eitaa logo
سفره آسمانی
15 دنبال‌کننده
792 عکس
566 ویدیو
39 فایل
الهه محمدی نسب فارغ التحصیل کارشناسی ارشد ارتباط با مدیر @sajad_lta
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📢 اگر انسان واقعاً برای بهره‌مندی از ماه رمضان جدی است، باید سبکبال بشود. اینکه اولیاء خدا در طول سال و یا لااقل ماه رجب و ماه شعبان را ریاضت می‌کشیدند برای همین بوده است. 💠 استاد سیّد محمّدمهدی میرباقری: «کار شیطان ایجاد غفلت از فرصت‌ها است و برای انسان  فرصت‌سوزی می‌کند و این فرصت‌سوزی هم گاهی به‌نحوی است که یک فرصت‌هایی را از انسان می‌گیرد، فرض کنید انسان سحر شب جمعه را از دست داد، شیطان وسوسه می‌کند و به جای اینکه انسان برخیزد و با نماز اول صبح جبران این نافله شب را کند، انسان را غافل می کند به طوری که احساس خستگی می‌کند و احساس می‌کند که دیگر حالا نماز صبح هم اول وقت نخواند. این غفلت‌هایی که در انسان ایجاد می‌کند که یک فضیلت بزرگ را می‌گیرد و بعد آرام‌آرام یک نوع افسردگی در انسان ایجاد می‌کند و توفیق عبادت‌های دیگر را هم می‌گیرد. این به‌عکس آن چیزی است که به ما فرموده‌اند؛ فرموده‌اند اگر فرصتی را از دست دادی بلافاصله تدارک کن و اگر نماز شبت را نخواندی قضا کن، اگر نماز صبح اول وقت از دستت رفت فضیلت وقت را از دست نده. این یک قاعده کلی است، اگر شب جمعه از دست رفت سحر جمعه را از دست ندهیم، اگر سحر رفت روز جمعه را از دست ندهیم و اگر روز جمعه از دست رفت غروب جمعه را از دست ندهیم. نسبت به ماه شعبان هم همینطور است. اگر ماه رجب و یا ماه شعبان از دست رفت، این دو سه روز را مغتنم بشماریم. این همان مضمون حدیث نورانی است که امام رضا (علیه السلام) به اباصلت در آخرین جمعه ماه شعبان فرمودند که خودت را برای ماه رمضان مهیا کن و کارهای غیرجدی را کنار بگذار و مشغول به کثرت تلاوت قرآن باش و زیاد قرآن بخوان و دعا و استغفار و توبه کن که خالص بشوی، یعنی همه غفلت‌ها از بین برود تا برای ماه رمضان حضور پیدا کنی و اگر امانتی نزد تو است پرداخت کن که وقتی وارد ماه رمضان می‌شوی هیچ باری روی دوش تو نباشد. چون خیلی وقت‌ها انسان می‌خواهد به سمت خدا برود و همه چیز آماده است ولی یک باری روی دوش انسان است که نمی‌گذارد انسان حرکت کند. اگر انسان واقعا برای ماه رمضان جدی است باید سبکبال بشود. این که اولیاء خدا طول سال و یا لااقل ماه رجب و شعبان را ریاضت می‌کشیدند برای همین بوده است. حالا اگر کسی ماه شعبان و رمضان را استفاده کرد که نعم المطلوب. ولی اگر تا الان نتوانسته، این مابقی ماه شعبان را از دست ندهد و تهیأ پیدا کند و بعد مراقب باشد که ماه رمضان از دست نرود. یکی از غفلت‌هایی که شیطان برای ما ایجاد می‌کند این است که در دستگاه محاسباتی ما تصرف می‌کند و نمی‌گذارد که درست محاسبه کنیم و هر چیزی را سر جای خودش و به‌اندازه خودش بزرگ ببینیم. خبر را بزرگ و کوچک می‌کند و ما را با حادثه‌های کوچک مشغول می‌کند و از حادثه‌های بزرگ غافلمان می‌کند و درنتیجه حادثه‌های بزرگ مخفی می‌شوند.»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
