فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥🚨اکتشاف یک گنج بزرگ
🔸نگاه، مبنا و مدل رفتاری شهدا در دفاع مقدس باید در کشاورزی، صنعت و فناوری تکرار شود تا حماسه رخ دهد
📌برگرفته از سخنرانی دکتر جلیلی در انزلی محله لنگرود | آبان ۹۸
✅ @saeedjalily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨🎥کلیپ ویژه هفته دفاع مقدس: چرا تا آخرین نفس در برابر متجاوز ایستادیم؟!
🔸با همان منطقی که از خرمشهر و اروندرود دفاع کردیم از دیگر حقوق مان نیز دفاع میکنیم
🔸برخی شاید بگویند #یک_شهر را میدادیم و بقیه کشور را آباد میکردیم اما دشمن اگر یک شهر را میگرفت، به تجاوز خود ادامه میداد
✅ @saeedjalily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥اینها قصه نیست!
🔸رقص روی یک پا؛ روایتی خواندنی از جوانان لنگرود در هشت سال دفاع مقدس
✅ @saeedjalily
💡آهنگ واحد اقتصادی
دکتر جلیلی:
🔸بیش از ۵۳ شورای تصمیمگیر در اقتصاد وجود دارد که هماهنگی میان آنها ضروری است؛ چرا که عدم وجود یکپارچگی در میان آنها ابزار سردرگمی اقتصاد است.
✅ @saeedjalily
دکتر سعید جلیلی
🔻انتشار به مناسبت روز جهانی جهانگردی
🔰دکتر جلیلی: یکی از پشتوانه های مطلوب برای تقویت نهاد خانواده، تسهیل سفر و گردشگری در شرایط غیر کرونایی است/ایجاد اشتغال پایدار و ارزآوری از جمله مزایای رونق صنعت گردشگری است که میبایست با حفظ نگاه فرهنگی به این عرصه دنبال شود
🔹عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در سخنانی که به مناسبت روز جهانی جهانگردی منتشر میشود، با اشاره به این نکته که یکی از مهمترین کارویژههای فرهنگی در کشور، تحکیم نهاد خانواده است، گفت:یکی از پشتوانه های مطلوب به منظور تقویت بنیان خانواده، تسهیل سفر و گردشگری برای خانواده هاست.هر میزان که نهاد خانواده تقویت گردد، آسیب های اجتماعی محتمل نیز کمتر میگردد.
🔹اگرچه در حال حاضر به علت شیوع کرونا، سفر و گردشگری توصیه نمیشود اما برای وضعیت مطلوب این حوزه در شرایط عادی باید برنامهریزی کرد.
🔹بسیاری از هزینههایی که به بهانه فرهنگ و تحکیم خانواده از مسیر دستگاههای اداری تخصیص داده میشود، نتیجهی مطلوبی به همراه ندارد.
🔹نباید وظیفه تسهیل گردشگری در شرایط عادی تنها به یک وزارتخانه محول شود؛امکانات نهادهای اجرایی، نیروهای مسلح، شهرداری ها و.. به ویژه در حوزه اماکن اقامتی باید در دسترس عموم مردم قرار گیرد.
🔹با توجه به اینکه دستگاههای حکومتی و دولتی و همچنین بخشهای عمومی، امکانات گردشگری بسیاری دارند که زمان محدودی از آنها استفاده میکنند، مدیریت صحیح این امکانات برای بهرهبرداری عموم مردم از آنها میتواند موجب ارائه تسهیلات گردشگری به خانوادههایی میگردد که تاکنون از این امکان کمتر برخوردار بودهاند.
🔹ایجاد اشتغال پایدار و ارزآوری از جمله مزایای رونق صنعت گردشگری است که میبایست با حفظ نگاه فرهنگی به این عرصه دنبال شود.
🔹برنامه ریزی ویژه برای توسعه گردشگری سلامت و رشد صنایع مرتبط با گردشگری نظیر صنایع دستی، فعال کردن ظرفیتهای مردمی در حوزه اقامت گردشگران و استفاده از فضای مجازی و ابزارهای الکترونیکی فرصت مهمی در این زمینه است.
