▫️ انسان ها تا احساس نکنند برادر یکدیگر هستند زندگی برایشان گرم نیست. این حرف ها حرف های بوسیدنی است. این حرف ها جامعه جهانی را ملی را محلّی را بین المللی را زنده نگه می دارد.
این حرف ها که رخت بربست، حیوانیت می آید: ﴿أُولئِكَ كَالأنْعَامِ بَلْ هُمْ أَضَلُّ﴾ می شود #غزه.
▫️ نفرمود حرف ابراهیم را گوش بدهید، فرمود: حرف پدرتان را گوش بدهید ﴿مِّلَّةَ أَبِیكُمْ إِبْرَاهِیمَ هُوَ سَمَّاكُمُ الْمُسْلِمِینَ مِن قَبْلُ﴾ تا روح برادری در جامعه نباشد، نه سازمان ملل موفق است نه شورای امنیت.
اسلام حرف جهانی دارد یعنی این!
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
📚 درس خارج فقه 🥀
خانم دکترای علوم قرآنی
🆔https://eitaa.com/safarnameh_313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صفحه ۹۱ قرآن
سوره نساء جزء ۵
استاد شهریار پرهیزگار
خانم دکترای علوم قرآنی
🆔https://eitaa.com/safarnameh_313
35.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترجمه وتفسیر صفحه ۹۱ قرآن
سوره نساء جزء ۵
خانم دکترای علوم قرآنی
🆔https://eitaa.com/safarnameh_313
نکته تفسیری صفحه ۹۱:
چرا در قرآن تدبّر نمی کنید؟:
ما به قرآن احترام می گزاریم، آن را می بوسیم و در جای مناسبی قرار می دهیم. سوره های آن را حفظ و با صدای زیبا تلاوت می کنیم و از خواندن و شنیدن آن لذّت می بریم. اینها همه خوب و مهم است؛ امّا آیا از محتوای این پیام مهم نیز خبر داریم؟ آیا تا به حال در معنای آیاتش اندیشیده ایم؟ خداوند در این آیه به ما پیغام می دهد و از ما می پرسد که «چرا در آیات قرآن تدبّر نمی کنید؟». پیشوایان ما نیز بیش از هر کاری در مورد قرآن، ما را به اندیشه در مفاهیم والای آن دعوت کرده اند. خداوند در آیه ی 121 سوره ی بقره می فرماید: «کسانی که کتاب آسمانی به آنان داده ایم، آن را چنان که شایسته است، می خوانند. آنان واقعاً به قرآن ایمان دارند.» امام صادق(ع) در توضیح این آیه فرموده است: «منظور این است که آیات قرآن را با دقّت و شمرده بخوانند و حقایق آن را بفهمند و به احکام آن عمل کنند. به مژده های آن امیدوار و از بیم های آن ترسان باشند. از داستان های آن عبرت بگیرند. به دستورهایش گردن نهند و از آنچه که نهی کرده، بپرهیزند. به خدا سوگند، منظور از شایسته خواندن قرآن، حفظ کردن آیات و یاد گرفتن حروف و تلاوت سوره ها و فرا گرفتن اعشار و اخماس آن [تقسیماتی که در قرآن و سوره های آن می شود؛ مانند تقسیم به سی جزء یا چهار حزب و...] نیست.
برخی از مردم، حروف قرآن را حفظ کردند؛ امّا احکام و دستورهایش را ضایع کردند. منظور این است که در آیات قرآن بیندیشند و به احکامش عمل کنند.»[1] واقعیت این است که قرآن با همه ی ارج و احترامی که در میان مسلمان ها دارد، هنوز جایگاه حقیقی خود را در میانشان پیدا نکرده است. همه ی کسانی که قرآن را در سفره های عقدشان می گذارند، آیا در زندگی مشترک خود به دستورهای آن توجّه می کنند؟ همه ی کسانی که قرآن را در وسیله های نقلیه ی خود می آویزند آیا در هنگام رانندگی به دستورهای آن در مورد احترام به دیگران و توجّه به حقوق آنان عمل می کنند؟ همه ی کسانی که قرآن را در قسمت بالای خانه ی خود می نهند، آیا به توصیه های آن در زندگی عمل می کنند؟ پس من و تو ای مسلمان، باید به خود بیاییم و تصمیمی جدّی بگیریم که این پیام مهم را به گونه ای دیگر بررسی کنیم. مبادا عمری از ما بگذرد و از محتوای کتاب آسمانی خویش بی خبر باشیم! به یاد داشته باشیم که آورنده ی این پیام الهی فرموده است: «قرآن، انسان را از گمراهی باز می دارد، هدایتش می کند، چشمانش را باز می گشاید، راه حق را به او نشان می دهد و از لغزش نگه می دارد. قرآن در تاریکی های جهان، نور و روشناییست. قرآن، مردمان را از هلاکت نجات می دهد و از دنیا به زندگی خوب آخرت می رساند. در قرآن، کمال دین شماست و هیچکس از قرآن کناره نگرفت مگر اینکه به دوزخ رسید.»[2] البته نخستین گام برای تدبّر در قرآن، انس پیدا کردن با آن به وسیله ی تلاوت مستمر و دائم آیات آن است؛ تلاوتی آگاهانه و با دقّت. پیشوایان ما نیز بر هر دو مطلب، یعنی تلاوت قرآن و تدبّر در آن، بسیار تأکید کرده اند.