1439244034_861815508.mp3
28.62M
🎙 بشنوید | صوت کامل سخنرانی رهبر انقلاب در اجتماع زائران و مجاوران حرم مطهر رضوی. ۱۴۰۲/۱/۱ 💻 Farsi.Khamenei.ir
♦️توصیه امیرالمؤمنین(ع) به خواندن دعای جوشن کبیر در اول ماه رمضان 🔹جبرائیل در‌ یکی از جنگ‌ها بر پیامبر(ص) نازل شد و گفت که خداوند به تو سلام می‌رساند و می‌فرماید: "هركس با نيّت خالص، دعای جوشن کبیر را در آغاز ماه رمضان بخواند، خداوند شب قدر را روزىِ او می‌كند و برايش هفتاد هزار فرشته می‌آفريند كه خدا را تسبيح می‌گويند و پاداش آنان را براى او قرار می‌دهد. اى محمّد! هركس اين دعا را بخواند، ميان او و خدا، حجابى نمی‌ماند و از خدا چيزى درخواست نمی‌كند، مگر آنكه خدا آن را به وى عطا مى‏‌كند" (مصباح کفعمی، ص۳۳۲ و مفاتیح‌الجنان)
🔴 دعایی که در لحظه افطار بنده را تا عرش خدا بالا می‌برد! 🔵 امام صادق علیه السلام فرمودند: رسول خدا صلی الله علیه و آله به امام علی علیه السلام فرمود: ای اباالحسن! با این دعا قبل از هر افطار دعا کن؛ چون که جبرئیل پیش من آمد و فرمود: یا محمد! کسى که در ماه رمضان با این دعا قبل از افطار دعا کند، خداوند دعاى او را مستجاب، نماز و روزه او را قبول و ده دعاى او را مستجاب مى‌کند، گناه او را می بخشد، غم و غصه او را از بین می برد، گرفتاری‌هایش را بر طرف می کنو، حاجات او را برآورده می سازد، او را به مقصودش می رساند، عمل او را با عمل پیامبران و صدیقان بالا میبرد و در روز قیامت چهره او را نورانی تر و درخشان‌تر از ماه شب چهارده خواهد کرد. آن دعا این است: 🌕 اللَّهمَّ ربَّ النُّورِ العَظیم، و رَبَّ الکُرسیِّ الرَّفیع، و رَبَّ البَحرِ المَسجور، و رَبَّ الشَّفعِ الکَبیر، و النُّور العَزیز، و رَبَّ التَّوراهِ و الإنجیلِ و الزَّبورِ و الفُرقانِ العَظیمِ! أنت إلهٌ مَن فی السَّمواتِ و إلهُ مَن فی الأرضِ لا إلهَ فِیهِما غَیرُکَ! و أنتَ جَبّارُ مِن فی السِّموات و جَبّارُ مَن فی الإرضِ لا جَبّار فیهِما غَیرُکَ! أنتُ مَلِکُ مَن فی السَّموات و مَلِکُ مَن فی الأرضِ لا مَلِکَ فیهما غَیرُکَ! أسألُکَ بِاسمِکَ الکَبیرِ، و نُور وَجهِکَ المُنیرِ، و بمُلکِکَ القَدیمِ! یا حَیُّ یا قَیِّومُ، یا حَیُّ یا قَیُّوم یا حَیُّ یا قَیّوم! أسألُکَ بِاسمِکَ الّذی أشرَقَ بِهِ کُلِّ شَیءٍ، و بِاسمِکَ الّذی أشرَقَت بِهِ السّمواتُ والأرضُ، و بِاسمِکَ الّذی صَلُحَ بِهِ الأوَّلونَ، و بِهِ یَصلُحُ الاخِرونَ! یا حَیّاً قَبلَ کُلِّ حَیّ، و یا حَیّاً بَعدَ کُلِّ حَیّ، و یا حَیُّ لا إلهَ إلا أنت صَلِّ علی مُحَمّدٍ وآلِ مُحَمَّد، و اغفِر لی ذُنُوبی، و اجعَل لی مِن أمرِی یُسراً و فَرَجاً قَریباً، و ثَبِّتنی علی دینِ مُحَمَّدً و آل محمُّد و علی هُدی مُحَمَّدٍ و آلِ مُحَمَّد، وعلی سُنَّهِ مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّد، علیه و علیهِم السَّلام. و اجعَل عَملِی فی المَرفوعِ المُتَقَبِّلِ، و هَب لی کما وَهَبتَ لأولیائِکِ و أهلِ طاعَتِکَ، فانّی مُۆمِنٌ بِکَ، و مُتَوَکِّلٌ عَلیک، مُنیبٌ الیکَ، مَعَ مَصیری إلیکَ، وَ تَجمَع لی و لأهلِی وَ لوِلَدَی الخَیرَ کُلَّهُ، و تَصرِف عَنّی وَ عَن وَلَدی و أهلِی الشَّرَّ کُلَّهُ! أنتَ الحَنّانُ المَنّانُ بَدیعُ السّمواتِ و الأرضِ، تُعطِی الخَیرَ مَن تَشاءُ، و تَصرِفُهُ عَمَّن تَشاءُ، فَامنُن علی بِرَحمَتِکَ یا أرحَمَ الرّاحِمِینَ! 