ابعاد و چالش های کریدور اقتصادی هند-خاورمیانه-اروپا چیست؟
خلاصه عرض کنیم:
۱ کریدور قدرتمند با ساختارهای محکم سیاسی، اقتصادی موسوم به یک کمربند یک راه چین
۲منازعات جبهه مقاومت با اسراییل در سرتاسر مسیر بویژه باریکه غزه!...
۳تلاش روسیه برای به امنیت پایدار نرسیدن مسیر هند_ غرب آسیا_ اروپا
حواسمان باشد نهایت ما با روسیه و چین بر اساس مدل و منطق اقتصاد سیاسی، دارای شراکت های تاکتیکی پایدار البته تا زمان داشتن دشمن مشترک راهبردی به اسم آمریکا هستیم.
تنها راه بزرگ شدن و بزرگی کردن و نیز مصونیت از تلاطمات جهانی، فقط زایش درونی و جوشش قدرت_ ثروت و فن آوری ها می باشد و لاغیر...
* طیبی کارشناس امور راهبردی
@safavali
لطفا کانال سرالاسرار را به دیگران معرفی فرمایید🙏
12.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گزارش تلویزیون مصر درباره بمب اتم ایرانی
تلویزیون الغد مصر به موضع کمال خرازی مشاور رهبر انقلاب و رئیس شورای راهبردی روابط خارجی پرداخته و درباره تغییر دکترین هستهای ایران تحت فشار گزارش کرده است. این گزارش جالب را با زیرنویس فارسی میبینید.
@safavali
لطفا کانال سرالاسرار را به دیگران معرفی فرمایید🙏
ذات سیاست چیست؟
مشارکت،امنیت،رقابت،نظارت در انتخابات به چه معناست؟
این روزها با پایان انتخابات مجلس و تذکرات چندین باره حکیم انقلاب اسلامی در خصوص لزوم دقت به پرهیز نمودن از بداخلاقی در رقابت های ضروری در امر سیاسی، شاهد ترویج نگاه خطرناکی در میان دوست داران انقلاب اسلامی هستیم!؟. این نگاه از آن روی جای تامل و حساسیت دارد که بدانیم در سنوات گذشته، مابین عموم مردم و جریانات سنتی مذهبی، دارای جایگاه بوده و در میان کنش گران انقلابی، موضوعیت و طریقیت نداشته است.
باطن سیاست نه رفاقت که منازعه برای کسب قدرت است. در واقع سیاست یعنی قدرت و قدرت یعنی توان تحمیل اراده خود، سازمان خود، حزب خود، ساختار خود، دولت و حاکمیت خود، کشور خود، آرمان های خود بر دیگران...
ذات سیاست نه سلم که نزاع،تقابل و زد و خورد برای کسب قدرت می باشد که اگر اینگونه نبود غزوات صدر اسلام، جنگ های امیرالمومنین، فاجعه کربلا، قیام زید ابن علی، قیام مختار، قیام های نافرجام سادات علیه دستگاه اموی و عباسی،قیام آل زیار و آل بویه شیعی،نهضت امام خمینی ره، تاسیس حزب الله لبنان، تسلط حوثی های شیعی و... شکل نمی گرفت.
این منازعات و استیلاجویی در امر سیاسی، هیچ وقت تمام شدنی نیست چه در مقیاس داخلی و چه مقیاس های جهانی.
باید متوجه بشویم که کسب قدرت سیاسی_ اقتصادی_ علمی_ رسانه ای_ اجتماعی و نظامی در هدف غایی سیاست، فی نفسه نه خوب مطلق است و نه شر مطلق است که اگر اینگونه به قدرت نگاه کنیم گرفتار افراط لیبرالیستی_ کمونیستی ماتریالیستی از نوع فردی_ اجتماعی آن و یا تفریط تخدیری مذهبی همچون حجتیه ای ها و نگاه های مسلط به حوزه های تشیع تا پیش از نهضت امام خمینی ره می شویم.