✅ @saeedjalily
دکتر سعید جلیلی
🔻انتشار به مناسبت روز جهانی جهانگردی 🔰دکتر جلیلی: یکی از پشتوانه های مطلوب برای تقویت نهاد خانواده
🔻سهم اروپایی غربی از صنعت گردشگری ایران کمتر از ۱ درصد است
➕گزارش کارگروه گردشگری درخصوص وضعیت فعلی، چالشها و راهکارهای این صنعت
🔹با نگاه فرصت محور و تمدنی به گردشگری میتوان ضمن برخورداری از مزایای اقتصادی، تاثیرگذاری فرهنگی و تبادلات میانفرهنگی را محور قرار داد و برای آن برنامهریزی کرد.
🔹مسئله اقامت از جمله مهمترین موانع در رشد صنعت گردشگری است و تنها ۵ درصد مسافران داخلی از هتلها به عنوان مکان اقامتی استفاده میکنند.
🔹ایجاد محدودیت در حوزه سرمایهگذاری بخش خصوصی و بروز تعارض منافع بازیگران حوزه اقامتگاههای رسمی با پلتفرمهای اقامتگاههای غیررسمی و ایجاد محدودیتهای متعدد برای آنها یکی از چالش های حاکمیتی در حوزه گردشگری است.
🔹۳۰۰ هزار خانه در کشور وجود دارد که در پیک مسافرتی به عنوان محل اسکان استفاده میشود اما هیچگونه ساماندهی برای آنها وجود ندارد و تنها 2 درصد آنها به صورت آنلاین قابل تهیه هستند.ساماندهی اینترنتی به منظور اجاره این خانه ها و تسهیل در امر اعطای مجوز، از جمله مسائل مهم این حوزه است.
🔹استفاده از وسیله نقلیه شخصی برای منظور مسافرت به ۷۵ درصد رسیده و به همین علت توجه به اولویت برنامهریزی برای استفاده از فرصت مسافرتهای بینراهی یک امر ضروری است؛ چرا که افزایش سفرهای بدون اقامت داخلی یکی از دلایل افزایش تصادفات جادهای ناشی از خستگی را شامل میشود.
🔸میزان مسافرت های ورودی به ایران را ۸.۵ میلیون بار سفر است که ۹۰ درصد آنها از مبدا کشورهای همسایه صورت میگیرد.عراق و آذربایجان ۵۰ درصد گردشگران خارجی را تشکیل میدهند.
🔸بیش از ۷۸ درصد گردشگران و زائران عراقی عمدتا به صورت خانوادگی و از مرز زمینی به ایران میآیند. افزایش جاذبههای بین جادهای و برنامه درآمدزایی از مرز تا مشهد برای این زائران اهمیت دارد که تاثیر بسزایی در اشتغالزایی و ارزآوری خواهد داشت.
🔸سهم اروپای غربی از بازار گردشگری ایران ۲ درصد است که پس از خروج آمریکا از برجام به کمتر از ۱ درصد رسیده است.
🔸عدم انطباق محتوای تبلیغات و خدمات گردشگری متناسب با نیاز مخاطب و عدم توانایی در مواجهه با تبلیغات سوء علیه ایران در رسانهها خارجی از جمله چالش های صنعت گردشگری است.
🔸تعریف استاندارهای معطوف به گردشگری خانواده برای رنکینگ اقامتگاههای رسمی و غیررسمی و همچنین تدارک عوامل مربوط به سرگرمی کودک و نوجوان به عنوان قطعات کلیدی گردشگری خانواده باید در دستور کار دستگاههای مسئول قرار گیرد.
➕گزارش کامل این نشست را در سایت حیات طیبه مشاهده کنید↙️
https://drjalily.com/posts/1559
✅ @saeedjalily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 انتشار به مناسبت روز جهانی جهانگردی | چالشهای صنعت گردشگری ایران و راهکار های تسهیل آن
🔸چرا گردشگری در حوزهی فرهنگ و اقتصاد مهم است؟
🔸لزوم برنامه ریزی برای صنعت گردشگری در شرایط غیر کرونایی
✅ @saeedjalily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥🚨ذات الاغها و فیلها یکی است!