[1] - المیزان فی تفسیر القرآن، ج 1، ص 266
[2] - تفسیر کنز الدقائق و بحرالغرائب، ج 9، ص 391
خانم دکترای علوم قرآنی
🆔https://eitaa.com/safarnameh_313
🔅#پندانه
✍ اگر ارتباطت را با خدا قطع کنی، برده غیر میشوی
🔹درخت تا درخت است، حیات دارد، زنده و سبز است. هم به حال خودش سودمند است، هم به حال دیگران.
🔸اما همین درخت وقتی بریده میشود، دیگر چوب میشود. چوب که شد هر اتفاقی بیفتد سود و نفعی به حال خودش ندارد؛ منفعتش را دیگران میبرند، ابزار دست دیگران میشود، از آن دسته چاقو و داس میسازند، دسته بیل و کلنگ و تبر میسازند، نردبان میسازند، پا میگذارند رویش و میروند بالا.
🔹نهتنها رشد و تعالی ندارد بلکه روزبهروز پوسیدهتر هم میشود. خوب هم که استفاده کردند، آتشش میزنند و هیزم میشود.
💢آدمی هم همینطور است، در نگاه قرآن کریم به درخت تشبیه شده و اگر روزی ارتباطش را با خدا قطع کند، بریده خواهد شد. و وقتی بریده شد، مثل چوب میشود.
🔺آنها هیچ سود و منفعتی به حال خودشان ندارند، بلکه برده غیر خواهند شد.
✅سوره 14: إبراهيم،آیه ۲۶
وَمَثَلُ كَلِمَةٍ خَبِيثَةٍ كَشَجَرَةٍ خَبِيثَةٍ اجْتُثَّتْ مِنْ فَوْقِ الْأَرْضِ مَا لَهَا مِنْ قَرَارٍ ﴿۲۶﴾
و مَثَل کلمه ناپاک [که عقاید باطل و بی پایه است] مانند درخت ناپاک است که از زمین ریشه کن شده و هیچ قرار و ثباتی ندارد.
خانم دکترای علوم قرآنی
🆔https://eitaa.com/safarnameh_313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚡️⚡️چگونه از امام رضا ( علیه السلام) حاجتمان را طلب کنیم؟/دکتر میر باقری
🎥#دکتر_میرباقری
خانم دکترای علوم قرآنی
🆔https://eitaa.com/safarnameh_313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صفحه ۹۲ قرآن
سوره نساء جزء ۵
استاد شهریار پرهیزگار
خانم دکترای علوم قرآنی
🆔https://eitaa.com/safarnameh_313
34.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترجمه وتفسیر صفحه ۹۲ قرآن
سوره نساء جزء ۵
خانم دکترای علوم قرآنی
🆔https://eitaa.com/safarnameh_313
نکته تفسیری صفحه ۹۲:
خشونت در اسلام:
بدون شک، اسلام، دین مهربانی و رحمت است. خداوند بارها خود را خدای بخشنده ی مهربان معرّفی کرده است. در آیه ی 107 سوره ی انبیاء به پیامبر خود می فرماید: «ما تو را فقط بدین منظور فرستاده ایم که رحمتی برای جهانیان باشی.» همچنین خدا قرآن را مایه ی رحمت بر مؤمنان برشمرده، و آیات قرآن و سخنان معصومین نیز سرشار از توصیه به مهربانی و محبّت است. با این حال، ما در قرآن به آیاتی مانند آیات فوق برخورد می کنیم که از خشونت و سختگیری سخن می گویند و به نظر می رسد که با آیات مهر و محبّت تفاوت دارند.
