هدایت شده از خبرگزاری فارس
مادر طارمی: دوست دارم مهدی گلهایش را به شهدای شاهچراغ تقدیم کند
🔹امیدوارم پسرم به آمریکا و انگلیس گل بزند. قبل از بعضی بازیها باهم صحبت میکنیم و مهدی از من میخواهد برایش دعا کنم.
🔹فوتبال مهدی را به خاطر استرسی که به من دست میدهد نگاه نمیکنم، هم به خاطر صدماتی که ممکن است به او وارد شود و هم برای گل زدن یا نزدن.
@Farsna - Link
اقدامات ادامهدار حمایتی دولت از بورس؛
✅ طبق رایزنی های صورت گرفته و برنامه ریزی جدی سازمان بورس در خصوص بندهای اثرگذار بودجه سال آینده بر شرکت های بورسی، دولت و مجلس طبق هفته های گذشته از عدم تصویب هر بند ضدبورسی در بودجه سال ۱۴۰۲ خبر داده اند تا یکی دیگر از ریسک های بزرگ بازار سهام کنار رود. | ایرنا
#تحلیل_بازار
1) تجمیع اخبار منفی در آخر هفته باعث شد امروز شاهد یک منفی به نسبت سنگین در کلیت بازار باشیم. معمولا زمانی که این شرایط پیش می آید، معامله گران ترجیح می دهند سهام خودشان را نقد کنند و منتظر روزهای بعد برای تصمیم گیری باشند. هیجان منفی امروز، نسبت به همه روزهای بعد از 4 آبان بالاتر بود. البته در بسیاری از سهم ها، قیمت های آخر بازار بالاتر آمد و عملا فروشنده ی هیجانی میانه ی بازار متضرر شد. اگر روند برگشت قیمت ها به تعادل بعد از فروش هیجانی خیلی سریع در روزهای آتی اتفاق بیافتد و هم زمان ارزش معاملات رشد کند می توان امیدوار بود حرکت مثبت شروع شده از 4 آبان ادامه پیدا کند و شاید به روند تبدیل شود. در غیر اینصورت مجددا دوره درجا زدن و حرص خوردن شروع خواهد شد. یکی از نکات امیدوارکننده ی روز جاری رشد ارزش معاملات خرد به 3500 میلیارد تومان بود.
2) اخبار جسته و گریخته ای از توقف تولید در برخی واحدهای پتروشیمی در عسلویه منتشر شده است. پتروشیمی های نامبرده شده در روز جاری اکثرا در فاز دوم پتروشیمی عسلویه قرار دارند. علت توقف تولید، عدم تامین یوتیلیتی توسط دماوند و مبین (دو شرکت تامین کننده یوتیلیتی عسلویه) اعلام شده. چند وقت پیش هم در مورد توقف تولید واحدهای پتروشیمی فاز یک از جمله پتروشیمی جم اخباری منتشر شد و دلیل آن باز هم عدم تامین یوتیلیتی خصوصا آب عنوان شد. پتروشیمی پارس هم که در واحد استایرن مدتی است با مشکل مواجه است و از اورهال بازنگشته. این وضعیت هم از نظر وضعیت بنیادی این شرکت ها نگران کننده است و هم از نظر عدم تامین ارز مورد نیاز کشور. از طرف دیگر وضعیت تامین گاز در فصل سرما نیز نگرانی ایجاد کرده و کار به جایی رسیده که انجمن کارفرمایی پتروشیمی اعلام کرده در صورت صرفه جویی گاز خانگی حاضر هستند با قیمت گرانتری آن را خریداری کنند. در نظر گرفتن اهداف کوتاه مدت به جایی اهداف بلندمدت در سیاست گذاری اقتصادی (فرمول غیرمنطقی نرخ خوراک گاز پتروشیمی) باعث شده صنعت پتروشیمی به شدت آسیب ببیند. از طرف دیگر مشکلات ایجاد شده برای پتروشیمی ها برای صادرات محصولات باعث واگذاری بازارهای هدف به شرکت های روسیه ای شده است. در مجموع وقتی به تابلوی صنعت نگاه می کنیم به شدت نگران می شویم. نه فقط از منظر سهامداری، بلکه از این منظر که بار عمده ارزآوری کشور بر عهده این صنعت است.
