⚙⚽️ جلیلی در دیدار با صنعتگران: تعدد واحد های صنعتی کشور، به مثابه تعداد گل زده در زمین فوتبال اقتصاد است | آبان ۹۷
✅ @saeedjalily
6.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥رئیس بزرگترین شهرک صنعتی کشور: دو سال است دنبال وزیر صنعت میگردم، در حد یک تماس تلفنی نتوانستم با او صحبت کنم!
🔹روایت صنعتگران از ضعف دولت در بازاریابی برای کالای ایرانی و از دست دادن بازار کشور های همسایه
✅ @saeedjalily
🔻اهم مطالب مطرح شده در دیدار با انجمن تولیدکنندگان اسباب بازی کشور(۱)
جلیلی:
🔹 در جنگ اقتصادی باید دفاع و حمله ما از جنس اقتصاد باشد؛ اگر دشمن مانع صادرات ما میشود، باید بازارهای جدید صادراتی را هم فتح کنیم.
🔹 ما در تعالیم دینی خود نیز داریم که کودک را تا هفت سالگی آزاد بگذارید و بر همین مبنا، آزاد بودن کودک در یک محیط سالم و مستعد، زمینه های رشد استعداد او را برای سال های بعد شکوفا میسازد. اگر این تاثیر عمیق از طریق #اسباب_بازی شکل بگیرد ماندگار خواهد بود.
🔹 اسباب بازی یک کالای فرهنگی است که میتوان ابعاد اعتقادی، تاریخی و ملی را در آن مشاهده کرد. با این نگاه، آخرین وجه مدنظر در تولید یک اسباب بازی جنبه اقتصادی آن است.
🔹 کشوری که بالاترین ذخائر نفت و گاز دنیا را دارد پس به تبع آن در پتروشیمی و صنایع پایین دستی که مواد اولیه اسباب بازی را تامین میکند، مزیت نسبی به سایر کشور ها دارد.
🔹 با وجود نقطه قوت و ذخائر غنی فرهنگی، اگر مطالعات مناسب را از ابتدای فرایند تولید، ضمیمه این صنعت کنید، برای مثال در بازی های فکری، قصه و شخصیت سازی ها، میتوانید دست برتر را داشته باشید. تکمیل این چرخه و توجه شایسته تولیدکنندگان اسباب بازی به وجه فرهنگی آن میتواند در رشته های علوم انسانی نیز ایجاد اشتغال کند.
🔹 سازمان تبلیغات، صداوسیما و سایر دستگاه هایی که در امر فرهنگ متصدی هستند، در کنار دولت صاحب وظیفه هستند. امور مساجد نیز همینطور.چه اشکالی دارد در هر مسجدی یک فضا برای کودکان با اسباب بازی ها تدارک دیده شده باشد؟! چه اشکالی دارد بعضی مواقع به جای نذر طعام، نذر اسباب بازی باشد تا زمینه ساز خاطرهی خوش برای کودک در مسجد شود؟!
🔹 باید توجه داشت که اگر اسباب بازی یک ضرورت برای کودکان هست، این منحصر به کودک شمال شهر تهران نیست؛ بلکه کودک روستایی در منطقهی محروم هم باید بتواند از چنین امکانی برخوردار باشد. وقتی ضرورت این امر به درستی نمایان شود، تخصیص برخی هزینه ها به آن ممکن خواهد شد.
✅ @saeedjalily
🔻اهم مطالب مطرح شده در دیدار با انجمن تولیدکنندگان اسباب بازی کشور(۲)
🔸همچنین در این دیدار تولیدکنندگان مختلف صنف اسباب بازی و دارندگان نشان های تجاری برتر در این صنعت به بیان مطالبات خود پرداختند. از مهمترین این مطالبات میتوان به درخواست تشکیل اتحادیه اسباب بازی سازان اشاره کرد.
نخچی، دبیر انجمن تولیدکنندگان اسباب بازی به نمایندگی از جمع حاضرین گفت:
🔸شناخت اسباب بازی به عنوان یک کالا با اصالت فرهنگی توسط دستگاه دولتی،
🔸 تامین مواد اولیه از پتروشیمی ها بدون احتیاج به دلال بازی،
🔸تامین هزینه های سنگین برگزاری نمایشگاه های داخلی و حضور در نمایشگاه های خارجی جهت بازاریابی بین المللی،
🔸مشکلات در صادرات به کشور های همسایه،
🔸تامین نقدینگی تولید
🔸و تغییر فرمول محاسبه مالیات این دست از محصولات فرهنگی-صنعتی
از جمله دغدغه های تولیدکنندگان در این صنف است.