به همین سبب، این سؤال به ذهن می رسد که این آیاتِ خشونت آمیز در کتاب مهر و محبّت چه کار می کند و پیامبر خدا(ص) که برای تمام مردم جهان، رحمت و مهربانی است، چگونه این آیات را از سوی خدای مهربان آورده است. پاسخ این پرسش این است که بنای اسلام، بر مهر و محبّت و دوستی است. این دین الهی، مردم را به پرستش خدای بخشنده و مهربان دعوت می کند و در سایه ی این دعوت، زندگی آرام و آسوده ای را برایشان فراهم می کند؛ امّا برخی از مردم شیطان صفت، این دعوت را نمی پذیرند؛ زیرا منافع و لذّت های نامشروع و باطل خود را در خطر می بینند. اعتقاد شرک آلود و ناپاک این افراد، آفت ایمان مردم می شود. آنان با آفریدگار جهان به مخالفت برمی خیزند و راهی را پیش می گیرند که خود، خانواده، اطرافیانشان و مردم دیگر را به نابودی و تباهی می کشاند. آیا سکوت در برابر این افراد، کار درستی است؟ آیا مهربانی با آنان، ظلم به مردم باایمان نیست؟ آیا پرورش و حمایت از آفت های یک باغ سرسبز، ستم به گل و گیاه آن نیست؟ بی شک یک باغبان زبردست و مهربان، در عین نوازش گل ها و پرورش گیاهان، آفت های باغ را از بین می برد. پیامبر(ص)كه باغبان بوستان انسانیت است نیز با آفت های این باغ مبارزه می كرد. آنها را از بین می برد و مردم را از شرّ آنان خلاص می کرد؛ درست مانند پزشکی که بدن بیمار را با تیغ جرّاحی می شکافد و غدّه ای سرطانی را از آن جدا می کند. اگرچه تن بیمار با تیغ او زخمی می شود، این شکافتن و خونریزی برای او لازم است. به گواهی تاریخ، پیامبر اسلام(ص) بسیار مهربان بود. با مردم همچون برادری مهربان، با یتیمان همچون پدری دلسوز، و با خدمت کاران همچون دوستی صمیمی برخورد می کرد، ولی در جنگ با دشمنان خدا، تمام قدرت خویش را به کار می گرفت و آنان را تار و مار می کرد تا مردم را از شرّ آنان خلاص کند. امیر مؤمنان علی(ص) که در شجاعت و دلاوری مشهور بود، فرموده است: «هنگامی که جنگ سخت می شد، ما به پیامبر(ص)پناه می بردیم و به وسیله ی او خود را حفظ می کردیم، و هیچ کس از ما به اندازه ی او به دشمن نزدیک نبود.»
خانم دکترای علوم قرآنی
🆔https://eitaa.com/safarnameh_313
تقویم# نجومی# چهارشنبه
۳ مرداد# سال ۱۴۰۳# شمسی و
۱۸ محرم #۱۴۴۵ هجری# قمری مصادف با ۲۴ ژوئیه ۲۰۲۴
روز چهارشنبه #طبق روایات #متعلق است به #حضرت# امام موسی کاظم علیه السلام# امام رضا علیه السلام# امام جواد علیه السلام# و امام هادی علیه السلام .# سفارش شده# تا اعمال نیک و خیر# خود را در این# روز به پیشگاه# مقدس ایشان #هدیه کنیم تا ثواب# دوچندان نصیبمان گردد.🌸🌸
صدقه #صبحگاهی فراموش نشود .
مسافرت خوب نیست و در صورت ضرورت همراه باصدقه و آیه الکرسی باشد.
حکم مباشرت . مباشرت امشب( شب پنجشنبه ) برای جسم مفید و فرزند حاصل از ان عالم گردد انشالله.
اصلاح مو #( سر و صورت) خوب نیست باعث حزن و اندوه می شود.
چهارشنبه #برای گرفتن ناخن،# روز مناسبی نیست# و باعث بداخلاقی میشود.#
چهارشنبه #برای بریدن و دوختن لباس نو روز بسیار# مناسبی است.