📚 کتاب المراقبات @hamahdzohoor
9.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یک کار خوب در باغ ارم شیراز ❇️تشویق داره این کار معاونت فرهنگی دانشگاه شیراز ❇️و این جسارت مثبتی که تو این ایام و تو این مکان پُر بازدید انجام دادن ولی همین تذکر رو اگر مردم عادی بدن نوعا دعوا درست میشه، باید مسئول هر مجموعه ای تذکر بده و مردم نقش مکمل را بازی کنند نه اینکه مسئول بیخیال بشه و مردم چیزی بگن و دعوا درست بشه و نهایتا رعایت نکنه... 🔴 👇 @bidariymelat
اینجا هنوز یک ساعت قبل از اذان، صف نانوایی‌ها طویل میشود. هنوز ماه رمضان که میشود، در ویترین شیرینی‌فروشی‌ها زولبیا بامیه‌های زعفرانی دلبری میکنند. در کوچه ما هنوز موقع سحری، چراغ خانه‌ها یکی‌یکی روشن میشود. هنوز در مهمانی‌های خانوادگی، درباره «زندگی پس از زندگی» بحث میکنند. هنوز همه به دختربچه‌های روزه‌اولی فامیل ماشالله میگویند. اینجا هنوز رمضان که میشود جلوی رستوران‌ها نوشته‌ای علَم میشود که « هلیم داغ موجود است» هنوز از ارک صدای «مولای یا مولا» حاج‌منصور به گوش میرسد. هنوز مرحمت‌ خانوم روی شله‌زردهایی که برایمان می‌آورد با دارچین مینویسد «یاعلی» هنوز دختر سه‌چهار ساله‌ای که با مادرش در تاکسی کنارم نشسته، میپرسد که «مامان توت‌فرنگی هم روزه‌م رو باطل میکنه؟» و مادر مهربانانه میگوید « نه مامان‌جون، بخور» هنوز نزدیک اذان که میشود، پیرمردهای پارک سرکوچه، صندلی‌های تاشو خودشان را جمع میکنند و به سمت خانه‌هاشان پراکنده میشوند. هنوز در رمضان رفیق‌هایم هر روز دعای مخصوص همان‌روز را استوری میکنند. انقدر زیاد که اگر نخوانده رد بشوم عذاب وجدان میگیرم. هنوز صدای اذان از مأذنه‌ها بلند است. هنوز ناامیدی گناه کبیره است. من به حرف آنهایی که میخواهند دین را مرده و فراموش شده جلوه دهند، حرف‌ آنها که میخواهند بگویند رمضان دیگر تمام شده و مردم روزه نمیگیرند باور ندارم. . هنوز بی‌دین‌ها پویش روزه‌خواری علنی راه می‌اندازند تا با رمضان مبارزه کنند. پس رمضان هست. ده‌ها میلیون‌ نفر روزه‌دارند. صدای «اللهم لک صمنا» از تلوزیون‌ها بلند است. مبادا هوچی‌گری و سروصدای بلند روزه‌خوارها ناامیدت کند. مبادا «برو بابا کی دیگه روزه میگیره» گفتن‌های چند نفر، عصبی‌ات کند و جامعه را کافر بپنداری. خطای‌ شناختی دست و پایت را نبندد. شب‌قدر که جمعیت فوق‌العاده شب‌زنده‌داران را ببینی میفهمی که تو تنها روزه‌دار شهر نبوده‌ای. زیر پوست شهر پر است از روزه‌دار هایی که لب‌هایشان ترک خورده. اینجا همه ما روزه‌ایم. نماز و روزه هات قبول بچه مسلمون :)