🎧 کتاب صوتی چیست؟
این سؤالی است که ممکن است برای خیلیها قبل از خرید کتاب صوتی پیش بیاید. کتاب صوتی مفهومی است که چندان جدید نیست، اما این روزها رونق بیشتری پیدا کرده و افراد زیادی را مشتاق خود کرده است. همانطورکه از اسمش متوجه میشویم، کتاب صوتی که با نام کتاب گویا هم از آن یاد میشود درحقیقت متن کتابیست که بهوسیلۀ یک یا چند فرد خوانده و اجرا میشود و بهصورت یک فایل صوتی در اختیارتان قرار میگیرد تا بهصورت شنیداری به محتوای اثر پی ببرید.
❓ چرا «کتاب صوتی» بشنویم؟
کتاب صوتی زمانهای مردۀ شما مثل مسیرهای رفتوآمد یا صف انتظار را زنده میکند. اگر درگیر کاری هستید که نیازی به تمرکز ندارد و یا چشمهایتان در طول روز بهقدری خسته میشود که نمیتوانید کتاب بخوانید، مطمئن باشید شنیدن کتاب صوتی برای شما بهترین گزینه محسوب میشود؛ چراکه میتوانید چشمان خستۀ خود را ببنید و خود را به آوای کلمات بسپارید و بهسادگی وارد دنیای جادویی کتابها بشوید. لذا در هر زمان یا مکانی که امکان تمرکز کامل برای مطالعۀ کتابهای نوشتاری را ندارید، میتوانید به کتابهای گویا گوش دهید و همزمان با انجام کارهایتان دانش و اطلاعات خود را ارتقا دهید.
📥 حجم کتابهای صوتی معمولاً چقدر است؟
بسته به مدت زمان کتاب، حجم تغییر میکند. اما شما میتوانید قبل از خرید و دانلود، در اپلیکیشن مدنظر حجم فایل کتابهای صوتی را ببینید. همچنین فصلهای مختلف کتاب بهصورت جداگانه قابل دانلود هستند. برای همین میتوانید بهمرور کتاب صوتیتان را دانلود کنید.
@sahba_nashr
📝 متن تقدیمیۀ مؤسسه ایمان جهادی (صهـبا) به مسئولین شبکۀ ایرانصدا:
بسم الله الرحمن الرحیم
مقام معظم رهبری حفظهالله: «هر پیامی، هر دعوتی، هر انقلابی، هر تمدنی، هر فرهنگی مادامی که در قالب هنر ریخته نشود، شانس ماندن ندارد؛ شانس نفوذ و گسترش ندارد..» کتاب دغدغههای فرهنگی
برادران و خواهران دلسوز و پرکار و هنرمند ایرانصدا
سلام و خداقوت
شما عزیزان، با دغدغۀ ارزشمند خود در ترویج معارف انقلاب اسلامی، و با بهکار بستن هنر فاخر خود در گویاکردن کتابها، دست ما جمع کوچک صهـبا را در رساندن مفاهیم کتابها به مخاطبین عام آن گرفتید. صهـبا سعی کرده در حد خودش، برخی از حجابها را از معارف و اندیشه، و زندگی و سیرۀ حضرت آیتالله خامنهای برطرف کند تا مردم بهرۀ بیشتری از این خورشید انقلاب اسلامی ببرند.
اقدام ارزشمند هنرمندان ایرانصدا در تولید کتب صوتی از این محصولات، از جمله: «چغک»، «عبد صالح خدا»، و «عموی چشمانتظارت» در نهایت زیبایی و جذابیت، حتماً در رساندن مفاهیم مفید این کتابها به مردم مؤثر بوده و هست. وظیفۀ ماست که از این اقدام ارزشمند شما، خالصانه تشکر کنیم. امیدواریم بهرۀ معنوی و اخروی این فعالیتها، مافوق انتظار، شامل حالتان شود.