خطرناکتر در آنجا می باشد که، عدم درک درست حقیقت سیاست و کسب قدرت در نهله های مذهبی چه از نوع سنتی حامی جدایی دین از سیاست و چه از نوع انقلابی آن، ما را قطعا گرفتار سکولاریسم پنهان در باورها و حتی رفتارهای اجتماعی مدافعین انقلابی باقی مانده می کند.
با پذیرش نگاه صفر و صدی و برداشت توهمی از امر سیاسی در میان مذهبی ها،خروجی و نتیجه همه نگاه ها و گرایشات به امر سیاسی، یکسان است؛ سلطه جویی جریانات ماده گرا چه از نوع نگاه لیبرالیستی فرد محور و چه از نوع نگاه کمونیستی اجتماع محور آن بر مقدرات جهانی و جهان اسلام و به حاشیه رفتن جریان معنا گرا چه از نوع نگاه سنتی تخدیری آن و چه از نوع نگاه انقلابی پویای آن.
تحقق این امر شوم باعث تبعی شدن، تحقیر شدن، محروم شدن جامعه معناباور دین مدار جهان از سهم خود در برداشتش از کیک قدرت، چه در زندگی اجتماعی و به نسبت سایر تفکرات حاضر در جامعه و چه در مدیریت مقدرات خود و برداشت منافع حداکثری خود آن هم در جهانی که شاهد حضور استیلاجویان بی رحم الحادی همچون آمریکا_ اسراییل می باشد، می گردد...
باید بدانیم مهم چرایی، چگونگی و نحوه استفاده از قدرت است که مکاتب سیاسی متنوع الحادی، توحیدی، ماده گرا، معنا گرا را شکل داده اند نه زیر سوال بردن اصل ذات سیاست و کسب قدرت را...
* طیبی کارشناس امور راهبردی
@safavali
لطفا کانال سرالاسرار را به دیگران معرفی فرمایید🙏
سردار چراغچی: بارریزی هوایی در سوریه ابتکار «حاج رحیمی» بود - تسنیم
https://www.tasnimnews.com/fa/news/1403/02/24/3084927/%D8%B3%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%DA%86%D8%B1%D8%A7%D8%BA%DA%86%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B1%DB%8C%D8%B2%DB%8C-%D9%87%D9%88%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%B3%D9%88%D8%B1%DB%8C%D9%87-%D8%A7%D8%A8%D8%AA%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%D8%AD%D8%A7%D8%AC-%D8%B1%D8%AD%DB%8C%D9%85%DB%8C-%D8%A8%D9%88%D8%AF
@safavali
لطفا کانال سرالاسرار را به دیگران معرفی فرمایید🙏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیپلماسی قدسی چه کرده👌
🔰فریاد مرگ بر اسرائیل به زبان فارسی در تظاهرات ضد صهیونیستی در خیابانهای کشور ژاپن.
پ ن : جمهوری اسلامی ایران نماد مبارزه با صهیونیسم در تمام دنیا است به همین دلیل در کشورهای مختلف با زبان فارسی ایران از رژیم منحوس اعلام بیزاری میکنند.
((ای کاش مدیران داخلی و دیپلمات ها، از دیپلمات های قدسی کار کردن جهادی شبانه روزی را با کمترین هزینه کرد و بیشترین آورده آن هم بدون دریافت حق ماموریت و اضافه کاری دلاری، یاد می گرفتند...))
@safavali
لطفا کانال سرالاسرار را به دیگران معرفی فرمایید🙏
@safavali
سلام؛
کانال سرالاسرار را با توجه به درخواست دوستان مجدد فعال کرده ایم. امید که مقبول نگاه شما همراهان قرار بگیرد.
در صورت تمایل با فرستادن این پیام که حاوی آدرس کانال نیز می باشد، ما را به دیگران جهت عضویت، معرفی فرمایید.
"ما برای محافظت از ذهن عزیزانی که دلسوز این مملکت هستند روشنگری میکنیم حتی اگر هزینه اش تنها ایستادن باشد"
طیبی
ما در کانال سرالاسرار بدنبال آگاهی بخشی به مخاطبین محترم خودمان بدور از جنجال آفرینی و خبرزدگی های مرسوم، برای جذب مخاطب هستیم.
