eitaa logo
ثروت حلال
3.3هزار دنبال‌کننده
12هزار عکس
216 ویدیو
18 فایل
☘️هو الرزاق☘️ 💰 اینجا درآمدت چند برابر میشه 💰 💯 تضمینی 💯 🌱 حلال 🌱 🛑با بازارهای مالی🏅 🌻خلاصه اینکه خیالت راااحت😍
مشاهده در ایتا
دانلود
پاسخ سوالات باشگاه آگاه: کد سوال 140005024 ◀️بزرگترین سهامدار عمده بانک دی کدام گزینه است؟ ✅ گزینه یک: BFMصندوق سرمايه گذاري.ا.بازارگرداني گروه دي ❌ گزینه دو: سازمان اقتصادي كوثر ❌ گزینه سه: شركت گروه مالي واقتصادي دي ❌ گزینه چهار: هیچکدام کد سوال 140005025 ◀️ کدام یک از محصولات دروز در تیر ماه فروش صادراتی داشته است؟ ❌ گزینه یک : انواع قرص ودراژه ❌ گزینه دو : انواع کپسول ❌ گزینه سه : انواع پودر ✅ گزینه چهار : هیچکدام
🌑🌑🌑🌑🌑🌑🌑⚫️⚫️⚫️⚫️⚫️فرارسیدن ماه محرم و ایام سوگواری امام حسین (ع) و یاران باوفایش را به همه شیعیان و پیروان آن حضرت تسلیت عرض می‌کنیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
معامله برخط یونیت صندوق‌های سرمایه‌گذاری سنا : با ابلاغ دستورالعمل اجرایی دریافت و ارسال برخط درخواست‌های صدور و ابطال واحد‌های صندوق‌های سرمایه‌گذاری، امکان سرمایه‌گذاری غیرمستقیم بدون حضور در شعب بانک‌ها و به صورت آنلاین برای سرمایه‌گذاران میسر شد. این دستورالعمل بر اساس بند ۲ ماده ۷ قانون بازار اوراق بهادار جمهوری اسلامی ایران با هدف تعیین ضوابط ناظر بر سامانه‌های دریافت و ارسال برخط درخواست‌های صدور و ابطال واحدهای صندوق‌های سرمایه‌گذاری تهیه شده و در تاریخ ۱۶ تیر به تصویب هیات‌مدیره سازمان رسید. بر اساس این گزارش، این دستورالعمل دیروز ۱۸ مرداد ۱۴۰۰ پس از بررسی‌های لازم «ابلاغ» شده است. در بخش‌هایی از این دستورالعمل آمده است: علاوه بر آنچه مطابق قوانین و مقررات، از جمله مقررات ناظر بر فرآیند صدور و ابطال الزامی است، الزاماتی نیز باید در «سامانه» اعمال شود. منظور از «سامانه» زیرساخت الکترونیکی است که پس از اخذ مجوز مدیر صندوق از سازمان، ارسال برخط درخواست‌های سرمایه‌گذاران جهت صدور و ابطال واحدهای صندوق‌های سرمایه‌گذاری از طریق آن امکانپذیر است. یکی از این موارد مربوط به لزوم «سجامی» بودن متقاضیان سرمایه‌گذاری در صندوق‌های سرمایه‌گذاری است، به طوری که ارائه خدمات برخط، دریافت و ارسال درخواست‌های صدور و ابطال واحدهای سرمایه‌گذاری صندوق‌ها صرفا با احراز سجامی بودن سرمایه‌گذاران انجام می‌پذیرد. دریافت کد سجام https://goo.gl/sY7aDy همچنین در این دستورالعمل آمده است: حداقل ۳۰ روز پیش از پایان قرارداد با «ارائه‌دهنده سامانه» مراتب پایان قرارداد فوق و مسیر اعلامی جایگزین باید توسط مدیر صندوق در سامانه اطلاع‌رسانی شده و پس از اتمام قرارداد، اخذ برخط درخواست‌های صدور و ابطال صندوق از طریق سامانه متوقف شود. منظور از «ارائه دهنده سامانه»، شخص حقوقی است که سامانه موضوع این دستورالعمل را با رعایت قوانین و مقررات در اختیار دارد. انتشار آخرین قیمت صدور، قیمت ابطال، قیمت آماری، قیمت تقریبی صدور، قیمت تقریبی ابطال و تعداد واحدهای سرمایه‌گذاری نزد سرمایه‌گذاران صندوق‌های سرمایه‌گذاری فهرست شده در سامانه یکی دیگر از الزاماتی است که باید در «سامانه» صندوق‌های سرمایه‌گذاری اعمال شود.