همچنین برای ادامۀ این مسیر مبارک، درخدمت و آمادۀ هرگونه همکاری هستیم. انشاءالله
باتشکر
ارادتمند ــ صهـبا
@sahba_nashr
✍ معرفی کتاب «حلقۀ دوم کتاب انسان ۲۵۰ساله»:
کتاب انسان ۲۵۰ساله نگاهی تحلیلی به سیره ائمه علیهمالسلام دارد و در پی اثبات ادعایی تازه در مورد زندگی ایشان است. حضرت آیتالله خامنهای معتقدند که زندگی این بزرگواران، علیرغم تفاوت ظاهری درمجموع یک حرکت مستمر و طولانی است که از سال دهم، یازدهم هجری شروع میشود و دویستوپنجاه سال ادامه پیدا میکند و در آغاز غیبت صغری، خاتمه پیدا میکند. هدفِ همۀ ایشان یک هدفِ بوده، یک هدفِ سیاسی و آن عبارت است از برقراری حکومت اسلامی یا به تعبیر ایشان حکومت علوی. حضرت آیتالله خامنهای از همان سالهای ۵۰ شمسی تا به اکنون، هرجا سخنی درباره اهلبیت داشتهاند، عموماً با این دید به زندگی ایشان نگاه کردهاند.
💫 معظّمله در جریان حیات هر امام با بررسی شرایط اجتماعی زمانۀ امام به تاکتیکهای امام برای تحقق اهداف خود اشاره کردهاند نکتهای که در عصر حاضر برای ما بسیار راهگشا خواهد بود.
📔 در کتاب حاضر، بیانات معظمله دربارۀ سیرۀ سیاسیمبارزاتی ائمه علیهمالسلام بهصورت موضوعی در کنار هم آمده است.
📖 کتاب مشتمل بر هفده فصل است؛ پیامبر اعظم، امامت، امیرالمؤمنین، حضرت فاطمـه الزهرا، امام حسن، امام حسین، حرکت زینب کبری و سفیران کربلا، شرایط اجتماعی و سیاسی پس از حادثۀ کربلا، امام سجاد، امام باقر، اواخر حکومت بنیامیه و امامت امام صادق، امام صادق، تشکیلات پنهان، امام کاظم، امام رضا، امام جواد، امام هادی و امام عسکری و غایت حرکت انسان ۲۵۰ساله.
@sahba_nashr
🔸 حضرت زینب درمقابل یک دنیا بدی، ظلم، بیانصافی، حیوانصفتی و قساوت، یکتنه ایستاد. و با این ایستادگی، توانست از روح کلی اسلام حراست و پرستاری کند. همچنانکه میگوییم امام حسینعلیهالسلام اسلام را حفظ کرد، میتوانیم دقیقاً ادعا کنیم که حضرت زینب سلاماللهعلیها هم با ایستادگی خود، اسلام را حفظ کرد.
این ایستادگی، یک رمز و راز و یک عامل اصلی است. ۱۳۸۰/۵/۳
📚 کتاب حلقه دوم انسان ۲۵۰ساله
📸 شهریور سال ۶۳؛ تصویر حضور آیتالله خامنهای در حرم حضرت زینب سلاماللهعلیها
📆 به مناسبت میلاد باسعادت حضرت زینب سلاماللهعلیها و روز پرستار
@sahba_nashr
🔸 روزهای سرد و خشک و طولانی زندان پنجم در سال ۱۳۵۰، زمان و مکانی بود برای فکرکردن. فکرکردن به حیات چهاردهمعصوم. سیدعلیآقای خامنهای آنقدر تاریخ خوانده بود که تابلویی از ریز و درشت وقایع آن دوران را در ذهن داشته باشد. و این خلوت متفکرانه، اجزای این تابلو و قطعات پازلی بدیع و حماسی را مرتب میکرد؛ پازلی که در آن، صلح امام حسن، چنان در کنار قیام حسینی مینشست که گویا قهرمانشان یک نفر است، همان قهرمانان تشکیلات محدود و مخفیِ شیعه در دوران خفقان پس از عاشورا، و تشکیلات سرّی، اما وسیع و بانفوذ شیعه در اوج قدرت هارونالرشید عباسی. قهرمانی که بعد از رحلت پیامبر اعظم، و انحراف جریان حکومت اسلامی، ۲۵۰ سال مبارزه کرده، برای رسیدن به این حکومت و احیای اسلام حقیقی که جز به حکومت صالحان حقیقی، کامل اجرا نمیشود.
