🔻نوبت مسئولان است
دکتر جلیلی در نشست با نمایندگان مجلس:
🔹همه کارشناسان اذعان دارند که پس از شروع دور جدید فشارهای اقتصادی از سوی دشمن، فشاری جدی نیز به مردم وارد شده است اما ملت ما علیرغم همه این فشارها که در سال ۹۷ به اوج خود رسید، آنها را تحمل کرده و با بصیرت و نجابتی که از خود نشان دادند، مسئولان کشور را به خوبی یاری دادند.
🔹قدردانی از این رفتار مردم آنست که با عمل به وظائف خود هرچه میتوانیم با کاهش فشار های اقتصادی به آنها کمک کنیم. | آبان ۹۸
✅ @saeedjalily
دکتر سعید جلیلی
💡دکتر جلیلی در جمع معلمان بسیجی آذربایجان شرقی: همانطور که تفکر بسیجی در عرصه ایجاد امنیت موفق بود،در عرصه مبارزه با فساد نیز موفق خواهد شد
🔹نماینده رهبرانقلاب در شورایعالی امنیت ملی صبح امروز با حضور و سخنرانی در جمع معلمان بسیجی تبریز، سفر خود به استان آذربایجان شرقی را آغاز کرد.
🔻اهم سخنان دکتر جلیلی در همایش فرهنگیان بسیجی استان آذربایجان شرقی:
🔹برای بوقوع پیوستن انقلاب اسلامی، جبههای شکل گرفت که در آن، نقش فرهنگیان و معلمان بسیار ستودنی است.
🔹اگر شاهد بودیم که جوانان و نوجوانان ما در زمان پیروزی انقلاب و جنگ تحمیلی به دفاع از ارزش های دینی پرداختند، این حاصل تلاش معلمانی بود که معارف و حکمت ها را در قالب تفکر بسیجی به آنها آموختند.
🔹امام(ره) در روزهای آخر حیات مبارک خود به صراحت فرمودند اگر تفکر بسیجی در کشوری حاکم شود، چشم طمع جهانخواران از آن کشور قطع خواهد شد. این تفکر میراث خون دهها هزار از بهترین جوانان کشور ماست و وظیفه همهی مدعیان آنست که زاویه هایی که با این تفکر در کشور وجود دارد را گوشزد کنند و تذکر دهند.
🔹اگر تفکر بسیجی در عرصه های مختلف ورود کند، همگان در برابر بزرگی آن سر تعظیم فرود خواهند آورد. نمونه آن اعترافات دشمنان به عظمت تفکر بسیجی پس از دفاع مقدس است؛ چرا که این تفکر حکمتی است که انبیاء برای آن مبعوث شدند.
🔹نباید گذاشت تجربه موفق بروز تفکر بسیجی در عرصه های عملی، در مقطع گام دوم پوشانده شود. نقش بزرگ فرهنگیان در این زمان آنست که این تفکر را زنده نگه دارند و نگذارند تا دشمن، تفکری که دستاورد های بزرگ را برای کشور رقم میزند، بپوشاند.
🔹اگر حماسه در سخت ترین عرصه ها که همان عرصه نظامی است، شکل میگیرد، حتما این حماسه میتواند در عرصههایی نظیر عدالت اجتماعی نیز شکل بگیرد. اگر تفکر بسیجی در مواجهه با دشمن در جنگ سخت موفق شد، پس حتما میتواند در مبارزه با فساد نیز موفق گردد.
🔹گام دوم انقلاب اسلامی در پیشرفت، رفاه و تعالی باید با جهش شکل گیرد و این مهم ان شاءالله به همت بسیجی ها و معلم ها که این شغل الهی را انتخاب کردند، به وقوع خواهد پیوست.
✅ @saeedjalily
🔻سفر به آذربایجان شرقی | «سیمکات»، ارادهای برای بهبود و رونق
🔹ظهر امروز عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با حضور در شرکت « سیم و کابل تبریز»، در جریان فعالیت های این کارخانه قرار گرفت.
🔹کارخانجات شرکت سیمکات با بهرهمندی از بهترین تجهیزات و ماشینآلات،محصولات متنوع خود نظیر انواع سیم وکابل افشان، انواع کابلهای قدرت ( مسی و آلومینیومی)، هادیهای خطوط هوایی، مفتول مسی و آلومینیومی و انواع گرانول pvc را تولید و روانه بازار میکند.
