🔻نکته خانوادگی 😊👇
سه چیز در قرآن اسباب آرامش معرفی شده🌱
1⃣شب 🌙🌟
و جعل اللیل سکنا(انعام 96)و (یونس 67) (قصص 73) (غافر 61) (نمل 86)
2⃣همسر 🧕👨💼
وَمِنْ آيَاتِهِ أَنْ خَلَقَ لَكُم مِّنْ أَنفُسِكُمْ أَزْوَاجًا لِّتَسْكُنُوا إِلَيْهَا (روم 21)(اعراف 189)
3⃣خانه 🏡
وَاللَّهُ جَعَلَ لَكُم مِّن بُيُوتِكُمْ سَكَنًا (نحل80)
نکته مهم 📛
حواست باشه اگه شبا خوب نمیخوابی ، اگه تو خونت آروم نیستی ، اگه با همسرت آرامش نداری ، یکم تو مسیر زندگیت و مدیریت زندگیت تجدید نظر کن انگار قرآنی نیست
#تلنگر_آیات
✍️خانم دکترای علوم قرآنی
🆔https://eitaa.com/safarnameh_313
هدایت شده از سفرنامه
🌱میثاق شبانه همراهان سفرنامه با مولایمان
🔆بسم الله الرحمن الرحیم🔆
💢 به رسم هر شب ابتدا زمزمه میکنیم دعای فرج را
اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ ، وَبَرِحَ الْخَفاءُ ، وَ انْكَشَفَ الْغِطاءُ ، وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ وَ ضاقَتِ الاْرْضُ ، وَمُنِعَتِ السَّماءُ و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ ، وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى ، وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ؛اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ، اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا طاعَتَهُمْ ، وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريباً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ؛ يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ ، وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ ؛ يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ ؛ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ ، اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني ، السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل ؛ يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ ، بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرين🤲
💢وبراي سلامتي محبوب زمزمه میکنیم
اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ سَّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْنا حَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طویلا .
*اللهم عجل لولیک الفرج*🤲
↗️یادمان باشد اگر حال خوشی پیدا شد جز برای فرج یار دعایی نکنیم.....
💥صلوات💥
#لبیک_یا_مهدی_ادرکنی
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
🔸 تلنگر بعد دعا 😢
راستی یادمان باشد که کوتاه کردن زمان ظهور در دستان تک تک ماست چرا که قرار نیست آقا بیایید بلکه 1300 سال هست که آقا منتظر ماست ، منتظر واقعی مولایمان هست نه ما ! پس باید بجنبیم ، برای رفع این انتظار راهی نیست جز همنشینی باقرآن ...
بسم الله ...
✍️خانم دکترای علوم قرآنی
🆔https://eitaa.com/safarnameh_313
🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆
به نام خدا
السَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ
🌺اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
✅ سلام و ادب
روز دوشنبه زیبایتان به خیر
🌺
✅ ذکر روز دوشنبه :
( ذکر روز:یا قاضی الحاجات /ای برآورنده حاجت ها )
100 مرتبه.
🌹🌷🌼🌹🌷🌼🌹🌷
💎 اَللّهُمَّ نَوِّر قُلُوبَنا بِالْقُرآن اَللّهُمَّ زَیِّن اَخْلاقَنا بِزینَةِ الْقُرآن اَللّهُمَّ ارْزُقنا شَفاعَةَ الْقُرآن
آیات صفحه🌹( ۲۳ )🌹
به نیت: برطرف شدن موانع ظهور
☀️ اعوُذُ بِاللهِ مِنَ الشَّیطانِ الرَّجیمِ
۱۹ مرتبه بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِبه سفارش حضرت علامه حسن زاده آملی رحمه الله عليه
✍️خانم دکترای علوم قرآنی
🆔https://eitaa.com/safarnameh_313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صفحه ۲۳ قرآن
سوره بقره جزء ۲
🎙 استاد شهریار پرهیزگار
#تلاوت_روزانه_یک_صفحه_قرآن
#ترتیل
✍ خانم دکترای علوم قرآنی
🆔https://eitaa.com/safarnameh_313
8.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻ترجمه تصویری صفحه ۲۳ قرآن