خط قرمزی در تبیین رویدادها و بررسی فرامتن ها به جز فرمایشات حکیم انقلاب اسلامی نداشته و نخواهیم داشت. با هیچ تفکر و شخص انقلابی، عقد اخوت نداشته ایم و همه مواضع دوستان را در چارچوب منافع و امنیت ملی سنجش می کنیم.
@safavali
لطفا کانال سرالاسرار را به دیگران معرفی فرمایید🙏
▪️سر و ته بحث آقای قالیباف
✍دکتر سعدالله زارعی
قصد نداشتم وارد این بحث شوم و اصولا" سعیم این است که در چنین مواردی که ورود باعث تلخکامی دوستی می شود ، سکوت کنم . گاهی سکوت سبب شرکت در ظلمی می شود،
سر و ته بحث آقای قالیباف چهار چیز است ؛
- زندگی اشرافی
- مقابل بعضی لوایح قرار داشتن
- وضع فرزندان
- ماجرای سیسمونی نوه
۱ - زندگی اشرافی ، وی با توجه به مسئولیت های سنگینی که داشته می توانسته بصورت خیلی عادی زندگی مرفهی داشته باشد که البته از مدیر جهادی و انقلابی پذیرفته نیست بدون آنکه چنین چیزی خلاف شرع یا عرف باشد .
زندگی اشرافی در زمانه ما سه وجه دارد ؛ اسراف در خرج کردن ، منزل آنچنانی و خودرو غیر متعارف
اما قالیباف در این سه وجه چطور است ؟
منزل او در شهرک شهید دقایقی است . من منزل او نرفته ام اما منزل شهید سلیمانی ، منزل آیت الله موحدی کرمانی و منزل محسن رضایی که کاملا" شبیه منزل قالیباف است رفته ام و انصافا" منزل متعارفی است که سپاه در اختیار آنان قرار داده است
خودرو وی پژوپارس است که متعارف می باشد
هیچ گزارش مستندی در باره مخارج غیر متعارف او ندیده ام .
یک بار اخیرا" برای توضیح جنگ غزه به دفترش دعوت شدم در خیابان شهید عراقی که واقعا" منزلی کوچک و محقرانه بود . در این جلسه خیلی متواضعانه پرسید مجلس برای کمک به غزه چه کاری می تواند بکند . مواردی عرض شد و واقعا در زمانی کوتاه دنبال شد .
۲ - در مورد توقف بعضی لوایح که به دلیل وجود اشکالات صلاح نظام در اصلاح آن ها بود ، وی به دستور عمل کرد ولی اصلا" نگفت دستور است و فشارهای زیاد را بر خود هموار کرد و دم نزد .
۳ - در مورد فرزندی که سنش به چهل رسیده و ما بطور غیر منطقی پدر را مسئول کار پسر می دانیم واقعا هنوز معلوم نیست پسر چه کار منکری مرتکب شده و پدر در این منکر چه نقشی داشته است . بله یک وقت پسر از موقعیت پدر سوء استفاده می کند و اگر این رابطه نبود آن استفاده واقع نمی شد یک موقع از استفاده یا استفاده سوئی حرف می زنیم که جمع کثیری بدون نسبت یا با نسبت انجام می دهند و یکی هم فرزند یک یا چند مسئول است در اینجا پدری را قطعا" شریک جرم پسر و مشارکت کننده در آن دانستن درست نیست . سکوت ظاهری پدر در چنین مواردی ، ملاکی برای راضی شمردن پدر از موضوع نیست . سخن گفتن چنین پدری هم تمام کننده جوی که ساخته شده نیست چون جو سازان از هر کلمه توضیحی باز داستان تازه ای ساز می کنند .
۴ - در مورد سفر دختری که شوهر دارد و به یک سفر خارجی دارای روابط حسنه با ایران رفته و به فرض خریدهایی هم کرده است ، مثل خرید سیسمونی ، باز همین نکات وجود دارد اولا" از جنبه انقلابی درست نیست ، ثانیا" خلاف شرع و عرفی رخ نداده است ، ثالثا" به فرض خلاف بودن به پدر ربط ندارد ، رابعا" هیچ دلیلی بر رضایت پدر و توان او از بازداشتن دختر و داماد وجود ندارد ، خامسا دلیلی بر اظهار مخالفت علنی پدر از فعل دختر و دامادی که زندگی مستقلی دارند وجود ندارد سادسا" هیچ نشانه ای از عدم اعتراض پدر به فعل دختر و داماد در اختیار نداریم .