🔸روایت جالب دکتر جلیلی از دوران مسئولیت مذاکرات هستهای: اوباما با شعار تغییر در سیاست خارجی آمریکا آمد اما هیچ تغییری به وجود نیامد
🔸در آن چند کشور، حزب مقابلشان بر سر کار میآمد اما حتی افراد تیم مذاکرهکنندهشان تغییر نمیکرد
✅ @saeedjalily
دکتر سعید جلیلی
🔻استعدادیابی ورزشی بهترین راه تقویت ورزش کشور و یکی از جنبههای پیشرفت در عدالت اجتماعی است
🔰عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه سلسله جلسات دولت سایه، در نشستی با حضور جمعی از اساتید دانشگاه، مسئولین وزارت ورزش و جوانان و وزارت آموزش و پرورش، به بررسی موضوع استعداد یابی ورزشی پرداخت.
دکتر سعید جلیلی در این نشست اظهار داشت:
🔹هیچ کشوری نمی تواند بدون شناسایی استعدادهای خود و پرورش آنها، به پیشرفت، جهش و ارتقا دست یابد.
🔹پرداختن صحیح به استعداد های ورزشی میتواند دستاوردهای ورزشی کشور را ارتقا داده و مضاعف کند.
🔹اگر کشور بخواهد از استعدادهای مادی خود به بهترین شکل بهره ببرد، راهی جز پرورش و استفاده درست از استعدادهای انسانی ندارد.
🔹اگر در نقاط مختلف کشور جستجو شود، قطعا متوجه استعداد هایی در ورزش می شوید که خیلی جلوتر از دیگران هستند.
🔹«استعدادیابی ورزشی» یکی از جنبههای پیشرفت در زمینه عدالت اجتماعی است. اگر از جنبه عدالت اجتماعی نیز ملاحظه کنیم، این حق آحاد جامعه است که اگر استعدادی را در درون خودشان مییابند، بستری برای پرورش آن وجود داشته باشد.
🔹با توجه به فدراسیون ورزش دانش آموزی طبیعی است که سایر دستگاههای ذیربط در وزارت ورزش و فدراسیونهای ورزشی نیز باید به خروجی این فدراسیون توجه ویژه داشته باشند.
🔹هماهنگی آموزش و پرورش و وزارت ورزش و جوانان در این حوزه میتواند نقش مهمی در پیشرفت ورزش کشور داشته باشد.
🔹اگر یک سازوکار عادلانه ای به کار گرفته شود، دانشآموزی که در مناطق دوردست دارای استعداد ورزشی است، شناسایی شده و می تواند در عرصهی ورزش قهرمانی، باعث افتخار شود.
🔹اگر ما بتوانیم درچند موضوع همانند ورزش به یک الگو و سازوکار شایسته برای استعداد یابی دست یابیم، این الگو می تواند پیشگام و پیشران استعداد یابی در سایر عرصه ها قرار گیرد.
🔹استعدادیابی ورزشی تنها محدود به استعدادیابی قهرمانان نیست؛ چرا که کشف و پرورش استعداد در حوزه مربیگری ورزشی نیز دارای اهمیت است. بسیاری از افراد ممکن است خودشان قهرمان نباشند اما قهرمان ساز شوند.
➕⚽️🏀🏐 نقطه نظرات کارشناسان حاضر در نشست بررسی استعدادیابی ورزشی در پست بعدی
✅ @saeedjalily
دکتر سعید جلیلی
🔻استعدادیابی ورزشی بهترین راه تقویت ورزش کشور و یکی از جنبههای پیشرفت در عدالت اجتماعی است 🔰
⚽️🏀🏐نقطه نظرات کارشناسان حاضر در نشست بررسی استعدادیابی ورزشی
🔻دکتر سیده فریده هادوی، مدیرکل سابق آموزشهای پایه و استعدادهای وزارت ورزش و جوانان و عضو هیئت علمی دانشگاه:
🔹متاسفانه امروزه استعدادیابی ورزشی تنها محدود به انجام چند آزمون یا مسابقه، درآمدزاییهای فردی یا تبلیغات مدیریتی و اعتبارخواهی سازمانی پیش میرود.