سوره بقره جزء ۲
#تلاوت_روزانه_یک_صفحه_قرآن
#ترجمه
✍ خانم دکترای علوم قرآنی
🆔https://eitaa.com/safarnameh_313
نکته تفسیری صفحه ۲۳:
مرا یاد کنید تا شما را یاد کنم:
ما انسان ها در هر لحظه در دو جهان زندگی می کنیم: جهان بیرون و جهان درون. آنچه می بینیم، می شنویم، می چشیم و می بوییم، مربوط به جهانی است که خارج از وجود ما قرار دارد و ما با آن ارتباط داریم. جهان دوّم اما، عالم درون ماست. ما عشق و علاقه، نفرت و دشمنی، شادی و نشاط، و غم و اندوه را در جهان درونی خود حس می کنیم. بارها دیده ایم که دو نفر در یک مکان قرار دارند؛ امّا یکی خوشحال و بانشاط، و دیگری خسته و نومید است. جهان بیرون این دو نفر، یکی است؛ ولی جهان درونشان این همه تفاوت دارد. حقیقت این است که احساساتی از قبیل غم و شادی، امیدواری و نومیدی، آرامش و اضطراب و...، همگی ناشی از نگاه درونی ما به حوادثی است که در جهان بیرونی اتّفاق می افتد. اگر انسان، جهان را مجموعه ای از خاک و سنگ و آب و هوا و ... بداند که به خودی خود به وجود آمده و بدون هدف در حال حرکت است و بی آنکه علّتی داشته باشد، پیوسته گروهی به آن پا می گذارند و گروهی از آن می روند، جهان درونش به خانه ای کودکانه تبدیل می شود که او با یافتن دانه ی نقلی، در آن جشن به پا می کند و با از دست دادن آن، مجلس عزا به راه می اندازد! اگر امّا انسان، جهان بیرون را ساخته ی قدرتی بینهایت، بسیار مهربان و دانا بداند، جهان درونش به بهشت خرّمی تبدیل می شود که در برابر زلزله های اضطراب و ناآرامی مقاوم است و هیچ بی هدفی و خستگی و نومیدی و کسالتی، حق ورود بدان نمی یابد.
خدای بزرگ به وسیله ی قرآن بارها به انسانها پیام داده است که همیشه او را به یاد داشته باشند و بدانند که تنها راه آرامش آنان، یاد اوست. به راستی «یاد خدا»، یکی از بزرگترین نعمت های او به ما بندگان کوچک است. آن آفریدگار بزرگ که سیارات و ستارگان و کهکشان ها با همه ی بزرگی و راز و رمزهایشان نزد او چیزی به شمار نمی آیند، از ما می خواهد که او را به جهان درون خود راه دهیم و آنجا را خانه ی او بسازیم؛ آنگاه به ما می گوید که اگر او را به حریم خصوصی خود راه دهیم، او هم ما را به حریم خصوصی اش راه میدهد؛ جایی که ناپاکان، حق ورود به آن را ندارند و اثری از رنج و بدی و خستگی در آن نیست. واقعاً چقدر خدا به ما احترام گذاشته و عزّت بخشیده است! مگر یاد کردن ما به او سودی می رساند؟ آیا او از نماز و عبادت ما نفعی می برد؟ در مقابل، اگر فرمانروای هستی، ما را به نیکی یاد کند، ما در این جهان چه جایگاهی پیدا می کنیم! آیا کسی که خدا به یاد او باشد، دیگر از فراموش شدن در ذهنهای دیگران می ترسد؟ پیشوای سوّم ما، حسین بن علی علیه السلام ، چه زیبا در دعای عرفه به خدا می گوید که «کسی که تو را پیدا کرده، چه چیزی از دست داده، و کسی که تو را از دست داده، چه چیز باارزشی پیدا کرده است؟». [1]
در روایات آمده است که خدا به موسی علیه السلام فرمود: «من همنشین کسی هستم که مرا یاد کند.» عارفان گفته اند که یاد خدا، سه حالت دارد: یکم اینکه در دل به یاد خدا باشیم و او را فراموش نکنیم. دوم اینکه با زبان، ذکر او را بگوییم؛ مانند گفتن تسبیحات حضرت زهرا… پس از هر نماز.[2] سوم اینکه خدا را در عمل یاد کنیم. اعمالی مانند نماز، روزه و عبادتهای دیگر، به ویژه پرهیز از گناهان، جزء این گروه است؛ زیرا کسی که واقعاً به یاد خداست، در حضورش کاری نمی کند که ناراضی شود.[3]
[1] . اقبال الاعمال ، ص 349
[2] . اقتباس از وسایل الشیعه ، ج 6 ، ص 442
[3] . اقتباس از المیزان فی تفسیر القرآن ، ج 1 ، ص 324
#تلاوت_روزانه_یک_صفحه_قرآن
#تفسیر
✍️خانم دکترای علوم قرآنی
🆔https://eitaa.com/safarnameh_313
سفرنامه
✍ دوست من میخوای از شگفتانه های قرآن که تأثیر زیادی درسلامتی تو داره آشنا بشی و معجزه ای در جسم تو
براساس تحقیقات به عمل آمده در تمامی دنیا گیاهانی سرشار از ید وجود دارد، از انار، انگور، انجیر، خرما و زیتون به عنوان پنج میوه قرآنی میتوان نام برد و گفت: این پنج میوه قابلیت کمک به درمان تمامی بیماریها را دارد.