🔹نکته جالب توجه آنست که این شرکت از سال ۹۴ با زیاندهی قابل توجهی مواجه شد اما به همت و نگاه پر امید مدیران و جوانان خود توانست در سال ۹۷، این زیان را جبران کند تا آنجا که میزان صادرات محصولات سیمکات در سال ۹۸ به کشور های همسایه از جمله عراق، ترکیه، گرجستان و .. نسبت به زمان مشابه بیش از ۱۰ برابر شده است.
🔹افزایش میزان اشتغال زایی و راهاندازی واحد تعطیل شدهی گرانول از دیگر اقدامات اخیر مدیران این شرکت است.
🔹گفتنی است، ارتباط و همکاری با دانشگاه تبریز در حوزه تحقیق و توسعه در سطح مطلوبی قرار داشته و همچنین این شرکت دارای استانداردهای ISO۲۰۰۱، ISO۱۴۰۰۰، ISO۱۸۰۰۰ است که می توان گفت در میان سه شرکت برتر کشور از نظر تولید کالای استاندارد و حتی بالاتر از استاندارد قرار دارد.
✅ @saeedjalily
🔻سفر به آذربایجان شرقی | بازدید از مناطق زلزله زده در میانه
🔹نماینده رهبرانقلاب در شورایعالی امنیت ملی، عصر روز گذشته با حضور در روستای زلزله زده ورنکش در شهرستان میانه، از نزدیک در جریان مشکلات باقیمانده مردم قرار گرفت.
🔹بیش از دو هفته پیش، زلزلهای بهبزرگی ۵.۹ریشتر حوالی شهر "تَرک" در شهرستان میانه را لرزاند و به چندین روستا خسارات جدی وارد کرد.
🔹روستای ورنکش با ۵ کشته و چند ده مصدوم، بیشترین خسارات از این زلزله را متحمل شد.
🔹گفتنی است حدود یک هزار و ۷۰۰ واحد مسکونی در ۴۰ روستای شهرستان میانه و ۶۰۰ واحد مسکونی در ۲۶ روستای شهرستان سراب تخریب و همچنین در مجموع دو شهرستان، ۱۵۰۰ راس دام سبک و سنگین تلف شده و به بیش از ۶۰۰ جایگاه دامی خسارت وارد شده است.
✅ @saeedjalily
🔻موکب «شهدای آذربایجان»؛ از کربلا تا میانه
🔹روز گذشته دکتر جلیلی در جریان بازدید از مناطق زلزله زده شهرستان میانه در روستای ورنکش، از موکب شهدای آذربایجان در این روستا بازدید کرده و از نحوه خدمت رسانی گروه های جهادی مطلع شد.
🔹موکب «شهدای آذربایجان» از ۱۵۰ خادم برادر و ۸۰ خادم خواهر که عمدتا از خانواده ایثارگران و جانبازان هستند، تشکیل شده و مدت سه سال است که در کربلای معلی به زائران اربعین حسینی خدمت رسانی میکند. این موکب از محل نذورات مردمی اداره شده و در ایام اربعین روزانه تا ۷ هزار پرس غذای گرم در کنار اسکان زائران، ارائه کرده است.
🔹بلافاصله پس از وقوع زلزله در شهرستان میانه، موکب داران با برپایی مواکب خود در مناطق زلزله زده، شروع به جمع آوری نذورات مردمی و خدمت رسانی به مردم زلزله زده کردند.
🔹گفتنی است، روزانه تا ۴هزار پرس غذای گرم توسط موکب شهدای آذربایجان در ۸ روستای زلزله زده توزیع شده و این خدمت رسانی تا زمان اسکان دائم زلزله زدگان ادامه پیدا خواهد کرد.
✅ @saeedjalily
🔻سفر آذربایجان شرقی | دیدار با اتحادیه تولیدکنندگان محصولات چرم تبریز
🔹دکتر جلیلی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام شب گذشته با اعضای اتحادیه تولیدکنندگان محصولات چرم در تبریز دیدار کرد.
🔹وی همچنین از کارگاه تولیدی کیف و کفش کایا چرم بازدید بعمل آورد.
