حرکت زیبای مردم رشت؛ قرار دادن گل و بنر تشکر در ورودی درِ سپاه رشت به منظور سپاس و قدردانی از حملات اخیر سپاه به اسرائیل!
@Safiredalat
🇮🇷تجمع کارکنان حوزه قضایی در حمایت از دفاع مشروع نظامی دلیرمردان نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران و پاسخ به جنایات رژیم غاصب اسرائیل.
🌐سایت
Khj.basijlaw.ir
🔉کانال ایتا
Eitaa.com/safiredalat
🔉روبیکا
Rubika.ir/KhjBasijLawChannel
🇮🇷#سازمان_بسیج_حقوقدانان_استان_خراسان_جنوبی
🇮🇷#تنبیه_سخت 🇮🇷#وعده_صادق
🇮🇷#ماه_امید🇮🇷#همپای_طوفان🇮🇷#می_خوانم🇮🇷#دفاع_مشروع 🇮🇷#تنبیه_متجاوز 🇮🇷#حقوقدانان
🇮🇷#دادگستری_طبس 🇮🇷#دادگستری
روابط عمومی و کانون بسیج حقوقدانان دادگستری شهرستان طبس
6.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یهودیان مدینه و بعد یهودیان منطقه سالها تلاش کردند تا امام علی علیه السلام را مظلومانه مورد لعن و نفرین قرار بدهند و او را در تاریخ گناهکار نشان دهند.
امروز فرزندان سلمان فارسی کاری کردند تا در کل منطقه یکپارچه صدای حیدر حیدر به گوش برسد و داغ خیبر را روی دل بچه کش های لعنت شده مهر کنند.
@Safiredalat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم جدید از پرتاب پهپادهای انتحاری شاهد136 سپاه علیه اسرائیل در عملیات «وعده صادق»
@safiredalat
بیانیه کانون بسیج حقوقدانان شهرستان بیرجند در حمایت از پاسخ غرور آفرین و خیبرشکنانه سبز قامتان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی.pdf
129.3K
✅بیانیه کانون بسیج حقوقدانان شهرستان بیرجند در حمایت از پاسخ غرور آفرین و خیبرشکنانه سبز قامتان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
@Safiredalat
حقوقیاران استان خراسان جنوبی
🔺بیانیه مجمع یادگاران شهدای ارتش در واکنش به عملیات «وعده صادق»
▪️در پی واکنش مقتدرانه نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران به تجاورز رژیم اشغالگر قدس به کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در دمشق و سهادت جمعی از فرماندهان و پرسنل نظامی کشورمان، مجمع یادگاران شهدای ارتش جمهوری اسلامی ایران در بیانیه ای از این اقدام قدردانی کرد.
به گزارش روابط عمومی مجمع یادگاران شهدای ارتش، در این بیانیه یادگاران شهدای ارتش از آمادگی خود برای هرگونه اقدام بعدی خبر دادند.
متن این بیانیه به این شرح است:
▫️بی تردید در تاریخ سراسر رشادت و افتخار ملت ایران، بامداد بیست و ششم فروردین ماه ۱۴۰۳ برگ دیگری بر صفحه افتخار ایرانیان افزود.
▫️۴۵ سال انتظار برای اقدامی عملی مقابل لکه ننگ بشریت و رژیم کودک کشی که از سوی امام راحل عظیم الشانمان به «غده سرطانی» تشبیه شد به پایان رسید.
▫️اقدام تاریخی فرزندان ایران زمین در نیروهای مسلح همیشه قهرمان کشورمان بار دیگر ثابت کرد با کسانی که نگاهی ناروا به ایران و ایرانیان دارند، سرستیز داشته و ذره ای از اصول و ارزش های والای انقلابی و اسلامی خود کوتاه نمی آیند و دست هر متجاوزی را از بازو قطع می کنند.
▫️واکنش متناسب، بهنگام و قاطع نیروهای مسلح کشورمان علی الخصوص، ارتش جمهوری اسلامی ایران تحت فرماندهی و درایت فرمانده معظم کل قوا در کنار دیگر نیروهای نظامی و پاسدار امنیت کشور و آرمان های انقلاب نشان داد، یادگاران و رهروان شهدای دفاع مقدس برای مقابله با هرگونه ماجراجویی دشمن همانند پدران خود آماده اند.
▫️ما یادگاران شهدای ارتش جمهوری اسلامی ایران بار دیگر بر خود لازم می دانیم با قدردانی و تشکر از فرامین فرمانده معظم کل قوا، فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران و همه فرماندهان نظامی در اجرای عملیات «وعده صادق» که منجر به سیلی سخت به جرثومه فساد منطقه شد، آمادگی خود را برای حضور موثر و نقش آفرینی در هر صحنه ای اعلام می کند.
@Safiredalat
برادر ارتشی!
تو، خورشید روزهای خاکستری دفاع بودی و پرنده جانت، شکستن قفسهای وابستگی را به ما آموخت. آمدی تا کوچههای وارستگی و اقتدار را عابر باشیم و عشق به وطن، راز همیشه بودنمان باشد.
روز ارتش مبارک باد
سازمان بسیج حقوقدانان خراسان جنوبی
@Safiredalat
این بنده خدا نمیدونه به خاطر روز ارتشه، همین قدر بی توجه و بی سواد !
@Safiredalat