✍ معرفی کتاب «مؤمن انقلابی»:
فَروَست «مؤمن انقلابی»، عنوان سلسلهکتابهاییست که به معرفی برخی از یاران و پیروان صدیق حضرت آقا میپردازد، چه مشهور باشند و چه گمنام.
📔 کتاب «مؤمن انقلابی، شیخ عباس پورمحمدی» اولین کتاب از این مجموعه است. این کتاب، به معرفی یکی از مؤمنان راستینِ عصر انقلاب اسلامی میپردازد، به معرفی مرحوم حاج شيخ عباس پورمحمدی، که عالِمی روحانی، مجاهد، مبارز، شجاع، بصير و مردمدار بودند و عمری در راه اسلام و انقلاب اسلامی خدمت کردند.
کتاب «مؤمن انقلابی، شيخ عباس پورمحمدی» ضمن پرداختن به گوشههايی از زندگی حاج شيخ عباس، نگاهی دارد به دوستی و ارتباط ايشان با رهبر انقلاب، که سابقهای نزديک به پنجاه سال دارد.
🖇 ضمیمۀ اسناد و ضمیمۀ تصاویر کتاب هم، بخشهایی هستند بسیار تماشایی، که بهصورت مصوّر، زندگی و سیرۀ مبارزاتی حاج شیخ عباس، و همچنین دوستی و رابطۀ ایشان با رهبر انقلاب را روایت میکنند.
🔍 فروست: فَروَست عبارت است از مجموعهای از آثار و به ویژه کتابهای مستقل که از نظر موضوع یا سایر جهات باهم نوعی وابستگی دارند و بهدنبال هم و به وسیلهٔ یک ناشر و به یک شکل انتشار مییابند.
🛒 برای تهیه کتاب میتوانید به کتابفروشیها و نشانیِ www.sahba.ir مراجعه فرمایید.
@sahba_nashr
🔸️ زندگیِ سراسر تلاش و خدمت همراه با اخلاص و سلامت نفس و بیاعتنایی به جلوهها و زخارف مادی، خصوصیت برجستۀ این روحانی کمنظیر در همۀ دورانهای حیات اوست.
در دوران اختناق طاغوتی، با شجاعت و صراحت، پرچم نام و راه امام راحل را بر دوش داشت و در دوران نظام مقدس جمهوری اسلامی، پیشرو خدماترسانی به محرومان و اقدامهای فرهنگی و اجتماعی در گسترهای وسیع بود. در همۀ دورانها هرگز از مردم و بهخصوص طبقات محروم جدا نشد و هرگز جز راه خدا نپیمود. رحمت و غفران الهی شامل حال او باد. ۱۳۹۵/۸/۲۵
📚کتاب مؤمن انقلابی/ شیخ عباس پورمحمدی
📆 به مناسبتِ پنجمین سالگرد درگذشت حاج شیخعباس پورمحمدی
@sahba_nashr
🌻 جمعههای انتظار
چون کودکی که گم شده در ازدحام شهر
دنبال رد پای تو هر جمعه میدوم..
📲 ارسالی از مخاطبان عزیز صهـبا
#امید
#جمعههای_انتظار
@sahba_nashr
🔸️ بین افرادی که برای مراسم درگذشت شیخعباس آمدند، عاقلهمردیست پنجاهساله که میگوید:
حاج شیخ عباس مرد خدا بود. هم اهل قرآن و روضه و دعا و نافله و تضرع، هم اهل کمککردن به مردم، و هم اهل مبارزه و سیاست.
خاطرهای که خود من از حاجآقا دارم این است که پنجاه سال پیش، حاجآقا خرج تحصیل من و پنجاه دانشآموزِ مثل من را که مستضعف بودیم، تماموکمال پرداخت میکرد، بیآنکه ما خودمان بفهمیم آن دفتر و کتاب و خودکار و لباسها از کجا میآید. بعداً که بزرگتر شدیم فهمیدیم حاج شیخ خرج تحصیل ما را میداده.