🔹بررسی مشکلات تولیدکنندگان و موانع رونق تولید به همراه کسب اطلاعات بی واسطه از ظرفیت این محصولات در تبریز به عنوان یکی از قطب های تولیدکننده کالاهای چرمی در کشور از جمله اهداف این نشست و بازدید بود.
🔹شهر تبریز با دارا بودن یکی از بزرگترین اتحادیه های چرم کشور از دیرباز نقش بسزایی در این صنعت مهم در کشور دارد که علاوه بر تولید و صادرات محصولات چرمی، باعث جذب گردشگران بسیاری از داخل و خارج کشور به این شهر شده است.
🔹در حال حاضر این اتحادیه با بیش از ۳۰۰۰ نفر عضو به کار خود ادامه میدهد.
✅ @saeedjalily
🔻هلدینگ «صنایع پمپسازی ایران»؛ خودکفایی، تامین نیاز داخل و صادرات موفق
🔹دکتر جلیلی در جریان سفر دو روزه خود به استان آذربایجان شرقی، عصر روز گذشته با حضور در کارخانه شرکت صنایع پمپیران در شهر تبریز، ضمن بازدید از آن، با جمعی از اعضای هیئت مدیره این شرکت دیدار کرد.
🔹گروه پمپيران فعاليت های خود را مطابق با استانداردهاي جهانی در زمینه طراحی، ساخت و توليد انواع پمپ های مورد نياز صنايع آب، نفت و انرژی توسعه داده و پمپ های مورد نياز را با آلياژهایی نظیر چدن، برنز و فولاد به بازارهاي داخلی و خارجی عرضه میکند.
🔹«پمپیران» با سابقه حضور چهل ساله در زمینه پمپ سازی، ضمن بومی کردن این صنعت در کشور، دارای ۹۰۰ نیروی متخصص در واحدهای مجهز مهندسی، کنترل و تولید خود است.
🔹این شرکت، یک نمونه موفق خصوصی سازی در کشور محسوب شده که هم اکنون به عنوان برترین پمپساز منطقه غرب آسیا شناخته میشود.
🔹هلدینگ گروه صنایع پمپسازی ایران هم اکنون دارای شرکتهای مختلفی نطیر «نوید سهند»، «نوید موتور»، «تلمبه سازان تبریز»، «راشا» و «آذر فولاد گذار» میباشد که در تامین نیاز صنایع گوناگون کشور- بویژه صنعت آب- و حوزه صادرات، ایفای نقش میکند.
✅ @saeedjalily
🔻پرسش و پاسخ صریح دانشجویان با دکتر جلیلی در دانشگاه شهید مدنی تبریز
🔹عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، عصر روز دوشنبه چهارم آذر در دومین روز از سفر خود به استان آذربایجان شرقی با حضور در جمع دانشجویان دانشگاه شهید مدنی تبریز به ایراد سخنرانی مهمی پرداخت.
🔹بخش اصلی این نشست به پرسش و پاسخ میان دانشجویان و نماینده رهبرانقلاب در شورایعالی امنیت ملی حول موضوعات روز کشور اختصاص یافت.
🔗گزارش خبری: https://b2n.ir/129112
📸 گزارش تصویری: https://b2n.ir/623042
✅ @saeedjalily
دکتر سعید جلیلی
🔻پرسش و پاسخ صریح دانشجویان با دکتر جلیلی در دانشگاه شهید مدنی تبریز 🔹عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، عص
🔻پرسش و پاسخ صریح با دکتر جلیلی در دانشگاه شهید مدنی تبریز (بخش اول): عدالت مقدم است یا امنیت؟!
🔸دکتر جلیلی در پاسخ به سوال دانشجویی پیرامون این نکته که «آیا عدالت مقدم است یا امنیت؟»، گفت:در اندیشه دینی، بنای امنیت بر پایهی ایمان و عدالت است و تفاوت نظام اسلامی با سایر حکومت ها در همین مبناست.
🔸دبیرسابق شورایعالی امنیت ملی کشورمان در خصوص سوالی پیرامون حق اعتراض مردم در قانون گفت: هدف از اعتراض، اصلاح امور است؛ امام(ره) در سال ۶۷ در آخرین پیام خود به بسیجی ها، شکلگیری بسیج دانشجو و طلبه را یک ضرورت میدانند و برای آنها وظایفی را درقبال حساس بودن نسبت به روند امور کشور تعریف میکنند.