اما اما اما عملکرد قالیباف در مسئولیت های مختلف پیش روی ماست عملکردی که به صفت پرکاری ، امانتداری ، جهادی بودن و انقلابی بودن متصف شده است و چه ملاکی برای داوری منصفانه از این ها پر ارج تر است ؟ آیا روایت رهبری برای ما به اندازه روایت سیسمونی هم حجیت ندارد ؟ آیا آماج قرار دادن این مدیر توسط دشمنان شناخته شده کافی نیست تا ما در چنین جایی نایستیم ؟
قالیباف یکی از معدود تکیه گاه های قطعی حاج قاسم سلیمانی در مدیریت دشوار بحران های سوریه ، لبنان ، فلسطین ، عراق و یمن بود . قالیباف با شجاعت تمام و بدون محاسبه حرف و حدیث ها به قاسم کمک کرد و هیچ جا یک کلمه نگفت .
کاش می شد اندکی از خاطرات در این مورد مرور کنم تا فرق قالیباف با کسانی که وزیر بودند و سر قرار قاسم در سوریه نرفتند و خسارت عظیمی به منافع ملی ایران زدند تا مبادا روحانی را از خود برنجانند، معلوم شود . کاش و صد کاش
@safavali
لطفا کانال سرالاسرار را به دیگران معرفی فرمایید🙏
لینک زیر ده کتاب سیاسی که می تواند آگاهی شما را افزایش دهد معرفی می کند
ان شاء الله بتوانید از نمایشگاه تهیه کنید
https://bookapo.com/mag/lifestyle/must-read-political-books/
@safavali
لطفا کانال سرالاسرار را به دیگران معرفی فرمایید🙏
آقای محمودی و نویسنده کتاب نواندیشان دینی در بخشی از کتاب خود آورده :
«تاریخ معاصر ایران شاهد ۳ رویداد بزرگ بوده اولین رویداد جنبش مشروطه خواهی مردم در مرداد ۱۲۸۵ که به صدور فرمان مشروطیت به امضای مظفرالدین شاه قاجار میانجامد.
رویداد دوم نهضت ملی ایران است که در اسفند ۱۳۲۹ ملی شدن صنعت نفت ایران را به ثمر می رساند .
در این دوره محمد مصدق در اردیبهشت ماه ۱۳۲۰ به مقام نخست وزیری میرسد و در مرداد ۱۳۳۲ با کودتای نظامی عمر دولتش پایان می یابد رویداد سوم پیروزی انقلاب ایران در بهمن ماه ۱۳۵۷ است در فاصله زمانی میان سالهای ۱۲۸۵ تا ۱۳۵۷ یعنی در مدت بیش از ۷۰ سال میهن ما با تحولات بزرگی روبرو شد که مهم ترین آنها عبارت بودند:
از فروپاشیدن حکومت قاجارو بر آمدن حکومت پهلوی پس از جنبش مشروطه خواهی .
سقوط رضاشاه از قدرت اشغال ایران از سوی نیروهای نظامی اتحاد جماهیر شوروی و بریتانیا و به سلطنت رسیدن محمدرضا پهلوی .
در این دوره دشوار و پر حادثه تاریخی چهرههایی از میان ایرانیان سربرآوردن و در کسوت عالم دینی سیاستمدار اندیشه ور،وروشنفکر دینی نویسنده و کنشگر اجتماعی و سیاسی به فعالیت پرداختند...»
@safavali
لطفا کانال سرالاسرار را به دیگران معرفی فرمایید🙏
آسیب شناسی از انقلاب
ارائه چهره طاغوتی از حکومت.
امام خمینی ره معتقد بود انقلاب ایران به لحاظ ماهوی از سایر انقلاب های دنیا متمایز است و وجه تمایز آن اسلامی بودن آن است.