📚 کتاب مؤمن انقلابی/ شیخ عباس پورمحمدی
@sahba_nashr
🔸 اینکه آقاسلمان چطور با آبجی مرضیه آشنا شد، برمیگردد به ماجرای حملۀ وحشیانۀ رژیم به حرم امام رضا. روز ۲۹ آبان، یعنی همین چهل روز پیش، مأموران شاه، وارد حرم امام رضا شدند و به بهانۀ بههم زدن تظاهرات مردم، هم بهطرف جمعیت شلیک کردند، هم بهطرف گنبد و ضریح آقا امام رضا.
آن روز، سلمان زخمی شد و یکی دو روزی در بیمارستان امام رضا بستری شد. من که برای ملاقات به دیدنش رفتم، سلمان اتفاقی متوجه شد مرضیه که پرستار همان بیمارستان است، خواهر من است! خلاصه به خواستگاری آمد و جواب «بله» را گرفت! عقدشان را هم آقای خامنهای برایشان خواند.
📚 کتاب چُغُک
📆 سالروز هجوم وحشیانۀ نیروهای ساواک به حرم امام رضا علیهالسلام در سال ۱۳۵۷
@sahba_nashr
📖 بازتاب جلسات مطالعه و حلقات کتابخوانی مخاطبان
📚 کتاب طرح کلی اندیشۀ اسلامی در قرآن
📸 استان مازندران، شهرستان آمل
👥 هیئت ولیعصر (عج) آمل
#جمعخوانی
#همراه_شما_هستیم
@sahba_nashr
⁉️ اگر روزی دشمنی به کشوری حملهٔ نظامی کند، چه کسی در مقابلش میایستد؟
کسی که از همه به سرزمین خود علاقهمندتر است، به ملت خود علاقهمندتر است، به زخارف دنیوی بیعلاقهتر است، احساس مسئولیت بیشتری میکند و متعهدتر است. چنین کسی میرود دفاع میکند.
🔻 شما دیدید که در دوران جنگ، چه کسانی رفتند دفاع کردند. عمدهٔ میدان ما را بسیج پر کرد. بسیج یعنی همین؛ یعنی عنصر مؤمن انقلابیِ علاقهمند به سرنوشت میهن، علاقهمند به سرنوشت کشور و یک فرد فداکار. رفت وسط میدان و با فداکاری دشمن را به زانو درآورد. ۱۳۷۱/۵/۲۱
📚 کتاب دغدغههای فرهنگی/فصل هفتم/تهدیدات و تهاجمات بیرونی
📆 به مناسبت هفتۀ بسیج
📸 سال ۱۳۶۷، سخنرانی در جمع بسیجیان
🎁 به لطف خدا، قرعهکشی مسابقۀ هفتۀ کتابخوانی انجام، و برگزیدهها مشخص شدند.
🍃🌺 ممنونیم از استقبال بینظیرِ شما همراهان همیشگی صهبا 🌺🍃
ما در حال ارسالِ پیام اطلاعرسانی برای برگزیدگان هستیم. خواهشمندیم منتخبان عزیزی که پیام براشون ارسال میشود، تا پایان هفته، مشخصات خودشان را جهت دریافت هدایا برای ما ارسال کنند.
@sahba_nashr
✍ معرفی کتاب «کریمانه»:
آیتالله خامنهای از دوران جوانی، یعنی دوران مبارزه و پیش از انقلاب، همنشین و همنَفَس مردم بودند و با اقشار مختلف ارتباطی مستقیم و صمیمی داشتند. با رهبرشدن آیتالله خامنهای، گمان عمومی به این سمت رفت که سفر به استانها قطع خواهد شد. و این تصور ایجاد شد که حالا، دیگر ارتباط مردم و ایشان، یکطرفه میشود و فقط مردم میتوانند رهبرشان را ببینند و او به دیدنشان نخواهد آمد. اما این تصور چند ماهی بیشتر دوام نیاورد! سفرهایی مشابهِ سفرهای دورۀ ریاستجمهوری، اما به وسعت و گستردگی دیدارِ خیل امت با امام خود، و با رنگ و بوی تجدید بیعت با انقلاب و رهبر آن؛ ایلام، لرستان، بوشهر، قم و...
