حزب حاکم این است که اطمینان حاصل شود که زنان ترنس - آنهایی که مرد به دنیا آمدهاند - میتوانند به طور قانونی از حضور در فضاهای زنانه مانند زندانهای زنانه منع شوند، حتی اگر دارای گواهی تشخیص جنسیت باشند.
📌قانون جدید همچنین ممانعت از پیوستن مردان بیولوژیک به تیمهای ورزشی زنانه یا بخش های تک جنسیتی در بیمارستانها را برای سازمانها آسانتر می کند.
📌در همین ارتباط نخست وزیر انگلیس پس از قربانی شدن شمار زیادی از زنان بریتانیایی گفت: "ایمنی زنان و دختران آنقدر مهم است که اجازه نمیدهد سردرگمی کنونی در مورد تعاریف جنسیت و جنسیت ادامه دهد".
📌در عین حال کیمی بادنوک، وزیر برابری، گفت: "واضح است که مقامات دولتی و نهادهای نظارتی در مورد آنچه که قانون در مورد جنسیت و جنسیت میگوید سردرگم هستند. آنها اغلب از ترس متهم شدن به ترنس هراسی یا غیر فراگیر بودن، نمیدانند که چه زمانی باید اقدام کرد".
📌در نتیجه سیاستهای افراطی حمایت از ترنسها، ایلا برایسون، متجاوز تراجنسیتی، ابتدا پس از زندانی شدن در فوریه 2023 به دلیل تجاوز به دو زن، به زندان زنان در اسکاتلند فرستاده شد اما بعداً به یک زندان مردانه منتقل شد.
📌در ۱۴ سال گذشته، یک جنبش حمایت از ترنسها با حمایت دولت انگلیس ظهور کرد و ضمن انکار واقعیتهای جنسیتی ادعا مینمود که "جنسیت" نباید به معنای جنسیت بیولوژیکی آنطور که در ابتدا تصور می شد، باشد. چنین تعریفی به این معنی است که ممنوعیت مردان بیولوژیک از توالتها و سایر فضاهای تکجنسیتی، در صورتی که فرد خود را زن معرفی کند، خلاف قانون است.
📌این ابهام، ارائهدهندگان خدمات تکجنسیتی را در برابر چالشها و اقدامات قانونی آسیبپذیر کرد، که مبارزان معتقدند در نهایت امنیت زنان و دختران را به خطر انداخته است.
📌در واکنش به اعلامیه نخست وزیر در روز یکشنبه، مایا فورستاتر، از گروه Sex Matters، گفت: "دولت بعدی باید به سرعت برای اصلاح قانون به گونهای عمل کند که برای زنان و دختران کارساز باشد. نظرسنجیها نشان میدهد که اکثر مردم از مقررات واقعاً تکجنسیتی حمایت میکنند".
لینک کامل گزارش؛
https://www.telegraph.co.uk/politics/2024/06/02/rishi-suank-equality-act-protect-womens-spaces-tory/
@SadraUK
#صدرا
🚨بریتانیا بدتر از قبل در همه زمینهها
📌طبق بررسی مرکز افکارسنجی دولت انگلیس موسوم به (YouGov)، اکثریت بریتانیاییها فکر میکنند که این کشور از بسیاری جهات اکنون بدتر از سال ۲۰۱۰ است؛
درصدهای قید شده نشان میدهد که چند درصد میگویند موارد زیر در حال حاضر بدتر از سال ۲۰۱۰ هستند:
هزینه زندگی: ۸۵ درصد
سیستم بهداشت و درمان دولتی: ۸۴ درصد
مهاجرت: ۷۸ درصد
اقتصادی: ۷۸ درصد
مسکن: ۷۲ درصد
جرم و جنایت/پلیس: ۷۱ درصد
جایگاه بریتانیا در جهان: ۶۷ درصد
استانداردهای زندگی عمومی: ۶۷ درصد
خدمات دولت محلی: ۶۵ درصد
سیستم رفاهی: ۶۳ درصد
وضعیت نیروهای مسلح: ۵۹ درصد
مدارس: ۵۹ درصد
حمل و نقل: ۵۹ درصد
سیستم مالیاتی: ۵۵ درصد
سلامت دموکراسی بریتانیا: ۵۵ درصد
آشکارا آمارهای این نگرشسنجی نشان میدهد که اکثریت مردم بریتانیا وضعیت زندگی فردی و اجتماعیشان را ناامید کننده تر از سال ۲۰۱۰ میبینند.