💡شکلگیری این فکر و کمکم واضحشدن آن، چنان برای سید شیرین و هیجانآور بود که تلخی خاطرات زندان را زدود و به آن رنگ و بویی دیگر بخشید. گویا هر رنج و دردی که در مسیر احیای اسلام و قرآن و تشکیل حکومت اسلامی ـ که این بار سید روحالله خمینی، پرچمش را بلند کرده بود ـ میکشید، در امتداد رنجها و دردهای آن انسان ۲۵۰ساله بود.
💢 سیدعلی آقایِ سیودوساله میدانست که این نگاه جدید به مبارزات ائمه، فقط یک نظریۀ تاریخی برای ارائه به متخصصین و تحلیلگران نیست. این نگاه، مبارزهساز است و مبارزپرور. مبارزی میسازد که با الگوگیری از امامان معصومش، هیچ سدی مقابل مبارزهاش نخواهد دید، و در برابر هر دشمنی، روشی برای مبارزه خواهد داشت. مبارزهای در امتداد تاریخ..
@sahba_nashr
🔸️ دستگیری از جانب ساواک، چیزِ تازهای نبود، کوچکترین بهانهای کافی بود تا ساواکیها، بریزند و بزنند و بگردند و بگیرند و ببرند؛ اما بااینهمه، دستگیری نیمهشبِ ۲۳ آذر، وحشیانهتر از دستگیریهای قبلی بود. و بهقدری تلخ بود که یکی از خاطرات فراموشنشدنیِ همسر آقای خامنهای را رقم زد..
📚 برتبعید
@sahba_nashr
📚 کتاب برتبعید
📸 ایرانشهر، بهار ۵۷؛ مقام معظّم رهبری در کنار فرزندان (آقامصطفی، آقامجتبی، آقامسعود، آقامیثم) و آقای علی خجسته (برادرِ همسر)
📆 به مناسبتِ ایام سالروز تبعید حضرت آقا
@sahba_nashr
🔸 آقای خامنهای پروندۀ قطوری در ادارۀ ساواک داشت؛ پروندهای مملو از شنودهای تلفنی، خبرهای خبرچینها، متن سخنرانیها، و حکمهای بازداشت. برگۀ تلگرافِ تسلیتِ حاجآقا مصطفی، سندی جدید بود که به دست ساواکیها رسید و برگی جدید بر پرونده افزود. کوچکترین بهانهای کافی بود تا ساواکیها، بریزند و بزنند و بگردند و بگیرند و ببرند؛ اما بااینهمه، دستگیری نیمهشبِ ۲۳ آذر، وحشیانهتر از دستگیریهای قبلی بود. و بهقدری تلخ بود که یکی از خاطرات فراموشنشدنیِ همسر آقای خامنهای را رقم زد؛ همسر مقاوم و محکمی که از سال ۴۲، و از هفدهسالگی، همراه و همقدم و هماندیشِ همسر مبارزش بود و هیچگاه در این راه دشوار، خم به ابرو نیاورد.
🔹 همسر مقام معظّم رهبری:
خاطرهای دارم از آذر سال ۵۶ که هرگز فراموش نمیکنم. من خواب بودم، از صدای شکستن شیشههای در و فریاد ساواکیها که میگفتند: «تسلیم شو، وگرنه آتش میکنیم»، بیدار شدم. دیدم پسر بزرگم، مصطفی، توی رختخوابش نشسته و با کمال وحشتزدگی میگوید: مامان! بابام رو کشتن.