ذکر روز چهارشنبه# یا حی یا قیوم ۱۰۰ مرتبه#
خانم دکترای علوم قرآنی
🆔https://eitaa.com/safarnameh_313
🔆 #پندانه
✍ در دنیا دنبال چیزی باش که در آخرت بهدردت بخورد
🔸مرد زاهدی کنار چشمهای نشست تا آبی بنوشد وخستگی در کند. درون چشمه سنگ زیبایی دید. آن را برداشت و در خورجینش گذاشت و به راهش ادامه داد.
🔹در راه به مسافری برخورد که از شدت گرسنگی به حالت ضعف افتاده بود.
🔸کنار او نشست و از داخل خورجینش نان بیرون آورد و به او داد.
🔹مرد گرسنه هنگام خوردن نان چشمش به سنگ گرانبهای درون خورجین افتاد.
🔸نگاهی به زاهد کرد و گفت:
آیا آن سنگ را به من میدهی؟
🔹زاهد بیدرنگ سنگ را درآورد و به او داد.
🔸مسافر از خوشحالی در پوست خود نمیگنجید. او میدانست این سنگ آنقدر قیمتی است که با فروش آن میتواند تا آخر عمر در رفاه زندگی کند. بنابراین سنگ را برداشت و با عجله به طرف شهر حرکت کرد.
🔹چند روز بعد همان مسافر نزد زاهد آمد و گفت:
من خیلی فکر کردم، تو با اینکه میدانستی این سنگ چقدر ارزش دارد، خیلی راحت آن را به من هدیه کردی.
🔸بعد دست در جیبش برد و سنگ را درآورد و گفت:
من این سنگ را به تو برمیگردانم، در عوض چیز گرانبهاتری از تو میخواهم.
🔹به من یاد بده چگونه میتوانم مثل تو باشم و بهراحتی از دنیا و متعلقاتش بگذرم.
خانم دکترای علوم قرآنی
🆔https://eitaa.com/safarnameh_313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اشاره قران به پیشرفت علوم انسانی وخداشناسی از طریق علم وتکنولوژی
💫به زودی نشانههای خود را در اطراف جهان و در درون جانشان به آنها نشان میدهیم تا برای آنان آشکار گردد که او حق است؛ آیا کافی نیست که پروردگارت بر همه چیز شاهد و گواه است؟!💫
🌹سوره فصلت(آیه 53)
خانم دکترای علوم قرآنی
🆔https://eitaa.com/safarnameh_313
.
🤲 یک دعای زیبا از قرآن 🤲
🕋 رَبَّنَا وَلَا تَحْمِلْ عَلَيْنَآ إِصْرًا ...
پروردگارا
چیزی که توان تحملش رو نداریم،
قسمت ما نکن
📖 سوره بقره آیه ۲۸۶
خانم دکترای علوم قرآنی
🆔https://eitaa.com/safarnameh_313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صفحه ۹۳ قرآن
سوره نساء جزء ۵
استاد شهریار پرهیزگار
خانم دکترای علوم قرآنی
🆔https://eitaa.com/safarnameh_313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترجمه وتفسیر صفحه ۹۳ قرآن
سوره نساء جزء ۵
خانم دکترای علوم قرآنی
🆔https://eitaa.com/safarnameh_313
نکته تفسیری صفحه ۹۳:
کسی که اظهار اسلام می کند، در امان است؛ بدگمانی ممنوع!:
پس از جنگ خیبر، پیامبر(ص) شخصی به نام «اسامة بن زید» را با جمعی از مسلمانان به سوی برخی از یهودیان فرستاد تا آنان را به اسلام دعوت کند، و اگر نپذیرفتند، جزیه دهند؛ یعنی در قبال تأمین امنیتشان توسط حکومت اسلامی، مالیات ویژه ای را بپردازند. یکی از یهودیان به نام «مرداس» که از آمدن سپاه اسلام باخبر شده بود، اموال و فرزندان خود را در پناه کوهی قرار داد و به استقبال مسلمانان شتافت، و این در حالی بود که به یگانگی خدا و رسالت حضرت محمد(ص) گواهی می داد؛ ولی اسامة بن زید به گمان اینکه آن مرد یهودی از ترس جان و برای حفظ اموالش اظهار اسلام می کند و در باطن مسلمان نیست، به او حمله کرد و او را کشت و اموال و گوسفندانش را به غنیمت گرفت. هنگامی که این خبر به پیامبر(ص) رسید، آن حضرت از این ماجرا بسیار ناراحت شد و اسامه را به شدّت سرزنش کرد. در آن موقع، این آیه نازل شد و به مسلمانان هشدار داد که برای به دست آوردن غنایم جنگی و مانند آن حق ندارند سخن کسانی را که اظهار اسلام می کنند، رد کنند؛ بلکه باید سخن آنان را بپذیرند. [1]
