1.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سعیدیسم | سعیدحیدری
🔴 ترامپ: 🔺ما به اسرائیل خیلی کمک کردیم. ما پهپادها را سرنگون میکردیم. ما کارهای زیادی برای اسرائی
وقتی میگم ما فقط با اسرائیل نجنگیدیم بلکه با ناتو و حتی برخی کشورهای عربی هم جنگیدیم یعنی همین
هدایت شده از سعیدیسم | سعیدحیدری
4.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
همون آمریکایی که دم از آزادی مردم ایران و آینده روشن پس از جمهوری اسلامی میزنه داره از تجزیه طلبان مناطق مختلف کشورمون حمایت میکنه !!
اگر طرفدار یکپارچگی ایران هستی باید کمی تأمل کنی.
به نظرتون به فرض محال اگر در کارشون موفق بشن فردای بعد از جمهوری اسلامی چند منطقه از کشورمون جدا خواهد شد ؟
✅ با #سعیدیسم :
@saeedism
سعیدیسم | سعیدحیدری
امروز وضعیت خانواده ها در خیابانهای شهر... ✅ با #سعیدیسم : @saeedism
اینو مخصوصا ماهایی که تهران زندگی میکنیم خوب میفهمیم.
جاهای تفریحی نمیشه رفت چون بجای اینکه تفریح کنیم حرص میخوریم.
البته میلیونها خانواده معتقد که برای برخی مسئولین مهم نیستن چون میدونن خطری برای میزهاشون ندارن
سعیدیسم | سعیدحیدری
🔺رئیسجمهور روسیه: از ایران در موضوع هستهای حمایت میکنیم ✅ با #سعیدیسم : @saeedism
هدایت شده از اخبار ویژه
🔷این آقا پسر که علاقمند به دیده شدن هست و اسمش رو گذاشته سرباز انقلاب (البته کدوم انقلاب رو نمی دونیم ) و دائما در حال هجمه به نیروهای انقلابی و لجن پراکنی علیه اونها هست افاضات فرمودند که غلط می کند هر کسی که نظر قوه قضاییه رو قبول نداره و منتقدان قوه قضاییه رو مورد هجمه قرار داده .
حالا با توجه به این استدلال این آقا پسر یک بررسی در محتوای کانال همین شخص انجام بدید به محتواهایی دست پیدا میکنید که این آدم در تناقضی آشکار علیه قوه قضاییه موضع گیری و اقدام به هجمه علیه آن نموده است و حتی مدعی نفوذ گسترده در قوه قضاییه شده است (حفاظت قوه قضائیه باید این پسرک رو بخواد و مستندات این ادعا را مطالبه کنه و اگه نتونست ادعاش رو ثابت کنه نقره داغش کنه)
حالا با توجه به استدلال بند شش تصویر سوم و هجمه های گسترده این فرد علیه قوه قضائیه ،د آیا همین را باید به این پسرک جویای نام بگیم که شما غلط میکنید که علیه قوه قضاییه لجن پراکنی میکنید و بدون هیچ مستندی از نفوذ گسترده در قوه قضائیه حرف می زنید ؟!!
کلا بررسی محتواهای این فرد در حوزه های مختلف بیانگر وجود تناقض های آشکار و عدم ثبات این فرد در حوزه های مختلف هست که تنها یک نمونه آن موضع گیری وی در خصوص قوه قضائیه هست.
البته چون هدف این فرد از هجمه به کانالهای بزرگ انقلابی و کنشگران فعال بیشتر دیده شدن و جذب فالور هست ما اسم ایشون رو حذف میکنیم تا زیاد توهم بزرگ بودن به ایشون دست نده.
#به_ویژه_ترین_کانال خبری بپیوندید 👇
https://eitaa.com/joinchat/4073259207Ce587f9582c
سعیدیسم | سعیدحیدری
🔷این آقا پسر که علاقمند به دیده شدن هست و اسمش رو گذاشته سرباز انقلاب (البته کدوم انقلاب رو نمی دونی