آنوقت من متوجه شدم قضیه چیست. از پشت شیشۀ در، دیدم مأمورین دستهای ایشان را دستبند زدهاند و چند نفری دارند ایشان را کتک میزنند، و ایشان هم در همان حال از خودشان دفاع میکردند. من زود چادرم را سرم کردم. مأموری وارد هالی که ما خوابیده بودیم شد و اسلحهاش را روی سر من گرفت و اجازه نداد حرکت کنم. در همان حال، برادرم که آن شب منزل ما بود، از خواب پریده بود و دوید داخل هال و گفت: چه خبر شده؟
من گفتم: خبری نیست، کار همیشگیشان است!
مأمور از حرف من عصبانی شد.
میثم توی گهواره گریه میکرد. بعد از گذشت مدت زمانی، به اتاق کتابخانه که ایشان و مأمورین آنجا بودند، رفتم. آنها مشغول گشتن کتابها بودند، با چند مرتبه رفتوآمد یواشکی، کاغذ و نوشتههایی را که ایشان خیلی روی آنها زحمت کشیده بودند از اتاق بیرون آوردم. اذان صبح شد، ایشان با مراقبت مأمورین وضو گرفتند و نماز خواندند. بعد آمادۀ رفتن شدند. من بقیۀ بچهها را که خواب بودند، بیدار کردم و برای اینکه خیلی ناراحت نشوند، گفتم بابا میخواهد به مسافرت برود، ولی وقتیکه بچهها ساواکیها را با آن اسلحههایشان دیدند، قضیه را فهمیدند.
آقای خامنهای خداحافظی کردند و با مأموران رفتند. وقتیکه هوا روشنتر شد، دیدم که روی زمین خون ریخته، نفهمیدم چی شده تا اینکه بعدازظهرِ همان روز، ایشان را ملاقات کردیم و آنجا من فهمیدم که بر اثر کتک مزدوران ساواک، پای ایشان زخمی شده است.
📚 کتاب برتبعید
📸 ایرانشهر، بهار ۵۷؛ مقام معظّم رهبری در کنار فرزندان (آقامصطفی، آقامجتبی، آقامسعود، آقامیثم) و آقای علی خجسته (برادرِ همسر)
📆 به مناسبتِ ایام سالروز تبعید حضرت آقا
@sahba_nashr
✍ معرفی کتاب «برتبعید»:
شهر کوچک ایرانشهر در سال ۵۶ مهمانی داشت تبعیدی، مهمانی که به اختیار راهی آن دیار نشده بود، اما با شوق و شُکر، پا در آن گذاشت و هرچه گذشت، بر شکرش افزوده شد و دلبستگیاش به یاران ایرانشهری فزونی یافت. و صهـبا توفیق داشته که این تبعید ظالمانه، اما مبارک برای ایران و ایرانشهر، را در حد توان در کتابی ثبت کند.
📖 در مرحلۀ تحقیقات برای این کتاب چند سفر به شهرهای زاهدان، ایرانشهر، جیرفت، بم، و مشهد انجام و با تعدادی از افرادی که دوران تبعید حضرت آقا را کم و بیش درک کردهاند، مصاحبه شد. اما اصلیترین بخش این کتاب، متن مصاحبهایست که حضرت آیتالله خامنهای در آن، بهشکل مفصّل و با جزئیات، دوران تبعید خودشان به شهرهای ایرانشهر و جیرفت را تعریف میکنند.