بر اساس آموزه های قرآن و معصومین، هر کس به یگانگی خدا و رسالت حضرت محمد(ص) گواهی دهد، مسلمان است و جان و مال و ناموس و آبروی او، مانند دیگر مسلمانان در امان است و به هیچ وجه کسی حق ندارد به آن تجاوز کند؛ مگر اینکه مرتکب گناهان ویژه ای شود و از سوی «حاکم شرع»، حکم جدیدی در باره ی او صادر شود. در روایتی از پیامبر خدا(ص) می خوانیم: «عبارت «لا اله الا الله» نزد خدا سخنی بزرگ و گرامیست. هر کس آن را از روی اخلاص بگوید، شایسته ی بهشت می شود، و هر کس آن را به دروغ به زبان براند، مال و جانش در امان است؛ ولی سرانجام به آتش دوزخ خواهد رفت.»[2] در روایت دیگری از همان حضرت نقل شده است: «دشنام دادن به مسلمان، نافرمانی خدا، و پیکار با او، کفر، و غیبت او که مانند خوردن گوشت اوست، از گناهان است، و همان طور که نمی توان به جان او آسیبی رساند، نمی توان به مال او نیز آسیبی رساند»[3]. هم اکنون نیز این دستور مهم اسلامی باید آویزه ی گوش افراد باایمان باشد. مبادا برخی از مسلمانان با بی توجّهی به این دستور و با بهانه ی اینکه اسلامِ شخص دیگری، اسلام حقیقی نیست و او از منافقان است، به جان و مال و آبروی او تعرّض کنند. به یاد داشته باشیم که پیامبر گرامی ما فرموده است: «تعرّض به تمام چیزهای مسلمان ممنوع است؛ چه آبرو، چه مال و چه جانش.»
[1] - تفسیر نمونه، ج 4، ص 73
[2] - توحید صدوق، ص 23
[3] - مشکاى الانوار، ص 190
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن👇
خانم دکترای علوم قرآنی
🆔https://eitaa.com/safarnameh_313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تنها خداست...
که هر روز صبح از نشان
دادن خورشیدش به آنها که
اهل دیدن هم نیستند،
هرگز خسته نمی شود !!!!
آرزو میکنم🌼🍃
قلبتون پر باشه🌼🍃
از مهر و محبـت🌼💛🌼
روحتون لبریز باشه 🌼🍃
از آرامش و شـادی🌼😇
و خیر و برکت مهمون🌼🍃
همیشگی زندگیتون باشه🌼🍃
روز زیباتون بخیر💝🌼
خانم دکترای علوم قرآنی
🆔https://eitaa.com/safarnameh_313
. 🌿🌿تقویم نجومی پنجشنبه 🌿🌿
✴️ پنجشنبه 👈4 مرداد / اسد 1403
👈19 محرم 1446👈25 ژوئیه 2024
🕌 مناسبت های دینی و اسلامی.
😭نوشاندن سم به امام مجتبی علیه السلام توسط جعده ملعونه.
🐪 حرکت دادن کاروان اسرای کربلا به شام به نقلی.
🌙⭐️ احکام دینی و اسلامی.
❇️ امروز روز خوبی برای امور زیر است:
✅امور ازدواجی.
✅شاگرد گرفتن.
✅صید و شکار و دام گذاری.
✅جابجایی و نقل و انتقال.
✅آغاز نگارش و تالیف کتاب و مقاله و...
✅ارسال نامه و مکاتبات.
✅دیدار بزرگان و روسا.
✅خرید وسیله سواری.
✅و مسافرت خوب است.
🚘مسافرت : مسافرت خوب است و سود همراه دارد.
🔭 احکام و اختیارات نجومی.
🌓 امروز قمر در برج حوت و از نظر نجومی روز مناسبی برای امور زیر است:
✳️نونوار شدن و جامه نو پوشیدن.
✳️آغاز امور آموزشی و تعلیمی.
✳️شروع به معالجه و درمان.
✳️بذر افشانی و کاشت.