💢 جلوهها و برکات سفرهای مقام معظم رهبری به استانها و شهرستانهای کشور، خلاصهشدنی در چند پارگراف و صفحه نیستند و هر سفری کتابهای مفصل و مجزا میطلبد. اما یکی از برنامههای ثابت رهبر انقلاب در این سفرها، حضور در خانۀ شهدا و دیدار صمیمانه با خانوادههای معظم آنهاست، که موضوع اصلی سلسلهکتابهای «خانۀ بهشتیان»ِ صهبا را به خود اختصاص داده است.
📔 کتاب «کریمانه» روایتیست داستانی از دیدارهای مقام معظم رهبری با خانوادههای شهدا که سال ۸۴ در جریان سفر ایشان به استان کرمان صورت گرفته است. «کریمانه» با به تصویرکشیدن متن و حاشیههای بسیار مهم و جذاب دیدارهای حضرت آقا با خانوادههای شهدا در کرمان، جلوهای دیگر از خورشید فروزان انقلاب اسلامی را نمایان میکند. علاوهبراین، کتاب معرفی بسیار خوبی نیز از زندگی شهدایی که نامشان در کتاب آمده به دست میدهد.
@sahba_nashr
🌻 جمعههای انتظار
اوّل ضمیر غائب مفرد کجائی؟
ای پاسخ آدینههای پر معمّا
من گریه میریزم به پای جادهات، تا
آئینه کاری کرده باشم مقدمت را..
📲 ارسالی از مخاطبان عزیز صهـبا
#امید
#جمعههای_انتظار
@sahba_nashr
🔸️ «جلیله سادات قوامی»، معروف به امالبنین کرمان، مادرِ شهیدان محمدحسن، محمدحسین، محمدعباس سیفالدینی، و مادربزرگ شهید محسن برهانیست. اولین خانوادهای که میزبان حضرت آقا هستند.
احسان، برادرِ شهید برهانی، به همراه همسر و فرزند خردسالش وارد میشوند و به رهبر انقلاب سلام میکنند. خانم سیفالدینی میگوید: آقا، عروس ما هستند، خانمِ احسان.
ـ ایشان هم پسرتان هستند، زنده باشید؛ ماشاءالله... ماشاءالله...
بعد اشاره به دخترِ خردسالِ احسان میکنند و میگویند: بچه را بیاورید. آقا بچه را در بغل خود مینشانند. یکی از همراهان، بشقابی مقابل آقا میگذارد که داخل آن پرتقال و موزی پوستگرفته و خُرد شده است. حضرتآقا شروع میکنند با دست خودشان، میوهها را یکییکی به اهل خانه میدهند. اول دو مادر شهید حاضر در خانه، بعد پدر شهید برهانی، و بعد باقی نفرات.
آقا با اشاره به دختر خردسال، میپرسند: میتواند بخورد؟
خانم سیفالدینی که مادربزرگ دختر میشود، میگوید: بله! سارا بگیر از دست آقا.
سارا که در بهت فرورفته، از دست آقا نمیگیرد. حضرت آقا خودشان موز را مقابل دهان دختربچه میگیرند و او هم شروع میکند به خوردن..
📚کتاب کریمانه/ منزل مادر شهیدان سیفالدینی/ ۱۳۸۴/۲/۱۵
@sahba_nashr
🔖 از جملۀ کارها، تحلیلها و استنتاجهای جامعهشناختی و روانشناختی روی این خاطرهنویسیها بر اساس حضور عنصر پُرقدرت دین است؛ این خیلی چیز مهمّی است. چرا این را بعضیها میخواهند ندیده بگیرند؟
..خود این جوان که این جور حرکت میکند و میرود درمقابل این خطرات بزرگ جان خودش را و سینۀ خودش را سپر میکند، انگیزۀ دینی دارد.
..یا برخی از چیزهایی که در حاشیۀ این جانفداییها و فداکاریها وجود داشته: مثلاً شرححال پدرها و مادرها؛ این خیلی چیز مهمّی است؛ این پدرها، احساساتشان، انگیزههایشان چگونه بوده است؟ یا همسرها؛ یعنی همسری که در کنار این جوان محبوب خودش دارد زندگی راحت میکند، چطور چشم میپوشد از او و موافقت میکند با رفتن او و صبر میکند بر نبودن او و بعد بر شهادت او؟ اینها، این احساسات آنها، حالات آنها، همۀ اینها در خور تحلیل است. ۱۴۰۰/۷/۲۴
@sahba_nashr