🔴سناتور آمریکایی: ۳۱ تریلیون دلار بدهی بزرگترین تهدید است نه ایران، روسیه و چین
راجر مارشال، سناتور جمهوریخواه آمریکایی:
🔹 ایران، روسیه، چین یا کره شمالی بزرگ ترین تهدید برای آمریکا نیستند بلکه بدهی ۳۱ تریلیون دلاری دولت بزرگ ترین تهدید برای آمریکا است.
🔹 تو چند روز گذشته 3 بانک آمریکایی ورشکست شدن و ده بانک دیگه هم در آستانه ورشکستگی هستن. اقتصاد آمریکا در ضعیف ترین حالت ممکن است.
#فروریختن_هیمنه_آمریکا
#ورشکستگی_بانک_های_آمریکا
#اللهم_اشغل_الظالمین_بالظالمین
#ایران_قوی🇮🇷
@safirenoor1400
#حدیث
#امام_باقر عليه السلام:فاِنّى لَمْ اَرَ شَيْئا قَطُّ اَشَدَّ طَـلَبا وَ لا اَسْرَعَ دَرْكا مِنْ حَسَنَةٍ مُحْدَثَةٍلِذَنْبٍ قَديمٍ؛
هرگز! جوينده اى يابنده تر از كار نيك امروز كه گناه قديم را مى يابد [و پاك مى كند ]نديده ام.
📚علل الشرايع، ج ۲، ص ۵۹۹، ح ۴۹
#بخشنده
#غفار
#گروه_تبلیغی_جهادی_سفیرنور
عضو شوید 👇🏻
https://eitaa.com/joinchat/2330656961Cf7018e8e8d
#احکام
➖استفاده از اموال کسی که خمس نمی دهد
✍🏻سوال: پدرم اهل پرداخت خمس نیست، استفاده از اموال ایشان برای ما اشکال دارد؟ آیا فرزندان ایشان، ضامن خمسِ اموال استفاده شده هستند؟
✅جواب: استفاده از اموال ایشان اشکال ندارد و نسبت به خمس آن وظیفه ای ندارید، ولی در صورتی که یقین دارید خمس نمی دهد، وظیفۀ شما ـ با وجود شرایط ـ تذکر به مسئلۀ خمس و امر به معروف است.
#لبیک_یا_خامنه_ای
#احکام
#احکام_خمس
#مال_حرام
#گروه_تبلیغی_جهادی_سفیرنور
عضو شوید 👇🏻
https://eitaa.com/joinchat/2330656961Cf7018e8e8d
10.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🛵 عمو موتور گازیتو اینجا نبند! فرمانده تیپ داره میاد!
🎥 انیمیشن زیبا از شهیدی که بهش میگفتن اوس عبدالحسین
#شهدا_صلوات
#شهادت_هنر_مردان_خداست
عضو شوید 👇🏻
@safirenoor1400
🔸️تظاهرات در اسفند سال ۵۷ در تهران در مخالفت با حجاب اجباری
🔹 اکثریت قریب به اتفاق نسل بعد از انقلاب، اطلاع کافی ندارند که همان روزهای اول انقلاب، چالش های زیادی در مورد حجاب به وجود آمد.
در آن روزها تظاهرات گسترده ای در مورد آزاد ماندن حجاب برگزار شد؛ تصاویر، فیلم ها و مستندات آن نیز موجود است که زنان و دختران مکشفه به خیابان ریختند و علیه تصمیم امام ره و نظام درباره حجاب، شعارها سر دادند و از این طریق می خواستند که به امام ره فشار بیاورند.
در این تصویر مشاهده می کنیم که حتی در هوای برفی و سرمای سخت، این زنان و دختران خواستار آزادی بی حجابی ، راه پیمایی کرده اند.
🔸همیشه و در همه زمان ها عده ای هستند که یا حکم الهی را درک نمی کنند و یا نسبت به آن بی اعتناء هستند. قرار نیست که ما تحت تاثیر آنها قرار بگیریم.
✍اگر اراده قطعی قوای سهگانه باشد باز هم می توان بی حجابی را مهار کرد
#حجاب
#اقدام_مومنانه
#اقتدار_امام
#اقتدار_جمهوری_اسلامی
#حمایت_از_احکام_شریعت
#گروه_تبلیغی_جهادی_سفیرنور
عضو شوید 👇🏻
@safirenoor1400