@SadraUK
#صدرا
🚨کارگرها به قدرت رسیدند
📌رهبر حزب کارگر انگلیس با شکست حزب حاکم، نخست وزیر این کشور شد.
📌طبق آخرین نتایج منتشر شده از طرف شمارش آرا انتخابات سراسری مجلس عوام انگلیس در روز جمعه، حزب کارگر به رهبری «کییر استارمر» توانست با کسب اکثریت قاطع کرسیهای مجلس عوام، پیروز انتخابات شود.
📌دیدگاههای "کییر استارمر' نخستوزیر جدید انگلیس عبارت است از:
*چپگرای میانهرو
*عضو سابق گروه پارلمانی دوستان #فلسطین در حزب کارگر/حامی طرح دو دولت
*حامی طرح بازنگری در فروش تسلیحات انگلستان/ حامی پایان جنگهای غیرقانونی
*مخالفت با حمله به عراق
*مخالف #برگزیت
*خواهان دلجویی از #صهیونیستها بدلیل اقدامات کوربین
📌 در عین حال، پیشتر سر کییر استامر رهبر حزب کارگر انگلیس خطاب به جریان #ضدصهیونیستی این حزب اعلام کرد که یهودی ستیزان حزب کارگر میتوانند حزب را ترک کنند.
@SadraUK
#صدرا
🚨چگونه دانشجویان در بریتانیا ستاره دار میشوند؟
💢پلیس انگلیس با همکاری رؤسای دانشگاههای بریتانیا از طریق نصب دوربینهای مداربسته، رصد شبکه اجتماعی و کنترل رفتار دانشجویان، برای آنها پروندهسازی میکند. حداقل ۱۵ دانشگاه از ماه اکتبر علیه کارکنان و دانشجویان در ارتباط با اعتراضات حمایت از فلسطین اقدامات #انضباطی انجام داده اند.
📌روزنامه مترو چاپ لندن در گزارشی نوشت: در جریان اعتراضات آرام دانشجویان حامی فلسطین، دانشگاههای بریتانیا متهم به «همکاری» با پلیس برای جاسوسی از دانشجویان شدهاند.
📌طی ماههای اخیر نیروهای امنیتی پلیس انگلیس به طور پنهانی با روسای دانشگاه های بریتانیا، درباره مسائلی چون به اهتزار درآوردن پرچم فلسطین در محوطه دانشگاه تا ابراز نگرانی از تعداد دانشجویان خارجی پذیرفته شده، در تماس بودهاند. تحقیقات انجام شده توسط Liberty Investigates و Metro.co.uk، نشان میدهد که دانشگاههای انگلیس علیرغم اینکه از آنها خواسته نشده بود، دادههای دانشجویان معترض را با پلیس به اشتراک گذاشته است.
📌یکی از دانشجویان دختر دانشگاه یورک در این باره گفت که ماموران امنیتی در تاریخ ۱۹ نوامبر به درب منزل وی مراجعه کردند تا او را به برنامه امنیتی (Prevent) ارجاع دهند، چرا که وی شعار "از رود تا دریا، فلسطین آزاد خواهد شد" را در شبکه اجتماعی ایکس به اشتراک گذاشته بود.
📌تنها چند روز قبل از انتشار این پست وی در شبکه اجتماعی ایکس، پس از اینکه ماموران امنیتی آدرس یک دانشجوی خانم تجمع کننده را که همان عبارت را پست کرده بود، درخواست کردند، مسئول حراست دانشگاه پیشنهاد داد تا فیلم اعتراض را با پلیس به اشتراک بگذارند.
📌توگبا اییگون، دانشجو و روزنامهنگار سابق ترکیهای، در این باره گفت: «دانشگاه ادعا میکند که از حقوق بشر حمایت میکند... اما هیچ اقدامی برای حمایت از حقوق من انجام ندادهاند. من دانشجوی آنها هستم و این حمله شدیدی به آزادی بیان من است.»