❓چرا رژیم طاغوت ایشان را تبعید کرد؟ و چرا تبعید ایشان نتیجۀ عکس داد و جز شکست، چیزی برای حکومت پهلوی به بار نیاورد؟
رژیم در برخورد با حرکت روحانیان و متفکران انقلابی و پیروِ حضرت امام که در قالب برنامههای مذهبی، سخنرانیها، روضهها و منبرها، سفرهای تبلیغی، درسها و کتابهایشان، مشغول آگاهکردن مردم بودند، باید کاری میکرد. کاری که در ظاهر چندان خشن نباشد و در عمل، این افراد مؤثر را از اثر بیندازد. تبعید، آخرین راهکار بود. تبعید به شهرهایی کوچک و عموماً دور از مرکز.
در این بستر کلی، آیتالله خامنهای پس از شش بار دستگیری و زندان، به ایرانشهر و پس از آن به جیرفت تبعید شدند. که این تبعید، از زیباترین جلوههای مکر الهی، در بههمزدن حیلههای شیطانیِ رژیم طاغوت برای بیاثرکردن فعالیتهای انقلابیِ این مبارزِ هوشمند و روشنگر بود. و ایشان در امتداد ۲۸۵ روز اقامت اجباری خود در ایرانشهر و جیرفت، نه «در تبعید» که «بر تبعید» بودند. درست مانند پیر و مقتدایشان، امام خمینی رحمتاللهعلیه که از دورههای متفاوت تبعید خود در ترکیه و عراق و فرانسه، بهترین استفاده را برای پیشبرد مراحل مختلف انقلاب اسلامی بردند. و درواقع هرچند ظاهراً همهچیز حسابشده بود و باید به نتیجه میرسید، اما مکر الهی، فوق این حیلههای شیطانی عمل کرد و تبعید علما، ثمرهای برای انقلاب داشت که در حالت عادی و حضور آنان در تهران و مشهد و قم و... حاصل نمیشد.
📑 مشخصات ظاهری: رقعی، ۳۰۰ صفحه
📝 ترجمهشده به زبان عربی
💳 برای تهیه کتاب میتوانید به کتابفروشیهای سراسر کشور و نشانیِ www.sahba.ir مراجعه فرمایید.
@sahba_nashr
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📚 بحمدالله چالش هفته کتابخوانی هم به اتمام رسید، ممنونیم از همه شما که با حضورتون به ما هم امید و انگیزه دادید. 🌼🍃
🎁 اوندسته از عزیزانی که موفق به شرکت در این چالش نشدند هم نگران نباشند، انشاءالله بهزودی چالشهای جدیدی خواهیم داشت.
📲 ارسالی از مخاطبان عزیز صهـبا
@sahba_nashr
📖 احتمالاً در مطالب اخیر صفحات ما، متوجه تغییر جلد کتاب «برتبعید» شدهاید. طرح جلد این کتاب در چاپ جدید تغییر کرده؛ اما محتوای کتاب تغییری نداشته است.
📚 برتبعید
@sahba_nashr
🔸️ با حضور آقای خامنهای در ایرانشهر، رفتوآمدها به ایرانشهر، چندبرابر شد. روزی نبود که مسافری وارد شهر نشود و سراغ خانۀ سید علیآقا را از اهالی نگیرد. بیشتر مهمانها، در خانۀ ایشان احساس راحتی میکردند و چند روزی پیش ایشان میماندند.
تاجاییکه ساواک ایرانشهر نامهای به ساواک سیستان و بلوچستان نوشت و از این موضوع اعلام نگرانی کرد: «تعداد ملاقاتکنندگان هر روز زیادتر شده و بنابراین مراقبت از این افراد مشکل میباشد.»
البته همیشه هم اینطور نبود که ملاقاتکنندگان راحت به دیدار تبعیدیها بیایند و راحت به شهر و دیار خود بازگردند. خیلی اوقات، کار به دستگیری و تعقیب و گریز و فرار میکشید.
🔹️ سید ابراهیم رئیسی:
در دوران طلبگیمان در خراسان، در عین بیپولی و سختیِ معاش، پول جمع میکردیم تا بتوانیم با دوستان طلبه به تبعیدیها کمک کنیم. و البته گاهی بار سفر میبستیم تا به آنها سر بزنیم. یکی از دفعاتی که برای دیدار با تبعیدیها از خراسان خارج شدیم، مقصدمان ایرانشهر بود.
