9.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥میزبانی #ارومیه در بازیهای لیگ جهانی والیبال ۲۰۱۹
🔹دکتر جلیلی: #تمرکز_زدایی فقط در یک عرصه خاص نیست؛ بلکه باید در سایرعرصه ها مثل فرهنگ، اقتصاد و حتی #ورزش نیز تلاش کرد تا همه چیز محصور به یک شهر و به طور خاص تهران نشود.
🔹چه اشکالی دارد بازی های تیم ملی فوتبال به جز #ورزشگاه_آزادی در سایر شهرها برگزار شود؟ این کار باعث می شود تا هم مردم سایر شهرهای کشور نسبت به ساکنان تهران فرصت برابری برای تفریح و دیدن بازی های تیم ملی از نزدیک پیدا کنند و هم روند پیشرفت امکان ورزشی آن شهرها سرعت بیشتری پیدا کند.
✅ @saeedjalily
5.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥⛔️چرا هزینه های برجام باید یکطرفه باشد؟!!
🔸نمونهی عدم تعهد برجامی انگلیس در خودداری از فروش کیک زرد به ایران
✅ @saeedjalily
🔻حضور جلیلی در جمع اعضای شورای هماهنگی تبلیغات
🔹نماینده رهبرانقلاب در شورایعالی امنیت با حضور در نشست سالانهی سرپرستان و روسای دفاتر «شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی» سراسر کشور در مشهد مقدس برگزار شد، حضور داشت و به ایراد سخنرانی پرداخت.
🔹وی در این نشست پیرامون مسئله مردم سالار دینی، مقابله با تحریم و مسائل بین المللی نکاتی را مطرح کرد.
✅ @saeedjalily
🔻شب گذشته، عضو شورای راهبردی سیاست خارجی کشور با حضور در گفتگوی ویژه خبری اخبار ساعت 22:30 شبکه دوم سیما، به توضیح مسائل بین المللی از جمله شبهات پیرامون چرایی مقاومت در برابر آمریکا، بدعهدی سران اروپا و راهکار های مقابله با تحریم و همچنین تقویت اقتصاد ملی پرداخت.
🔗گزارش کامل خبری:
👇👇اهم مطالب👇👇
✅ @saeedjalily
🔻جلیلی در گفتگوی ویژه خبری(1): آمریکا دنبال نقد کردن فشار هاست و اسم آن را مذاکره مینامد؛ او آنچه که نمیتواند انجام دهد را میخواهد به ما بفروشد
🔹یک توصیه درست در عرصه سیاست خارجی آنست که این عرصه، عرصه واقعیت هاست. لازمه اینکه هر کشوری برای آنکه بتواند از حقوق خود دفاع کرده و به اهداف خود برسد، واقع بینی است.
🔹در همان دوره اوباما که شعار اقتصاد آزاد را مطرح میکردند، تحریم های ثانویه را علیه ایران اجرا کردند. یعنی اگر دو کشور دیگر در دنیا قصد همکاری اقتصادی داشته باشند، آمریکا میبایست بر آن نظارت کند؛ اینها واقعیت سیاست خارجی در دنیاست.
🔹آمریکاییها اینگونه بودهاند که ابتدا بهانه گیری میکنند، سپس بنا بر آن فشار میآورند و در نهایت رو به امتیازگیری میآورند.
🔹سال 82 که آقای روحانی و دیگران تعلیق موقت داوطلبانه را دو سال و نیم پذیرفتند، طرف مقابل هیچ اقدام سازنده ای نکرد. وقتی ایران تعهداتش را لغو کرد، دشمن به فشار از طریق شورای امنیت روی آورد.
🔹چه چیز آمریکایی ها را عقب برد؟ اینکه دانشمندان هستهای ما علی رغم همه تهدیدات، ایستادند و مقاومت کردند و آن ها یک زمانی مطرح کردند که سرعت عقربه پیشرفت ایران از سرعت عقربه فشار ما بیشتر است.
🔹اگر آنها احساس کنند که میتوانند با زور حرفشان را پیش ببرند، این فشار ها را بیشتر کرده و ادامه میدهند.
🔹وزیر خارجه آلمان در تهران و در برابر رسانه های ما بیان کرد که برجام یک توافق دو طرفه است اگر طرفی تعهدات خود را انجام نداد، شما باید به تعهدات خود پایبند باشید. این دیگر توافق نیست، دیکته است! و مقاومت ما در برابر این دیکته و تسلیم است.