🔹جهت رشد حوزه استعدادیابی میبایست از روش های نوین بهرهمند شویم و برای دستیابی به این هدف، در گام اول نیازمند تهیه بانک اطلاعاتی از دانشآموزان خود هستیم.
🔹جهت رسیدن به اهداف کشور در حوزه ورزش، نیازمند تاسیس نظام استعدادیابی یکپارچه بر اساس شناخت اکوسیستم ورزش ایران هستیم.
🔹پیشنهاد این است که از طریق نهادهای ذیربط به وسیله تدوین اسناد بالادستی و پای کار آوردن مجریان این اسناد بتوانیم در تحقق منافع ملی گامی روبه جلو برداریم.
🔻دکتر محمدرضا فضلی رییس مرکز مطالعات و پژوهشهای راهبردی وزارت ورزش و جوانان:
🔸مدیریت ورزش کشور به ویژه در حوزه فدراسیونها غیر تخصصی است و نیازمند آن هستیم که رویکرد ورزش به سمت مدیریتهای علمی پیش برود تا پیشرفت محقق گردد.
🔻دکتر حسین بابوئی رئیس فدراسیون ورزش دانش آموزی کشور:
🔹هم اکنون ۷۵۰ هیئت ورزش دانشآموزی در کل کشور وجود دارد که متولی برگزاری مسابقات دانشآموزی در ۳۰ رشته بوده و با هدف استعدادیابی و نخبهپروری ورزشی فعالیت میکنند.
🔹هر ساله بیش از ۳۳ هزار معلم تربیت بدنی تحصیلکرده علوم ورزشی در ۱۰۷هزار مدرسه سراسر کشور از میان ۱۵میلیون دانشآموز نهایتا افراد مستعد تر را به عنوان تیم برتر برای راهیابی به مرحله کشوری انتخاب میگردند و پس از مسابقات کشور به مسئولین فدراسیونهای ورزشی کشور و همچنین وزارت ورزش و جوانان معرفی میشوند.
🔻آقای یوسف گرشاسبی دبیر کمیته مربیان فدراسیون کاراته:
🔸اجرای طرح جامع استعداد یابی و تشکیل شورای عالی ورزش کشور را از جمله راهکارهای پیشنهادی در این حوزه است.
🔸پیشنهاد مشخص ما باید به اینصورت باشد که هر دانشآموز ایرانی حداقل یکبار در طول دوره تحصیلی خود، به صورت علمی و تخصصی ارزیابی استعداد ورزشی گردد.
➕دکتر امیرحسین منظمی مربی اسبق تیم ملی والیبال و عضو هیئت علمی دانشگاه و دکتر حسین کاظمیپور رئیس گروه مطالعات ورزشی مرکز مطالعات وزارت ورزش و جوانان از جمله دیگر کارشناسان حاضر در این نشست بودند که نقطه نظرات خود را ارائه کردند.
✅ @saeedjalily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥🚨«میلاد عبادیپور»، «علی علیپور»،«فرشید اسماعیلی»، «پوریا یلی» و ..؛ ورزشکاران مطرحی که از دل فدراسیون ورزش دانشآموزی پدید آمدند
🔸آیا تیمهای ملی ورزشی برآیند همهی استعدادهای کشورند؟
🔸از لزوم برقراری سازوکار قابل اتکا و عادلانه برای استعدادیابی ورزشی با روشهای نوین تا اهمیت فدراسیونهای دانشآموزی
📌نشست استعدادیابی ورزشی با حضور جمعی از اساتید دانشگاه، مسئولان وزارت ورزش و جوان و مسئولان وزارت آموزش و پرورش
✅ @saeedjalily
🔰بزرگداشت اربعین حسینی(ع) برای زنده نگه داشتن اسلام
دکتر سعید جلیلی:
🌐حرکت همیشه و امروز دشمنان اسلام، تحریف دین و تردید در ایمان مومنین است که امام حسین(ع) در منا نسبت به آن هشدار می دهد و در کربلا برای احیای دین تمام هستی خود را فدا می کند.
🌐راهپیمایی اربعین یک حرکت «مومنانه» برای احیای دین و مقابله با تردید ها و تحریف ها است و شاید به همین خاطر زیارت اربعین، علامت مومن خوانده می شود.