3) بهترین برگشت آخر بازار در بین گروه ها، مربوط به صنعت خودرو بود. دوشنبه 30 آبان یکی از محصولات پرتیراژ ایران خودرو یعنی پژو 207 دنده ای در بورس کالا عرضه خواهد شد. همین مساله باعث شده تا توجه به خود نماد #خودرو و همچنین سایر نمادهای این گروه افزایش پیدا کند. طبق آخرین شنیده ها تا به حال 20 هزار نفر برای شرکت در رقابت ثبت نام کرده اند. در این عرضه 800 عدد 207 برای فروش ارائه خواهد شد. قیمت پایه در این عرضه 187 میلیون 400 هزار تومان است و پیش بینی می شود حداقل تا 320 میلیون تومان شاهد رقابت بین خریداران باشیم. در حال حاضر این خبر یکی از مهمترین اخباری است توجه بازاری ها را به خودش جلب کرده و باید ببینیم آیا این هفته خواهد توانست منجر به رشد بیشتر نمادهای صنعت خودرو شود یا خیر.
4) هفته ی گذشته عددی در مورد ارزش یک هتل متعلق به یکی از بانک های مشکل دار (ناتراز و دچار کسری منابع) با این عنوان که فلان هتل فلان بانک اینقدر ارزشگذاری شده است منتشر شد. اولا باید در نظر داشت این هتل و سایر دارایی ها تنها متعلق به بانک و صاحبان سهام آن نیست و بخش عمده ی آن حق صاحبان سپرده بانک مذکور است. نکته دوم اینکه روی کاغذ هر ارزشی برای این دارایی و سایر دارایی ها استخراج شود، بدون اینکه جریان نقدی از این دارایی نصیب بانک (سپرده گذاران و سهامداران) شود، نه تنها ارزشی ندارد، بلکه مایه بدبختی ایشان و سایرین نیز است. همین دارایی های فریز شده نرخ بهره و نقدینگی و نرخ تورم کشور را به این روز انداخته است و به نظر بسیاری از اقتصاددان ها تاثیر مخرب بیشتری از تحریم ها داشته. برخی بانک های دیگر شروع به واگذاری دارایی های خودشان کرده اند که کار بسیار ارزشمندی است. این حرکت هم به نفع خود آنها خواهد بود و هم به نفع کلیت اقتصاد کشور. اما دارایی که قابلیت یا نیت واگذاری آن نباشد هر چقدر ارزش داشته باشد، به درد نمی خورد و مایه ی بدبختی است.
1401/08/28
#توصیه_شخصی
همیشه از دو نوع سهم دوری کن:
۱- سهم هایی که در رشد همه جانبه ی بازار اصلا رشدی نمی کنند و کمترین بازدهی را دارند.
۲- سهم هایی که موقع منفی شدن بازار جزو اولین سهم هایی هستند که صف فروش می شوند.
و همیشه دو نوع سهم را زیر نظر بگیر:
۱- سهم هایی که موقع منفی شدن بازار بیشترین مقاومت را در برابر فروشنده ها می کنند.
۲- سهم هایی که موقع اصلاح ها با شیب بسیار کم اصلاح می کنند و موقع رشد کردن هم بسیار تند و تیز می باشند.
