⭕️ زمزمه ها از احتمال توقف قریب الوقوع نمادهای #پالایشگاهی جهت شفاف سازی در خصوص میزان تخفیف #خوراک حکایت دارد.
گفته می شود کف تخفیف خوراک 1 دلار برای هر بشکه نفت خام خواهد بود.
@Sahamnews
📌پیش بینی بانک گلدمن: قیمت نفت افزایش می یابد
🛢بانک گلدمن ساکس پیشبینی کرده است قیمت نفت برنت در سه ماهه سوم سال ۲۰۲۱ به ۶۵ دلار در هر بشکه افزایش یابد؛ با این حال ممکن است سال را با قیمت ۵۸ دلار به پایان ببرد.
🛢تحلیلگران گلدمن ساکس در ژوئیه اعلام کرده بودند که تقاضا برای نفت احتمالا تا سال ۲۰۲۲ با بازگشت میلیونها نفر به محل کار، استفاده بیشتر از وسایل نقلیه شخصی و حمایت دولت در قالب هزینههای زیرساخت، به سطوح پیش از شیوع ویروس کرونا بهبود پیدا خواهد کرد./ منبع: پتروتحلیل
#نفت
#گلدمن_ساکس
@Sahamnews
هدایت شده از خبرگزاری فارس
هدایت شده از پس کوچههای انقلاب (محمد صادق کوشکی)
✳️ پایگاه اجتماعی روحانی و ماجرای بورس
الف) پایگاه اجتماعی حسن روحانی، اشرافیت برآمده از رانتهای دولتی و سرمایهسالاران غیرقانونی و فاسدند! همانهایی که در قامت مردان «هزار میلیاردی» در اطراف روحانی جمع شدند تا او به منصب ریاست جمهوری برسد. این گروه کم تعداد و پر نفوذ که عنان «کارگزاران» گرفته تا « مشارکت» را در دست دارند با حمایت از روحانی مهرهای وفادار را به قدرت رساندند تا به واسطه او به منافع ویژه و سرشار اقتصادی دست پیدا کنند. منافعی که در دوران سازندگی پایهریزی شده و در دوران اصلاحات تثبیت شده بود.
این جماعت در قامت وارداتچیهای بزرگ، صرافیهای اصلی و قاچاقچیان عمده ارز، شرکتهای دلالصفت بازرگانی غولهای بازار مسکن، مجموعههای تجاری انحصاری و بورسبازان حرفهای، در دوران روحانی به بیشترین میزان سود ممکن رسیدند چرا که روحانی فهمیده بود بدون حمایت این گروه، هیچ امکانی برای کسب کرسی ریاست جمهوری و بقای در آن نخواهد داشت. در حقیقت مطبوعات، رسانههای فضای مجازی و بازیگران، ورزشکاران، و چهرههای مشهوری که برای ریاست جمهوری روحانی سنگ تمام گذاشتند و نردبان او برای وصول به قدرت شدند با پول و تحریک همین پایگاه بسیج شده بودند و بدون دستور و پول این جماعت، هیچیک از سلبریتیها حاضر به خرد کردن «تره» برای روحانی هم نبودند.
ب) روحانی برای ادای دین به پایگاه اجتماعیاش، هر چه میتوانست انجام داد تا آنجا که میتوان گفت همت و هدف اصلی روحانی در هفت سال گذشته تامین منافع این عده بود. تعطیلی تولید و ایجاد موانع متعدد برای تولیدکنندگان، بهترین فرصت را برای وارداتچیهای بزرگ فراهم کرد. اصولا یکی از اهداف پذیرش برجام، گسترش واردات و تامین منافع حداکثری برای وارد کنندگان عمده و انحصاری حامی روحانی بود. شش سال تعطیلی وزارت مسکن، بهترین فرصت را برای غولهای بازار مسکن فراهم آورد تا با مکیدن خون مردم متوسط و فقیر به ثروتهای افسانهای خود بیافزایند.
