🔻نشست بررسی کلیات بودجه۹۹ با حضور جمعی از نمایندگان مجلس(بخش اول)
🔸شب گذشته، نشست آسیبشناسی و ارائه راهکار درخصوص کلیات لایحه بودجه سال ۱۳۹۹ با حضور کارشناسان اقتصادی و جمعی از نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی در دفتر دکتر جلیلی برگزار شد.
🔸بررسی وضعیت اوراق مالی، منابع صندوق توسعه ملی و منابع حاصله از هدفمندسازی یارانهها و همچنین وضعیت بودجه شرکتهای دولتی و بانکها در کلیات این لایحه از جمله محورهای نقد کارشناسان اقتصادی دولت سایه بود.
🔗مشروح خبر این نشست: https://b2n.ir/021716
✅ @saeedjalily
دکتر سعید جلیلی
🔻نشست بررسی کلیات بودجه۹۹ با حضور جمعی از نمایندگان مجلس(بخش اول) 🔸شب گذشته، نشست آسیبشناسی و ارائ
🔻اهم نقطه نظرات کارشناسان دولت سایه درخصوص کلیات لایحه بودجه سال ۹۹
دکتر یونس سلمانی:
🔹علیرغم تاکیدات اسنادبالادستی، بودجه سال ۹۹ نسبت به بودجه سال ۹۸ و سالهای قبل آن از نظر ساختاری و محتوایی تفاوتی ندارد.
🔹 احتمال وقوع فساد و کمارزش گذاری بیت المال در مزایده ۴۰هزارمیلیاردی اموال دولتی با ترک تشریفات بسیار بالاست.
🔹گسترش فساد و رانت در واردات و عدم بهرهمندی اقشار کمدرآمد از محل یارانه واردات اقلام اساسی از جمله دلائل منطقی نبودن سیاست چند نرخی بودن ارز در کشور است.
🔹دولت میبایست مابه التفاوت نرخ ارز ترجیحی با نرخ ارز آزاد یا نیمایی را با استفاده از کارت اعتباری خرید بین آحاد جامعه توزیع کند؛ چرا که این کار باعث بهبود ذخائر ارزی، هدایت نقدینگی به سمت تولید و بهرهمندی بیشتر دهکهای پایین خواهد شد.
دکتر مجید کریمی:
🔸در برنامه توسعه ششم سقف حجم سالانه انتشار اوراق مالی ۵۰هزار میلیارد تومان است، در صورتی که در لایحه بودجه ۸۸هزار میلیارد تومان در نظر گرفته شده است.
🔸با مکلف شدن بانکها بر خرید اوراق مالی، فعالیت موثر بخش خصوصی در اقتصاد تضعیف خواهد شد و نرخ بهره در اقتصاد افزایش مییابد.
دکتر حسین نبیزاده:
🔹طبق این لایحه بیشترین منابع حاصل از هدفمندی یارانهها به وزارتخانههای نفت، نیرو و .. تعلق خواهد گرفت و مردم از این منابع به صورت حداقلی بهرهمند میشوند که این مغایر اهداف طرح هدفمندی است.
🔹در حالیکه کشور نیاز به یک ابر پروژه به منظور به حرکت درآوردن چرخ های اقتصاد را دارد، اعطای تسهیلات ۳.۴ میلیارد دلاری به طرح های نامشخص از محل منابع صندوق توسعه ملی مدبرانه نیست.
دکتر محمد شیریجیان:
🔸یکی از مهمترین ردیفهای درآمدی که معمولاً در بودجههای سنواتی مورد غفلت واقع میشود بودجه «شرکتهای دولتی، موسسات انتفاعی وابسته به دولت و بانکها» است.سهم این ردیف از منابع بودجه کل پنج سال اخیر به طور متوسط بیش از ۷۱ درصد میباشد.
🔸عدم ارائه کارنامه مالی شرکتها به نمایندگان مجلس در زمان بررسی لایحه بودجه عملا باعث آن شده است که بیش از ۷۱ درصد از بودجه، هر ساله بدون آنکه مورد بررسی نمایندگان قرار گیرد، تصویب شود.
✅ @saeedjalily
دکتر سعید جلیلی
❗️برخی در داخل خواسته پمپئو را درباره CFT پژواک میدهند
🚨عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در حاشیه نشستی که شنبه یکم دی جهت بررسی کلیات لایحه بودجه سال ۹۹ با حضور جمعی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی برگزار شد، نسبت به برخی اظهارنظرهای غلط پیرامون مسئله FATF در داخل کشور واکنش نشان داد.
