هدایت شده از اخبار داخلی دانشگاه علوم پزشکی لرستان
12.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 رئيس دانشگاه علوم پزشکی و مديرکل انتقال خون لرستان از مردم نوعدوست استان دعوت کردند با مراجعه به مراکز انتقال خون به بيماران نيازمند خون اهدا کنند.
🏷 #سفیر_افلاک
https://eitaa.com/joinchat/3200975088C312c094bed
هدایت شده از وبدا دانشگاه
📌 کسب رتبه نخست از آن معاون فرهنگی بیمارستان شهید رحیمی شد
🔻طی مراسمی با حضور حجت الاسلام والمسلمین محسن قلندری مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، دکتر مهناز مردانی معاون فرهنگی دانشجویی، دکتر بهروز عزت پور مدیر عامل مجمع خیرین سلامت استان و همچنین با حضور معاونین، کارشناسان و رابط های فرهنگی استان، از «محمد دلفان» معاون فرهنگی بیمارستان شهید رحیمی خرم آباد، به پاس زحمات دلسوزانه و تلاش بی دریغ ایشان در پیشبرد اهداف فرهنگی دانشگاه و کسب رتبه نخست تجلیل و قدردانی بعمل آمد.
🔸بی شک این مهم جای تشکر و قدردانی دارد و افتخاری ویژه برای بیمارستان شهید رحیمی می باشد.
📎 شنبه هفتم مهر ماه ۱۴۰۳
✍ مدیریت رواب عمومی دانشگاه
☑️ # «جهاد تبیین ، از ضروریات جامعه»
☑️ # فرزند_بیشتر_نشاط_بیشتر
https://eitaa.com/webdalorestan
https://ravabet.lums.ac.ir/
هدایت شده از ایسنا لرستان
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی لرستان از قرارگیری این دانشگاه در جمع ۹ دانشگاه برتر کشور خبر داد و گفت: این نتایج براساس رتبه بندی جهانی تایمز بوده است.
🔻جزئیات بیشتر در لینک زیر 👇👇
🌎isna.ir/xdS329
🆔@isnalorestan24
هدایت شده از اخبار داخلی دانشگاه علوم پزشکی لرستان
دانشگاه علوم پزشکی لرستان در جمع ۶۰۱ تا ۸۰۰ دانشگاه برتر دنیا قرار گرفت
✳️ نتایج ویرایش ۲۰۲۵ رتبه بندی جهانی تایمز اعلام شد و بر اساس آن، دانشگاه علوم پزشکی لرستان در اولین ورود به این نظام رتبه بندی در دسته ۸۰۰ - ۶۰۱ قرار گرفت.
✳️ نظام رتبه بندی مذکور، دومین نظام رتبه بندی مرجع در سطح بین المللی است که در آخرین ویرایش خود، ۲۰۹۲ دانشگاه برتر از سرتاسر دنیا را رتبه بندی نموده است.
✳️ لازم به ذکر است که تعداد ۷۶۵ دانشگاه نیز در سال گذشته درخواست ورود به نظام رتبه بندی مذکور را داشته که درخواست آنها به دلیل نداشتن شرایط لازم رد شده است.
✳️ بر اساس ویرایش ۲۰۲۵ رتبه بندی جهانی تایمز، ۸۰ دانشگاه از جمهوری اسلامی ایران رتبه بندی شدند. بر این اساس، دانشگاه علوم پزشکی لرستان برترین دانشگاه استان بوده و درضمن در جمع ۹ دانشگاه برتر کشور جای گرفته است.
✳️ گفتنی است که از دانشگاه های علوم پزشکی، ۳۰ دانشگاه در نظام مذکور رتبه بندی شده اند که دانشگاه علوم پزشکی لرستان در جمع ۳ دسته برتر کشور قرار گرفته است.
✳️ دانشگاه های علوم پزشکی ایران، تبریز، بقیه الله، شهید بهشتی، قزوین، کردستان، بابل، ارومیه، البرز و مازندران نیز مانند دانشگاه علوم پزشکی لرستان موفق شده اند تا در دسته ۸۰۰ - ۶۰۱ دنیا قرار بگیرند.
✳️ نظام رتبه بندی تایمز از ۵ معیار آموزش، محیط پژوهشی، کیفیت پژوهش، صنعت و نوآوری و وجهه بین الملل برای رتبه بندی دانشگاه ها استفاده می کند که هر یک از این معیارها از ترکیبی از شاخص ها برای رتبه بندی بهره می جویند.
📎 چهارشنبه ۱۸ مهر ماه ۱۴۰۳
✍ اکبرخسروی خبرنگار وبدا لرستان
☑️ # «جهاد تبیین ، از ضروریات جامعه»
☑️ # فرزند_بیشتر_نشاط_بیشتر
https://eitaa.com/webdalorestan
https://ravabet.lums.ac.ir/
هدایت شده از معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان
♦️برگزاری سومین جلسه کارگروه پدافند زیستی دانشگاه علوم پزشکی لرستان در معاونت بهداشت
سومین جلسه کارگروه پدافند زیستی و ماده ۶۵ قانون جوانی جمعیت و نشست تخصصی مهاجمین زیستی دانشگاه علوم پزشکی لرستان در معاونت بهداشت دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان سومین جلسه کارگروه پدافند زیستی و ماده ۶۵ قانون جوانی جمعیت و نشست تخصصی مهاجمین زیستی صبح چهارشنبه ۱۸ مهر ۱۴۰۳، با حضور دکتر مریم کوشکی معاون بهداشت، مدیر کل پدافند غیرعامل استانداری، مدیر بحران و پدافند غیرعامل دانشگاه علوم پزشکی لرستان و نماینده دستگاههای اجرایی عضو کمیته در سالن جلسات معاونت بهداشت دانشگاه برگزار شد.
در ابتدای این جلسه ضمن مروری بر مصوبات جلسه قبل توسط خانم اشکبوس مدیر بحران و پدافند غیرعامل دانشگاه، گزارشی از عملکرد اجرای مصوبات توسط دستگاههای عضو کارگروه بیان شد.
در ادامه این جلسه معاون بهداشت دانشگاه ابتدا وضعیت استان را در خصوص مهاجمین زیستی( پشه آئدس، آبله میمونی و کرونا) بیان کرد و به تشریح اقدامات انجام شده توسط دانشگاه در راستای پیشگیری و مقابله با آنها پرداخت.
دکتر کوشکی همچنین گزارشی از دستورالعملهای ابلاغی وزارت بهداشت ارائه کرد و نکاتی در راستای واکسیناسیون گروههای پرخطر در معرض ابتلا به بیماریها بیان کرد.
در ادامه جلسه در خصوص ماده ۶۵ قانون جوانی جمعیت بحث و بررسی صورت گرفت و درخصوص مخاطرات و تهدیدات در حوزه باروری نکاتی مطرح شد.
در ادامه جلسه انتظارات و وظایف ادارات عضو کارگروه بیان و بر لزوم هماهنگی و همکاری دستگاههای عضو در راستای اجرای مصوبات تاکید گردید.
✍سیده یاسمن موسوی
♦️روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان
@behdasht_lums
هدایت شده از معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان
📸گزارش تصویری
سومین جلسه کارگروه پدافند زیستی و ماده ۶۵ قانون جوانی جمعیت و نشست تخصصی مهاجمین زیستی با حضور دکتر کوشکی معاون بهداشت، مدیر کل پدافند غیرعامل استانداری و نماینده دستگاههای اجرایی عضو کمیته برگزار شد.
♦️روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان
@behdasht_lums