📌 اختتامیه همایش بین المللی اربعین حسینی در کربلای معلی| آبان ۹۵
✅ @saeedjalily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥🚨حماقت ترامپ
🔹نظام شکننده تحریم ها به روایت باراک اوباما ؛ تحریم شکستنی است
🔹تحریم های آمریکا در سال ۹۲ در چه مرحله ای بود؟!
✅ @saeedjalily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨🎥 به مناسبت تفحص و شناسایی پیکر پاک هشت شهید مدافع حرم در منطقه عملیاتی خانطومان
🔸هویت شهیدان مدافع حرم محمود رادمهر، محمد بلباسی، رضا حاجیزاده، علی عابدینی، حسن رجاییفر، زکریا شیری، مجید سلمانیان و مهدی نظری شناسایی شد.
🔸ماجرای درخواست مادر شهید رضا حاجیزاده از رهبرانقلاب جهت اعزام پسر دومش به سوریه
✅ @saeedjalily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥روایتی از رقابت اشتباه موسسات دارویی دولتی با شرکتهای دانشبنیان
🔸دکتر جلیلی: موسسات دولتی نظیر رازی و پاستور باید نقش حامی و شتابدهندهها را برای شرکتهای دانشبنیان داشته باشند.
✅ @saeedjalily
🔻محبت به مردم توسط کارگزاران حکومتی، یک سیره محمدی(ص) است
🔹در اندیشه سیاسی اسلام یک مسئول باید نسبت به مردم «نگاه دلسوزانه» داشته باشد. «لَعَلَّکَ بَاخِعٌ نَّفْسَکَ أَلَّا یَکُونُوا مُؤْمِنِینَ». پیامبر اکرم(ص) که در قرآن از او به عنوان یک اسوه برای همه ما یاد می شود برای این الگوست که میخواهد جان خود را برای مردم بدهد.
🔹این آن نگاه اصلی مدنظر انقلاب اسلامی است که باید دنبال شود. نگاهی که به مردم وجود دارد این است که کارگزار نظام باید «قلباً» نسبت به شهروندان و کسانی که در آن نظام هستند رحمت داشته باشد. محبت و لطف به مردم چیزی نیست که در چارچوبهای اداری و نظارتی تعریف شود.
🔹بخشی از سخنرانی در دانشگاه قم | بهمن ۹۵
✅ @saeedjalily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨🎥ریشه قدرت جمهوری اسلامی ایران
🔸 حماسه مادر شهید مدافع حرم «محمود رادمهر» در واکنش به خبر بازگشت پیکر فرزندش به میهن
🔸سوالی که جلیلی از طرف مذاکرهکننده اروپایی درباره مردمسالاری پرسید
✅ @saeedjalily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 امام حسن علیه السلام به معاویه فرمود اگر یارانی داشتم که مرا خالصانه همراهی میکردند، هیچ گاه با تو صلح نمی کردم!
▪️فرارسیدن ایام عزاداری اهل بیت(ع) تسلیت باد
✅ @saeedjalily
🔻هرجا دعوت پیامبر اکرم(ص) را اجابت کردیم،حیات جدید یافتیم؛ این برای ما تجربه شده است
🔸آنچه که در انقلاب اسلامی ما صورت گرفت حرکتی در ادامه حرکت انبیاء و ائمه بود: «اسْتَجِيبُوا لِلَّهِ وَلِلرَّسُولِ إِذَا دَعَاكُمْ لِمَا يُحْيِيكُمْ»، دعوت خدا و پیامبر را اجابت کنید هنگامی که شما را به سوی چیزی میخواند که شما را حیات میبخشد.
🔸 این باور قرآنی مردم ما بود که اگر ما دعوت خدا و پیامبر(ص) را اجابت کنیم، یک حیات جدید و زندگی جدید میگیریم. ولی امروز این فقط یک باور ذهنی نیست بلکه تجربه ما هم هست. هر میزان که ما این دعوت را اجابت کردیم یک حیات جدید گرفتیم.