🔹گفتگو برای آمریکایی ها به منظور امتیازگیری بیشتر خواهد بود. در کنار ادعای مذاکره، آنها میگویند ما بدنبال جنگ نیستیم؛ این ادعا از اراده آنها ناشی نمیشود، بلکه از عدم توانشان است. او آنچیزی که نمیتواند انجام دهد را میخواهد به ما بفروشد. واقعیت، چه چیزی را جز مقاومت برای دفاع از حقوق، امنیت و مسیر پیشرفت ایران حکم میکند؟
🔹میبایست اهرم فشار اقتصادی را با مقاومت اقتصادی از دست آنها گرفت. کشوری که در جنبه های مختلف اقتصادی حائز استعداد های برتر است، اگر کار جدی در آن انجام شود، قطعا میتواند اهرم فشار از دست دشمن خود بگیرد.
🔹اگر چندین ستاره خلیج فارس دیگر احداث شود، میتوانیم تنگه هرمز را به شکل اقتصادی ببندیم؛ یعنی با استفاده از نفت خود و سایر تولیدکنندگان و تبدیل آنها به فراورده های نفتی در پتروپالایشگاه ها، اقتصاد را از اتکا به نفت خام رها کرده و آن را بهبود بخشیم.
✅ @saeedjalily
🔻جلیلی در گفتگوی ویژه خبری(2): هفتاد سال حضور نظامی و اشغال، هزینهی سازش ژاپن با آمریکاست
🔹شبهه ای مطرح است که ژاپن در برابر آمریکا سازش کرده و پیشرفته نیز هست؛ چرا میگویید هزینه مقاومت کمتر از سازش است؟ منشاء پیشرفت ژاپنی ها نه بدلیل سازش با آمریکا که همت و تلاش ملی خود آنها بود؛ بالعکس آنها هزینه های بسیاری برای این سازش دادند.
🔹سال 88 بنده سفری به ژاپن داشتم و با نخست وزیر وقت این کشور ملاقات کردم. حزب آنها بعد از سال60 در انتخابات پیروز شد و قدرت را در دست گرفت. آقای هاتویاما به من گفت که شعار حزبشان در این انتخابات آن بوده که اگر ما به قدرت برسیم، پایگاه نظامی آمریکا در اوکیناوا را برخواهیم چید. ایشان میگفت ما در برابر آمریکایی ها هرچقدر هم کوتاه آمدیم و اعتمادسازی کردیم، اما آنها بنا ندارند که کشور ما را ترک کنند.
🔹اما او کمتر از یکسال از به قدرت رسیدنش در اطلاعیه ای اعلام کرد که چون نتوانستم به وعده انتخاباتی خود عمل کنم، استعفا میدهم و استعفا داد. هزینه سازش یعنی بعد از 70 سال از حضور نظامی آمریکا و اعتمادسازی ژاپن، آنها هنوز خاک این کشور را ترک نکردهاند.
🔹چند ماه پیش 72 درصد مردم اوکیناوا با شرکت در یک همه پرسی اعلام کردند که با ایجاد پایگاه نظامی جدید آمریکا در این جزیره مخالفند اما آقای شینزوآبه مدعی شد که توان اجرای نتیجه این همه پرسی را ندارد و آمریکا میتواند پایگاه خود را ایجاد کند.
🔹هزینه سازش یعنی بعد از 70 سال از حضور نظامی آمریکا و اعتمادسازی ژاپن، آنها هنوز خاک این کشور را ترک نکردهاند.
🔹بعد از حدود 70 سال، نیروهای نظامی آمریکا کشور ژاپن را ترک نکردند، اما در همسایگی ما وقتی عراق را اشغال کردند بعد از 7 سال این کشور را ترک کردند؛ چرا که از ملت عراق مقاومت دیدند.
✅ @saeedjalily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥🚨تجربه برجام و مذاکره با آمریکا
🔸وقتی اوباما همزمان با اجرای برجام آن را نقض کرد
🔸تصویب قانون ویزا، تمدید آیسا و تصویب کاتسا؛ نمونه هایی از نقض برجام توسط رژیم آمریکا
✅ @saeedjalily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥🚨چرا فرصت طلایی ایجاد پتروپالایشگاه با ادعای خلاف درخصوص میزان فروش نفت مواجه میشود؟!
🔸دولت فعلی در شرایطی کار را تحویل گرفت که روزانه یک میلیون و چهارصدهزار بشکه نفت میفروختیم.
✅ @saeedjalily
🚨متن یادداشت وزیر محترم نفت، جناب آقای بیژن نامدار زنگنه پیرامون مسئله میزان فروش نفت کشور که امروز در رسانه های رسمی منتشر شده است:
🔸باسمه تعالی
🔹جناب آقای دکتر سعید جلیلی در توئیتی در تاریخ ۱۳۹۸/۳/۲۸ آورده اند که: «در سالهای ۹۱ و ۹۲ با وجود تحریمها ماهانه یک تا ۱.۵ میلیون بشکه نفت و میعانات به فروش میرفت.»