🔸 رهبری نیز بحث آتش به اختیار را مطرح کردند تا در چهارچوب های قانونی، آحاد جامعه بتوانند مبتنی بر اصل هشتم قانون اساسی و براساس امر به معروف و نهی از منکر به اصلاح روند امور بپردازند.
🔸تشکیل هستههای نقد پیرامون مشکلات محلی تا موضوعات ملی بر عهده دانشجوی انقلابی ماست؛ دانشگاه باید پیش از همه به آنها بپردازد.
🔸در دوسال گذشته بیشترین فشار بر روی طبقات پایین و محروم جامعه بوجود آمده و در همین سالها، مردم با بصیرتی که از نقشه دشمن داشتند، بر این مشکلات صبر کردند. وظیفه دولت است که برای سپاسگزاری از این صبر مردم، به وضعیت معیشتی بهبود بخشد.
🔸روزانه حدود ۱۱۰ میلیون لیتر بنزین در کشور تولید میشود که همگان قبول دارند بیشترین یارانه بنزین را نباید صرفا مرفه ترین افراد جامعه دریافت کنند بلکه باید به شکل عادلانه بویژه به طبقات متوسط و پایین داده شود.
🔸بیش از یکسال بر سر این موضوع بررسی کردیم و به طرح جامعی رسیدیم و آن را به سران قوا ارائه کردیم که مصوبه اخیر سران سه قوه با طرح ما بسیار متفاوت بود اما اکنون نیز همانگونه که رهبرمعظم انقلاب اشاره فرمودند، وظیفه همگانی آنست که با ارائه راهکار، مشکلات این مصوبه را به حداقل برسانیم.
✅ @saeedjalily
دکتر سعید جلیلی
🔻پرسش و پاسخ صریح با دکتر جلیلی در دانشگاه شهید مدنی تبریز (بخش اول): عدالت مقدم است یا امنیت؟! 🔸دک
🔻پرسش و پاسخ صریح با دکتر جلیلی در دانشگاه شهید مدنی تبریز( بخش دوم): چرا رهبری از مصوبه سران قوا حمایت کردند؟
🔸سوالاتی از این دست وجود دارد که چرا رهبری نقطه نظرات خود را اعمال نمیکنند و نسبت به برخی روندها در دولتهای مختلف، ورود نمیکنند و عده ای دیگر نیز میگویند وقتی نهادهای انتخاباتی داریم چرا نمیگذارند آنها اقدام کنند؛توضیح اینست که رهبری با تعیین سیاست های کلی نظام، چهارچوب حرکت قوا را مشخص میکنند و دولتها و ادوار مجلس به عنوان منتخب مردم، این امکان را دارند تا در این چهارچوب ابتکارات خود را دنبال کنند.
🔸یک مثال آن در ماجرای شروع مذاکرات در سال ۹۲ بود که رهبری در ۱۲ آبان همان سال گفتند من به این گفتگوها خوشبین نیستم و آنها را نتیجهمند نمیبینم اما ایشان به دولت که منتخب مردم بود و بر این امر اصرار داشت، اجازه دادند و خطوط قرمزی را نیز معین فرمودند؛ اگرچه بعدها اعلام کردند که آن خطوط قرمز نیز رعایت نشد.
🔸دکتر جلیلی پیرو سوال یکی از دانشجویان درخصوص جایگاه قانونی مصوبات سران قوا گفت: دولت بر اساس اختیاراتی که طبق قانون دارد، برای هماهنگی با دو قوه دیگر و اینکه پشتیبانی مجلس و قوه قضائیه را در امر اجرا داشته باشد، برخی از موضوعات را در جلسه سران سه قوه میبرد.
🔸وی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر حضور برخی افراد مسئله دار در عرصه انتخابات، عنوان کرد: یکی از مسائلی که دانشگاه باید به آن حساسیت داشته باشد آنست که جریانهای قدرت، ثروت و فساد نتوانند انتخابات را به انحراف بکشانند. تلاش همگانی از جمله حرکت دانشجو باید این باشد که با پیشگامی در امر انتخابات، به ارزیابی رفتار انتخاباتی آنان بپردازد تا کسانی با رفتارهای غلط و فسادآلود نتوانند انتخابات را به کژراهه بکشانند.
✅ @saeedjalily