📌در این بررسی فاش شد که بیش از ۱۴۰ دانشگاه برای کپیهایی از تبادل ایمیل با پلیس در مورد فعالیتهای اعتراضی حامیان فلسطین از اول اکتبر تا 16 مه ارسال کردند.
📌در یکی از ایمیلهای پلیس یورکشایر شمالی به رئیس حراست دانشگاه یورک درباره یک زن معترض ناشناس که اییگون معتقد است خودش است، گفت: «او در جریان تظاهرات ضد سلطنتی در دوران پادشاهی مورد توجه ما قرار گرفت. آیا می توان فهمید که آیا او دانشجوی فعلی دانشگاه است یا خیر و جزئیات آدرسی از او دارند؟"
📌پس از اینکه مأموران به «تعداد دانشجویان خارجی ثبت نام کرده» اشاره کردند، رؤسای دانشگاههای انگلیس قول دادند اطلاعات پلیس را در مورد اعتراضات برنامه ریزی شده بهروز کنند.
📌در این ارتباط، دانشکده مطالعات پیشرفته دانشگاه لندن و مسئولان دانشگاه کمبریج نیز جلساتی را با پلیس در مورد چگونگی واکنش به اعتراضات برگزار کردند.
📌همچنین آرشيو ایمیلها نشان میدهد که رهبران دانشگاه در پاسخ به اعتراضات با مقامات پلیس همکاری کردهاند.
📌اکنون فاش شده که مسئولان دانشگاههای انگلیس پستهای اینستاگرامی تبلیغ اعتراضات طرفداری از فلسطین را با افسران امنیتی پلیس انگلیس به اشتراک گذاشته بودند.
📌گفته شده که حداقل ۱۵ دانشگاه از ماه اکتبر علیه کارکنان و دانشجویان در ارتباط با اعتراضات حمایت از فلسطین اقدامات #انضباطی انجام داده اند.
📌یک دانشجوی دانشگاه اسکس که گفته میشود در یک کافه فریاد میزند «فلسطین را آزاد کنید»، به «نمایش رفتار تهدیدآمیز و آزار و اذیت» متهم شده است. بعد از پنج ماه، او همچنان منتظر تصمیم گیری نهایی برای پروندهاش میباشد.
📌سخنگوی اتحادیه کالج دانشگاهی (UCU) این یافتهها را "ناراحت کننده" توصیف کرد.
دانشجویان ستارهدار در بریتانیا گفتند: "شواهد همکاری مسئولین دانشگاه با پلیس برای هدف قرار دادن، نظارت و جرم انگاری اقدامات دانشجویانی معترض به نسلکشی، باید زنگ خطر را به صدا درآورد."
لینک کامل گزارش:
https://metro.co.uk/2024/07/02/universities-accused-spying-student-gaza-protesters-police-21142804/
@SadraUK
#صدرا
🚨نوبت توزیع نذری سفارت انگلیس هم میرسد
📌سفیر انگلیس در بغداد، در چارچوب دستورالعمل جدید لندن برای تقویت دیپلماسی عمومی بریتانیا به همراه برخی مقامات عراقی در یکی از مراسمهای دهه اول محرم امسال حاضر شد.
📌آقای "استیون چارلز هیچن" سال گذشته به عنوان سفیر پادشاهی بریتانیا در جمهوری عراق منصوب شد اما سوابق حرفهای وی بیش از آنکه به یک دیپلمات شباهت داشته باشد، شبیه رزومهسازی برای یک افسر اطلاعاتی است.
📌 آقای هیچن پیش از ورود به عراق، طی سالهای ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۳ مدیر بخش مبارزه با تروریسم وزارت خارجه بریتانیا بوده است.
📌آنچه در مورد حضور این افسر اطلاعاتی پرسابقه انگلیس در مراسم دهه اول محرم اهمیت دارد، توجه بیشتر و جدیتر دستگاه دیپلماسی انگلیس برای ترمیم تصویر دولت این کشور در جهان اسلام است که محدود به جامعه عراق نیست. چنانکه فعالیت سفرای انگلیس در جمهوری اسلامی ایران، پاکستان،عربستان و... نیز بر این مساله تصریح دارد.
📌جالب اینجاست که نقش محوری در پیشبرد دیپلماسی عمومی بریتانیا بر عهده عناصر امنیتی انگلیس قرار گرفته است: آقای شرکلیف در ایران، خانم ماریوت در پاکستان و آقای هیچن در عراق.