🔹گرچه مشی اینجانب بر این است که معمولاً در برابر اینگونه تهاجمات به خاطر منافع ملی سکوت کرده و این ضربات را به جان و دل میپذیرم، اما با توجه به اینکه جناب آقای دکتر جلیلی در شرایط کنونی، به عنوان یکی از کانونهای اصلی انتشار ادعاهایی علیه مدیریت فعلی نفت عمل میکنند، چارهای جز ارائه پاسخی گذرا به ادعای ایشان ندیدم.
🔹اینکه مرقوم فرمودهاند دولت قبلی «با وجود تحریمها ماهانه یک تا یک میلیون و ۵۰۰ هزار بشکه نفت و میعانات به فروش میرسانده»، ظاهراً و علیالقاعده، نظر ایشان این بوده که روزانه چنین مقداری نفت فروخته میشده و گرنه فروش ماهانه یک تا یک میلیون و ۵۰۰ هزار بشکه نفت که رقم قابل ذکری نیست.
🔹اما، در باب ادعای ایشان، اگر قرار بر مقایسه منصفانه باشد، جناب آقای دکتر جلیلی باید عملکرد وزارت نفت در برخورد با تحریمها را در دولت دهم با عملکرد وزارت نفت در دولت یازدهم مقایسه میکردند. در این موضوع شایسته است که با زبان آمار و ارقام صحبت شود زیرا گاهی از مقدار فروش نفت در دوره قبلی تحریمها در دولت پیشین، افسانههایی شنیده میشود که انسان نمیداند از کجا آمده است؟
🔹عملکرد صادرات نفت و میعانات گازی در ۶ ماه پایانی دولت دهم (اسفندماه ۹۱ تا پایان مرداد ۹۲) بر پایه گزارش رسمی خطاب به سران کشور که به امضای جناب آقای قاسمی، وزیر محترم وقت نفت رسیده، کمتر از روزانه یک میلیون و ۲۰۰ هزار بشکه بوده است، در حالی که در هفت ماه نخست دولت یازدهم (یعنی از شهریور تا پایان اسفند ۱۳۹۲) با مدیریت کنونی وزارت نفت، رقم صادرات بهطور میانگین برابر یک میلیون و ۳۴۰ هزار بشکه در روز بوده است.
🔹این رقم، در سال ۹۳ معادل روزانه یک میلیون و ۳۴۰ هزار بشکه و در سال ۹۴ تا پایان دیماه (و پیش از اجرای برجام)، روزانه یک میلیون و ۳۵۰ هزار بشکه بوده است که به روشنی مشخص میشود عملکرد دولت یازدهم در صادرات نفت و میعانات گازی چه در هفت ماه پایانی سال ۹۲ و چه در سالهای ۹۳ و ۹۴ که تحریمها همچنان و حتی با شدت بیشتر ادامه داشته، تماما بیشتر و بهتر از عملکرد دولت دهم که بهطور مشخص مورد توجه جناب آقای دکتر جلیلی قرار گرفته، بوده است.
🔹بدین ترتیب آشکار است که مدیریت کنونی وزارت نفت، درآن دوران، بیادعا و با پرهیز از رجزخوانیهای بیپشتوانه، در همه موارد توانسته بود عملکردی بهتر از عملکرد دولت دهم ارائه کند.
🔹اینجانب در تاریخ ۱۳۹۸/۳/۱۹ از جناب آقای رئیس جمهوری کتبا درخواست کردهام و هم اینک نیز بهطور عمومی این درخواست را تکرار کرده و اعلام آمادگی میکنم که برای روشن شدن میزان اعتبار و صحت ادعاهای جناب آقای دکتر جلیلی، جلسهای با حضور اینجانب و ایشان در شورای عالی هماهنگی اقتصادی یا هر مرجع دیگری گذاشته شود تا پس از شنیدن سخنان دو طرف، مسولان کشور به قضاوت بنشینند. این گونه که رایج شده افراد متاسفانه یک طرفه، به محاکمه غیابی مسئولان وزارت نفت میپردازند، از هیچ منظری (نه شرعی و نه عرفی) عادلانه و موجه نیست.
🔹البته بهتر بود که این مناظره/نشست در حضور افکار عمومی برگزار شود تا مردم نیز به عنوان صاحبان اصلی کشور اعتبار دیدگاههای طرفین را به قضاوت بنشینند؛ اما متاسفانه به دلیل آنکه بیان بسیاری از مطالب در شرایط کنونی سبب افشای اطلاعات برای دشمنان ملت ایران میشود، لذا این امر به مصلحت کشور نیست.»
🔸بیژن نامدار زنگنه، ۳۰ خرداد ۹۸
✅ @saeedjalily