کتاب نهایی خلاصه ایدهها 99.10.15.pdf
4.87M
کتاب نهایی خلاصه ایدهها
روح درباره یک مرد سیاهپوست مجرد به نام جو گاردنر است که در دهه چهارم زندگیاش بهعنوان معلم پارهوقت موسیقی در مدرسه فعالیت میکند و عاشق موسیقی جاز است. جو وقتی داستان شروع میشود، بر سر یک دوراهی قرار میگیرد. ابتدا به او گفته میشود که بهعنوان یک معلم تماموقت پذیرفته شده و میتواند از تمام مزایای این شغل، از جمله امنیت شغلی و بیمه و بازنشستگی بهرهمند شود؛ چیزی که به آن میگوییم زندگی کارمندی و عموما فیلمها میگویند که چیز بدی است و باید رهایش کرد و به افقهای بلند و قهرمانانه زندگی فکر کرد. از طرف دیگر یکی از شاگردان قدیمی جو او را برای اجرای پیانو در گروهی که عاشق کار با آن بوده دعوت میکند. جو در حالی که از جلسه تمرین آن گروه موسیقی در حال برگشتن است، درون یک چاله میافتد و تقریبا میمیرد. او در مسیر پلی که به آخرت میرود، از صف باقی ارواح میگریزد و به جایی شبیه عالم ذر یا برزخ میرود. در اینجا ارواح قدیمی، ارواحی که هنوز به دنیا نیامدهاند را برای رفتن به زمین و زندگی آماده میکنند و آموزش میدهند. جو در اینجا مربی روحی به نام «۲۲» میشود که موجودی بسیار بدقلق است و هیچانگیزهای برای رفتن به زمین ندارد. آنها یکبار با هر ترفندی که هست، دوتایی به زمین میروند.
جو درون بدن یک گربه میافتد و ۲۲ درون بدن جو. به این ترتیب، ۲۲ تجربه بودن در زمین را پیدا میکند و از جذابیتهای حیات زمینی مطلع میشود. چالشهای پس از این فلسفیتر میشوند؛ اینکه وقتی جو بالاخره موفق شد با گروه موزیک مورد علاقهاش اجرا کند، احساس میکند قضیه برایش عادی شده و اینکه ۲۲ فکر میکند اگر کسی معمولی باشد و جزء انسانهای خاص و ممتاز زمین نباشد، اساسا چرا باید پا به عرصه حیات بگذارد. یکی از کسانی که ۲۲ در قالب بدن جو با آن گپوگفتی میزند، آرایشگری سیاهپوست است که میگوید ابتدا قصد داشته دامپزشک شود اما به دلیل بیماری دخترش و مسائلی دیگر، نتوانسته است. ۲۲ از او میپرسد که آیا راضی نیست و آرایشگر میگوید که همین کار را هم خیلی دوست دارد چون میتواند با افراد مختلفی که روی صندلی اصلاح مینشینند گپ بزند و احساس خوبی بابت این دارد که آنها را زیبا میکند. به علاوه، آرایشگر به ۲۲ که حالا در قالب بدن جو قرار گرفته میگوید که مکالمه خیلی خوبی داشتند چون این اولین بار است که جو راجعبه چیزهایی غیر از موسیقی جاز صحبت میکند. جو بر خلاف دوست سیاهپوست آرایشگرش، هیچ چیز از زندگی نفهمیده و فقط در پی کسب رکوردهای موفقیتآمیز در موسیقی بوده است. شاید به این ترتیب او از لذت خود موسیقی هم دور شده باشد. شاید همین مکالمه کوتاه، بخش قابل توجهی از مفاهیم فیلم را توضیح بدهد. خوشبختی، تنها در رسیدن به اهدافی که خودمان برای خودمان در زندگی تعیین کردهایم نیست و تنهاانگیزه ما از حیات، لازم نیست که رسیدن به این اهداف باشد. چنین مفهومی با این عبارت در سکانسهای قبلی و بعدی هم بارها تکرار شده بود؛ «انگیزه تو (برای زندگی)، هدف تو نیست. » وقتی جو به هدفش که یک اجرای جاز با گروه محبوبش بود رسید، قضیه برایش بینمک شده است. فیلم میگوید اصولا هدف نمیتواند تا انتها برای انسانهاانگیزهبخش باشد و بعد از کسب رکورد، انگیزه ادامه دادن از بین میرود. اما باید برای زندگی کردن، بیاموزیم که از تکتک لحظههای زندگیمان خیلی ساده لذت ببریم. کارکرد بسیاری از انیمیشنها و فیلمهای لایواکشن که درباره روح و زندگی پس از مرگ ساخته شدهاند، در حقیقت کنار آوردن بزرگسالان با مفهوم مرگ و ریختن ترس آن است که مخل زندگی معمولی میشود. روح پیت داکتر میخواهد که ما با مفهوم زندگی کنار بیاییم و نسخه او، ساده دیدن همه چیز و خلاص شدن از دست اهداف بلند و بالاست که رسیدن به آنها تنها برای کسر محدودی از افراد محقق خواهد شد و باقی انسانها طبیعتا باید ناکام بمانند. روح حتی این را هم میگوید که آن اهداف بلند و بالا، همانهایی که معمولا فیلمها، کتابها و سخنرانیهایانگیزشی خیلی رویشان تاکید میکنند، پس از دستیافتنی شدن، مزهشان را از دست میدهند. پس انسانی که در این مدار افتاده، همیشه در حسرت رسیدن به چیزی است یا به آن رسیده و مزهاش برای او از بین رفته و حالا سرخورده شده است. این مسالهای است که در اگزیستانسیالیسم هم مورد توجه قرار گرفته، خصوصا بحثهای سورن کییرکگور که پیشوای اگزیستانسیالیسم مذهبی است و داکتر آن را به صورت ساده و فشرده در یک فیلم انیمیشن بیان میکند.