#حسین_ادیبی_نیا
#قپیرا
اطلاعیه 1401/08/28
*فرآورده هاي غذايي و قند پيرانشهر*
خلاصه تصمیمات مجمع عمومی عادی سالیانه
سود نقدی هر سهم: ۳۸۰ ریال
درصد تقسیم سود: 96 درصد
#سپاها
اطلاعیه 1401/08/28
*سيمان سپاهان*
خلاصه تصمیمات مجمع عمومی عادی سالیانه
سود نقدی هر سهم: ۱,۷۷۰ ریال
درصد تقسیم سود: 90 درصد
#سدشت
اطلاعیه 1401/08/28
*صنايع سيمان دشتستان*
خلاصه تصمیمات مجمع عمومی عادی سالیانه
سود نقدی هر سهم: ۱,۹۶۰ ریال
درصد تقسیم سود: 90 درصد
#ثقزوی
اطلاعیه 1401/08/28
*عمران و سازندگي استان قزوين*
12 ماهه منتهی به1401/06/31(حسابرسی نشده) مبلغ (۲۳۷) ريال زیان به ازای هر سهم محقق نمود
72 درصد افزایش زیان نسبت به دوره مشابه سال گذشته
#اطلاعات_بازار
شاخص کل 1,404,641
4896 واحد مثبت
ارزش بازار 51,977,000 میلیارد ریال
ارزش معاملات 36,056 میلیارد ریال
حجم معاملات 7.503 میلیارد سهم
نمادهای تاثیر گذار در شاخص
فولاد 1145 واحد مثبت
خودرو 888 واحد مثبت
شبندر 725 واحد مثبت
شپنا 667 واحد مثبت
شستا 662 واحد مثبت
شتران 646 واحد مثبت
خساپا 470 واحد مثبت
بیشترین حجم معاملات
خساپا 704 میلیون سهم
خودرو 480 میلیون سهم
خگستر 452 میلیون سهم
وساخت 394 میلیون سهم
شستا 326 میلیون سهم
پس از افت روز گذشته نماگرها امروز بازار با موجی از تقاضا و مثبت شروع به کار کرد مخصوصا در بزرگان خودرویی این تقاضا محسوس بود در طول معاملات این روند ادامه داشت تا نهایت شاخص کل کانال یک میلیون 400 را پس گرفت که این افزایش متاثر از رشد نمادهای #فولاد، #خودرو، #شبندر، #شپنا و #شستا بود.
#جریان_نقدینگی
نمادهای معاملاتی با بیشترین ورود و خروج نقدینگی
امروز بازار با موجی از تقاضا و برتری خریداران آغاز به کار کرد. پرچم لیدری در ستان خودرویی ها بود و در طول معاملات این روند ادامه داشت تا در نهایت شاخص کل با رشد 11.5 هزار واحدی مجددا کانال یک میلیون 400 را پس گرفت و به بالای آن رفت.
امروز تراز نقدینگی حقیقی ها مثبت شد و سهامداران خرد حدود 89 میلیارد تومان وراد بازار کردند. ارزش معاملات خرد نیز به 3.3 هزار میلیارد تومان رسید.
نمادهای #خودرو و #خساپا صدرنشین ورود پول سهامداران خرد بود و نمادهای #بپاس و #شپنا بیشترین حمایت را از سوی حقوقی ها داشتند.
#تحلیل_بازار
1) بعد از منفی هیجانی دیروز که البته در انتهای بازار شاهد افزایش قیمت سهم ها بودیم و بازار پایان خوبی داشت، امروز بازار تحت تاثیر هیجان مثبت در گروه خودرو تقریبا نصف چیزی که دیروز از دست داده بود را پس گرفت. گروه خودرو به لیدری نماد #خودرو امروز بسیار مورد توجه بود و هم زمان با ارزش معاملات بالا اکثرا در مثبت کامل یا صف خرید معامله شدند. به دلیل همین هیجان مثبت در گروه خودرو، سایر نمادهای پرتراکنش نیز معاملات خوبی داشتند و در کل بورس مثبتی در روز جاری تجربه شد. معمولا زمانی که بازار بلافاصله کاهش ناشی از هیجان منفی را با یک هیجان مثبت جبران می کند، امیدوار به حفظ روند موجود افزایش پیدا می کند.
2) یکی از دلایلی که این روزها از گروه خودرو بیشتر می نویسم به دلیل اخبار پیرامون گروه است. همین امروز کامیون ام پاور #خدیزل در بورس کالا عرضه شد و با رقابت نسبتا خوبی مواجه شد. کلا این روزها عرضه ماشین های مختلف شرکت های خودروسازی در بورس کالا باعث شده تا اخبار این گروه داغ باشد. از منظر تحلیل بنیادی اگر بخواهیم به این گروه نگاه کنیم، رشد درآمد و سود شرکت های تولیدکننده ی ماشین کار همچون #خاور #خدیزل #خزامیا در سال گذشته و نیمه اول سال جاری بسیاری را امیدوار کرده تا با اصلاح روش قیمت گذاری ماشین سواری، رشد درآمد و سودآوری در خودروسازهای تولیدکننده ی سواری نیز اتفاق بیافتد. واقعا تحلیل دقیق بلندمدت این صنعت امکان پذیر نیست و نمی توان تخمین زد مثلا #خودرو چقدر سود خواهد ساخت و این سودآوری چقدر می تواند پایدار باشد. اما نکته اساسی در این است که با آزاد شدن روش قیمت گذاری و رقابتی شدن، تغییرات در بهای تمام شده ی تولید خودروها با سرعت بالاتری به قیمت فروش منتقل خواهد.