✳️سفارش جنس از فروشندگان.
✳️دیدار با اشراف و بزرگان.
✳️و دعوت گرفتن از افراد نیک است.
🟣نگارش ادعیه و حرز و برای نماز حرز و بستن آن خوب است.
👩❤️👨 انعقاد نطفه و مباشرت.
مباشرت امشب شب جمعه :فرزند پس از فضیلت نماز عشاء امید است از یاران امام زمان علیه السلام گردد.
💇💇♂ اصلاح سر و صورت.
طبق روایات، #اصلاح_مو (سر و صورت) در این روز از ماه قمری ، باعث توانگری می شود.
💉💉 حجامت.
فصد زالو انداختن یا #حجامت در این روز از ماه قمری ،باعث رفع درد بدن می شود.
😴😴 تعبیر خواب امشب:
خواب و رویایی که شب جمعه دیده شود تعبیرش از آیه ی 20 سوره مبارکه "طه" است.
فالقاها فاذا هی حیه تسعی...
و از مفهوم آن این است که دلیلی قوی در اختیار خواب بیننده قرار گیرد و کار خود را با آن پیش ببرد. و شما مطلب خود را بر آن قیاس کنید.
💅 ناخن گرفتن:
🔵 پنجشنبه برای #گرفتن_ناخن، روز خیلی خوبیست و موجب رفع درد چشم، صحت جسم و شفای درد است.
👕👚 دوخت و دوز:
پنجشنبه برای بریدن و دوختن #لباس_نو روز خوبیست و باعث میشود ، شخص، عالم و اهل دانش و علم گردد.
✴️️ وقت استخاره :
در روز پنجشنبه از طلوع فجر تا طلوع آفتاب و بعد از ساعت ۱۲ ظهر تا عشاء آخر ( وقت خوابیدن)
❇️️ ذکر روز پنجشنبه نیز: لا اله الا الله الملک الحق المبین
✳️️ ذکر بعد از نماز صبح ۳۰۸ مرتبه #یارزاق موجب رزق فراوان میگردد.
💠 ️روز پنجشنبه طبق روایات متعلق است به #امام_حسن_عسکری_علیه_السلام . سفارش شده تا اعمال نیک و خیر خود را در این روز به ایشان هدیه کنیم تا ثواب دوچندان نصیبمان گردد
خانم دکترای علوم قرآنی
🆔https://eitaa.com/safarnameh_313
🔻دو نکته مهم در آیه الحمدالله رب العالمین
1⃣غير خدا هیچ احدي استحقاق حمد را ندارد. چون حمد در برابر كمال نفسي يا انعام غير است. يك موجود چون كامل است او را حمد ميكنيم . يا چون به ديگران خير ميرساند او را حمد ميكنيم. خداي سبحان هر دو جهت را بالاصاله داراست «فهو الحميد».
2⃣ #تفاوت_حمد_و_شکر: در قرآن خدا خود را با نام شاکر معرفی کرده است شاکر در برابر وظایفی که بندگان مومن درست انجام میدهند ، ميبينيم خدا هم بر اين شاكر بودن هم باز محمود است و ديگران كه مشكورند، و خدا شاكر است همان ديگران بر ميگردند به پيشگاه خداي شاكر، او را حمد ميكنند ، يكي از اسماي حسناي خداي سبحان «شكور» است، «شاكر» است .
علامه جوادی
خانم دکترای علوم قرآنی
🆔https://eitaa.com/safarnameh_313
0701.DINEFETRI.OSTAD.AZIMI.mp3
13.37M
7⃣ جلسه هفتم :
1- قسمت اول جلسه هفتم دوره آموزشی #دین_فطری
🎙سنتها و امدادهای الهی برای رساندن انسان به بی نهایت
نکته : جلسه هفتم دو قسمت می باشد
🔻 #دوره_آموزشی
✍ خانم دکترای علوم قرآنی
🆔https://eitaa.com/safarnameh_313
0702.DINEFETRI.OSTAD.AZIMI.mp3
12.35M
7⃣ جلسه هفتم :
۲- قسمت دوم جلسه هفتم دوره آموزشی #دین_فطری
🎙سنتها و امدادهای الهی برای رساندن انسان به بی نهایت
نکته : جلسه هفتم دو قسمت می باشد
🔻 #دوره_آموزشی
✍ خانم دکترای علوم قرآنی
🆔https://eitaa.com/safarnameh_313