🔸 دشمنان ما هم امروز به این نتیجه رسیدهاند که هر میزان اینها دعوت خدا و پیامبر را اجابت میکنند قویتر و مقتدر تر میشوند. نه تنها ضعیف نمیشوند بلکه پیشرفت میکنند. این تعابیر از من نیست. تعابیر خود آنها است.
🔸 آقای فریدمن تحلیلگر یکی از اندیشکدههای آمریکایی میگوید: «امروز مشکل ما این است که ایرانیها نشان دادند که نه تنها بدون آمریکا میشود پیشرفت کرد بلکه خطرناکتر از آن این که ثابت کردند حتی در مبارزه با آمریکا هم میشود پیشرفت کرد.»
🔸 این تصویر حقیقی مصاف ایران و آمریکا است. ایران فقط مقاومت نکرد، پیروز هم شد. فقط پیروز نشد، پیشرفت هم کرد. فقط پیشرفت نکرد، تکثیر هم شد. ایرانیها بر مبنای این نگاه توانستند خرمشهر را آزاد کنند، فردایش جنوب لبنان هم آزاد شد. فردایش جنگهایی از جنس بیست و دو روزه و سی و سه روزه را هم پیروز شد.
✅ @saeedjalily
🔰از دشمنان شما بیزاریم
◾️وقتی به زیارت مشرف میشویم بیان میکنیم «مُحَقِّقٌ لِمَا حَقَّقْتُمْ مُبْطِلٌ لِمَا أَبْطَلْتُم»، یعنی من میخواهم آن حقی را که شما بیان میکردید محقق کنم، میخواهم آنچه را که شما باطل میدانستید باطل کنم. این از دعاهای ماست:«نُصْرَتِی لَکُمْ مُعَدَّةٌ»؛ اگر نگاه یا رویکردی دارم بر مبنای هواهای کذا نیست بلکه بر مبنای معارف شماست: «رَأْیِی لَکُمْ تَبَعٌ»؛ بنای من بر این است که اگر توانی دارم آن را در خدمت شما بگیریم و برای یاری رساندن به شما آماده قرار دهم.
◾️اینجاست که در ادامه ادعاهایمان در محضر ائمه معصومین و حضرت رضا علیهالسلام بیان میکنیم: «وَبَرِئْتُ إِلَى اللَّهِ عَزَّ وَجَلَّ مِنْ أَعْدَائِکُمْ وَمِنَ الْجِبْتِ وَالطَّاغُوتِ وَالشَّیَاطِینِ وَحِزْبِهِمُ الظَّالِمِینَ لَکُم»، آهنگ رفتار من برائت، فاصله داشتن و مرزبندی با اینهاست. «مِنْ کُلِّ وَلِیجَةٍ دُونَکُم». همان تعبیری که در قرآن آمده است: «أَمْ حَسِبْتُمْ أَن تُتْرَكُوا وَلَمَّا يَعْلَمِ اللَّهُ الَّذِينَ جَاهَدُوا مِنكُمْ وَلَمْ يَتَّخِذُوا مِن دُونِ اللَّهِ وَلَا رَسُولِهِ وَلَا الْمُؤْمِنِينَ وَلِيجَةً»، یعنی کس دیگری را بهعنوان دوست و محرم نمیگیریم و از هر ولیجهای که غیر از شما باشد برائت میجوییم.
📌بخشی از سخنرانی در جمع مسئولان بسیج دانشجویی سراسر کشور در #مشهد / ۳۱ مرداد ۹۵
✅ @saeedjalily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥🚨به ما آموختند که از خدا بخواهیم تا برای او قیام کنیم؛ قیامی خالصانه و بدون تردید
▪️آموزهای از امام رضا علیه السلام برای مواجهه با مشکلات در فعالیتهای انقلابی
✅ @saeedjalily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨خودتحریمی بدتر است یا تحریم خارجی؟! تولیدکنندگان پاسخ میدهند
🔸ایران؛ کشوری که رتبه هشتم صنعت طیور را در دنیا دارد
‼️انحصار واردات نهادههای دام و طیور در دستان یک نفر است!
📌نشست مشترک کارگروههای دولت سایه با اعضای اتحادیههای مرتبط با «مرغ و طیور»؛ دیماه ۹۷
✅ @saeedjalily