بحران ارزی سال ٩٧ و اختصاص بیش از ١٨ میلیارد دلار ارز «جهانگیری» به عدهای معدود و غیر پاسخگو و البته ناشناس یا بخشیدن بیش از ۶۵ تن طلای بیت المال به حدود ۶ هزار نفر با ثمن بخس (از قرار هر سکه بهار آزادی تمام ١ و نیم ميليون تومان!) به کسانی که دو ماه بعد موفق شدند هر سکه را به چند برابر قیمت خرید، فروخته و ثروتشان را بدون هیچ زحمتی سه یا چهار برابر کنند، از دیگر خدمات روحانی به حامیانش است. (جالب است بدانیم فقط یکی از این افراد ٢٣ هزار سکه تمام را به قیمت ١ و نیم میلیون تومان از بانک مرکزی دریافت کرد، آن هم وقتی که دو ماه بعد قیمت سکه به حوالی ۵میلیون رسید!)
ج) پشت پرده اتفاقات بورس را هم باید در جریان همین ادای دین روحانی به حامیانش جستجو کرد. با فضاسازی دولت هزارها میلیارد از پولهای مردم عادی به بورس سرازیر شد و پس از چند ماه سیاهکاری و دغلبازی در نهایت از جیب بورسبازان حرفهای و گردنکلفتهای بورس سر در آورد! عملیات انتقال داراییهای مردم به جیب حامیان روحانی در قالبی کاملا قانونی صورت گرفت (در قالب معاملات بورسی) و اکثر افرادی که به طمع چند برابر شدن داراییها و پساندازهای محدودشان فریب رونق کاذب بورس را خورده بودند با از دست دادن بخش قابل توجهی از سرمایهها و پساندازهایشان و دست از پا درازتر بورس را ترک کردند و هیچگاه به ذهنشان هم خطور نکرد که سرنوشت پولهایشان چه شد؟
د) حذف سهمیهبندی سوخت در ابتدای به قدرت رسیدن روحانی (که میلیاردها دلار زیان مالی برای کشور به همراه داشت)، توقف تولید بنزین داخل به بهانه آلودگی هوا و واردات روزانه میلیونها لیتر بنزین بیکیفیت یورو٢ از خارج هم از دیگر اقداماتی بود که در دولت روحانی برای خدمت به حامیان او انجام شد. این که چرا دولت روحانی مانع خامفروشی مواد اولیه به خارج و نرسیدن مواد اولیه به تولید کنندگان داخلی نشده و نمیشود راهم باید در این نکته جستجو کرد که نفع حامیان روحانی در خام فروشی است و حامیان او بازرگانان عمده و منفعت طلبیاند که ذرهای به منافع عمومی و ملی اعتقاد نداشته و ندارند و به همین دلیل خام فروشی مواد اولیه و ثروتهای ملی (از سنگهای معدنی گرفته تا مواد اولیه تولید قیر و روغنهای صنعتی) به خارج و کسب درآمد دلاری را بر رونق تولید داخل ترجیح میدهند. و بماند که دلارهای بدست آمده از این خیانت، معمولا به کشور باز نگشته است!
روحانی تا آخرین زمان ممکن در قدرت خواهد ماند و به اشرافیت فاسد سرمایه سالار و غیر مولد خدمت خواهد کرد و هیچ قدمی هم برای کاهش مشکلات میلیونها مردمی که به هوای چرخیدن چرخ زندگی یا ترس از جنگ و کشیده شدن دیوار در خیابانها به او رای دادند بر نداشته و نخواهد داشت! چون در نظر روحانی و حامیانش این رایدهندگان «نردبان» وصول به قدرتاند و پس از رسیدن به قدرت دیگر بود و نبودشان اهمیتی ندارد.
اخبار سهام
جلسه نهاد ناظر با حقوقی ها @Sahamnews
چقدر باید قوانین و مقررات فشل باشند که سازمان هر هفته با قربون صدقه رفتن و التماس از حقوقی بخواهد که به بازی پایان دهد!!!!؟
#فوری
📌قیمت فوب خلیج فارس از نرخگذاری خوراک پالایشگاهها حذف شد.
وزیر نفت:قیمت نفت خام و خوراک پالایشگاهها درگذشته بر اساس قیمت فوب خلیجفارس تعیین میشد، الان قیمتهای فوب خلیج فارس با واقعیت بازار ایران هم خوانی ندارد. نحوه قیمتگذاری نفت خام و خوراک پالایشگاهها منصفانه اصلاح شد./ مهر
@Sahamnews
توییتر سنا از خروجی جلسات با حقوقی ها میگوید:
از روز شنبه #بازارگردان ها به صورت قوی در بازار فعال خواهند شد.