روح اولین انیمیشن پیکسار و دیزنی و شاید اولین فیلم بلند انیمیشنی در دنیا باشد که شخصیت اصلی آن یک سیاهپوست است
#روح
#soul
https://www.aparat.com/v/97rAK/
گزارش ده سال آینده جهان 2030.pdf
6.86M
گزارش ده سال آینده جهان 2030
دکتر مجتبی لشکربلوکی
آموزش و پرورش چه خواهد شد؟؟
1560918932-9782-96-4-2.pdf
457.4K
واقعیت افزوده ، یادگیری همیارانه
@sahab_link
TRJ_Volume 1_Issue 2_Pages 55-66.pdf
346.7K
نقشه مفهومی در تدریس
@sahab_link
TRJ_Volume 1_Issue 2_Pages 81-89.pdf
307.3K
خودکارآمدی و عملکرد رفتاری
@sahab_link
TRJ_Volume 1_Issue 1_Pages 47-58.pdf
270.6K
موانع تدریس گروهی در دانشگاه
@sahab_link
TRJ_Volume 1_Issue 1_Pages 73-80.pdf
206K
تدریس مفهوم محور درس علوم ابتدایی
@sahab_link
TRJ_Volume 1_Issue 1_Pages 81-93.pdf
361.5K
خودکارآمدی دانش آموز و معلم در درس علوم ابتدایی- پیشرفت تحصیلی
@sahab_link
TRJ_Volume 1_Issue 1_Pages 95-109.pdf
254.6K
رویکرد ها با تربیت هنری:
سنتی/تولیدمحور/دریافت احساس و معنا/ پرورش نسل های ممتاز فکری/ معرفت زیباشناختی ...
به سوی رویکرد دیسیپلین محور در آموزش هنر
@sahab_link
TRJ_Volume 4_Issue 2_Pages 129-145.pdf
859.2K
تدریس مشارکتی ساختارگرا در آموزش زبان انگلیسی و عربی
@sahab_link
TRJ_Volume 5_Issue 2_Pages 83-107.pdf
1.4M
ماهیت راهیابانه تدریس
ابزارها، روش ها و قواعد اکتشاف، اختراع و یافتن
@sahab_link
TRJ_Volume 5_Issue 1_Pages 47-64.pdf
587.8K
تکالیف مشارکتی
@sahab_link
TRJ_Volume 1_Issue 1_Pages 23-45.pdf
528.5K
روش های پرورش تفکر انتقادی
@sahab_link
TRJ_Volume 6_Issue 1_Pages 143-163.pdf
798.1K
روش تدریس همگام با پرورش تفکر انتقادی
@sahab_link
TRJ_Volume 7_Issue 1_Pages 173-188.pdf
1.21M
چرخه تفکر خلاق
@sahab_link
هدایت شده از آکادمی لوحه
سومین برنامه با موضوع :
💠 انتخاب مدرسه
با حضور ارزشمند:
جناب آقای محمد آزین
چهارشنبه ۱۵ بهمن ماه
حوالی ساعت ۱۹
🔘 لطفا رسانه باشید
جهت ورود به گروه بر روی لینک زیر کلیک کنید👇
❇️ https://eitaa.com/joinchat/693960799Cef59230289
آکادمی لوحه | LOHE.ACADEMY
🆔 @lohe_academy
تحلیل لایه ای علت ها (CLA) شامل 4 سطح است:1-لیتانی،2-علل اجتماعی،3-گفتمان،4-اسطوره یا استعاره.سطح نخست یعنی لیتانی دیدگاه بدون پرسش و معمول واقعیت است.سطح دوم سطح علتهای اجتماعی دورنمای نظام مند است.داده ها و اطلاعات سطح لیتانی در سطح دوم شرح داه می شود و مورد پرسش قرار می گیرد.سطح سوم گفتمان و جهان بینی است. در این سطح فرض های عمیقتر ،استدلالی ،جهان بینی و ایدئولوژیک ناخودآگاه مشخص می شوند.در این سطح می توان به اکتشاف این امر پرداخت که چگونه ذینفعان مختلف ،لیتانی و نظام را می سازند.سطح چهارم اسطوه/استعاره است که ابعاد احساسی ناخودآگاه را بیان می دارد.چالش فراروی آن انجام تحقیقات و حرکت در این لایه های تحلیل و در نتیجه در بر گرفتن شیوه های مختلف دانستن است .انجام این کار منجر به خلق آینده های بدیل معتبر و تحول یکپارچه می شود.روش تحلیل لایه لایه ای علتها با طرح پرسش از آینده آغاز شده و با همین پرسش خاتمه می یابد.به نظر جیمز دیتور1 چنین است:
روش تحلیل لایه ای علتها که توسط سهیل عنایت الله ارایه شده نخستین نظریه و روش جدید و عمده آینده پژوهی پس از روش دلفی در چهل سال گذشته است.روش تحلیل لایه ای علتها یک روش بسیار مطلوب جهت طبقه بندی دیدگاهها و ملاحظات مختلف درباره آینده ها و استفاده از آن ها جهت کمک به تفکر گروهها به شیوه ای بسیار موثر نسبت به کاربرد "لایه های "منفرد آن گونه که در اکثر نظریه ها و روش ها بکار می رود،است.
1-James Dator
منبع:تحلیل لایه ای علتها (نویسنده: سهیل عنایت الله- مترجم: مسعود منزوی- ناشر: مرکز آینده پژوهی علوم و فناوری دفاعی -موسسه آموزشی و تحقیقاتی صنایع دفاعی)