چهار نفر طلبه بودیم که دو نفرمان ملبس بودند. بین راه، دو نفری که ملبس بودند توسط شهربانی دستگیر شدند، اما من و دوستم را چون لباس معمولی داشتیم، نشناختند و گریختیم. توانستیم خودمان را به خانۀ آقای خامنهای برسانیم. یک روز در خدمت ایشان بودیم. فردای آن شبی که در خانۀ ایشان ماندیم، آقا به ما گفتند: از دیشب تا الان چند بار ساواک آمده دنبال شما و بهشدت دنبالتان هستند!
و به ما، راه پشت خانه را نشان دادند تا فرار کنیم. فرار کردیم و برگشتیم به زاهدان و از آنجا رفتیم به مشهد.
📚 کتاب برتبعید
📸 ايرانشهر، منزل تبعيدیها، در کنار سيد فخرالدين رحيمی (سمت راست) و شيخ کاظم راشد يزدی (سمت چپ)
📆به مناسبت ایام سالروز تبعید آیتالله خامنهای
@sahba_nashr
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📺 موشنگرافیک معرفی کتاب برتبعید
روایتی از تبعید حضرت آیتالله سید علی خامنهای به ایرانشهر و جیرفت در دوران اختناق پهلوی دوم
🎬 تولیدشده توسط «مجمع اسلامی حبلالله مشهد»
#تولیدات_شما
@sahba_nashr
🔸 تبعید آخرین راهحل رژیم برای مهارِ فعالیتهای آقای خامنهای بود. شش بار دستگیری و زندان و بازجویی و شکنجه، نهتنها از فعالیتهای سید علی آقا نکاسته بود، که از او، مبارزی تمامعیار ساخته بود؛ مبارزی که شدیدترین ضربهها را به رژیم ستم میزد، اما رژیم نمیفهمید از کجا و از جانب چه کسی ضربهها را خورده. وقتی سید علی آقا برای بار هفتم دستگیر شد، رژیم طاغوت، بهجای زندان، او را با تبعید مجازات کرد. تبعید به کجا؟ به جایی که این روحانی مبارز و انقلابی، مبارزه یادش برود و سودای انقلاب از سرش بیفتد! جایی که آفتابش سوزانترین آفتاب کشور باشد و اصلاً گرما اجازه ندهد او فعالیتی داشته باشد؛ جایی که کسی این روحانی تبعیدی را تحویل نگیرد: تبعید به ایرانشهر. مجازات تبعید، به همت و صبر، فرصتی شد برای رساندن صدای انقلاب و شنیدن صدای مردم دردمند. صدالبته اگر ساواک تبعات این تبعید برای رژیم را میدانست، آزادی و فعالیت سید علی آقا را در مشهد، به این مجازات ترجیح میداد.
🔹 آیتالله خامنهای، ۲۳ آذر ۵۶ در مشهد دستگیر، و پنج روز بعد، با همراهی مأموران ژاندارمری بهسمتِ ایرانشهر حرکت، و روز ۲۸ آذر به آنجا رسیدند. در مسیر رسیدن به ایرانشهر، در دو شهر گناباد و زاهدان توقف داشتند. ایشان در امتداد اقامت اجباری خود در ایرانشهر، به نقاط مختلف بلوچستان، از جمله بمپور، بزمان، و محمدآباد رفتند. ۲۲ مرداد ۵۷ به تبعیدگاه جدید خود، جیرفت منتقل شدند. در راه رسیدن به جیرفت، در بم و دهبکی توقف داشتند. ایشان در امتداد اقامت اجباری خود در جیرفت، به نقاط مختلف آن، از جمله کهنوج، عنبرآباد، بلوک، و ساغری رفتند. اول مهرماه، پس از آزادی از تبعید، ابتدا به بم رفتند. یکی دو روز آنجا ماندند. از بم به کرمان رفتند و چند روز نیز آنجا بودند. مقصد بعدیشان شهر یزد بود. چند روز در یزد بودند و در این مدت سری هم به اردکان زدند. با هواپیما یزد را به مقصد تهران ترک کردند و پس از چند روز، اواخر مهرماه، از تهران عازم مشهد مقدس شدند.