3) بازار سریع السیر شده. زمانی که یک خبری می آید یا یک تحلیلی به روز می شود، نماد یا نمادهای مربوط با هجوم خریداران مواجه می شود و در نتیجه شاهد رشد سریع و سپس فروکش کردن تقاضا می شویم. در اخبار منفی هم وضعیت تقریبا به همین شکل است. بازار حوصله نگه داشتن بلندمدت سهم را ندارد و می خواهد سریع نتیجه بگیرد. افت و خیزهای زیاد در دو سال گذشته، افزایش ریسک های سیستماتیک و عدم اطمینان نسبت به چشم انداز شرکت ها باعث رفتار این شکلی شده است. حتی اگر از جنبه ی مثبت به قضیه نگاه کنیم عدم اطمینان نسبت به اینکه کدام سهم یا کدام صنعت می تواند بیشتر مورد توجه بازار باشد نیز باعث رفتاری به این شکل شده است. تریدها شبیه آدمهای به شدت گرسنه ای هستند که دوست دارند سریع یک غذایی را در اختیار بگیرند که هم کیفیت خوبی داشته باشد و هم مزه ی عالی و این غذا را سریع میل کرده و بروند.
4) فردا آبان ماه تمام می شود. اگر فرض کنیم فردا هم بازار کمی مثبت باشد، شاخص کل آبان ماه را با بازده حدود 8 درصد به اتمام می رساند. این بازده تقریبا به اندازه رشد نرخ دلار آزاد در آبان ماه بوده است. به این ترتیب بورس در آبان ماه تقریبا به اندازه دلار رشد کرده. البته به احتمال زیاد کسانی که سهم های غیرپرتراکنش داشتند بازده کمتری را تجربه کرده اند. در واقع همان روحیه نتیجه گیری سریع باعث شده در آبان ماه سهامی عملکرد بهتر داشته باشد که بیشتر مورد توجه بوده. در روزهای آتی اخبار مربوط به بودجه در بازار افزایش پیدا خواهد کرد. برخلاف تصور بسیاری، برآوردها از بودجه و تاثیرات آن بر بازار سرمایه به احتمال زیاد مثبت خواهد بود. شاید کاهش نگرانی کلی نسبت به آینده شرکت ها باعث شود در ماه پیش رو عملکرد شرکت های کمتر مورد توجه و به قول معروف شاخص هم وزنی بهتر باشد.
1401/08/29
#نکته_مهم
رصد میزان ارزش معاملات و همینطور میزان بازدهی اخزا و اوراق تامین مالی یکی از ترفند هایی هست که به ما کمک می کند تا بفهمیم آیا پول از بازار دارد خارج می شود یا نه !
خیلی ساده هست اگر ارزش معاملات اخزا و اوراق تامین مالی به شدت بالا بروند و همینطور به طور مداوم هر روز مثبت سنگین بشوند آن موقع متوجه می شویم که پول دارد از بازار خارج می شود.
ولی اگر ارزش معاملات اخزا و اوراق تامین مالی به شدت پایین بیاید و همینطور به طور مداوم هر روز منفی بشوند آن موقع متوجه می شویم پول دارد وارد بازار می شود.
#حسین_ادیبینیا
موافقت اولیه وزیر اقتصاد با استعفای «عشقی» از بورس
❇️ «خاندوزی» با طرح استعفای «مجید عشقی» از ریاست سازمان بورس در جلسه امروز شورای عالی بورس موافقت کرد. | تسنیم
فائو: افزایش 25 درصدی تولید گندم و 15 درصدی تولید برنج ایران
🔹 سازمان جهانی خواربار و کشاورزی ملل متحد(فائو) در جدیدترین گزارش خود اعلام کرد ایران با تولید 13 میلیون تن گندم و 2.3 میلیون تن برنج، تولید این محصولات خود را به ترتیب 25 و 15 درصد افزایش داده است.
🔹بر اساس گزارش این نهاد بینالمللی، تولید غلات ایران در سال جاری میلادی به 19.5 میلیون تن رسیده است که نسبت به سال گذشته 2 میلیون و 700 هزار تن یا 16 درصد افزایش نشان میدهد.
