eitaa logo
ثروت حلال
3.3هزار دنبال‌کننده
12هزار عکس
216 ویدیو
18 فایل
☘️هو الرزاق☘️ 💰 اینجا درآمدت چند برابر میشه 💰 💯 تضمینی 💯 🌱 حلال 🌱 🛑با بازارهای مالی🏅 🌻خلاصه اینکه خیالت راااحت😍
مشاهده در ایتا
دانلود
افزایش مصرف برق نسبت به سال گذشته 🔹سخنگوی کمیسیون اصل نود: 🔹با وجود افزایش تولید برق، مصرف برق نسبت به سال گذشته افزایش پیدا کرده است. 🔹به‌طوری‌ که، امسال نسبت به سال گذشته ۴ هزار مگاوات در پیک مصرف، برق بیشتری در کشور مصرف شده است. 🔹مقرر شده تا پایان برنامه هفتم بیش از ۳۰ هزار مگاوات به ظرفیت نیروگاهی کشور افزوده شود.
محسن علیزاده عضو ناظر مجلس در شورای عالی بورس: بالاخره با پیگیری‌های بسیار و مکرر، هیأت تطبیق مصوبات دولت با قوانین، مصوبه نرخ خوراک صنایع و پتروشیمی‌ها را مغایر قانون و باطل اعلام کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📌 صعود برنت به 86 دلار 🔹برنت که در معاملات روز گذشته تا 83 دلار عقب نشینی کرده بود در ادامه افزایشی شد و به کانال 86 دلار صعود کرد و بازار امروز را نیز در همین بازه قیمتی آغاز کرد. 🔹 اختلاف با ابتدای سال 2023: (0) 🔹 قیمت این لحظه برنت: 86,00 دلار 🔹 نفت آمریکا: 82,76 دلار
رشد ۰.۱۷ درصدی شاخص کل 🔹 🔷شاخص کل بورس تا این لحظه از معاملات با رشد ۳۴۴۴ واحدی همراه شده است و به سطح ۲ میلیون و ۴۱ هزار واحدی رسیده است. 🔹شاخص کل هم وزن نیز تا به این لحظه با رشد ۰.۲۱ درصدی همراه شده است.
📉کارنامه دوساله دولت در بازار سرمایه / عقب ماندگی 30 درصدی سهامدارن نسبت به تورم ✅ روند شاخص کل بورس تهران در دوسالگی فعالیت دولت سیزدهم بیانگر افزایش تراز 44 درصدی شاخص کل است. رشد شاخص‌های سهامی، بازدهی مثبت اسمی نصیب سهامداران می‌کند اما این نوع بازدهی در کشور‌هایی که محیط اقتصادی متورم دارند؛ معیار مناسبی برای سنجش بازدهی سرمایه‌گذاری به شمار نمی‌رود. ✅ برای ارزیابی درست بازدهی یک دارایی در محیط اقتصادی متورم، از بازدهی واقعی یا بازدهی تعدیل شده استفاده می‌شود. بازدهی واقعی نیز به بازدهی تعدیل شده بر اساس نرخ تورم گفته می‌شود. بورس تهران در شهریور ماه سال 1400 شاهد ریزش 8.5 درصدی شاخص کل بود اما با وجود افزایش 3.77 درصدی شاخص قیمت مصرف کننده، بازدهی تعدیل شده این ماه به منفی 12 درصد کاهش یافت.
📸 ورود ایران به جمع ۷ تولیدکننده بزرگ سیمان در جهان ▪️به گزارش «نود اقتصادی» براساس آمارهای جهانی، ایران با تولید ۶۴/۴ میلیون تن سیمان در سال ۲۰۲۲، به جمع ۷ تولیدکننده برتر سیمان در جهان راه یافته است. ▪️طبق این گزارش، چین با تولید ۲/۱ میلیون تن سیمان در رتبه اول قرار گرفته، هند با ۳۷۰ میلیون تن دوم و ویتنام با ۱۲۰ میلیون تن سوم است. ▪️همچنین آمریکا با ۹۵، ترکیه با ۸۵ و برزیل با ۶۵ میلیون تن تولید سیمان، در رتبه‌های چهارم تا ششم قرار گرفته‌اند. پس از ایران، کشورهای اندونزی، روسیه، عربستان، مصر، ژاپن و کره جنوبی قرار دارند که تولید آنها بین ۵۰ تا ۶۴ میلیون تن در سال ۲۰۲۲ بوده است.