📚 کتاب برتبعید
@sahba_nashr
🌻 جمعههای انتظار
عالم به امید یک نفر میپوید
نرگس ز کنار قدمش میروید
هر جمعه جهان به شوق، اللهم
عجل لولیک الفرج میگوید
📲 ارسالی از مخاطبان عزیز صهـبا
#امید #جمعههای_انتظار
@sahba_nashr
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰منتخبی از مجموعۀ اسناد حَلَقات «انسان ۲۵۰ساله»
📽 مجاهدت عظیم فاطمۀ زهرا سلاماللهعلیها
«نمیگوید من حالا باردارم، مصلحت نیست دراُفتم. بماند چند روز دیگر آتششان فروکش کند، بماند شاید من فارغ بشوم بعد بروم به میدانشان، نه. لطفش در همین است که در شدیدترین موقعیتها، بزرگترین وظیفهها انجام بگیرد و شدیدترین لَطمهها بر جسم و جان وارد بیاید، لذا شروع کرد به مبارزه.»
🗒 سخنرانی در تاریخ ۱۳۵۳/۰۳/۱۴
👈 ضمن عرض تسلیت ایام شهادت حضرت فاطمۀ زهرا سلاماللهعلیها، میتوانید صوت کامل این قطعه را امشب از طریق صفحات و کانالهای ما دریافت نمایید.
@sahba_nashr
مجاهدت عظیم فاطمۀ زهرا سلام_الله_علیها.mp3
5.23M
🔰 منتخبی از مجموعۀ اسناد حَلَقات «انسان ۲۵۰ساله»
🎙️ مجاهدت عظیم فاطمۀ زهرا سلاماللهعلیها
@sahba_nashr
🔸️ خیلیها خیال میکنند که زن از نظر اسلام در صحنۀ جامعه، کاری ندارد، درحالیکه ما نگاه میکنیم میبینیم نهخیر، فاطمۀ زهرا در متن جامعه، آنهم در خطرناکترین بخشهای جامعه حضور دارد. آنوقتیکه صحبت از خلافت است، و مبارزات سیاسی در اسلام مطرح میشود؛ آن قهرمانی که وسط میایستد و سلمان و ابوذر و مقداد و عمار و حذیفه و حتی خود علیبنابیطالب دور او جمع میشوند، او فاطمۀ زهراست.
عَلَم مبارزه اوست. این یک واقعیت تاریخی است، ارتباط به بحث کلامی ندارد. فاطمۀ زهرا سلاماللهعلیها بعد از رحلت پیغمبر برای خلافت علیبنابیطالب به یک مبارزۀ مستمرِ شبانهروزی خستگیناپذیر دست زده، این را که کسی نمیتواند منکر بشود. خود فاطمۀ زهرا سلاماللهعلیها محور مبارزه بود. ۱۳۶۴/۱۲/۱۱
📚 حلقات «انسان ۲۵۰ساله»/ حلقۀ سوم/ ۱۱. مقام و منزلت فاطمۀ زهرا
@sahba_nashr
📱 نسخۀ مناسب استوری
خیلیها خیال میکنند که زن ازنظر اسلام در صحنۀ جامعه، کاری ندارد، درحالیکه ما نگاه میکنیم میبینیم نهخیر، فاطمۀ زهرا در متن جامعه، آنهم در خطرناکترین بخشهای جامعه حضور دارد. ۱۳۶۴/۱۲/۱۱
📚 حلقات «انسان ۲۵۰ساله»/ حلقۀ سوم/ ۱۱. مقام و منزلت فاطمۀ زهرا
@sahba_nashr
🎁 تخفیف ۵۰ درصدیِ نسخۀ الکترونیکِ کتاب «برتبعید»، در نرمافزار طاقچه، به مناسبتِ سالگرد تبعید حضرت آقا
📆 ۲۸ آذرماه ۱۳۵۶ شهر ایرانشهر مهمانی داشت تبعیدی، مهمانی که به اختیار راهی آن دیار نشده بود، اما با شوق و شُکر، پا در آن گذاشت و هرچه گذشت، بر شکرش افزوده شد و دلبستگیاش به یاران ایرانشهری فزونی یافت. و صهـبا توفیق داشته که این تبعید ظالمانه، اما مبارک برای ایران و ایرانشهر، را در حد توان در کتابی ثبت کند. کتاب «برتبعید» روایت ۲۸۵ روز اقامت اجباری حضرت آیتالله خامنهای در ایرانشهر و جیرفت است.