✅ @saeedjalily
⚙ هر تولیدکننده، افسر جنگ اقتصادی و واحد های صنعتی سنگر های آنان است؛ شهرک های صنعتی نیز باید همانند قرارگاه های دوران جنگ به فعال کردن واحد ها و رفع موانع تولید بپردازند. | دکتر جلیلی در بازدید از شهرک صنعتی پایتخت، آبان ۹۷
✅ @saeedjalily
7.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥اسباب بازی؛ ضرورت فراموش شده
🔹رهبرانقلاب: من چقدر بخاطر تولید اسباب بازی داخلی حرص خوردم!
🔻برشی از دیدار انجمن تولیدکنندگان اسباب بازی کشور با دکتر جلیلی | آبان ۹۷
✅ @saeedjalily
5.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥چرا صنعت اسباب بازی، مزیت نسبی کشور در فرهنگ و اقتصاد است؟!
🔹 «التَّربیهُ فی الصِّغَر کَالنَّقشِ فی الحَجَر»
🔻برشی از دیدار انجمن تولیدکنندگان اسباب بازی با دکتر جلیلی(۲) | آبان ۹۷
✅ @saeedjalily
🔻اهم مطالب مطرح شده در دیدار با انجمن صنایع سلولزی بهداشتی کشور
جلیلی:
🔹با توجه به محدودیت منابع، تولیدکنندگان برای تامین نقدینگی نباید به تسهیلات بانک ها اکتفا کنند. باید راه حل های دیگر تامین نقدینگی را جستجو کرد که کارگروه بانکی و مالی «دولت سایه» در این زمینه بررسی هایی را انجام داده است که ارائه خواهد شد.
🔹کشور تجربهی تحریم و جهش ارز را در دوره های مختلف داشته است که باید از تمهیداتی که برای مقابله با این تحریم ها و مدیریت بازار در آن سالها صورت گرفته، استفاده کرد. عدم استفاده از تجربیات قبل، فرصت سوزی است.
🔹بیش از آنکه نیاز به صدور بخشنامه داشته باشیم، نیاز به حذف بخشنامه ها و مقررات دست و پاگیر داریم. این امر مربوط به دولت خاصی نیست؛ اگر امروز کشور نیازمند حل مشکلات خود است، موکول کردن رفع این مشکلات به دولت های بعدی و معطل نگهداشتن کشور خطاست. باید همین امروز کمک کرد تا گره ها گشوده شود.
✅ @SaeedJalily
🔻اهم مطالب مطرح شده در دیدار با انجمن صنایع سلولزی بهداشتی کشور: پشت پرده کمبود پوشک و احتکار های اخیر
خوشگرد،رئیس هیئت مدیره انجمن صنایع سلولزی:
🔹ما در صنف خود حدود یکماه نمیدانستیم که آیا دلار دولتی به ما تعلق خواهد گرفت یا خیر؟ هر روز به مسئولان نامه مینوشتیم که چکار باید بکنیم؟ این تاخیر باعث شد تا یک جو روانی درخصوص #کمبود_پوشک و سایر محصولات در جامعه ایجاد شود؛ سوء استفاده برخی از این تاخیر باعث تغییر قیمت ها، احتکار و یا قاچاق این محصولات شد.
عظیمی انارکی، نماینده شرکت زرین رویا:
🔹علیرغم دشمنی های واضح و تحریم های آمریکا، تنها در یکسال، ۴۵ میلیون دلار پوشک از یک #برند_آمریکایی وارد کشور شده است. اجناس همین برند بعلت #احتکار در اختیار تعاونی ها قرار گرفت تا در بازار عرضه شود. حتی یک بسته از پوشک های ایرانی احتکاری نبود و همهی موارد احتکار مربوط به این برند آمریکایی بود.
ابوال نژادیان، نماینده شرکت ماریناسان:
🔹در حالیکه انجمن ما حدود ۸۰ درصد محصولات داخلی را تولید میکند و بزرگترین شرکت های کشور عضو انجمن هستند اما یک شرکت ناشناس بیشترین ارز دولتی را به نام واردکننده ماده اولیه محصولات سلولزی از دولت دریافت کرد که دریافتی آن به طرز عجیبی سه برابر بیشتر از دریافتی بزرگترین شرکت انجمن بود؛ هیچکس آن را نمیشناخت. از وزیر صنعت خواستیم تا نام آن را معرفی کند؛ گفتند رسیدگی میکنیم! برای ما مشخص شد که آن یک شرکتی صوری بوده است. خب چه کسی جلوی این #فساد روشن را باید بگیرد؟!
✅ @SaeedJalily