✍ لیزی کرمر(نماینده برتر سال 2016 در جایزه صنعت کتاب انگلستان):
📚کتاب هایی که درباره سفرهای شخصی و فیزیکی هستند جذابیت بیش تری دارند. من در زمان انتخاب کتاب به دنبال تاثیر مثبت، افزایش انگیزه و تحرک و تغییر در زندگی خود هستم.
🔍 من در صدد اطلاع یافتن از یک مکان مشخص و در عین حال پی بردن به یکی از حقایق مورد نیاز خود در زندگی هستم.
@safarvaname
هدایت شده از مرکز مطالعات سفرنامه | سفر و نامه
🔴سفرنامه کاتف🔴
فدت کاتف بازرگان نکته سنج و فعال روسی که شرح مشاهدات خود از ایران را در سالهای ۱۶۲۴-۱۶۲۳ میلادی به تحریر درآورده.
آنچه از خطر های راه، شیوه زندگی، خصوصیات اخلاقی، خصوصیات تجارت و صنعت مردم دیده به قلم آورده و در نهایت به طور خاص زندگی مردم پایتخت نشین اصفهان را توصیف کرده. نکته قابل توجه نگاه کاتف به عنوان بازرگان به مسائل اقتصادی و همچنین تیزبینی خاصش در مورد مراسمات مذهبی ایرانیان قابل تامل است.
آلن دوباتن: "هنر سفر کردن کمک به فهم شکوفایی انسان"
🎒 به نظر می رسد هنر سفر کردن طبیعتا شامل پرسش هایی است نه چندان ساده و نه تا این حد پیش پا افتاده و مطالعه درباره آنها می تواند تا حدودی به فهم آن چیزی که فیلسوفان یونانی به زیبایی آن را eudaimonia یا شکوفایی انسان می نامیدند، کمک کند. (از کتاب هنر سیر و سفر نوشته آلن دوباتن)
@safarvaname
کمتر سفرنامه ای از حج وجود دارد که از بقیع و روضه منوره پیامبراکرم نگفته و ننوشته باشد. حامد عسگری خیلی خوب از عهده این کار برآمده و دلهای عاشق پیامبر را شیداتر می کند. درود بی پایان بر پیامبر خوبی ها . سفرنامه : خال سیاه عربی
@safarvaname
-به نظرم هیچ چیزی رو نباید دور ریخت . ما اینجا (ایتالیا) معتقدیم نون حتی اگه خشک بشه هم نباید دور بریزیش. گناه دار ... برکت از زندگیت می ره.
- (یک لحظه احساس می کنم دارم با یکی از خواهران حوزه علمیه صحبت می کنم.) پس نون هاتون رو چی کار می کنین؟
- ما صد جور غذا داریم که با نون خشک درست میشه ... شما چی کار می کنین؟
- گاوها
- گاو که باید علف بخوره ؟
- خب علف رو با نون می خوره!😁
می خندم و بحث را عوض می کنم تا کار به جاهای باریک تر نرسد.
بخشی از کتاب غذانوشت های سفر ایتالیا "سه رنگ" منصور ضابطیان
@safarvaname در ایتا و در دیگر کانال های پیام رسان، به همین آدرس می توانید عضو شوید
🐪 ایران در سیاحت نامه اولیا چلبی.
نوشته اولیا چلبی. ترجمه داود بهلولی
(نشر علمی فرهنگی)
🌐سیاحت نامه اولیا چلبی ماحصل سیاحت های محمد ظلی بن درویش معروف به اولیا چلبی (1093 - 1020ق) سیاح و نویسنده ترک عصر امپراتوری عثمانی و دوره صفویه است. این اثر که نخستین بار در ده جلد به ترکی عثمانی منتشر شده است، حجیم ترین سفرنامه جهان به شمار می رود.
❓اما چرا این سفرنامه با این حجم و گستردگی چنان باید و شاید مورد توجه محققین و خوانندگان قرار نگرفته است!؟ شاید به دلیل جانبداری ها، تعصب شدید مذهبی و قومی، و نیز توهین و جسارت های وی به دیگر اقوام به ویژه شیعیان و ایرانی ها باشد. و همین باعث عدم استقبال خوانندگان و مخدوش شدن اعتبار سفرنامه شده است. با این حال اطلاعات و مطالب مفید را نیز می توان در آن مشاهده کرد، لذا مترجم و ناشر بخش سیاحت وی به ایران را از میان ده جلد، جدا نموده و آنرا در 250 صفحه مستقل ترجمه و منتشر کرده است.
در ایتا و دیگر پیام رسان ها با همین آدرس : @safarvaname
قیصرامین پور : « همه طول سفر یک چمدان بستن بود.🧳»
@safarvaname
🧗🏻♂️«تجربه سفرهای شخصی، برای همیشه در ذهن ماندگار است. اما هیچگاه همه تجربه های خوب و سازنده برای یک فرد اتفاق نمی افتد، ولی می توان بسیاری از تجربه های سازنده و مفید دیگران را در سفرنامه های خوب آنان شناخت و آموخت.📚
@safarvaname
🔴سفرنامه سفیر زیبا🔴
این کتاب توسط ایوان گرس نویسنده معاصر فرانسوی در سال ۱۹۷۲ به چاپ رسید.
این کتاب یک رمان تاریخی با مایه های عشقی و مبالغه گویی و اغراق هایی در مورد نه تنها روابط سلطان حسین با این زن بلکه روابط اکثر مردانی که با این زن ارتباط دارند؛
در واقع این زن با استفاده از ویژگی زیبایی خود تلاش می کند مقاصد کشورش را تامین کند چنانکه به موجب قرار دادهایی بازرگانان فرانسوی از تسهیلاتی خاص برخوردار و از پرداخت عوارض و مالیات معاف و حق محاکمه اتباع فرانسوی بر عهده خود کشور فرانسه گذاشته می شود.
اما از این جهت که در این کتاب مطالبی در مورد وضعیت حرمسرا و زنان عصر صفوی و خواجه سرایان بیان شده خالی از فایده نیست هر چند اکثر مطالب کتاب حول حرکات و دلربایی ماری در گردش است.
@safarvaname