📌در حالی که سیاست اسلامهراسی و شیعههراسی بخشی از راهبرد لندن برای ضدیت با اسلام و تشیع در منطقه است.
📌لازم به توضیح است که سرویس جاسوسی خارجی انگلیس موسوم به MI6 از نظر ساختار ذیل وزارت امور خارجه انگلیس تعریف میشود پس همه افسران اطلاعاتی این سازمان میتوانند به راحتی ادعا کنند که یک دیپلمات هستند و از این پوشش برای فعالیتهای خود استفاده کنند.
@SadraUK
#صدرا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨یک بام و دو هوای مقامات لندن
📌شما در انگلیس آزادید به همه مقدسات دینی، الهی و اسلامی توهین کنید.
📌اما به هیچ وجه مجاز نیستید به پرچم گروه منحرف همجنسبازان تعرض نمایید.
📌 از طرف دیگر هم حق ندارید پرچم مظلومان فلسطین را بلند کنید! والا اینطور با مشت آهنین به سراغتان میآیند.
دنیای غرب همین قدر متناقض و دورو است.
@SadraUK
#صدرا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨چرا سفارت انگلیس در تهران دعوت به عصیانگری میکند؟
📌سایمون شرکلیف سفیر دولت انگلیس در تهران با انتشار یک کلیپ تصویری از خود همچون سایر سفرای این کشور در منطقه، خط دیپلماسی عمومی را دنبال میکند.
📌همچنان که در ایام دهه اول محرم سال جاری، استیفن هیچن سفیر انگلیس در بغداد هم به همراه مقامات دولت عراق در مراسم عزاداری اباعبدالله شرکت کرد.
📌اما سفیر انگلیس در تهران در فضای دیگری دیپلماسی عمومی را پیش میبرد. پس از انتشار کلیپهای مربوط به شب یلدا، چهارشنبه سوری، عید نوروز و آداب و رسوم ایرانیان حالا او درباره چرایی ساخت این محتوا سخن گفته است.
📌آنچه در این بین اهمیت بیشتری دارد تکرار کلیدواژههایی است که در ظاهر امر مربوط به متن کتب ادب فارسی است اما در واقع بیان دیگری از دعوت به آشوب و عصیانگری است.
📌هنگامی که مقامات انگلیسی (که هم اکنون در جنایت رژیم صهیونیستی در غزه و یمن شریکند) از مبارزه برای آزادی و تسلیم نشدن در برابر بیعدالتی سخن میگویند، یعنی از نظر آنها، آرامش اجتماعی و ثبات در ایران بایستی متزلزل شود.
📌اصرار انگلیسیها برای شروع یک آشوب جدید (به هر بهانهای) در واقع تکمیل کننده پازل رژیم صهیونیستی در شرایط فعلی منطقه است. محور غربی-عبری-عربی نگران استمرار ثبات و آرامش در فضای داخلی جمهوری اسلامی ایران است و مترصد فرصتی است که آن را بر هم بزند. حالا باید دید چه مساله یا بهانهای را دستاویز شروع بحران خواهند کرد. از همه مهمتر اینکه ملت ایران اجازه تحقق چنین خیال باطلی را میدهد یا خیر؟
@SadraUK
#صدرا
🚨هر چیزی را منتشر نکنید!
📌روزنامه بریتانیایی گاردین در گزارشی با اشاره به آشوبهای اجتماعی در انگلیس نوشت که یک خانم ۵۵ ساله بریتانیایی بخاطر انتشار یک پست در شبکههای اجتماعی که از نظر پلیس این کشور حاوی اطلاعات نادرست بود، دستگیر شد.
📌این خانم از اهالی منطقه چستر، روز پنجشنبه گذشته به ظن انتشار مطالب مکتوب در شبکههای اجتماعی برای برانگیختن نفرت نژادی توسط پلیس دستگیر شد.
📌بسیاری از تحلیلگران سیاسی و امنیتی در انگلیس بر این باورند که عامل اصلی توسعه آشوبها در این کشور انتشار اخبار دروغین در شبکههای مجازی است. یکی از این کارشناسان با اشاره به این نکته گفت: "همه ما شاهد بی نظمی خشونت آمیزی بودیم که در هفته گذشته در سراسر بریتانیا رخ داد، که عمده آن توسط ارتباطات مخرب و نادرست آنلاین تقویت شد".