صحیفه نور ،ج ۱۴ ،ص۱۹۰
از دیدگاه امام هر حکومتی که محتوای آن اسلامی نباشد طاغوت است، خواه متولیان آن پهلوی باشد یا دیگران.
امام خمینی :
« الان ما همه مکلفیم حالایی که جمهوری اسلامی شد ما همه اسلامی باشیم اگر بنا شد جمهوری اسلامی باشد اما ما ها دیگر اسلامی نباشیم حکومت اسلام نیست .
اگر بنا شد که جمهوری اسلامی باشد، پاسبان هایش اسلامی نباشند خدای نخواسته دادگاه هایش اسلامی نباشد، این حکومت طاغوتی است به اسم اسلام همان طاغوت است.»
همان ،ج۸،ص۴
تغییر شکل
امام خمینی از تبدیل شدن جمهوری اسلامی به حکومت طاغوتی نگران بوده و آن را یکی از آسیب های عمده ی انقلاب برشمردند:
«طاغوت برای خاطر اینکه پسر کی بود و نوه ی کی بود که نبود؛ برای اعمالش بود.
اگر اعمال ما هم یک اعمال طاغوتی باشد، برای خود باشد، نه برای ملت، دعوا بکنیم سر خودمان، نه برای مصالح ملت.
این همان طاغوت است.
منتها به یک صورت دیگری در آمده اما طاغوت است.
طاغوت هم مراتب دارد.
یک طاغوت مثل رضاخان و محمد رضا .
و یک طاغوت هم مثل کارتر و امثال آنهاست.
یک طاغوت هم مثل ماهاست.»
همان ،ج۱۳ص۷۵
@safavali
لطفا کانال سرالاسرار را به دیگران معرفی فرمایید🙏
ارائه ی چهره ی واژگونه از اسلام.
ممکن است محتوای حکومتی به ظاهر اسلامی باشد ولی چهره ای که از اسلام ارائه می شود چنان واژگون و دور از واقعیت باشد که دل های پاک و توده ی مردمان به آن رغبت نکنند، زیرا مفروض امام خمینی این است که:
«اگر اسلام واقعی به مردم ارائه شود همه ی دنیا آن را می پذیرند.»
همان،ص۵۴
وارونه نشان دادن چهره ی اسلام یکی از آسیب های تهدید کننده ی نظام اسلامی است که امام درباره ی آن هشدار می دادند.
زیرا کنار گذاشتن ظاهر اسلامی در ایران ناممکن است ولی وارونه به تن نمودن آن آسان است.
وانگهی اگر اسلام وارونه به تن شود نه تنها کارگزاران نظام ضربه می بینند که از دیدگاه امام مکتب (اسلام) از همه ی امور مهم تر است:
« اگر روحانیون که در این جامعه هستند روی موازین مقررات به طور دقیق عمل نکنند، اگر دولت به طور دقیق عمل نکند... و اعمالشان را تطبیق ندهند با اسلام یک صورت قبیحی از اسلام در خارج منعکس می شود... الان یک تکلیف بسیار بزرگی به عهده ی همه ی ماست من یک طلبه هستم این تکلیف را دارم.
آقایان [روحانیون] این تکلیف را دارند. سایر قشر ها هم دارند که کوشش کنیم وجهه ی اسلام را آن طور که هست نمایش بدهیم نه آن طور که خلفایی مثل معاویه و یزید... جلوه می دادند... و اسباب این می شد که یک وقت وجهه ی اسلام را در دنیا دگرگون کنند.
همان
امام خمینی:
اگر خدای نخواسته ما پیروز بشویم به این معنا که آن دسته ای از ظالم ها که بودند و آن دسته ای از چپاول گران که بودند بیرون کردیم لکن به جای آنها یک دسته ظلم دیگر ی با یک محدودیت خاص و چپاول گری های دیگری با یک محدودیتی به جای او نشست.
این موجب این می شود که مکتب ما در دنیا منعکس بشود که مکتب درستی نبوده شکست در مکتب واقع بشود. آن شکستی که جبران نمی تواند بپذیرد.
همان،ص۱۹۵
@safavali
لطفا کانال سرالاسرار را به دیگران معرفی فرمایید🙏