✳️ پیچِ ایمان!
🔻 آیتالله بهجت هر وقت قصهی کسی [امثال شمر و...] را نقل میکردند همیشه میفرمودند: «فکر نکنید ما از این امور بَری هستیم! باید جای آن پیش بیاید، در همان شرایط ببینیم که ما هم مثل آنها رفتار میکنیم یا نه. دنیا خیلی به آنها رو کرده بود.»
🔸 #اعمال انسان در #تصمیمگیری او خیلی اثر دارد؛ یعنی یک موقع از انسان نعوذ بالله #معصیتی سر زده است، همین باعث میشود راحتتر از #ائمه ببُرد. اما یک جایی #طاعتی از انسان سر زده است، به همین خاطر با وجود وسوسهی شیطان، سختتر از آنها میبُرد. یعنی همهی اعمالی که انسان بهطور روزمره انجام میدهد دائما دارد این پیچ را شلوسفت میکند. اینطور نیست که یک پیچ سفتی تمام مانده باشد و خیال ما راحت باشد که دیگر آن را کنار بگذاریم و بقیهی فضائل را درست کنیم! نه، دائما دارد این پیچ شلوسفت میشود و آچار آن دست انسان است که از کدام طرف بچرخاند.
🔺 ایستادن در مقابل وسوسههای شیطان، محکم کردن پیچ #ایمان است و اجابت شیطان، شُل کردن آن پیچ و یک دفعه هم ممکن است کاملاً باز شود و از محبت #اهلبیت و بلکه ایمان به خداوند سبحان جدا شود.
👤 #استاد_محمدرضا_عابدینی
📚 از کتاب #تا_ابد_زندگی | ج ۱
📖 ص ۲۱۲
❇️حوزه علمیه امام حسین علیه السلام سفیران هدایت گتاب
@safirn_gatab
#عکس_نوشت / شهر الطهور
شَهر الطَّهُور؛ یعنی ماهی است که انسان را پاک می کند. طهور یعنی آن چیزی که پاک کننده است. انسان اگر وارد ماه رمضان شد و این ماه را خوب درک کرد، قلب و قوای او شست و شو داده می شود و از آلودگی های بر اثر گناه و غفلت پاک می شود.
❇️حوزه علمیه امام حسین علیه السلام سفیران هدایت گتاب
@safirn_gatab
🔰 #لوح | دلتنگی رهبری
🔹 روایت دلتنگی رهبر معظم انقلاب برای صیاد دلها
🔶 بازنشر به مناسبت ۲۱ فروردین ماه، سالروز شهادت امیر سپهبد شهید صیاد شیرازی
❇️حوزه علمیه امام حسین علیه السلام سفیران هدایت گتاب
@safirn_gatab
🏴وفات حضرت خديجه(س) به روایتی (۱۰ بعثت)
✍️ بنابر قول مشهور، ام المومنین حضرت خديجه ي كبري(س) بنت خویلد، مادر حضرت زهرا (س)، از زنان نامدار و ثروتمند قريش، پانزده سال پیش از عام الفیل در مکه به دنیا آمد. و پانزده سال قبل از بعثت، با پيامبر اسلام(ص) ازدواج نمود. آن بانوي بزرگوار اولين بانویی بود كه به رسالت پيامبر ايمان آورد و با تمام ثروت و توان خود به ياري دين اسلام برخاست.
✅ وجود حضرت خديجه(س) براي پيامبر اسلام به قدري اهميت داشت كه پيامبر اكرم(ص) رحلت اين بانوي بزرگ را مصيبتي عظيم خواند و سال رحلت حضرت خديجه(س) و حامي بزرگ ديگر خود يعني حضرت ابوطالب را عام الحزن يعني سال اندوه ناميد.
✅ پيامبر اكرم(ص)، حتي سالها پس از رحلت آن بانوي بزرگوار، از ايشان به خوبي و نيكي ياد مي كرد و او را ستايش مي نمود. آن حضرت در جواب كسي كه به پيغمبر (ص) گفت: خداوند، بهتر از خديجه را به تو عوض داده است، فرمود:
🌹 "سوگند به خدا كه خداوند، مرا بهتر از او عوض نداده است. او به من ايمان آورد، هنگامي كه مردم كفر ورزيدند، مرا تصديق كرد، آنگاه كه مردم مرا تكذيب كردند و با مال خود مرا ياري نمود، آنگاه كه مردم، مرا محروم ساختند و پروردگار، مرا تنها از ميان زنان، از او به ولادت فرزند روزي داد."(۱)
✅ سرانجام آن بانوی والامقام، پس از ۲۵ سال زندگی با پیامبر اسلام(ص) در سال دهم بعثت (سه سال قبل از هجرت) در ۶۵ سالگی در ملکه مکرمه رحلت نمود.
(۱) بحار الانوار، علامه مجلسی، ج ۴۳، ص ۱۳۱
❇️حوزه علمیه امام حسین علیه السلام سفیران هدایت گتاب
@safirn_gatab
💠 تلاوت قرآن
و شرح حکمت های نهجالبلاغه
در هفتمین روز از ماه مبارک رمضان
🔷️ حیا دو نوع است : ۱)حیا صادق[حق] ۲)حیا غیر صادق [باطل] ؛ حیا صادق یعنی حیایی که بر گرفته ازعقل و خرد باشد، فرد از از گناهی که انجام داده است می ترسد و یا می ترسد که در دام گناهی افتد اما نوع دوم، حیا باطل که حیا ازروی هُم و حماقت باشد یعنی فرد بخاطر اشتباه و گناه دیگران ناراحت می شود.
❇️حوزه علمیه امام حسین علیه السلام سفیران هدایت گتاب
@safirn_gatab