@sahba_nashr
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📺 انفاق در قرآن
انفاق آنچیزی است که یک خلئی را پر میکند. یک نیازی را برآورده میکند.
آن ملتی که امروز به یک چیزی احتیاج دارد، مانند آبوهوا، اگر در غیر آنچیز، به آن ملت کمک کردی، اینجا انفاق نکردی، پولحرامکردن انجام دادی. پس انفاق کارِ همهکس نیست، انفاق کارِ مردمان باهوش است. آنهایی که خلأها و نیازها را میفهمند و حاضر میشوند بهجا آن خلأها و نیازها را پر کنند.
📚 کتاب طرح کلی اندیشۀ اسلامی در قرآن، جلسۀ اول/ایمان (۱)
🎬 تولیدشده توسط گروه «قرار عصر»
#تولیدات_شما
@sahba_nashr
🔰 کتابهای خوب و اندیشههای متعالی این توانایی را دارند که انسانهای ساکن در گوشهوکنار زمین را تحت تأثیر خود قرار دهند و به مخاطبین اجازه میدهند تا افق نگرش خود را گسترش داده و فرهنگها و طرز فکرهای مختلفی را کشف کنند. اما اگر قرار است که مردم سراسر دنیا از این آثار استفاده ببرند، این کتابها باید به زبانهای مختلفی ترجمه شده باشند.
✨ صهـبا هم با هدف انتشار معارف نورانی مرتبط با حضرت آقا، از سال ۱۳۹۴ وارد فضای ترجمه شد. و تاکنون بیش از ۳۰ عنوان کتاب را به زبانهای عربی، انگلیسی، اردو، آلمانی و... ترجمه کرده است.
🔹 مترجمینی که در ترجمۀ کتب صهبا به زبانهای مختلف، مشارکت داشتهاند، افراد مختلفی بوده و هستند. عمدتاً تلاش میشود که از مترجمین بومی استفاده شود. یعنی برای ترجمه به هر زبانی، ترجیحاً از اهالی کشور زبان مقصد استفاده میکنیم. استاد محمدعلی آذرشب، پرفسور فضلالله نیکآیین، آقای سید عباس نورالدین، آقای سید مقداد حیدری، سرکار خانم شهیره نوذری، آقای عزت فرحات، از جمله مترجمان کتابهای ما بودهاند.
🔎 شاید برای شما هم پیش آمده باشد که یکی از کتاب ما را خوانده باشید و بخواهید بدانید که آیا آن کتاب به زبانهای دیگری، غیر از زبان فارسی هم ترجمه شده است یا خیر. برای اطلاع از این موضوع میتوانید به نشانیِ www.sahbabooks.com مراجعه و نسخۀ پیدیاف آن کتاب را بهصورت رایگان تهیه بفرمایید.
💳 برای خرید نسخه چاپی کتابهای ترجمهای انتشارات صهبا، میتوانید به سایت آمازون مراجعه بفرمایید.
@sahba_nashr