آیه ای که با قسم خوردن خدا به تین و زیتون آغاز می شود، نشانه اهمیت این میوه ها است. قرآن همچنین فروانی میوه ها، گلها و گیاهان را مایه امتحان برای مردم دانسته و فرموده است که این میوه ها با هدف امتحان شما در اختیار شما قرار داده ایم تا امتحان کنیم که شما شکر نعمت به جا می آورید یا خیر.
بیان اعجاز یا شگفتی های علمی قرآن از دیگر اهداف اشاره خداوند به میوه ها و سبزیجات است. نباید تصور کنیم که قرآن تنها درفصاحت و بلاغت دارای اعجاز است، بلکه قرآن در همه چیز دارای اعجاز است. این اعجاز می تواند موجب تقویت ایمان میان جوانان و حتی تشرف غیر مسلمانان به اسلام شود.
کلمهی «زیتون» ،شش بار در قرآن آمده است و یکبار هم،در سورهی مؤمنون آیهی20 به طور غیر مستقیم،از آن، به عنوان درختی که دارای روغن است و در کوه «صنعا» یافت میشود،یاد شده است. در قرآن، زیتون،دو بار،به صورت تنها و دو بار،همراه با سایر میوهها مثل:خرما، انار، انگور و انجیر آورده شده است .
حوزهی اصلی کشت زیتون،مربوط به مناطق سواحل دریای مدیترانه است.باور بر این است که زادگاه اصلی زیتون،دو هزار سال قبل از میلاد در فینیقیه بوده است و سپس،از آنجا،به غرب،یعنی اروپا و آفریقا و به شرق،یعنی افغانستان و ایران آورده شد.برخی صاحبنظران، نظرهای گوناگونی،در این مورد دادهاند.برخی گفتهاند،زیتون،متعلق به تمام دنیاست،نه شرق و غرب و همچنین میتوان فهمید که شرق و غرب،دلالت بر جهت درختان دارند و برخی دیگر،گفتهاند که مزه و کیفیت میوهی زیتون،بسته به جهت درختان در مقابل خورشید میباشد.
زیتون،دارای خواص دارویی و ارزش غذایی بالایی است.آرامش بخش و «مُسهِل» نیز هست و در درمان «سوء هاضمه» و زخمهای «اثنی عشر» مؤثر میباشد.زیتون،میتواند،در مدت درمان بیماریهای«کلیوی»،یک رژیم مناسب باشد.این روغن،دارای خاصیت لطیف کنندگی است و مصرف خارجی آن سبب لطافت پوست در «اگزما» 1 و « پسوریاسیس»2 می شود.
همچنین روغن زیتون،سوخت مناسبی،برای چراغ میباشد.این مطلب،به طرز زیبایی در سورهی یوسف،آیهی 35 توضیح داده شده است.آنهایی که از روغن زیتون استفاده کردهاند،به راحتی،به مفهوم این آیه پی میبرند.روغن زیتون بسیار شفاف و زلال است.
کبوتری که یک شاخهی زیتون،در منقارش باشد،به عنوان سمبلی جهانی،از وحدت و صلح شناخته شده است. ریشهی این سمبل،به داستان کشتی نوح برمیگردد.بر اساس این داستان،وقتی خشم خداوند که به صورت سیل نمود یافته بود، فروکش کرد. یک کبوتری که شاخهای از زیتون،به منقار داشت،به سوی کشتی آمد که نشانهی آزادی و صلح بود.
1. Ezzema.
2. Psoriasis
✅ ادامه دارد.....
#شگفتیهای_آفرینش
✍️خانم دکترای علوم قرآنی
🆔https://eitaa.com/safarnameh_313
🔻#یک_نکته_از_قرآن
💠وَامْرَأَتُهُ حَمَّالَةَ الْحَطَبِ في جِيدِهَا حَبْلٌ مِنْ مَسَدٍ 💌مسد: ۴و۵
و (نیز) همسرش، در حالی که هیزمکش (دوزخ) است، و در گردنش طنابی است از لیف خرما!
✍زن ابولهب در حالی وارد آتش میشود که خودش هیزمها را حمل میکند و لیف خرما بر گردنش است،این دو مسئله نشان میدهد که شدت سوزاندنش زیاد میشود چون هم هیزم کش است و هم لیف خرما شـدت آتـش را بیــشـتر میکند، این دو نکته اشاره به این مســئــله دارند که هیزم کشی در آخرت همان زمینه سازی آتــش افــروزی در دنـیـاست و گــردن آویزی از لیف خــرما اشاره به زرندوزی او و تفاخر به زینت دارد.