📌پلیس انگلیس در سراسر بریتانیا نسبت به انتشار آنلاین یک خبر "نادرست" در مورد مظنون ساوتپورت - که اکنون اکسل روداکوبانا 17 ساله نام دارد - و یک داستان جعلی در مورد سابقه وی، هشدار داده است.
📌انتشار اخبار دروغین یا همان فیکنیوزها در حالی دامنگیر فضای اجتماعی انگلیس شده است که طی سالهای گذشته: ۱) دستگاههای تبلیغاتی و پروپاگاندای دولتی این کشور از همین ابزار علیه امنیت اجتماعی سایر جوامع از جمله جامعه ایران به دفعات استفاده کرده است. چنانکه در #فتنه_مهسا رسانههای لندنی نقش برجستهای در انتشار اخبار کذب داشتند.
۲) با وجود اجرای برنامه گسترده شبکه سلطنتی بیبیسی برای آموزش سواد رسانه در مدارس انگلیس (که در بیش از هزار دبیرستان و کالج برگزار شد)، این دورهها نتوانست مانع واکسیناسیون افکار عمومی انگلیس در مقابل انتشار اخبار دروغین شود.
📌حالا مقامات امنیتی لندن تلاش دارند که با بکارگیری قوه قهریه و دستگیریهای گسترده، با معضل انتشار اخبار دورغین برخورد کنند. بازداشتهای پرشمار، برگزاری دادگاه و صدور احکام قضایی (از جمله حکم زندان) در کوتاهترین زمان ممکن همه در این جهت بوده است.
@SadraUK
#صدرا
🚨یک یهودی مسئول بخش فارسی بیبیسی شد
📍در گزارشهای ساواک مربوط به فروردین ۱۳۴۸ آمده است: "به دنبال بازنشسته شدن مسئول سابق برنامههای فارسی و ناظرزبان و برنامههای خاورمیانه بی. بی. سی لندن، اخیراً شخصی به نام Paul Kriwazcek [پاول کریوازچک] جای او منصوب گردیده است. این شخص یهودی و متولد اتریش، از پدر و مادر انگلیسی الاصل میباشد. او به تازگی ازدواج کرده و دارای فرزند چند ماهه است. مشارالیه زبان فارسی و کمی عربی، اردو، عبری، لاتین را میداند و به زبانهای آلمانی و انگلیسی تسلط دارد. قبلاً در افغانستان برای وزارت امور خارجه آمریکا کار میکرده، با عدهای مدتی در آسیا به مسافرت پرداخته و به هندوستان و آسیای جنوب شرقی سفر کرده است.
📌تحصیلات او دکترای دندانپزشکی است. دو سال به کار دندانسازی پرداخته و بعد به ظاهر از این کار خسته شده و از این کار دست کشیده و وارد بی.بی.سی شده تا به قول خودش کارهای خلاق انجام دهد.
📌از لحاظ فکر و تمایلات نه چپ است نه راست بلکه یک لیبرال انگلیسی است. ضد کمونیست چین و شوروی میباشد و به احتمال قوی طرفدار انگلیس و آمریکا است و بعضاً اقدامات ضد کمونیستی میکند. فردی نیست که در فکر مقام باشد بلکه هدفش ملحق شدن به تلویزیون بی.بی.سی میباشد.
@SadraUK
#صدرا
🚨چگونه BBC در جنگ غزه عملیات روانی میکند؟
📌شبکه سلطنتی بیبیسی ادعای بیطرفی و استقلال دارد. در ظاهر هم به گونهای عمل میکند که نشان دهد که خسارتهای دو طرف را گزارش میکند و قصد جانبداری ندارد اما در عمل این شبکه سلطنتی چه میکند؟
📍در مورد اقدامات رژیم صهیونی از تعداد حملات میگوید و از میزان تلفات مردم غزه و لبنان؛ آن هم با هدف ارائه تصویری قدرتمند و باشکوه از ارتش جنایتپیشه رژیم اشغالگر قدس و اینکه به مخاطب القا کند "شروع عملیات طوفان الاقصی یک اشتباه راهبردی بوده است" و اینکه "مقاومت هزینه دارد پس سازش کنید".