@Sahamnews
اخبار سهام
توییتر سنا از خروجی جلسات با حقوقی ها میگوید: از روز شنبه #بازارگردان ها به صورت قوی در بازار فعا
باید ببینیم در عمل چه پیش خواهد آمد.
از حقوقی#شستا چه خبر که بانی بازار آشفته هفته قبل بود!
صبح امروز پنجشنبه ۱۳ شهریورماه طی جلسه ای با حضور رئیس سازمان بورس و نهادهای حقوقی تصمیمات مهمی در راستای بهبود وضعیت بازار اتخاذ شد.
دکتر حسن قالیباف اصل با ارزیابی مثبت از نتایج این جلسه و حسن توجه و همکاری و حمایت حقوقی هایی که بیش از ۷۰ درصد بازار را در اختیار دارند به پایگاه خبری بازار سرمایه گفت: مقرر شد فرآیند جدید بازارگردانی با هدف افزایش رونق بازار و تسهیل نقدشوندگی آغاز شود و قطعا نتایج مثبت این امر به سرعت در بازار مشاهده می شود.
وی در خصوص اثرات مثبت سایر تصمیمات که با محور بهبود روند بازار اتخاذ شد، افزود: از دیگر تصمیمات اخذ شده افزایش دامنه فعالیت صندوق های سرمایه گذاری است و بر این اساس تسهیلاتی هم برای صندوق های سرمایه گذاری در سهام در نظر گرفته شده است.
رئیس سازمان بورس نیاز بازار سرمایه کشور به افزایش فعایت های بازارگردانی را ضروری دانست و گفت: بازارگردان عامل ایجاد تعادل در بازار است و با عرضه و تقاضای منطقی ضریب نقدشوندگی بازار سرمایه را افزایش می دهد.
دکتر قالیباف اصل یادآور شد: مقررات مربوط به بازارگردانی در بازار سرمایه از پیش تدوین شده و از روز شنبه بازارگردان ها فعال خواهند شد تا نوسانات کمتری را در بازار سرمایه شاهد باشیم. همچنین مقرر شده تا شرکت هایی که به تازگی وارد بازار سرمایه می شوند، بازارگردانی فعال و متناسب با ابعاد شرکت داشته باشند.
دبیر شورایعالی بورس در پاسخ به این سوال که این هفته سهام داران حقوقی تا چه میزان به حمایت از سهام پرداختند، گفت: حقوقی ها در این مدت تلاش کردند تا از سهام خود حمایت کنند اما با توجه به بزرگ شدن بازار، گاهی نیاز به حمایت چندین سهام دار و بازارگردان است. از همین رو باید صندوق های بازارگردان تقویت شوند. همچنین صندوق توسعه بازار هفته گذشته نقش خود را در خصوص نقدشوندگی ایفا کرد.
وی با اشاره به تصمیم دیگر این جلسه افزود: مقرر شد شرایطی فراهم شود تا قرارداد بازارگردانی ناشران و صندوق های بزرگ منعقد شود تا در شرایط نامتوازن و بر عدم تعادل از بازار حمایت بیشتری شود.
رییس سازمان بورس با شایعه خواندن عدم حمایت دولت از بورس تصریح کرد: سازمان یک نهادعمومی غیردولتی است و بازار سرمایه متعلق به عموم مردم است و دولت همچنان به بازار سرمایه به عنوان یک فرصت و با دید مثبت نظاره می کند.
دکتر قالیباف اصل یادآور شد:من مطمئنم که بازار سرمایه می تواند نقش خود را به درستی در اقتصاد کشور ایفا کند.
وی در پایان و در پاسخ به این پرسش که نقش نهاد ناظر در افزایش و افت قیمت سهم چیست تاکید کرد: سازمان بورس و اوراق بهادار نهاد ناظر است نه نهاد قیمت گذار. سهام داران باید هنگام خرید سهام به ارزندگی آن توجه داشته باشند و اطلاعات شرکت ها را به صورت دقیق مورد مطالعه قرار دهند./ سنا
آخر هفته میشه
یکی توئیت میزنه از شنبه....
سازمان هی جلسه ای است که با حقوقی میذاره...
همه اخبارها مثبت و همه خبرها نوید بخش
اما روز شنبه در عمل حقوقی تو زرد از آب در میاد!!!
امیدواریم این هفته بازار اعتماد بر باد رفته رو بتونه برگردونه.