🧕حضرت خدیجه سلام الله علیها تمام ثروت را در راه اسلام هزینه کرد
👿 زن ابوجهل در مسیر دشمنی با پیامبر
❌ثروت اندوزی ممنوع
❌تفاخر به ثروت ممنوع
✍️خانم دکترای علوم قرآنی
🆔https://eitaa.com/safarnameh_313
سفرنامه
♨️یه چالش جالب قرآنی .... 😍👇 یه آیه قرآن برام بفرست ، تلنگری که ازش خوردی رو هم برام بگو ، تو کانا
امروز از همراهان کانال که برامون از تلنگر آیات فرستادن خواهیم گذاشت ....
انگار قرآن باهممون حرف های زده فقط باید درست دقت میکردیم میشنیدیم 😉👇👇
#چالش_قرآنی
✍️خانم دکترای علوم قرآنی
🆔https://eitaa.com/safarnameh_313
سفرنامه
امروز از همراهان کانال که برامون از تلنگر آیات فرستادن خواهیم گذاشت .... انگار قرآن باهممون حرف ها
🔻 ارسالی مخاطبین در #چالش_قرآنی
🎥 عالم محضر خداست
سلام علیکم
بسم الله الرحمن الرحیم
الم یعلم به ان الله یری
آیا نمیداند که خداوند(همه کارهایش را) می بیند
سوره مبارک علق آیه ۱۴
آنچه که از این آیه برداشت کردم وموجب تنبه من شد این است که
قاضی دادگاه درقیامت همان شاهد تام وحاضر وناظر امروز من که هیچ لحظه ای از نظرش دور نمیماند هست ومن جای هیچ گونه توجیهی ندارم
ونکته دیگر اینکه طبق روایتی که از پیامبر اکرم ص نقل شده وقتی شخصی خدمت ایشان رسید وعرضه داشت شنیدم شما دین جدیدی آورده اید میخواهم با آن آشنا شوم حضرت به یکی از مسلمانان فرمودند برایش قرآن بخوان آن شخص سوره مبارک زلزال روقرائت کرد وقتی سوره به پایان رسید شخص ایمان آوردوقتی ازاوسوال
شد گفت که وقتی هر خوبی هرچند ناچیز یاهربدی هرچند ناچیز انجام دهی درقیامت به انسان نشان میدهند دین اسلام راشناختم واز آنجا رفت
پیامبر ص فرمودن اوفقیه رفت
نتیجه اینکه عالم محضر خداوند هست پس باید وظایفم رابشناسم وبه آنها عمل کنم که قیامت شرمنده نباشم
البته برای اینکه بتوانم وظایف بندگی خود رابشناسم باید دائما ازشر شیطان به خدا پناه ببرم از کم وکاستیهایی که داشته ودارم استغفار کنم ومهمتر از آنها ازخود خداوند بوسیله اهل بیت توفیق عمل بخواهم
شماهم برای ما دعا کنید که عامل بابصیرت بشویم
ازخدا خواهیم توفیق عمل
آمین یارب العالمین
❌ شما هم تحربیاتتونو با آیات قرآن رو برامون بفرستید 😊
✍️خانم دکترای علوم قرآنی
🆔https://eitaa.com/safarnameh_313
#دانستنی_های_قرآنی
🧐اقسام نــگاه در قـــرآن
1)نــگاه حــســی (نگاه حسی و تجربی) مانـــــــنــــــد آیـــــــــــــــــه« فَلْيَنْظُرِ الْإِنْسَانُ إِلَىٰ طَعَامِهِ» انسان باید به غذای خویش (و آفرینش آن) بنگرد!
2)نــگاه عقلی مانند آیـــــــــــــــــه «فَلْيَنْظُرِ الْإِنْسَانُ مِمَّ خُلِقَ» انسان باید بنگرد که از چه چیز آفریده شده است!
3)نگاه قلبی(شهودی)مانند آیـــــــــــــــــه « وُجُوهٌ يَوْمَئِذٍ نَاضِرَةٌإِلَىٰ رَبِّهَا نَاظِرَةٌ» (آری) در آن روز صورتهایی شاداب و مسرور است،و به پروردگارش مینگرد!
✍️خانم دکترای علوم قرآنی
🆔https://eitaa.com/safarnameh_313
⛔️ناامیدی ممنوع
خدا تو بشناس !!!
مَالَكُمْ لَاتَرْجُونَ لِلَّهِ وَقَارًا
نوح / آیه ۱۳
✍️خانم دکترای علوم قرآنی
🆔https://eitaa.com/safarnameh_313