📍اما شبکه سلطنتی بیبیسی به عنوان بازوی تبلیغاتی وزارت امور خارجه انگلیس، به منظور تحریک عواطف، مظلومنمایی و اجرای عملیات روانی، خساراتی که به شهرکنشینان صهیونیست وارد آمده است، "روایت" میکند. یعنی بجای ارائه آمار صرف، آنچه را که بیبیسی آن را مصائب شهرکنشینان مینامد، با جزئیات بیان میکند.
📍اعلام آمار تلفات هیچگاه به اندازه روایت مرگ یک نفر نمیتواند احساسات را تحرک کند و همدلی را در مخاطب ایجاد کند. هیچگاه بیبیسی حال بیش از ۲۰.۰۰۰ خانواده فلسطینی را که کودکان خود را از دست دادهاند روایت نمیکند، مخصوصا خانواده ۷۱۰ نوزاد شیرخوار زیر یکسال که توسط رژیم به شهادت رسیدند.
📍در واقع BBC عامدانه با تحریف واقعیت از یک سو تصویری قدرتمند از توان رزمی و اطلاعاتی رژیم صهیونی ارائه مینماید و از سوی دیگر تلاش دارد تا با روایتسازی رسانهای و مظلومنمایی برای شهرکنشینان اشغالگر، مشروعیت اقدامات دفاعی ملت فلسطین و لبنان را زیر سوال ببرد.
@SadraUK
#صدرا
📍در عین حال، بیبیسی تلاش دارد تا با قلب واقعیت، اینگونه القا کند که جنگ اخیر نبردی میان ملت لبنان و فلسطین با اسرائیلیها نیست بلکه این جنگی است که رژیم اسرائیل برای برخورد با ماجراجویی دو گروه حماس و حزبالله آن را دنبال میکند؛ بدون اینکه سخنی از ۷۵ سال جنایت و اشغالگری صهیونیستها باشد یا اینکه مساله دفاع مشروع مردم منطقه مطرح شود.
@SadraUK
#صدرا
چرا خانه مکانی بسیار خطرناک برای زنان انگلیسی است؟
📌معاونت امور زنان دولت انگلیس اذعان کرد که صدای زنان قربانی خشونت خانگی در این کشور علیرغم پیگیریهای فراوان، به جایی نمیرسد.
📌طبق گزارشهای رسمی، هر پنج روز در انگلستان و ولز، به طور متوسط یک زن توسط شریک فعلی یا قبلی خود به قتل میرسد. همچنین از هر چهار زن یک نفر در زندگی خود در انگلستان و ولز مورد آزار خانگی قرار می گیرد، و یک نفر هر دو دقیقه یکبار برای کمک به کمپهای نگهداری دولتی مراجعه می کند.
📌آنلیس دادز معاون امور زنان دولت انگلیس میگوید : "زنان مکرراً گزارش میدهند که مورد خشونت خانگی قرار گرفتهاند، اما هیچکس به داد آنها نمیرسد و مطمئن نیست که از آنها محافظت میشود".
📌خانم "دادز" اعتراف کرد که زنان قربانی آزار خانگی که از سوی افراد همخانهیشان مورد خشونت و آزار قرار میگیرند، چندین بار به پلیس انگلیس گزارش می دهند، اما نتیجه ای نگرفتهاند.
📌آنلیس دادز معاون امور زنان دولت انگلیس در گفتگو با ایندیپندنت هشدار داد که خشونت علیه زنان در این کشور "بشدت بالاست" اما نرخ اتهام برای چنین جنایاتی "بسیار پایین" است.
📌خانم دادز گفت که تأثیر چنین خشونتی تأثیر مخربی بر کودکان گرفتار در آزار نیز دارد. او گفت: "متاسفانه برای برخی از زنان، خانه میتواند مکانی بسیار خطرناک باشد."
این مقام دولت انگلیس همچون مقامات پیشین وعده داد که ما مصمم هستیم که این وضعیت را تغییر دهیم.
📌ایندیپندنت اخیراً گزارش داد که بیش از نیمی از قربانیان خشونت خانگی پس از فرار از خانه و کمبود مراکز نگهداری دولتی بیخانمان میشوند.
@SadraUK
#صدرا