پایش توزیع کالاهای اساسی با تصمیم ستاد تنظیم بازار، سامانه پایش توزیع کالا‌های اساسی با همکاری شرکت ملی پست تا دو هفته آینده در سراسر کشور اجرایی خواهد شد. این سامانه از دو ماه پیش برای رصد توزیع مرغ، آزمایشی در استان قم راه اندازی شده است.
محمدعلی دهقان دهنوی، رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار : باید زمینه‌ای را فراهم کرد تا اطمینان‌خاطر داشته باشیم که سهامداران با فروش کل دارایی‌های خود وارد این بازار نشده‌اند. باید از این به بعد برای افرادی که تازه ‌وارد بازار سرمایه می‌شوند فیلترهایی را تعیین کنیم. اکنون در تلاش برای ایجاد برخی موانع هستیم اما دیگر نمی‌توان برای افرادی که در گذشته وارد بازار شده‌اند محدودیتی اعمال یا حق معامله را از آنها سلب کرد، تلاش ما این است که آنها را تشویق کنیم تا به سراغ سرمایه‌گذاری غیرمستقیم از طریق شرکت‌های سبدگردان یا صندوق سرمایه‌گذاری بروند. ایسنا
سقوط آزاد بهای طلا/ قیمت نفت به ثبات رسید 🔹بهای هر بشکه نفت برنت دریای شمال پس از سقوط ۲.۳ درصدی خود در معاملات روز گذشته، به قیمت ۶۹ دلار و ۳۴ سنت رسید. قیمت نفت وست تگزاس اینترمیدیت آمریکا نیز با ۴۳ سنت افزایش، ۶۶ دلار و ۹۱ سنت در هر بشکه داد و ستد شد. 🔹بهای طلا نیز امروز در بازار‌های آسیا با کاهش ۴.۴ درصدی مواجه شد اما با بازگشایی بازار نیویورک تا حدی از این کاهش جبران شد. هر اونس طلا امروز در بازار‌های جهانی به قیمت ۱۷۲۸ دلار و ۴ سنت معامله شد که کمترین میزان خود در ۴ ماهه اخیر است. قیمت هر اونس طلا در بازار فلزات گرانبهای آمریکا نیز با ۱.۹ درصد کاهش با ۱۷۲۹ دلار و ۳۰ سنت رسید.
‌تا سال ۲۰۲۷؛ تقاضای سیمان به مرز ۵.۸ میلیارد تن می رسد میزان مصرف در کشورهای مختلف، یکی از شاخص‌های مهم برای بررسی وضعیت صنعت ساخت‌وساز و امور زیربنایی است. بر همین اساس، باوجود آسیبی که پاندمی به تمام صنایع وارد کرد، اما گزارش‌ها و پیش‌بینی‌های تخصصی نشان می‌دهد که شرایط بازار جهانی سیمان، مناسب است. در واقع با عبور کشورها از کرونا و ورود به پساکرونا، میزان تقاضا برای سیمان با رشد قابل‌توجهی همراه شد و همین موضوع به‌طور قطع بر قیمت این محصول استراتژیک نیز تأثیر خواهد داشت.