🔹تولید غلات ایران در سال زراعی 2021 برابر با 16.8 میلیون تن برآورد شده است.
📌آغاز معاملات ثانویه هشتمین «صندوق سرمایهگذاری طلا» از امروز
🔷 شروع معاملات ثانویه صندوق سرمایهگذاری در اوراق بهادار مبتنی بر طلای صبا در نماد معاملاتی «نفیس» از امروز از ساعت ۱۱:۳۰ تا ۱۵ است.
🔷 صندوق سرمایه گذاری اختصاصی بازارگردانی صبا گستر نفت و گاز تامین به عنوان بازارگردان موظف به اجرای تعهدات خود مطابق با تعهدنامه بازارگردانی است و صندوق براساس مقررات، اساسنامه و امیدنامه خود فعالیت خواهد کرد.
بیشتر بخوانید 👇
www.ibena.ir/000bFk
⭕️ مزایای جامجهانی؛ صادرات روزانه ۲۵۰ تن مواد غذایی از ایران به قطر
🔹علیرضا پیمان پاک، معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت از صادرات روزانه ۲۵۰ تن مواد غذایی و کشاورزی به قطر در ایام جام جهانی خبر داد و گفت: "این توافق با برنامه ریزی سازمان توسعه تجارت و برگزاری نمایشگاه ماه گذشته در دوحه میسر شده است."
🔹وی از تهیه نقشه راه توسعه تجارت ایران و قطر و رسیدن به تراز سه میلیارد دلاری خبر داد و اظهار داشت: "بخش عمده ای از این نقشه راه به صادرات مجدد مرتبط میشود تا ما بتوانیم از ظرفیت قطر برای صادرات کالاهایمان به کشورهای دیگر استفاده کنیم."
#صادرات_محصولات_کشاورزی
مخالفت اعضای شورای عالی بورس با استعفای عشقی
مدیر روابط عمومی سازمان بورس:
🔹با مخالفت اکثریت قاطع اعضای شورای عالی بورس، پذیرش استعفای دکتر عشقی مورد قبول واقع نشد.
🔹دکتر عشقی در ریاست سازمان باقی خواهد ماند.
#رشد_سهم
مراحل رشد یک سهم طی ۲ سال اخیر:
۱- حمایت حقوقی ها و سهامدار عمده بر روی کف
۲- ورود پول هوشمند بر روی کف
۳- ورود برخی افراد جای مانده به آن سهم بعد از شکست یک مقاومت مهم
۴- رشد ۲۰-۳۰ درصدی سهم همراه با صف خرید
۵- معروف شدن سهم در فضای مجازی و بالا رفتن ارزش معاملات
۶- در جا زدن سهم بعد یک رشد ۴۰-۵۰ درصدی
۷- شروع ریزش میان مدت سهم
#حسین_ادیبی_نیا
#تحلیل_بازار
1) بعد از برگشت روز گذشته، بازار امروز با هیجان مثبت شروع شد و هرچه به انتها نزدیک شدیم هیجان مثبت کمتر شد و بازار حالت متعادل به خودش گرفت. اما از نظر اخبار روز جالبی را پشت سر گذاشتیم. از دیشب شایعاتی منتشر شد مبنی بر استعفای رئیس سازمان که امروز این شایعه تایید شد و حتی اخباری مبنی تعیین جانشین برای ایشان نیز مطرح شد که در نهایت مشخص شد استعفای آقای عشقی ریاست فعلی سازمان قبول نشده است. از طرف دیگر امروز شاهد رقابت برای خرید 207 در بورس کالا بودیم و قیمت این خودرو تا 340 میلیون تومن (بدون در نظر گرفتن هزینه های جانبی) رشد کرد و تحول بزرگی در صنعت خودرو رقم خورد. تقاضا برای وبانک از اوایل بازار افزایش پیدا کرد که احتمالا به شایعه آگهی بلوک شاراک مربوط بود و البته معاملات امروز به طور کامل تایید نشد. سازمان حمایت گفت با افزایش نرخی در شوینده ها در کار نیست ولی افزایش تقاضا برای سهام این گروه در اواخر بازار سیگنال دیگری می دهد. رفاه بعد از چهارسال در قیمت حدود 20 برابر باز شد و البته صف فروش هم شد. کلا روز پر خبری بود در نهایت با ارزش معاملات 3700 میلیارد تومنی که البته باید 100 میلیارد تومن معامله وبانک از آن کسر شود، روز به پایان رسید.