دکتر جلیلی در این جلسه گفت:
🔸کسانیکه سوء تدبیر و سوء رفتارهایشان نارضایتی را بوجود آورده حالا در کمتر از دوماه مدعی شدهاند.
🔸میخواهند ناتوانی خود در اجرا و پیگیری مسائل و مطالبه حقوق ملت از طرف های غربی را با انجام تعهدات یک جانبه جبران کنند.روند انجام تعهدات یکجانبه و نتیجه نگرفتن تا کی میخواهد ادامه پیدا کند؟
🔸دلخوشها در حالیکه فشارحداکثری بر مردم وارد میشود، با یک تسلیت و اشک تمساح دشمن سرخوش میشوند.
🔸میگویند باید به کنوانسیون سیافتی بپیوندیم؛ ۳۹ بند دیگر از اقدام مشترک با FATF که اجرا شد، نتیجه اش چه شد؟!
🔸سال ۹۵ بدون طی مراحل لازم ۴۱ بند اقدام مشترک با فتف امضا شد؛ باید از FATF بپرسند که ثمره اجرای دهها بند توافق با این نهاد چه بوده است؟ آیا در این سه سال تراکنشهای بانکی با خارج بیشتر و آسانتر از قبل شده است یا کمتر؟!
🔸پمپئو میگوید این دو لایحه باید بدون تاخیر تصویب شود و کسانی در داخل همان خواسته را پژواک میدهند؛ میگویند تصویب کنید و تضمینی هم نیست که چه بدست خواهد آمد.به جای اینکه از طرف مقابل طلبکار باشند فشار را بر روی تصمیم گیران قانونی کشور اعمال میکنند.
🔸وزیر خزانهداری آمریکا – منوچین- به صراحت بیان میکند با تصویب این کنوانسیون از سوی ایران میتوانیم مانع دور زدن تحریم ها شویم آنگاه در داخل کشور نیز برخی با تحریم هراسی به دنبال تحمیل فشار بیشتر به مردم هستند.
🔸معترفند این روند زخمی را التیام نمیدهد اما میگویند اگر این دو لایحه را تصویب کنیم، برچسب نمیخوریم؛ التیام زخم های تحریم تدبیر میخواهد، نه امید واهی به برچسب نخوردن!
🔸تحجر این است که شرایط زمانی در نظر گرفته نشود و گفته شود اگر فشارحداکثری هم اعمال شد، ما رفتارمان را در برابر دشمن تغییر نمیدهیم.
📸 https://drjalily.com/photos/523
✅ @saeedjalily
10.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥🚨انتقاد شدید دکتر جلیلی از اظهارات غلط پیرامون FATF
🔸وقتی وزیر خزانه داری و امورخارجه آمریکا بدنبال سد کردن راه دور زدن تحریم بوده و برخی در داخل بدنبال اجرای خواسته آنها هستند
🔸دولتی که با شعار رفع تحریم آمد، امروز اعتراف میکند که تحریم ها بی سابقه شده؛ معلوم است که سیاست او غلط بوده!
✅ @saeedjalily
دکتر سعید جلیلی
🚨اظهارات جدید جلیلی درباره FATF: مسئله پیوستن به FATF نیست! مسئله اینست که بعد از اجرای ۳۹ بند از ۴۱ بند توافق،چه گشایشی ایجاد شده؟!
🔸صبح امروز نماینده رهبرانقلاب در شورایعالی امنیت ملی به مناسبت فرارسیدن سیوپنجمین سالگرد تاسیس سپاه حفاظت فرودگاهها به فرمان حضرت امام خمینی(ره)، با حضور در یگان سپاه حفاظت هواپیمایی مستقر در فرودگاه مهرآباد تهران، به ایراد سخنرانی مهمی در جمع پاسداران انقلاب اسلامی پرداخت.
دکتر جلیلی در این سخنرانی گفت:
🔹تجربه انقلاب اسلامی نشان داده است که از زمان پیروزی آن تا دفاع مقدس و سایر عرصهها، وقتی مسائل برای مردم روشن باشد، پاسخ آنها نیز براحتی روشن خواهد شد.
🔹اگر میان آحاد یک ملت برای تشخیص درست یک مسئله وحدت ایجاد شد، برای پاسخ به آن نیز وحدت ایجاد میشود، اما اگر ملتی در فهم یک مسئله دچار تردید شد، تشتت راهحل ها او را به پیروزی نمیرساند.