2) اوایل سال 99 آقای محمدی جای خودش را به آقای قالیباف اصل در ریاست سازمان بورس و اوراق بهادار داد. تقریبا 9 ماه بعد آقای دکتر قالیباف اصل جای خودش را به آقای دهقان دهنوی داد و استعفا کرد. عمر دوره ریاست آقای دهقان دهنوی هم به یکسال نکشید و تقریبا 13 ماه پیش جای خودش را به آقای عشقی داد. امروز اخباری منتشر شد مبنی بر اینکه آقای عشقی نیز استعفا داده است و قرار است آقای رضوانی فر جانشین ایشان شود که البته در نهایت اعلام شد، استعفا از سوی شورای عالی بورس مورد پذیرش قرار نگرفته است. هر کدام از این 5 اسمی که از آنها نام برده شد دارایی توانایی های خوبی هستند در عین حال نقطه ضعف هایی نیز دارند و 100 البته سوابق کاری خوبی هم داشته و دارند. اما این حجم از تغییرات در ریاست یک نهاد سیاست گذار در این فاصله کوتاه و همچنین تغییرات پسین ناشی از آن در رده های ارشد و میانی سازمان بورس و اوراق بهادار اصلا اتفاق خوبی نیست. من نمی دانم روسا و قدرتمندان بالا سر چه فکر می کنند ولی هر کاری می کنید آن پشت بشینید باهم توافق کنید و اجازه بدید برای چند سال شاهد تغییر و تحولات به این شدت نباشیم. ممنون
3) 207 بالاخره عرضه شد و با رقابت شکل گرفته قیمت خالص این خودرو به 340 میلیون رسید. بدین ترتیب می توان گفت با هزینه های جانبی و خواب پول تا تحویل قیمت این خودرو حدود 390 میلیون تومان برای خریدار تمام شده که نسبت به بازار آزاد 50 تومن پایین تر است. بدین ترتیب بخش عمده از سود فروش که در جیب شرکت خودروساز نمی رفت، حالا نصیب ایشان شده و همچنین مصرف کننده نهایی نیز تقریبا 50 میلیون تومن در خرید خودش جلوتر افتاده است. امروز صحبت هایی در مورد افزایش نرخ صنایع شوینده نیز منتشر شد و البته سازمان حمایت آنرا تکذیب کرد. صف خرید نمادهای این گروه در انتهای بازار نشان می دهد اتفاقاتی در این صنعت نیز در جریان است. بدین ترتیب رفته رفته شاهد کاهش تبعات قیمت گذاری دستوری هستیم و امیدواریم با رقابتی شدن قیمت لاستیک، افزایش نرخ خرید برق از نیروگاه و غیره شاهد نجات صنایع باشیم.
4) تحرکات در بازار زیاد شده است. سهم هایی که به لحاظ بنیادی یا تکنیکال قیمت مناسبی دارند معمولا مورد توجه بازار قرار می گیرند و رشد هر چند کوتاه و کم تجربه می کنند. به نظر می رسد بازار در حال سفت کردن زیرپای خودش است و احتمالا با همین شرایط نوسانی و چرخش در بین صنایع و گروه های مختلف به کار خودش ادامه دهد. اما افزایش عرضه در نمادهای خودرویی و دیگر نمادهای رشد کرده در چند روز اخیر نشان داد، در صورت رشد قیمت فروشنده ها نیز سر می رسند و حجم معاملات افزایش پیدا می کند. به همین دلیل نمی توان انتظار داشت فعلا حرکت همه جانبه و روند قوی شکل بگیرد. شرط لازم برای شکل گیری روند همه جانبه و قوی، افزایش ارزش معاملات و ورود سرمایه گذارن جدید است که فعلا خبری از ایشان نیست
1401/08/30
⭕️ بوشهر و انگلستان
❇️ از زمان ناصرالدین شاه تا امروز ، بچه های "بوشهر" برای جبران شکستهای ما از انگلیس کافی بوده اند :
🔹شهید رئیس علی دلواری
🔹شهید نادر مهدوی
🔹 و مهدی طارمی
@pas_kouchehaie_enghelab