🔹برخی مدام مطرح میکنند که «چرا به FATF نمیپیوندیم تا تحریم ها از بین برود؟» درحالیکه ایران اکنون در حال اجرای برنامه ۴۱ بندی با فتف است؛مردم باید بدانند که پس از اجرای ۳۹ بند از این توافق چه تسهیلاتی برای مبادلات کشور ایجاد شده است؟
🔹خود FATF اذعان دارد که برخی کشور های اروپایی کمتر از نصف تعهدات خود را انجام دادهاند؛ ما امروز بیش از ۹۵ درصد تعهدات خود را انجام دادهایم و نباید بدهکار باشیم.
🔹 این نهاد پا را فراتر گذاشته و عنوان کرده است که حتی مصوبه مجلس در این باره را قبول ندارد و خواهان اصلاح آن است؛ ۷ تقاضای جدید را هم مطرح کرده است که تصویب پالرمو و CFT تنها یکی از این تقاضاهاست.
🔹نمیشود اقدامات ایران مشخص، دقیق و به موقع انجام شود اما طرف مقابل نسیه هم عمل نکند! بیانیه مهرماه FATF نشان میدهد تصویب CFT کف و شروع خواستههای اوست،بعد هنوز عدهای به دنبال آن هستند که تعهدات جدید بپذیریم تا برچسب نخوریم! به چه قیمتی؟!
✅ @saeedjalily
🔻وقتی صورت مسئله تحریف میشود!
دکتر جلیلی:
🔸برخی مدام مطرح میکنند که «چرا به FATF نمیپیوندیم تا تحریم ها از بین برود؟» درحالیکه ایران اکنون در حال اجرای برنامه ۴۱ بندی با فتف است؛ باید مردم بدانند که پس از اجرای ۳۹بند از این توافق چه تسهیلاتی برای مبادلات کشور ایجاد شده است؟
🔸معترفند این روند، زخمی را التیام نمیدهد اما میگویند اگر این دو لایحه را تصویب کنیم، برچسب نمیخوریم.
🔸التیام زخم های تحریم تدبیر میخواهد، نه امید واهی به برچسب نخوردن
✅ @saeedjalily
7.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥🚨 صورت مسئله ای که تحریف شد!
🔸از ۴۱بند توافق با FATF، تنها ۲ بند آن اجرا نشده؛ بعد عده ای میگویند چرا به آن نمیپیوندیم؟!
🔸سوال اینست پس از اجرای ۳۹ بند از توافق، چه اتفاق مثبتی افتاده است؟!
✅ @saeedjalily
🚨از یک سو اعتراف، از سوی دیگر اصرار متحجرانه
دکتر جلیلی:
🔸معترفند روند همکاری با FATF زخمی را التیام نمیدهد اما میگویند اگر دو لایحه پالرمو و CFT را تصویب کنیم، برچسب نمیخوریم؛ التیام زخم های تحریم تدبیر میخواهد، نه امید واهی به برچسب نخوردن!
🔸تحجر این است که شرایط زمانی در نظر گرفته نشود و گفته شود اگر فشارحداکثری هم اعمال شد، ما رفتارمان را در برابر دشمن تغییر نمیدهیم.
✅ @saeedjalily
7.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥🚨خاطره دکتر جلیلی از دستور رهبرانقلاب درخصوص متهمان آشوبهای فتنه۸۸
🔸مدیریت بحران یا هدایت در فتنه؟!
🔸بازنشر به مناسبت فرارسیدن یوم الله نهم دی
✅ @saeedjalily
7.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨🎥راز وفاق ملی
🔸اگر در تشخیص درست مسائل کشور، اجماع شکل گرفت، در پاسخ به آن مسئله وحدت ایجاد خواهد شد
💡درسگفتار مربوط به سخنرانی اخیر دکتر جلیلی در جمع یگان حفاظت هواپیمایی سپاه پاسداران هم اکنون در پایگاه اطلاع رسانی وی -حیات طیبه- قابل مشاهده است.
در مقدمه این درسگفتار آمده:
⬅️چگونگی دستیابی به موفقیت در عرصه های ملی نیازمند اتحاد آحاد جامعه بر روی یک راهکار مشخص است اما پیش از دستیابی به راهکار واحد باید «فهم مشخص از صورت مسائل» شکل بگیرد. ایراد نمونههایی از شکلگیری موفقیت های ملی با طی این الگو و همچنین مصادیقی از عدم تحقق موفقیت بخاطر دوری از این نقشه راه، در این سخنرانی از دکتر سعید جلیلی خواندنی است↙
https://drjalily.com/posts/1448
✅ @saeedjalily